Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    razigrana
    15. Rujan 2022. 20:53

ivana.s

razigrana

ivana.s

razigrana

U cemu planirate iznijeti dijete iz bolnice? Bodi-hlacice-carapice-kapica i sad me zanima sto jos ide na novorodence? Jaknica, vreca za spavanje ili nesto trece? Bit ce pocetak 11.mj, a ne znam sto kupiti. Ili samo umotati u dekicu i u jaje? 😅

Kupila sam mu jednu preslatku kapicu na medeke, carapice, jaknica, hlacice sa stopalima, majcica dugi rukav, bodi ispod, 19.12. je termin pa racunamo na hladnocu 😂

Moj muz kaze da odemo kupiti skafander da ga mogu setati poslije u tome😅

Mi narucili ovakav skafander jucer s Zalanda, jedva cekamo da stigne🤣👣
    https://www.zalando.hr/next-skafander-blue-elephant-print-nx324l0mj-k11.html

Odlicaaan 😍😍😍. Sad ste mi dale ideju, idem njuskati skafandere.
    Sutra planiram sebi ici uzeti spavacice, znate li gdje je najbolje? I mislim da cu odmah u DM po higijenske potrepstine za bolnicu.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

ivana.s
    15. Rujan 2022. 21:03

razigrana

ivana.s

razigrana

ivana.s

razigrana

U cemu planirate iznijeti dijete iz bolnice? Bodi-hlacice-carapice-kapica i sad me zanima sto jos ide na novorodence? Jaknica, vreca za spavanje ili nesto trece? Bit ce pocetak 11.mj, a ne znam sto kupiti. Ili samo umotati u dekicu i u jaje? 😅

Kupila sam mu jednu preslatku kapicu na medeke, carapice, jaknica, hlacice sa stopalima, majcica dugi rukav, bodi ispod, 19.12. je termin pa racunamo na hladnocu 😂

Moj muz kaze da odemo kupiti skafander da ga mogu setati poslije u tome😅

Mi narucili ovakav skafander jucer s Zalanda, jedva cekamo da stigne🤣👣
    https://www.zalando.hr/next-skafander-blue-elephant-print-nx324l0mj-k11.html

Odlicaaan 😍😍😍. Sad ste mi dale ideju, idem njuskati skafandere.
    Sutra planiram sebi ici uzeti spavacice, znate li gdje je najbolje? I mislim da cu odmah u DM po higijenske potrepstine za bolnicu.

Ja imam iz Sinsaya i Reserveda spavacice 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

santina
    15. Rujan 2022. 21:07

Lavendera

Evo pozz od mene opet. Dobiti cu za sazrijevanje pluca curki i tokolitike da zaustave kontrakcije pa sutra dalje cekam pregled. Tesko mi je jer osim straha za curku, fali mi strasno prva curka😢

Zao mi je sto si zavrsila u bolnici, ali gledaj na to da je dobra stvar. Ipak ces biti sigurnija. Tokoliza bi se trebala primati do 48h, izuzetno 72h. Ali ako bude mirnije mozda te vec sutra skinu s toga i puste. Jesu radili CTG da vide kolike su kontrakcije?

santina
    15. Rujan 2022. 21:14

ribic

Lavendera

Evo pozz od mene opet. Dobiti cu za sazrijevanje pluca curki i tokolitike da zaustave kontrakcije pa sutra dalje cekam pregled. Tesko mi je jer osim straha za curku, fali mi strasno prva curka😢

Znaci ipak jesu trudovi bas? Kak si ih raspoznal naspram bh kontrakcija (ako si ih imala)?

Drzi se i samo hrabro - mozes ti to 💪

Posto sam to prolazila u prvoj trudnoci, ispricacu svoje iskustvo. Ja sam otisla na redovni oregled da bi ispalo da grlica vise ni nemam i otvorena 2cm. Odmah smjestsnjebu bolnicu, pracenje na CTG i tokoliza.
    Problem je sto ja kontrakcije nikako nisam osjecala. A oni su bili uzrok otvaranju, bar su mi tako rekli. Da ne spominjem ovi ili oni... a oni me stave na CTG a ono skace. A ja nista ne osjecam.
    Tako da stvarno iako mi je 2.trudnoca meni je pola stvari tih nepoznato. Sad npr osjetim kad mi se stegne stomak, i to se desavalo dosta rano. A ne sjecam se u 2. Mozda i jesam imala, ali bas sam puno radila i mozda ssm to tako prenosala. Ne znam.

• Bebica13
    15. Rujan 2022. 21:30

Bok, ja sam nova ovdje. Imam dva pitanja.

1. Što mislite o tome da bude na pratnji na porodu vaša majka ili neka druga bliska osoba? Naime, muž nije u mogućnosti biti sa mnom jer ne može niti malo krvi vidjeti, a kamoli da tamo vidi puno toga. Isto tako ima visok tlak i svako "uzbuđenje" se skoro onesvijesti, par put i jest. Pa bih voljela da ide netko u koga imam povjerenja i kao podrška, a to jest majka. Ako će dozvolit.
    2. Registrirala sam se na lilypie.com i sve napravila, ali ne znam koji link da kopiram da se vidi ispod moje objave, jer se samo link vidi. Hvala!

levanati95
    15. Rujan 2022. 21:31

Curke, ja isto upadam svakih par tjedana ko padobranac hehehe
    Vidim da pišete o robici za izlazak iz bolnice, ja sam cula od mama koje su vec rodile, da beba u skafanderu ne smije ici u jaje, jer je skafander od skliskog materijala. E sad, necu tvrdit da je to 100% tako, ali tako je par zenica reklo. Ja sam zato uzela medeka, imat ce dugi bodi, neki kombinezon topli s carapicama, kapicu i medeka. Bit ce pocetak 11.mjeseca, mozda ni ne bude tako jako hladno. I uzet cu dekicu za pokrit jos dodatno u autu ako bude potrebno. Ako bude bas jako hladno, jos cemo dodatno hlacice ili nesto smisliti pa nadodati.

Cure, drzite se sve, ja sam evo vec vise od 6tj u bolnici, i psihicki sam vec stabilno, naspram prvih par tjedana haha
    Ja sam uvijek optimisticna, tako da, sve ce biti u redu ❤️  

17.03. ➕
    01.04. UZV, imamo srčeko ❤
    OTP 19.11 🥰
    29.09. - 32tj+1 - stigao nam Karlo 💙

Lonmi
    15. Rujan 2022. 21:36

Lavendera pa jel to odjednom krenulo ili vec duze te kontrakcije osjecas?
    Jesi se sta vise forsirala, nosila starije dijete?
    Drzim fige da brzo ides doma svojima ❤️

buhtlica23
    15. Rujan 2022. 22:03

levanati95

Curke, ja isto upadam svakih par tjedana ko padobranac hehehe
    Vidim da pišete o robici za izlazak iz bolnice, ja sam cula od mama koje su vec rodile, da beba u skafanderu ne smije ici u jaje, jer je skafander od skliskog materijala. E sad, necu tvrdit da je to 100% tako, ali tako je par zenica reklo. Ja sam zato uzela medeka, imat ce dugi bodi, neki kombinezon topli s carapicama, kapicu i medeka. Bit ce pocetak 11.mjeseca, mozda ni ne bude tako jako hladno. I uzet cu dekicu za pokrit jos dodatno u autu ako bude potrebno. Ako bude bas jako hladno, jos cemo dodatno hlacice ili nesto smisliti pa nadodati.

Cure, drzite se sve, ja sam evo vec vise od 6tj u bolnici, i psihicki sam vec stabilno, naspram prvih par tjedana haha
    Ja sam uvijek optimisticna, tako da, sve ce biti u redu ❤️

Ajme vise od 6 tjedana. Ja bi stvarno poludila. Svaka ti čast. 
    Naravno da je beba najvaznija ali opet bas dugo.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

J_Lo
    15. Rujan 2022. 22:28

Bebica13

Bok, ja sam nova ovdje. Imam dva pitanja.

1. Što mislite o tome da bude na pratnji na porodu vaša majka ili neka druga bliska osoba? Naime, muž nije u mogućnosti biti sa mnom jer ne može niti malo krvi vidjeti, a kamoli da tamo vidi puno toga. Isto tako ima visok tlak i svako "uzbuđenje" se skoro onesvijesti, par put i jest. Pa bih voljela da ide netko u koga imam povjerenja i kao podrška, a to jest majka. Ako će dozvolit.
    2. Registrirala sam se na lilypie.com i sve napravila, ali ne znam koji link da kopiram da se vidi ispod moje objave, jer se samo link vidi. Hvala!

Meni će biti mama na porodu.
    Ona je doduše viša medicinska sestra i cijeli život radi u sali, te je asistirala već na porodima.
    Bila je mojoj sestri na sva tri poroda u Sisku.
    Tako da ja podržavam, pogotovo ako ćeš se ti osjećati bolje.
    Za trakicu sam zaboravila. Mislim da ide onaj obični html 😐

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

J_Lo
    15. Rujan 2022. 22:29

Lavendera drži se, držim 🤞 da bude sve dobro 😘

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.