ja sam isto gledala za pupčanu vrpcu, ali sam više razmišljala o pohrani matičnih stanica jednog dana za dijete…a bome razmišljala sam i o doniranju u zakladu….u svakom slučaju nešto od toga budemo odradili sigurno…. nego curke vi koje ćete roditi tamo negdje u siječnju….jeste već što od opreme nabavljale?
Ja još nisam ništa 🤷🏼♀️
Ali mislim da ću početi polako, da se ne skupi sve zadnja 2 mjeseca 😁
Aoup ja uopće nisam razmišljala o pohrani matičnih stanica, mogla bih malo istražiti 😊
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️
ja sam isto gledala za pupčanu vrpcu, ali sam više razmišljala o pohrani matičnih stanica jednog dana za dijete…a bome razmišljala sam i o doniranju u zakladu….u svakom slučaju nešto od toga budemo odradili sigurno…. nego curke vi koje ćete roditi tamo negdje u siječnju….jeste već što od opreme nabavljale?
S tim da ako ide na osobnu pohranu ne znam da li si svjesna da iste vrlo vjerojatno nece moci (ne daj Boze da treba) pomoci tom djetetu vec vasoj drugoj djeci (ako ih imate ili ce imati) ili vama.
https://www.kbc-zagreb.hr/banka-krvi-iz-pupkovine-za-osobne-potrebe.aspx
je, sve znam….proučavala sam to na veliko još prije neg sam uopće razmišljala o samoj trudnoći….
E super onda. Jer neki nazalost ne znaju za to i idu na jedno dijete i placaju pohranu 2.000€, a nisu toga svjesni 😏
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Pozz cure da se javim.. danas tijekom dana bh kontrakcije postale ucestalije i bolne, odem kod dr srecom zatvorena ali me poslala u bolnicu na terapiju da se zaustave moguci trudovi.. kod nje na pregledu mi se u 5 min 2 puta doslovno stvrdnio trbuh uz bolove, pa ju je strah (kao i mene naravno) da ne krene sve prijevremeno.. Za sad na promatranju kroz 2h uz infuziju pa ce se vidjet dal cu doma ili ostajem na daljnjoj terapiji
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Stavljam link stranice za jastuk koji koristim. Kupila sam po preporuci i nisam pozalila. Iskreno ne znam sto bi bez njega, toliko mi se tijelo u sekundi odmori kad legnem i obgrlim ga. Muz ga krade dok me nema (a i ima) hahah tako da mislim i njemu uzet jer uvik neke jastucice oko sebe podmeće 😂 — mali anđeo, 230 kn
https://www.mali.andjeo.com.hr/product/jastuk-za-dojenje-art-69/
Viktor torbe: imaju dobar izbor. Kao malo veca rucna prtljaga. Sve stane. Ima u ST u malla. A moguce i online za naruciti (za to nisam sigurna) i nisu skupe
24.12.2022. 💙
Pozz cure da se javim.. danas tijekom dana bh kontrakcije postale ucestalije i bolne, odem kod dr srecom zatvorena ali me poslala u bolnicu na terapiju da se zaustave moguci trudovi.. kod nje na pregledu mi se u 5 min 2 puta doslovno stvrdnio trbuh uz bolove, pa ju je strah (kao i mene naravno) da ne krene sve prijevremeno.. Za sad na promatranju kroz 2h uz infuziju pa ce se vidjet dal cu doma ili ostajem na daljnjoj terapiji
Nadam se da ce sve biti dobro!
Javi kako je proslo. U kojoj si bolnici? Jesu dobri prema tebi?
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Poz cure da vas pitam jel ima koja problema s disanjem znaci i kad lezim ili kad budem dugo u zatvorenom prostoru kao npr..trgovina
Znaci otisla sam danas do trg ja nisam zraka mogla uhvatiti nego sam morala izac van na zrak..
32tt sam
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Avocado A ne pise ti na nalazu odmah i antibiogram i prepporuceni antibiotici?
Lavendera Drzi se i javljaj sto kazu!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Pozdrav svima 😊.
Prije sam pisala na MPO temi, ali evo sad sam u 32.tjednu trudnoce i suosjecam s vama. Termin je 8.11.
Zasad smo kupili kolica, komodu za presvlacenje, krevetic i malo robice. Pocela bih s kupovinom kozmetike za bebicu pa ako imate preporuke, pisite🥰. Moram sebi kupiti spavacice i higijenske potrepstine za bolnicu. Narucila sam i dvostruku elektricnu izdajalicu, a u potrazi sam i za sterilizatorom i grijacem za bocice. Naime, ja necu moci dojiti jer ce mi se sin roditi s rascjepom usnice. Ako imate jos nekih savjeta sto ste sve kupile, bila bih zahvalna.
Danas su me uhvatila neka zatezanja, mislim da du BH, ali prvi put je pa samo pretpostavljam :/.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Al ovo za trudnice pred porod je u cerviksu tj. brisevi. A tebi u mokraci. Javi kaj ce ti reci sutra
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Pozdrav svima 😊.
Prije sam pisala na MPO temi, ali evo sad sam u 32.tjednu trudnoce i suosjecam s vama. Termin je 8.11.
Zasad smo kupili kolica, komodu za presvlacenje, krevetic i malo robice. Pocela bih s kupovinom kozmetike za bebicu pa ako imate preporuke, pisite🥰. Moram sebi kupiti spavacice i higijenske potrepstine za bolnicu. Narucila sam i dvostruku elektricnu izdajalicu, a u potrazi sam i za sterilizatorom i grijacem za bocice. Naime, ja necu moci dojiti jer ce mi se sin roditi s rascjepom usnice. Ako imate jos nekih savjeta sto ste sve kupile, bila bih zahvalna.
Danas su me uhvatila neka zatezanja, mislim da du BH, ali prvi put je pa samo pretpostavljam :/.
Koju si prematalicu uzela?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji