Cure, gledam ovu sjedalicuhttps://ibb.co/jGTr07w. Trenutno je snizena na 1400 kn mislim. Posto smo mi kupili kolica 3 u 1 imamo to jaje, ali je ono samo do 9 kg, a i citala sam da nije dobro za bebu da bude u njemu duze i tako to. Svakako moramo uzimati AS e sad ne znam da li je ovo dobra AS? Svida mi se sto se okrece za 360. I sto se moze izvlacit ovo po visini djeteta ali ako neko ima iskustva napisite. Tnx
Nije dobro niti u ovome da je duze. Jednostavno taj polozaj (kad stavis umetke za novorodence) je na max 2h kod malih beba. Osobno ne bih ovo kupovala jer s razlogom postoji jaje pa onda klasicna sjedalica i ova 2u1 rjesenja nisu toliko dobra.
Al eto, to je moje misljenje.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Lavendera, drago mi je da je bolje! Vjerujem da lezanje u bolnici ti nije nimalo drago, pogotovo s curkom doma. Bude brzo proslo, i budete opet svi skupa 😊 samo polako. Dobro je da su oprezni u bolnici, i ljubazni.
Buhtlica, koliko sam cula, te AS za dulje vrijeme nisu toliko sigurne. Mozda da pogledas dal ima ADAC test ta autosjedalica koju si poslala, i koja joj je ocjena. Ako nema ADAC test, osobno ju ne bi kupovala.
Mi cemo vrlo vjerojatno uzet cybex z cloud ipak, bez baze za pocetak, jer planiramo mijenjat auto (muzev sportski mora ici pa-pa, al se jos place za njim, pa cekam da skuzi da nece nista stat u njega i da se oprosti s njim 🤣).
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Cure, gledam ovu sjedalicuhttps://ibb.co/jGTr07w. Trenutno je snizena na 1400 kn mislim. Posto smo mi kupili kolica 3 u 1 imamo to jaje, ali je ono samo do 9 kg, a i citala sam da nije dobro za bebu da bude u njemu duze i tako to. Svakako moramo uzimati AS e sad ne znam da li je ovo dobra AS? Svida mi se sto se okrece za 360. I sto se moze izvlacit ovo po visini djeteta ali ako neko ima iskustva napisite. Tnx
Nije dobro niti u ovome da je duze. Jednostavno taj polozaj (kad stavis umetke za novorodence) je na max 2h kod malih beba. Osobno ne bih ovo kupovala jer s razlogom postoji jaje pa onda klasicna sjedalica i ova 2u1 rjesenja nisu toliko dobra.
Al eto, to je moje misljenje.
Ja se slazem s vama i mi smo kupili jaje i onda cemo obicnu sjedalicu za auto. Ja sam jako ubrzala s kupnjom i skoro sve vec imamo...🤣🤣
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Mi smo isto na kraju odlucili prvo jaje, a zatim AS. S tim da smo odmah gledali i bazu koja moze na oboje pa razmisljamo o:
Maxi Cosi Pebble zatim Maxi Cosi Pearl s Familyfix bazom 360 ili
Cybex Cloud Z zatim Sirona Z s Bazom Z.
Cure koje imaju bilo kakvih problema, drzite se, jake ste i mozete to 💪💪💪💪
Lavendera zao mi je sto si u bolnici ali bolje da si pod njihovom kontrolom za nedaj Boze, brzo ce to proci 🙏🏼
Sad sam se i ja malo prestrasila jer i ja znam imat BH kontrakcije (bar mislim da jesu) onako stvrde mi se trbuh za minutu i prode, ali u zadnje vrijeme mi se ujutro zna desiti da me cak zaboli i donjem dijeli trbuha nesto kao menstrualna bol ali slabijeg intenziteta ali brzo popusti i prode 🤷🏻♀️ ne znam da li jos koja od vas zna imati takve bolove
Sto se tice opreme mi smo ove vece stvari pokupovali, mislila sam nista ne kupovati do 10 mj ali su bili popusti pa smo sve te vece stvari pokupovali. Mi smo uzeli jaje Be safe izi modular ali sam uzela sa onom njihovom 3D mrezom da se manje znoji u jajetu i odmah smo uzeli i as isto od be safe izi turn b koja ide od 0-4 godine ona ce biti u muzevom autu a jaje ide u moj posto cu ja vise s malim laufat okolo pa da bas ne trebam svaki put vaditi bazu iz auta u auto iako nije komplicirano vec sam isprobala 😂 uzeli smo i krevetic i prematalicu i nuna njihaljku bila je na 15% pa sam ju na kraju uzela 🤷🏻♀️
Cure koje kupujete odjecu koliko ste komada uzela i cega 56 ? Ja sam mislila uzeti od 56-68 ono osnovno bodici pidzamice hlacice ali ne znam koliko bi mi cega bilo dovoljno nebi bas previse 🤔
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Jutro cure, sinoc zaspala od iscrpljenosti vise..
Netko je pitao kako sam skuzila, bh kontrakcije ne bi trebale boliti i ne osjecaju se u ledima kao trudovi. Skuzila sam da nesto nije okej kad mi je pocelo s bolovima u krstima koji se sire u trbuh i pojavljuje se kontrakcija koja boli…
Tijekom noci samo 2-3 puta sada. Kaze sestra smiruje se. Nije mi se sinoc objavio komentar, u Vinkovackoj sam bolnici, okej su prema meni. Prvo dr nije bio zabrinut, kaze sve okej idete doma dok nisam rekla da me sad bas steze dok s njim pricam i kad je popipao trbuh i vidio onda se ipak malo i zabrinuo i rekao 2-3 dana bolnice uz terapiju, vidjet ce se kako ce djelovati.
Cure koje ste tjednima u bolnici ajme svaka vam cast na psihickoj snazi da ustrajete u pozitivi💞
Lonmizadnja dva dana bas doslovno nista nisam fizicki radila. Mala pocela ostajati dulje u vrticu i ja sve 4 u zrak i odmarala. Cak ju ni ne nosam nego svugdje za rukicu i do autosjedalice i to sto bas moram.. Tako da ne znam otkud ni zasto ali nadam se da ce se to sve zaustaviti. Prvu curku sam s 38+5 rodila, volila bi i s ovom izgurati do tih skroz sigurnih tjedana, zbog nje
Imala sam iste kontrakcije tipa prosli/pretptosli tjedan pa se jave s vrimena na vrime: od leda prema naprijed, ko menstrualni bolovi plus tvrd trbuh.. mislila sam da tako bh kontrakcije trebaju izgledati.. 😰 nisam znala da ne! Racunam ako su nepravilni vrrmenski razmaci da ignoriram 😯
35 ♏👩🦰,35♉🧔
4.11.2022. Curica ❤
19.5.2025. Decko 🩵
Zene, koji deterdzent i omeksivac da kupim za pranje djecje robice? Mislila sam obican deterdzent, a kupiti samo baby omeksivac?
30 g. oboje
OTP 9.11.
Zene, koji deterdzent i omeksivac da kupim za pranje djecje robice? Mislila sam obican deterdzent, a kupiti samo baby omeksivac?
Patronazna je na tecaju rekla najobicniji prasak za robu, bez ikakvih omeksivaca pa cu tako prvih mjesec-dva..
35 ♏👩🦰,35♉🧔
4.11.2022. Curica ❤
19.5.2025. Decko 🩵
Nanaj i Kokili nemojte se sad isprepadati zbog mog iskustva ali svakako osluskivati tijelo i bolje puhat na hladno nego zaista na nesto.. Ako niste sigurne uvijek je bolje javiti se dr pa neka i kazu da ste dolazili bezveze nego da se pocnete prerano otvarati. Ja sam na svu srecu zatvorena i zacementirana ko beton🤣 Valjda je to sve pozitivno u tome, cervix 42mm sto znaci da usprkost tome sto mi se pojavilo da se nisam pocela otvarat pa me ta svijetla tocka drzi da ce bit okej sve sad kad su zaustavili te kontrakcije..
U prvoj trudnoci sam ih znala imati po 10ak u danu, a jucer 10ak u sat vremena i tako cijeli dan.. Da su ostale na tome da je par u danu s vise satnim razmacima ja se ne bih brinula, al ovo me prepalo jer mi je bilo svakih 15min pa svakih 10, pa na 3 min, pa skoci na 6 min i tako kroz cijelo poslijepodne pogotovo.. Nepravilni razmaci ali jako puno njih unutar sat vremena i bas su bolile..
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Doryna Mi cemo ovu varijantu cybex.
Razigrana Bez omeksivaca (bar na pocetku). Deterdzent smo uzeli teta violeta za prvu pa cemo dalje vidjet i isprobavat (kak i za nas odrasle, hehe).
Nanaj BH bi trebale bit nepravilne i stat promjenom polozaja (npr. legnes na lijevi bok) ili kad uzmes magnezij, dosta vode i sl. Al da, naravno da brinemo jesmo dobro skuzile i razlikovale iste od pravih kontrakcija.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji