Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    razigrana
    15. Rujan 2022. 19:52

ribic

razigrana

Pozdrav svima 😊.
    Prije sam pisala na MPO temi, ali evo sad sam u 32.tjednu trudnoce i suosjecam s vama. Termin je 8.11.

Zasad smo kupili kolica, komodu za presvlacenje, krevetic i malo robice. Pocela bih s kupovinom kozmetike za bebicu pa ako imate preporuke, pisite🥰. Moram sebi kupiti spavacice i higijenske potrepstine za bolnicu. Narucila sam i dvostruku elektricnu izdajalicu, a u potrazi sam i za sterilizatorom i grijacem za bocice. Naime, ja necu moci dojiti jer ce mi se sin roditi s rascjepom usnice. Ako imate jos nekih savjeta sto ste sve kupile, bila bih zahvalna.
    Danas su me uhvatila neka zatezanja, mislim da du BH, ali prvi put je pa samo pretpostavljam :/.

Koju si prematalicu uzela?

Uzela sam ovu https://www.ikea.com/hr/hr/p/smastad-stol-za-previjanje-bijela-breza-s-3-ladice-s39392238/. Raste s djetetom pa poslije moze biti i mali radni stol :) 

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Lavendera
    15. Rujan 2022. 19:57

Evo pozz od mene opet. Dobiti cu za sazrijevanje pluca curki i tokolitike da zaustave kontrakcije pa sutra dalje cekam pregled. Tesko mi je jer osim straha za curku, fali mi strasno prva curka😢

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

razigrana
    15. Rujan 2022. 20:04

U cemu planirate iznijeti dijete iz bolnice? Bodi-hlacice-carapice-kapica i sad me zanima sto jos ide na novorodence? Jaknica, vreca za spavanje ili nesto trece? Bit ce pocetak 11.mj, a ne znam sto kupiti. Ili samo umotati u dekicu i u jaje? 😅

30 g. oboje
    OTP 9.11.

keti91
    15. Rujan 2022. 20:05

Lavendera

Evo pozz od mene opet. Dobiti cu za sazrijevanje pluca curki i tokolitike da zaustave kontrakcije pa sutra dalje cekam pregled. Tesko mi je jer osim straha za curku, fali mi strasno prva curka😢

Drzi se Lavendera bit ce to sve dobro samo treba vjerovati..
    Sretnoo i javljaj 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

razigrana
    15. Rujan 2022. 20:14

Avocado

razigrana

U cemu planirate iznijeti dijete iz bolnice? Bodi-hlacice-carapice-kapica i sad me zanima sto jos ide na novorodence? Jaknica, vreca za spavanje ili nesto trece? Bit ce pocetak 11.mj, a ne znam sto kupiti. Ili samo umotati u dekicu i u jaje? 😅

Ja sam mu kupila jedan kompletić pleteni, kao vestica i hlačice sa stopalima, ispod bodi dugih rukava…i planiram ga stavit u neko medo odjelce, ko skafander, ali tak medo stil/materijal. I kapica 😁 Mi smo sredina 12. mj.
    Pitala si za kozmetiku, kupila sam za guzu Naïf kremu, još ću bademovo ulje… ne planiram ništa drugo koristiti.

Gdje si uzela kompletic? Imas neku fotku? 😊

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• ribic
    15. Rujan 2022. 20:16

Lavendera

Znaci ipak jesu trudovi bas? Kak si ih raspoznal naspram bh kontrakcija (ako si ih imala)? 

Drzi se i samo hrabro - mozes ti to 💪

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

ivana.s
    15. Rujan 2022. 20:28

razigrana

Kupila sam mu jednu preslatku kapicu na medeke, carapice, jaknica, hlacice sa stopalima, majcica dugi rukav, bodi ispod, 19.12. je termin pa racunamo na hladnocu 😂

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

razigrana
    15. Rujan 2022. 20:36

ivana.s

razigrana

Kupila sam mu jednu preslatku kapicu na medeke, carapice, jaknica, hlacice sa stopalima, majcica dugi rukav, bodi ispod, 19.12. je termin pa racunamo na hladnocu 😂

Moj muz kaze da odemo kupiti skafander da ga mogu setati poslije u tome😅

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• ribic
    15. Rujan 2022. 20:38

razigrana

ivana.s

razigrana

I mi cemo tak skafander

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

ivana.s
    15. Rujan 2022. 20:43

razigrana

ivana.s

razigrana

Mi narucili ovakav skafander jucer s Zalanda, jedva cekamo da stigne🤣👣 
    https://www.zalando.hr/next-skafander-blue-elephant-print-nx324l0mj-k11.html

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.