Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ancy2010
    16. Rujan 2022. 00:12

Angeleyes

Ja moram uzet neku ručnu torbu za rodilište, a Mommy bag je pre skupa tako da takve stvari ne planiram kupovat. Ako imate preporuku, može link neki ili slika pa ćemo tražit :) Uopće doma nemam tih većih ručnih torbi, ne koristim ih baš.
    Trebaju li uopće spavaćice za ST rodilište, obzirom da oni daju i preferiraju svoje? Ove stvarčice iz dm-a ću uzeti idući mjesec, nisam ni sumnjala na njih jer tamo baš svašta bude. Nije ni muller loš, ali više sam navikla na dm i njihove proizvode. I što još od odjeće za mamu treba, osim za izlazak iz rodilišta?

Ja sam nosila svoje jer su mi one njihove predebele, doduše ja sam rodila na lito na +40, možda će sad za zimu i bit ok

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• ribic
    16. Rujan 2022. 01:44

Bebica13 Za trakicu kopiras tako da ne odaberes websites nego forums i onda pseudo html.
    Levanati Beba moze u bilo cemu u jaje (opcenito) al kad se krenete voziti ju treba skinuti iz jaknice ili skafandera jer prilikom sudara bi zbog sliskog materijala mogla “izletiti” iz jaja/sjedalice.
    https://miss7mama.24sata.hr/amp/beba/znas-li-u-kojoj-odjeci-nikada-ne-smijes-bebu-staviti-u-autosjedalicu-13196

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Lavendera
    16. Rujan 2022. 05:37

Jutro cure, sinoc zaspala od iscrpljenosti vise.. 
    Netko je pitao kako sam skuzila, bh kontrakcije ne bi trebale boliti i ne osjecaju se u ledima kao trudovi. Skuzila sam da nesto nije okej kad mi je pocelo s bolovima u krstima koji se sire u trbuh i pojavljuje se kontrakcija koja boli... 
    Tijekom noci samo 2-3 puta sada. Kaze sestra smiruje se. Nije mi se sinoc objavio komentar, u Vinkovackoj sam bolnici, okej su prema meni. Prvo dr nije bio zabrinut, kaze sve okej idete doma dok nisam rekla da me sad bas steze dok s njim pricam i kad je popipao trbuh i vidio onda se ipak malo i zabrinuo i rekao 2-3 dana bolnice uz terapiju, vidjet ce se kako ce djelovati. 
    Cure koje ste tjednima u bolnici ajme svaka vam cast na psihickoj snazi da ustrajete u pozitivi💞
    Lonmi zadnja dva dana bas doslovno nista nisam fizicki radila. Mala pocela ostajati dulje u vrticu i ja sve 4 u zrak i odmarala. Cak ju ni ne nosam nego svugdje za rukicu i do autosjedalice i to sto bas moram.. Tako da ne znam otkud ni zasto ali nadam se da ce se to sve zaustaviti. Prvu curku sam s 38+5 rodila, volila bi i s ovom izgurati do tih skroz sigurnih tjedana, zbog nje

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Lavendera
    16. Rujan 2022. 05:39

santina

Lavendera

Evo pozz od mene opet. Dobiti cu za sazrijevanje pluca curki i tokolitike da zaustave kontrakcije pa sutra dalje cekam pregled. Tesko mi je jer osim straha za curku, fali mi strasno prva curka😢

Zao mi je sto si zavrsila u bolnici, ali gledaj na to da je dobra stvar. Ipak ces biti sigurnija. Tokoliza bi se trebala primati do 48h, izuzetno 72h. Ali ako bude mirnije mozda te vec sutra skinu s toga i puste. Jesu radili CTG da vide kolike su kontrakcije?

Ctg mi nisu ni radili, samo sada sestra dosla spojiti sondu za preslusat otkucaje srca malenoj i to par sekundi kaze cuje se i okej je

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• ribic
    16. Rujan 2022. 07:11

Lavendera

Netko je pitao kako sam skuzila, bh kontrakcije ne bi trebale boliti i ne osjecaju se u ledima kao trudovi. Skuzila sam da nesto nije okej kad mi je pocelo s bolovima u krstima koji se sire u trbuh i pojavljuje se kontrakcija koja boli…
    Tijekom noci samo 2-3 puta sada. Kaze sestra smiruje se. Nije mi se sinoc objavio komentar, u Vinkovackoj sam bolnici, okej su prema meni. Prvo dr nije bio zabrinut, kaze sve okej idete doma dok nisam rekla da me sad bas steze dok s njim pricam i kad je popipao trbuh i vidio onda se ipak malo i zabrinuo i rekao 2-3 dana bolnice uz terapiju, vidjet ce se kako ce djelovati.
    Cure koje ste tjednima u bolnici ajme svaka vam cast na psihickoj snazi da ustrajete u pozitivi💞
    Lonmizadnja dva dana bas doslovno nista nisam fizicki radila. Mala pocela ostajati dulje u vrticu i ja sve 4 u zrak i odmarala. Cak ju ni ne nosam nego svugdje za rukicu i do autosjedalice i to sto bas moram.. Tako da ne znam otkud ni zasto ali nadam se da ce se to sve zaustaviti. Prvu curku sam s 38+5 rodila, volila bi i s ovom izgurati do tih skroz sigurnih tjedana, zbog nje

Hvala na odg! Ja imam dosta bh kontrakcija (al samo se trbuh stvrdne i za par sec nista) pa me onda naravno stalno strah da nes ne prepoznajem na vrijeme.

Drzi se i sretno! I super da si uspjela odspavati!

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

ivana.s
    16. Rujan 2022. 07:51

Lavendera

Netko je pitao kako sam skuzila, bh kontrakcije ne bi trebale boliti i ne osjecaju se u ledima kao trudovi. Skuzila sam da nesto nije okej kad mi je pocelo s bolovima u krstima koji se sire u trbuh i pojavljuje se kontrakcija koja boli…
    Lonmizadnja dva dana bas doslovno nista nisam fizicki radila. Mala pocela ostajati dulje u vrticu i ja sve 4 u zrak i odmarala. Cak ju ni ne nosam nego svugdje za rukicu i do autosjedalice i to sto bas moram.. Tako da ne znam otkud ni zasto ali nadam se da ce se to sve zaustaviti. Prvu curku sam s 38+5 rodila, volila bi i s ovom izgurati do tih skroz sigurnih tjedana, zbog nje

Svu srecu vam zelim! 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

Lavendera
    16. Rujan 2022. 08:02

Evo prosla vizita pa kazu jos 2 dana ostajem dok prode terapija dexamethasonom i cordipin R pa ce se vidjet. Iako mi se smirilo tijekom noci, od 5-sad evo samo 3 kontrakcije. Al kazu ostajem😢 
    Znam da trebam misliti na curku i da sve bude okej. Ali mame koje imaju vec djecu i u bolnici su, vjerujem da ce razumjeti sto mislim i osjecam kad kazem da mi strasno fali prva curka. 
    Hvala vam cure svima na podrsci do sad💞

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Ana_
    16. Rujan 2022. 08:24

Lavendera baš mi je žao što te sve to tako zafrkava. I vjerujem da ti je teško, ali treba izdržati zbog bebice. Meni bolje da sutim, ja sam 3 dana bila u bolnici i već mi je bilo dosta 🤣

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️

buhtlica23
    16. Rujan 2022. 09:01

Cure, gledam ovu sjedalicu https://ibb.co/jGTr07w. Trenutno je snizena na 1400 kn mislim. Posto smo mi kupili kolica 3 u 1 imamo to jaje, ali je ono samo do 9 kg, a i citala sam da nije dobro za bebu da bude u njemu duze i tako to. Svakako moramo uzimati AS e sad ne znam da li je ovo dobra AS?  Svida mi se sto se okrece za 360. I sto se moze izvlacit ovo po visini djeteta ali ako neko ima iskustva napisite. Tnx

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    16. Rujan 2022. 09:13

ponavljam link ne znam zasto prethodni ne radi ahahah.   
    https://ibb.co/jGTr07w

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.