Cure ima li netko iskustva sa dugotrajnim korištenjem utrogestana? Naime ja sam sa 24+5 tt i idalje imam terapiju utrogestana 2×200mg dnevno. Jel znate do kad se on uopće može koristiti? Idem tek idući tjedan do ginekologice pa ako ima koja iskustva da mi podjeli prije nego što doznam kada bih mogla prestati s njima. Unaprijed hvala
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Cure ima li netko iskustva sa dugotrajnim korištenjem utrogestana? Naime ja sam sa 24+5 tt i idalje imam terapiju utrogestana 2×200mg dnevno. Jel znate do kad se on uopće može koristiti? Idem tek idući tjedan do ginekologice pa ako ima koja iskustva da mi podjeli prije nego što doznam kada bih mogla prestati s njima. Unaprijed hvala
Ja isto još uvijek koristim Utrogestan kao i ti.
Jučer sam bila na pregledu, doktorica nije spominjala ukidanje. To je valjda od doktora do doktora kako odluče. Ali mislim da ne može štetiti 😐 samo ga već bude puna kapa nakon toliko vremena..
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Ima li ko iskustva s ispunjavanjem plana poroda?
Našla sam obrazac na internetu za plan poroda, koji planiram ispuniti. Zanima me je li ga već netko ispunjavao, ima li tko iskustva? Na što obratiti pažnju?
Također, planira li netko donirati pupkovinu u Zakladu Ana Rukavina u banku pupkovine?
Muž i ja smo odlučili donirati, ali ne mogu naći info kako ide procedura za KBC Split, a vidim da imaju ugovor sa Zakladom.
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Hvala cure na preporukama, bacam se na googlanje. 😁
Ja isto tek počinjem s pripremama. Dosta sam toga dobila od sestre i prijateljice koja je nedavno rodila, a ostatak ću pohvatati . A i mi tek sad idemo renovirati kupaonu 🤦🤦😂 nadam se da ćemo stići sve do 30.1.
Bas neki dan te se sjetila da vidim kako si…mi se pratimo u stopu…i mi imamo renovaciju kupaonice prije dolaska bebe,pa ću tek onda u pripremu sobice…imamo još i vremena…ja spavam s trudničkim jastukom..jedino mi vise pase desni bok,a znam da je preporuku lijevi..😏
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Ja ga koristim od transfera do kraja trudnoce. 3x dnevno po 200 mg (vaginalno). Ak ides na vaginalni nesto ranije ukinu. A za carski nis ne smeta i do kraja znaju drzat. Meni rekao ivf doktor - do poroda.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Našla sam obrazac na internetu za plan poroda, koji planiram ispuniti. Zanima me je li ga već netko ispunjavao, ima li tko iskustva? Na što obratiti pažnju?
Također, planira li netko donirati pupkovinu u Zakladu Ana Rukavina u banku pupkovine?
Muž i ja smo odlučili donirati, ali ne mogu naći info kako ide procedura za KBC Split, a vidim da imaju ugovor sa Zakladom.
Koja je procedura za banku pupkovine ? Uh pričamo o poprilično osjetljivom "materijalu" koji se može zloupotrijebiti mislim nisam paničar neki niti teoretičar zavjere ali...
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mi htjeli donirat al s blizancima ne postoji ta mogucnost.
Sto se tice plana poroda - naj frendica mi babica tako da o tome nisam nikad ni razmisljala jer porod je sve samo ne nesto sto mozes kontrolirat i milijun stvari u svakoj sec mogu otici po krivu. Prepustam se osoblju i to je to.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Koja je procedura za banku pupkovine ? Uh pričamo o poprilično osjetljivom "materijalu" koji se može zloupotrijebiti mislim nisam paničar neki niti teoretičar zavjere ali…
A kaj tocno? Dat nekome drugom bolesnom preko reda umjesto prvom odgovarajucem na listi. Ako pricamo o javnoj banci. To je kao i darivanje krvi.
Inace sve info i cesta pitanja imas na stranici od zaklade ane rukavine. A ako radis za privatne svrhe (uz placanje) onda imas detaljnije info na stranici https://www.kbc-zagreb.hr/banka-krvi-iz-pupkovine-za-osobne-potrebe.aspx
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Ja sam u bolnici potrosila 2 paketa tih mrežastih to.to, meni su super. Bila sam 5 dana, ali svaki cas je negdje procurilo.
Nezz koliko kg imas, ja sam uzela L velicinu za prvi porod kad sam isla rađat sa 80kg i bile su mi velike, nisu lijepo drzale ulozak na mjestu, pa sam onda za doma kupila M.
Dosta dugo sam ih nosila doma, do kad rana od epi nije zacijelila.
Sad sam isto uzela M, ali imam puno manje kg pa cu vidjeti.
Da, ja uzela L zbog veceg trbuha. A kad splasne i dodem doma cu isto nadam se na M preci.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Isto planiram darovat maticne stanice, na stranici zaklade sam si isprintala i ispunila obrasce-poneses ih sa sobom na porod jer doktor isto nesto ispunjava. Sranje je ako rodis za vikend-onda ne uzimaju jer vikendom nema prijevoz za zagreb 😥
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Sortiraj odgovore
Najstariji