Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    J_Lo
    15. Rujan 2022. 12:28

BlairWaldorf

Cure meni zadnja dva dana neki pojačani iscjedak, proziran, bijel nema nikakav miris … Jos nekome ?

Da da, to se rodnica čisti od bakterija ☺️ i meni je tako. 

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

J_Lo
    15. Rujan 2022. 12:29

Avocado

J_Lo

Jutro cure, dolazim sa druge teme, a vidim da ima poznatih i ovdje ☺️
    Polako ćunse koliko stignem uključiti ovdje 😁
    Zanima me koristite li jastuk za trudnice. Do sada nisam imala problema sa spavanjem, ali zadnjih nekoliko dana se dosta teško namještam i to spavanje na boku me ubije. Jučer mi je prija rekla da obavezno naručim taj jastuk.
    Imate kakve preporuke?

Ejj 😊 Ja ti imam Koala baby skoro od početka trudnoće. Obožavam ga! Baš mi olakšava spavanje. A može se koristiti i kad beba stigne, na više načina 😊 Naručila sam ga na evitas.hr, imaš uvijek neki kod za 10% popusta 🤗

Baš sam ga danas gledala 😍 
    Imaju popust, da. 

🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    [/url

J_Lo
    15. Rujan 2022. 12:31

Avocado je li čvrst dovoljno? Ne volim da mi je mekano. 

[/url

• milka123
    15. Rujan 2022. 12:35

drage mame molim vas za pomoc, ne znam u koju temu da uletim pa sam sada tu. Naime moja situacija je ovakva:
    pila sam mozda 4 godine kontracepcijske tablete daylla, prestala sam ih piti zbog zeljenje trudnoće, kad sam prestala piti tablete menstruacija mi je kasnila 8 dana, dobila sam menzis 12.9, kad sam pila tablete menzis mi je dolazila na 28 ili 29 dana nikad vise od 29, prije tableta sam imala neredovite cikluse, trenutno pije elenatur(folnu kiselinu vec 17 dana) te se nadam ovaj mjesec bebi. trebaju mi vasa iskustva, koji su bili najraniji simptomi trudnoće, kad ste napravile prvi test, i dali ste se ovako ko ja opterecivale :/ citala sam da psiha djeluje na trudnocu ako je to stvarno istina ja necu nikad ostat trudna haha, jer je nemoguce da se ne opterecujem s tim. za ovulaciju planiram pratiti ploni iscjedak jer ne znam kad mi bude dosla, a hopa cupa imam u planu svaki dan za svaki slucaj hahah. molim iskustva, hvala :) <3

• leptirić007
    15. Rujan 2022. 13:09

ribic

buhtlica23

Cure danas vam je u Mulleru 15% na baby asortiman. Ja sam kupila aventove bocice set dobila 50 kn popusta i Tommee Tippee twist&amp;amp;clik kantu za pelene. Jedino jos ne znam di cu nac nadopunu za te vrecice 🫣 ali to sam gledala i odusevilo me. Unutra se ubaci pelena i zavrne i onda ne smrde pelene.

Joj sad si me smecem sjetila da nemam pojma kaj cu s tomasevicevim vrecicama i smrdljivim pelenama.

Koliko je taj kos u mulleru?

Vi svi iz Grada Zagreba, s malim bebama na temelju rodnog lista imate pravo na određeni broj besplatnih zg vrečica u čistoći, pogledajte na stranicama...

J_Lo

milka123

drage mame molim vas za pomoc, ne znam u koju temu da uletim pa sam sada tu. Naime moja situacija je ovakva:
    pila sam mozda 4 godine kontracepcijske tablete daylla, prestala sam ih piti zbog zeljenje trudnoće, kad sam prestala piti tablete menstruacija mi je kasnila 8 dana, dobila sam menzis 12.9, kad sam pila tablete menzis mi je dolazila na 28 ili 29 dana nikad vise od 29, prije tableta sam imala neredovite cikluse, trenutno pije elenatur(folnu kiselinu vec 17 dana) te se nadam ovaj mjesec bebi. trebaju mi vasa iskustva, koji su bili najraniji simptomi trudnoće, kad ste napravile prvi test, i dali ste se ovako ko ja opterecivale :/ citala sam da psiha djeluje na trudnocu ako je to stvarno istina ja necu nikad ostat trudna haha, jer je nemoguce da se ne opterecujem s tim. za ovulaciju planiram pratiti ploni iscjedak jer ne znam kad mi bude dosla, a hopa cupa imam u planu svaki dan za svaki slucaj hahah. molim iskustva, hvala :) &lt;3

Mislim da ti se za planiranje trudnoće najbolje uključiti u grupu Tko planira i radi na bebi 7.nastavak ili Lovci na LH trakice.
    Naravno da stres puno utječe na začeće, probaj se opustiti. Imaš različitih metoda za praćenje ovulacije, od aplikacija, do praćenja iscjedka i bazalne temparature,LH trakica za hvatanje peaka, ali ako je sve u redu, ne bi trebalo puno proći do začeća. Najraniji simptomi ti mogu krenuti oko očekivane m ili malo prije. Neke trudnice iskuse implantscijsko grčenje i krvarenje, neke ne.. 
    Možeš eventualno napraviti test par dana prije, ali najbolje je pričekati izostanak m.
    Sretno :) 

[/url

• leptirić007

I to iduće 3 godine od rođenja dijeteta

• ribic
    15. Rujan 2022. 14:08

leptirić007

ribic

buhtlica23

Cure danas vam je u Mulleru 15% na baby asortiman. Ja sam kupila aventove bocice set dobila 50 kn popusta i Tommee Tippee twist&amp;amp;amp;clik kantu za pelene. Jedino jos ne znam di cu nac nadopunu za te vrecice 🫣 ali to sam gledala i odusevilo me. Unutra se ubaci pelena i zavrne i onda ne smrde pelene.

Joj sad si me smecem sjetila da nemam pojma kaj cu s tomasevicevim vrecicama i smrdljivim pelenama.

Koliko je taj kos u mulleru?

Vi svi iz Grada Zagreba, s malim bebama na temelju rodnog lista imate pravo na određeni broj besplatnih zg vrečica u čistoći, pogledajte na stranicama…

Ma 4 vrecice od 10L po djetetu - mjesecno 8 kn 🤦‍♀️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    15. Rujan 2022. 14:08

Avocado

Cure, koliko mi treba onih mrežastih jednokratnih gaćica? Mislila sam kupiti one to.to. Imate iskustva s njima?

Uzela sam dva paketa, L velicinu. Mislim ih nosit i doma zbog reza od carskog pa cu ih jos nadokupit. Ovo je za prvu i bolnicu i prvih par dana

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Lonmi
    15. Rujan 2022. 14:15

Ja sam u bolnici potrosila 2 paketa tih mrežastih to.to, meni su super. Bila sam 5 dana, ali svaki cas je negdje procurilo. 
    Nezz koliko kg imas, ja sam uzela L velicinu za prvi porod kad sam isla rađat sa 80kg i bile su mi velike, nisu lijepo drzale ulozak na mjestu, pa sam onda za doma kupila M.
    Dosta dugo sam ih nosila doma, do kad rana od epi nije zacijelila.
    Sad sam isto uzela M, ali imam puno manje kg pa cu vidjeti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.