Angeleyes I ulose (chicco i vir) i jednokratne gacice imas u dm-u. Vjerojatno ima i muller i sl. al meni blizi dm pa tam uzmem.
To su te gacice https://www.dm.hr/tosama-to-to-mama-mrezaste-gacice-vel-m-p3838985857497.html
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Gdje ima kupit te Chicco uloške? Da ja to zapisujem pomalo.J_Lo
Jutro cure, dolazim sa druge teme, a vidim da ima poznatih i ovdje ☺️
Polako ćunse koliko stignem uključiti ovdje 😁
Zanima me koristite li jastuk za trudnice. Do sada nisam imala problema sa spavanjem, ali zadnjih nekoliko dana se dosta teško namještam i to spavanje na boku me ubije. Jučer mi je prija rekla da obavezno naručim taj jastuk.
Imate kakve preporuke?
Moj je iz baby centra, free on marka.https://www.babycenter.hr/bubaba-by-freeon-jastuk-za-trudnicu-i-dojilju-170x35-cm-exclusive-jersey-whitegrey-954963.html
Taman ga naručila kad su krenule vrućine pa sam ga morala maknut jer mi je sve smetalo što mi je vrućinu stvaralo, a sad bi ga opet morala uvest. Nekako mi je teško baratat s njim, pri okretanju se razbudim dok se namjestim. Ali koristan je jer stvarno olakša spavanje, to moram priznat. Oni imaju dosta toga u web shopu pa pogledaj.
Za Dm sam 100% sigurna da ima
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
SvemirkaJa sam ta za ciscenje i tepihe. Tepihe preko tepih2go. Probali jos jedne i tepih i dalje imao fleke, miris po urinu (tad taman stene dobili). Dok su ovi iz tepih2go donjeli savrseno ciste, mirisljave i bez fleka tepihe. Sad ih mislimo opet narucit kroz cca mjesec, mjesec i pol da nam ih jos jednom prije mog poroda operu. Za ciscenje nema servis nego od mamine frendice snaha sto mi super jer netko kome mogu ostavit stan i kljuceve i tad otici na kavu,
Kliknula slucajno prerano i otisao post 🤦♀️
Ali ta curka je zauzeta jer radi svoj redovni posao i ima mene i jos dve zenske tak da ne prima nove jer ne stize fizicki.
Super mi je ovo za tepih, a za stan ću onda već nekog naći 😉 Hvala ti.
🧔 - 36 👩 - 35
03/2022 - ➕️💓
05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
06/2022 - anomaly scan ✅️
J_Lo ja sam u baby centeru uzela ovajhttps://www.babycenter.hr/theraline-jastuk-za-trudnicu-i-dojilju-original-190-cm-bamboo-bear-878117.html i meni je odličan. Isto sam imala bolove u bokovima i kukovima, ali od kad sam ga uzela puno mi je bolje. Super mi je kaj je punjen tim micro kuglicom, a ne vatom jer ovako se on oblikuje po tvom tijelu 😁
I meni treba, ali ja bi onaj s obje strane jastuk da ga ne moram okretati kada mijenjam strane 🙈🤷
Meni je trebalo nekih tjedan dana da se priviknem spavati s tim jastukom, tj. okretati se da se svaki put ne probudim 😂 🙈 ja sam prvo isto mislila uzeti taj koji je s obije strane, ali sam odustala jer koristim anatomski jastuk za glavu i ne bih mogla bez njega spavati pa mi je lakše bilo uzeti ovaj 😁 prijateljica s posla isto je sad trudna i ona koristi taj sa obje strane i kaže da je prezadovoljna 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
SvemirkaJa sam ta za ciscenje i tepihe. Tepihe preko tepih2go. Probali jos jedne i tepih i dalje imao fleke, miris po urinu (tad taman stene dobili). Dok su ovi iz tepih2go donjeli savrseno ciste, mirisljave i bez fleka tepihe. Sad ih mislimo opet narucit kroz cca mjesec, mjesec i pol da nam ih jos jednom prije mog poroda operu. Za ciscenje nema servis nego od mamine frendice snaha sto mi super jer netko kome mogu ostavit stan i kljuceve i tad otici na kavu,
Kliknula slucajno prerano i otisao post 🤦♀️
Ali ta curka je zauzeta jer radi svoj redovni posao i ima mene i jos dve zenske tak da ne prima nove jer ne stize fizicki.
Super mi je ovo za tepih, a za stan ću onda već nekog naći 😉 Hvala ti.
Nista! Mi se preporodili s njima jer od stenata (i u gostima nam kumova mala povratila) nismo nikak te fleke mogli skinut. A ovo dodu po to, operu i vrate nazad za smijesne novce. A ti si bez brige i pameti. Ja sam jos u stanu pa da i idem sama ih prat niti imam gdje oprat/isprat ih niti ih susiti.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure, nama kojima je ostalo 2 ili 2,5 mj nije nista rano da se polako pripremimo. Mi koje imamo malo dijete smo koliko toliko i spremne, osim ovih higijenskih stvari itd. to se lako kupi, ali kad sam bila prvorotka isto smo tako krenuli. Pogotovo tko jos planira kod kuce nesto farbati, spremati, prazniti. Polako se kupi robica, spavacice, neke stvari za bolnicu, oprema za bebu itd. 2 mj su nista, prođe, a dok si onakvi veliki pred kraj onda ti je vec i teze itd.
Samo se pripremite, lijepo je to i gust 😊
Uskoro ce 11. mj, a i pocetak 12.,kad nas isto ima dosta.
Mi smo isto kupili robice, nesto uzela od starije curke, meni je to sve frisko od lani.
Za pranje djecje robe koristim samo Froschove proizvode.
Meni su u rodilistu stalno prigovarale zbog Chicco ulozaka i forsirale da stavim Vir. Ne volim ih jer su puni onih koncica, to se voli polijepiti pa treba dobro odrzavati higijenu, ali navodno su najvise prozračni. Kod kuce sam presla na Chicco kako je sve zarastalo i onda polako na Violeta Air Fit.
One mrezaste gacice si isto kupite, da sve dise i da drze na mjestu 😊
Snowwhite super su ti cipele pasat će na sve ! Meni su moje dosle ali su u zg i dosta su tvrde i robusne te se nadam se da će biti ugodne nakon sto ih malo razgazim.
BlairWaldorf 🤗🥰 hvala ti 🤗još kupila gengica 😊🙈 jučer i kupili smo jaje bilo je još dva prijatelja s nama tako da mislim da smo dobro izabrali danas mi došli oni prirodni sapuni za bebu 🥰 prekrasno 😍 naručila sam još u sinsay neke stvari 🙈ja do poroda neću stati ja mislim s pripremama 😄😅 stalno nešto nalazim ja ti imam onaj jastuk za trudnice iz Lidla ali meni nikako ne paše pa ću ga prekrojit napravit ću drugačiji oblik možda onako s rupom u sredini tako da mi bude za dojenje i odmah sam rekla sestri ako i ona želi da joj napravim 😄 vidjeti ćemo kako će izgledati našla sam mjere na Pinterest tako da s tim ću se zabaviti i idemo na 25 godišnjicu braka i ne znam šta obući 😅tren je hladno tren toplo 🙈
Ja moram uzet neku ručnu torbu za rodilište, a Mommy bag je pre skupa tako da takve stvari ne planiram kupovat. Ako imate preporuku, može link neki ili slika pa ćemo tražit :) Uopće doma nemam tih većih ručnih torbi, ne koristim ih baš.
Trebaju li uopće spavaćice za ST rodilište, obzirom da oni daju i preferiraju svoje? Ove stvarčice iz dm-a ću uzeti idući mjesec, nisam ni sumnjala na njih jer tamo baš svašta bude. Nije ni muller loš, ali više sam navikla na dm i njihove proizvode. I što još od odjeće za mamu treba, osim za izlazak iz rodilišta?
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Joj zaboravila sam reći da sam i izdajlicu kupila pa ako mi bude trebala a mislim da hoće jer mi je sestra rekla da je nju spasila a samo jednu imaju na cijelom odjelu 😄
Ja moram uzet neku ručnu torbu za rodilište, a Mommy bag je pre skupa tako da takve stvari ne planiram kupovat. Ako imate preporuku, može link neki ili slika pa ćemo tražit :) Uopće doma nemam tih većih ručnih torbi, ne koristim ih baš.
Trebaju li uopće spavaćice za ST rodilište, obzirom da oni daju i preferiraju svoje? Ove stvarčice iz dm-a ću uzeti idući mjesec, nisam ni sumnjala na njih jer tamo baš svašta bude. Nije ni muller loš, ali više sam navikla na dm i njihove proizvode. I što još od odjeće za mamu treba, osim za izlazak iz rodilišta?
I meni isto treba preporuka za torbu za rodiliste, pa pisite plis :)
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Sortiraj odgovore
Najstariji