Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NanaJ
    15. Rujan 2022. 11:41

Vidim da pricate o proizvodima za pranje robice ja sam bas za probu uzela od Pero deterdzent od lavande, cure moje ja bolju stvar nisam probala. Tako je fini lagani miris na lavandu a skroz vam je prirodan i hrvatski proizvod. Imate u bipi i dm ja sam uzela od pola litre mislim da je 35 kn a imate i kanistar za 120 ja mislim ili cak manje. Imaju i svoju web stranicu. Ja trenutno u tome perem gacice cak znam staviti i cep alkoholnog octa za mekocu. Bas smo kupili sjedalice i kolica pa cekam da mi sve dode pa budem sve te umetke kaj se daju skinuti oprala. 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Nameone
    15. Rujan 2022. 11:42

Angeleyes

Ja moram uzet neku ručnu torbu za rodilište, a Mommy bag je pre skupa tako da takve stvari ne planiram kupovat. Ako imate preporuku, može link neki ili slika pa ćemo tražit :) Uopće doma nemam tih većih ručnih torbi, ne koristim ih baš.
    Trebaju li uopće spavaćice za ST rodilište, obzirom da oni daju i preferiraju svoje? Ove stvarčice iz dm-a ću uzeti idući mjesec, nisam ni sumnjala na njih jer tamo baš svašta bude. Nije ni muller loš, ali više sam navikla na dm i njihove proizvode. I što još od odjeće za mamu treba, osim za izlazak iz rodilišta?

Ja sam iz st, rodila sam lani, kraj devetog mjeseca. Preporučam da ne trosis novce na torbu, zaista nepotrebno, ja sam nosila u nekoj srednje velicine nike, kao one za teretanu. U bilo kakvu putnu torbu stavi. Ja sam imala 3 spavacice koje nisam na kraju niti obukla, one kao za dojenje, bezveze... Mozes uzeti jednu čisto eto radi sebe. 

Queen_of_North
    15. Rujan 2022. 11:49

Angeleyes

Ja moram uzet neku ručnu torbu za rodilište, a Mommy bag je pre skupa tako da takve stvari ne planiram kupovat. Ako imate preporuku, može link neki ili slika pa ćemo tražit :) Uopće doma nemam tih većih ručnih torbi, ne koristim ih baš.
    Trebaju li uopće spavaćice za ST rodilište, obzirom da oni daju i preferiraju svoje? Ove stvarčice iz dm-a ću uzeti idući mjesec, nisam ni sumnjala na njih jer tamo baš svašta bude. Nije ni muller loš, ali više sam navikla na dm i njihove proizvode. I što još od odjeće za mamu treba, osim za izlazak iz rodilišta?

Za Split, u rađaoni smo obavezno u onim njihovim spavaćicama, nakon toga svega ide se u sobu i dobije se nova. Moze se ostat u toj njihovoj novoj ili svoje oblaciti. Ja sam kombinirala, posto je na odjelima preeeevrucee, a  njihove spavacice su one debelog materijala, pa bude jako jako vruce. Zgodno je imati otvorenije spavacice, na preklop u podrucju prsiju zbog dojenja ako ga planiras. Mislim da vise odjece ni ne treba posto si samo u spavacicama, sad dok je korona nije se smjelo izaci u hodnik, vec samo po sobama biti..  a uvijek ti netko moze donijeti ako ti sto treba pa sestre donesu u sobu.
    Eh da i napomena, wc papira treba jako jako, tamo ga uopce nema, a ako ga ima, ima onaj smedji tvrdi papir sto ti ne bih nikako preporucila da se brises jer bas boli, pogotovo po osjetljivom podrucju nakon poroda. 

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• ribic
    15. Rujan 2022. 11:53

Ja cu za torbu klasicni mali kofer (rucna prtljaga) i sa strane vrecku za intenzivnu/radaonu. I to je to. Ostalo mi sve mogu donjeti/odnjeti ako ce trebati

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

santina
    15. Rujan 2022. 12:05

buhtlica23

ribic

inesss

ribic

inesss

Ajme pa vi ste spremne ,ja jedino imam trudnicki jastuk 😂😂😂

Bome kreni polako. Jer vec s 25tt krene bit tesko. A curke vele iza 30tt fakat sve tesko jer smo velicinom tad ko jednoplodna u terminu.

Mislim, ja nisam jos puno tog kupila al sam odabrala (vecinom) sto cu pa mogu online ili poslat muza.

E znam plus sto mi kazu da moze u ginekolog rec da treba mirovat zadnja dva mjeseca nikad se ne zna

Jep. Ili ne daj Boze hospitalizacija. Tak da ove vece stvari odi vidjeti/isprobati uzivo.

Da ja sam najvise krenila jer se bojim da ce me ostaviti u bolnici obzirom na nalaze. Polako perem danas, do sutra se osusi i onda u vakum vrecu stavit. Kad zavrsimo sa krecenjem i kad obrisem sve police,ladice to poslozim i dobro 😁

Samo nemoj stavljat u vakum vrecu. Meni je roba nakon toga neupotrebljiva i samo je opet stavit na pranje. Radije stavi negdje i pokrij.

Queen_of_North
    15. Rujan 2022. 12:06

Nameone

Angeleyes

Ja sam iz st, rodila sam lani, kraj devetog mjeseca. Preporučam da ne trosis novce na torbu, zaista nepotrebno, ja sam nosila u nekoj srednje velicine nike, kao one za teretanu. U bilo kakvu putnu torbu stavi. Ja sam imala 3 spavacice koje nisam na kraju niti obukla, one kao za dojenje, bezveze… Mozes uzeti jednu čisto eto radi sebe.

Ima li kakvih novosti za posjete za Split? Pratnja u rodilistima za sada je dozvoljena koliko znam. Da li tko zna kakav je proces za supruga koji bi bio pratnja u radjaoni? Kada on tocno ulazi, koji je protokol, iskustvo,.... zadnji put nije mogao biti, ovaj put bi prisustovao.

2020- Nase prvo sunce ❤️

BlairWaldorf
    15. Rujan 2022. 12:07

Cure meni zadnja dva dana neki pojačani iscjedak, proziran, bijel nema nikakav miris ... Jos nekome ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Queen_of_North
    15. Rujan 2022. 12:13

BlairWaldorf

Cure meni zadnja dva dana neki pojačani iscjedak, proziran, bijel nema nikakav miris … Jos nekome ?

Mislim da je to skroz normalno, dok je bijel ili proziran i bez mirisa, mislim da nema razloga za brigu. Normalno je da neke dane tog iscjetka ima vise, a neki put manje ili da potpuno izostane. 

2020- Nase prvo sunce ❤️

J_Lo
    15. Rujan 2022. 12:26

Queen_of_North

Nameone

Angeleyes

Ja sam iz st, rodila sam lani, kraj devetog mjeseca. Preporučam da ne trosis novce na torbu, zaista nepotrebno, ja sam nosila u nekoj srednje velicine nike, kao one za teretanu. U bilo kakvu putnu torbu stavi. Ja sam imala 3 spavacice koje nisam na kraju niti obukla, one kao za dojenje, bezveze… Mozes uzeti jednu čisto eto radi sebe.

Ima li kakvih novosti za posjete za Split? Pratnja u rodilistima za sada je dozvoljena koliko znam. Da li tko zna kakav je proces za supruga koji bi bio pratnja u radjaoni? Kada on tocno ulazi, koji je protokol, iskustvo,…. zadnji put nije mogao biti, ovaj put bi prisustovao.

Uvjeti za pratnju pri porodu | KBC Split
    https://www.kbsplit.hr/ustrojstvene-jedinice/klinike/klinika-za-zenske-bolesti-i-porode/uvjeti-za-pratnju-pri-porodu

Poliklinika i ambulanta | KBC Split
    https://www.kbsplit.hr/ustrojstvene-jedinice/klinike/klinika-za-zenske-bolesti-i-porode/zavod-za-perinatologiju/poliklinika-i-ambulanta

Evo tu imaju info vezane za pratnji na porodu. 
    U slučaju pratnje morate ti i partner na onaj tečaj. 
    I tu je popis stvari za rodilište koji oni preporučuju. 

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

J_Lo
    15. Rujan 2022. 12:27

Queen_of_North

Angeleyes

Za Split, u rađaoni smo obavezno u onim njihovim spavaćicama, nakon toga svega ide se u sobu i dobije se nova. Moze se ostat u toj njihovoj novoj ili svoje oblaciti. Ja sam kombinirala, posto je na odjelima preeeevrucee, a njihove spavacice su one debelog materijala, pa bude jako jako vruce. Zgodno je imati otvorenije spavacice, na preklop u podrucju prsiju zbog dojenja ako ga planiras. Mislim da vise odjece ni ne treba posto si samo u spavacicama, sad dok je korona nije se smjelo izaci u hodnik, vec samo po sobama biti.. a uvijek ti netko moze donijeti ako ti sto treba pa sestre donesu u sobu.
    Eh da i napomena, wc papira treba jako jako, tamo ga uopce nema, a ako ga ima, ima onaj smedji tvrdi papir sto ti ne bih nikako preporucila da se brises jer bas boli, pogotovo po osjetljivom podrucju nakon poroda.

E to si ti dala preporuke, super. 
    Što više preporuka iz osobog iskustva puno znači. 
    Pišem u bilješke 😁

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.