Bok 😃 ukljucujem se tek sad ovdje 😂
Kada vam je termin? Meni 19.12.22. Koji je spol? 💙/❤
Tad je meni rodendan!
A deckica ocekujemo oko 15.12 😁
Koliko nam ulozaka nakon poroda treba? Vidjela sam da chicco uloske hvale… ako netko ima iskustva, koji su ok i koliko ih treba?
Meni isto frendice rekle bolje chicco nego vir. A sad koliko njih je bas individualno. Neke su koristile dok nisu potrosile to jedno pakiranje i onda presle na standardne svoje nocne uloske. A neke su po mjesec dana. Ovisi o jacini krvarenja, duzini i sl. Najbolje za pocetak kupis jedne (ogromno je pakiranje, ko pelene, haha) pa lako posaljes muza u dm po jos ako ce trebati.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Hvala cure na preporukama, bacam se na googlanje. 😁
Ja isto tek počinjem s pripremama. Dosta sam toga dobila od sestre i prijateljice koja je nedavno rodila, a ostatak ću pohvatati . A i mi tek sad idemo renovirati kupaonu 🤦🤦😂 nadam se da ćemo stići sve do 30.1.
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Satsuke Jesi ti ziher u to 5 paketa? Jedan paket je 30 ulozaka tj. to je 150 ulozaka. Ne znam kaj bi nekome toliko trebalo za 2-3 dana u bolnici 🤔 Neovisno o tome da li ti ih netko donosi ili odmah sve poneses….
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Bok cure, sinoć sam brzinski preletila zadnjih nekoliko stranica... nažalost ne stignem čitati baš sve između svojih pisanja 😁 Nego... jedna cura je spomenula da ima nekog tko joj dođe očistiti stan jednom mjesečno i neki servis koji dođe po tepih, očisti i vrati ga. Mogu li dobiti kontakte, molim?
🧔 - 36 👩 - 35
03/2022 - ➕️💓
05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
06/2022 - anomaly scan ✅️
SatsukeJesi ti ziher u to 5 paketa? Jedan paket je 30 ulozaka tj. to je 150 ulozaka. Ne znam kaj bi nekome toliko trebalo za 2-3 dana u bolnici 🤔 Neovisno o tome da li ti ih netko donosi ili odmah sve poneses….
Pa evo, sad više nisam sigurna.😂 Znam da je bilo 5paketa, al moguće sam krivo shvatila pa je tih 5 paketa onda koliko ukupno treba.🤷♀️ Ako ih je 30 u paketu to onda stvarno zvuči previše🤣
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Svemirka Ja sam ta za ciscenje i tepihe. Tepihe preko tepih2go. Probali jos jedne i tepih i dalje imao fleke, miris po urinu (tad taman stene dobili). Dok su ovi iz tepih2go donjeli savrseno ciste, mirisljave i bez fleka tepihe. Sad ih mislimo opet narucit kroz cca mjesec, mjesec i pol da nam ih jos jednom prije mog poroda operu. Za ciscenje nema servis nego od mamine frendice snaha sto mi super jer netko kome mogu ostavit stan i kljuceve i tad otici na kavu,
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Sto se ulozaka tice bolji su chicco nego vir. Opet ovisi o jacini krvarenja...
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
SvemirkaJa sam ta za ciscenje i tepihe. Tepihe preko tepih2go. Probali jos jedne i tepih i dalje imao fleke, miris po urinu (tad taman stene dobili). Dok su ovi iz tepih2go donjeli savrseno ciste, mirisljave i bez fleka tepihe. Sad ih mislimo opet narucit kroz cca mjesec, mjesec i pol da nam ih jos jednom prije mog poroda operu. Za ciscenje nema servis nego od mamine frendice snaha sto mi super jer netko kome mogu ostavit stan i kljuceve i tad otici na kavu,
Kliknula slucajno prerano i otisao post 🤦♀️
Ali ta curka je zauzeta jer radi svoj redovni posao i ima mene i jos dve zenske tak da ne prima nove jer ne stize fizicki.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Satsuke Da, mozda su mislile doslovno 5 ulozaka, a ne paketa. Pa da im nose dnevno. Jer vidjet ces npr. u dm-u. Ogromno pakiranje, ko od pelena😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Gdje ima kupit te Chicco uloške? Da ja to zapisujem pomalo.
J_Lo
Jutro cure, dolazim sa druge teme, a vidim da ima poznatih i ovdje ☺️
Polako ćunse koliko stignem uključiti ovdje 😁
Zanima me koristite li jastuk za trudnice. Do sada nisam imala problema sa spavanjem, ali zadnjih nekoliko dana se dosta teško namještam i to spavanje na boku me ubije. Jučer mi je prija rekla da obavezno naručim taj jastuk.
Imate kakve preporuke?
Moj je iz baby centra, free on marka. https://www.babycenter.hr/bubaba-by-freeon-jastuk-za-trudnicu-i-dojilju-170x35-cm-exclusive-jersey-whitegrey-954963.html
Taman ga naručila kad su krenule vrućine pa sam ga morala maknut jer mi je sve smetalo što mi je vrućinu stvaralo, a sad bi ga opet morala uvest. Nekako mi je teško baratat s njim, pri okretanju se razbudim dok se namjestim. Ali koristan je jer stvarno olakša spavanje, to moram priznat. Oni imaju dosta toga u web shopu pa pogledaj.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji