Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    03. Rujan 2022. 22:57

Lonmi

Cure ja sam se otusirala u dosta vrucoj vodi i sad me sve boli 😑
    Znam da vruce kupke nisu dobre, a jel smeta i vruci tus? I za sta uopce smeta 😂 Bas mi je godila tako topla voda u tom trenu, a sad me doslovno svaka kost boli.
    .
    Ajme ti mali trbuscici, ako ja slikam svojeg mislit cete da trojke nosim 😂
    Prvi put je bio tako malen i sladak negdje do 34 tt, onda je buknuo.

Ja isto volim toplu vodu 😄😄😄 tako da neće biti ništa .ti si u 24 tjednu 😄stavi sliku da ti vidimo trbušćič 🤰😍jel ti imaš spolne odnose sad u ovim tjednima?

BlairWaldorf
    04. Rujan 2022. 08:56

Curke dobro jutro ! ☕ Sutra idem na put , jel vi i dalje putujete ? 🤷😄 Osjećam se dobro ❤️🙏 poslikam i ja trbuh, sad je već konkretniji i neka samo tako nastavi sve svojim tokom ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Ana_
    04. Rujan 2022. 10:53

BlairWaldorf

Curke dobro jutro ! ☕ Sutra idem na put , jel vi i dalje putujete ? 🤷😄 Osjećam se dobro ❤️🙏 poslikam i ja trbuh, sad je već konkretniji i neka samo tako nastavi sve svojim tokom ❤️

Mislim da slobodno možeš putovati ako se dobro osjećaš 😉

• ribic
    04. Rujan 2022. 10:55

BlairWaldorf

Putovala bih da je jednoplodna i naravno sve ok. Ovako je blizanacka samo po sebi rizicna, ja puno veca (kao sto ce te vi pred porod, haha) i non stop piskim pa ono… Nije neki gust😂😂😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Lonmi
    04. Rujan 2022. 11:16

snowwhite1410

Lonmi

Znam da vruce kupke nisu dobre, a jel smeta i vruci tus? I za sta uopce smeta 😂 Bas mi je godila tako topla voda u tom trenu, a sad me doslovno svaka kost boli.
    .

Ja isto volim toplu vodu 😄😄😄 tako da neće biti ništa .ti si u 24 tjednu 😄stavi sliku da ti vidimo trbušćič 🤰😍jel ti imaš spolne odnose sad u ovim tjednima?

U 27 tt 😂. 
    Evo hocu se negde uslikati pa stavim sliku, jedva da stignem tu potipkati od male, i tako svaki put kazem hocu i ne slikam 😂
    Ma imali smo, ali sad vec sve rjeđe, možda jednom u 2 tj. Jednostavno mi je nelagodno. Kao neki pritisak, zadnji put sam cam osjetila i kao neki pritisak il stezanje tu di su me rezali pri porodu prvi put. Mozda mi dođe zelja tamo iza 37 tt 😂😂😂😂

BlairWaldorf
    04. Rujan 2022. 11:19

Rekao k doktor da mogu samo da tako i ostane ❤️😄 i da sve ide svojim tokom , bas mi vrijeme brzo prolazi 🤷😍

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

keti91
    04. Rujan 2022. 12:13

Pozz cure kako ste,evo ja od sinoc imam takve bolove u kicmi da je to strasno..
    Mozda sam odspavala 3,4h u vrh glave..
    I evo jos drzi tako da mi je haos..

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

snowwhite1410
    04. Rujan 2022. 12:28

BlairWaldorf

https://ibb.co/xztLnKX jutro 😁 ja evo putujem do Poreča upravo na kampiranju samo danas ali osjećam se dobro tako da bi mogla i dalje evo još 11.5 tjedana 🙈pa dolazi beba 😍 gdje ti ideš BlairWaldorf 😍 šta nisi i ti na moru 😍

snowwhite1410
    04. Rujan 2022. 12:32

Lonmi

snowwhite1410

Lonmi

.

U 27 tt 😂.
    Evo hocu se negde uslikati pa stavim sliku, jedva da stignem tu potipkati od male, i tako svaki put kazem hocu i ne slikam 😂
    Ma imali smo, ali sad vec sve rjeđe, možda jednom u 2 tj. Jednostavno mi je nelagodno. Kao neki pritisak, zadnji put sam cam osjetila i kao neki pritisak il stezanje tu di su me rezali pri porodu prvi put. Mozda mi dođe zelja tamo iza 37 tt 😂😂😂😂

😁 Tako je i meni isto nelagoda i mislim se kako je bebi ma da sam čitala da bebe to doživljavaju kao vježbu ali kada je stomak veći sve je cudno a da i ako je kako piše da sto se približava 40 tjedan trudnoće tj kraj da je lakše rodit ako imas odnose sada ne znam jel'to istina 🤣🤣😭ako je 🤣🤣🤣 sve ćemo imati da lakše rodimo 😁🙈🤣🤣🤣

snowwhite1410
    04. Rujan 2022. 12:35

keti91

Pozz cure kako ste,evo ja od sinoc imam takve bolove u kicmi da je to strasno..
    Mozda sam odspavala 3,4h u vrh glave..
    I evo jos drzi tako da mi je haos..

Keti91 baš mi je žao jesi si stavlja nešto na mjesto gdje te boli neki obloge ili nešto 🥺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.