Cure ja sam se otusirala u dosta vrucoj vodi i sad me sve boli 😑
Znam da vruce kupke nisu dobre, a jel smeta i vruci tus? I za sta uopce smeta 😂 Bas mi je godila tako topla voda u tom trenu, a sad me doslovno svaka kost boli.
.
Ajme ti mali trbuscici, ako ja slikam svojeg mislit cete da trojke nosim 😂
Prvi put je bio tako malen i sladak negdje do 34 tt, onda je buknuo.
Ja isto volim toplu vodu 😄😄😄 tako da neće biti ništa .ti si u 24 tjednu 😄stavi sliku da ti vidimo trbušćič 🤰😍jel ti imaš spolne odnose sad u ovim tjednima?
Curke dobro jutro ! ☕ Sutra idem na put , jel vi i dalje putujete ? 🤷😄 Osjećam se dobro ❤️🙏 poslikam i ja trbuh, sad je već konkretniji i neka samo tako nastavi sve svojim tokom ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Curke dobro jutro ! ☕ Sutra idem na put , jel vi i dalje putujete ? 🤷😄 Osjećam se dobro ❤️🙏 poslikam i ja trbuh, sad je već konkretniji i neka samo tako nastavi sve svojim tokom ❤️
Mislim da slobodno možeš putovati ako se dobro osjećaš 😉
Putovala bih da je jednoplodna i naravno sve ok. Ovako je blizanacka samo po sebi rizicna, ja puno veca (kao sto ce te vi pred porod, haha) i non stop piskim pa ono… Nije neki gust😂😂😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Znam da vruce kupke nisu dobre, a jel smeta i vruci tus? I za sta uopce smeta 😂 Bas mi je godila tako topla voda u tom trenu, a sad me doslovno svaka kost boli.
.
Ja isto volim toplu vodu 😄😄😄 tako da neće biti ništa .ti si u 24 tjednu 😄stavi sliku da ti vidimo trbušćič 🤰😍jel ti imaš spolne odnose sad u ovim tjednima?
U 27 tt 😂.
Evo hocu se negde uslikati pa stavim sliku, jedva da stignem tu potipkati od male, i tako svaki put kazem hocu i ne slikam 😂
Ma imali smo, ali sad vec sve rjeđe, možda jednom u 2 tj. Jednostavno mi je nelagodno. Kao neki pritisak, zadnji put sam cam osjetila i kao neki pritisak il stezanje tu di su me rezali pri porodu prvi put. Mozda mi dođe zelja tamo iza 37 tt 😂😂😂😂
Rekao k doktor da mogu samo da tako i ostane ❤️😄 i da sve ide svojim tokom , bas mi vrijeme brzo prolazi 🤷😍
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozz cure kako ste,evo ja od sinoc imam takve bolove u kicmi da je to strasno..
Mozda sam odspavala 3,4h u vrh glave..
I evo jos drzi tako da mi je haos..
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
https://ibb.co/xztLnKX jutro 😁 ja evo putujem do Poreča upravo na kampiranju samo danas ali osjećam se dobro tako da bi mogla i dalje evo još 11.5 tjedana 🙈pa dolazi beba 😍 gdje ti ideš BlairWaldorf 😍 šta nisi i ti na moru 😍
.
U 27 tt 😂.
Evo hocu se negde uslikati pa stavim sliku, jedva da stignem tu potipkati od male, i tako svaki put kazem hocu i ne slikam 😂
Ma imali smo, ali sad vec sve rjeđe, možda jednom u 2 tj. Jednostavno mi je nelagodno. Kao neki pritisak, zadnji put sam cam osjetila i kao neki pritisak il stezanje tu di su me rezali pri porodu prvi put. Mozda mi dođe zelja tamo iza 37 tt 😂😂😂😂
😁 Tako je i meni isto nelagoda i mislim se kako je bebi ma da sam čitala da bebe to doživljavaju kao vježbu ali kada je stomak veći sve je cudno a da i ako je kako piše da sto se približava 40 tjedan trudnoće tj kraj da je lakše rodit ako imas odnose sada ne znam jel'to istina 🤣🤣😭ako je 🤣🤣🤣 sve ćemo imati da lakše rodimo 😁🙈🤣🤣🤣
Pozz cure kako ste,evo ja od sinoc imam takve bolove u kicmi da je to strasno..
Mozda sam odspavala 3,4h u vrh glave..
I evo jos drzi tako da mi je haos..
Keti91 baš mi je žao jesi si stavlja nešto na mjesto gdje te boli neki obloge ili nešto 🥺
Sortiraj odgovore
Najstariji