Pozdrav buduce mamice! Evo ja vam se pridruzujem tek sad iako vas pratim neko vrijeme.. Od jucer sam na cuvanju trudnoce pa sam odlucila napraviti profil :) danas sam 21+6, termin je 5.1.2023. i dolazi nam curka :) nego, jel ima koja mamica da nosi nisko i ima neke tegobe zbog toga? Kako se opcenito osjecate u drugom tromjesecju?
Cure u H&M je 20% na djeciju robu ali ja sam danas kupila 2 bodija u paru sa hlacicama i kapicom. Jedino sto sam primjetila da su jako podigli cijene. Prije su bili jeftiniji.
U C&A nisam bas pronašla neke stvari. Sinsey ima dobre robe dosta povoljnije od ovih trgovina. Ja sam se zeznila i isla u hm prvo. To me izaslo malo manje od 300 kn sa popustom od 20%.. u sinseyu cete proc jeftinije..
C&a online - ima onda sve 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ja za te zimske setnje imam onu pufastu toplu vrecu u koju stavim dijete kad idemo van. Mislim vreca je u kolicima. Moja se citavu zimu tako setala, nije se prehladila, to je toplo i prakticno, izvadis van i ne moras tonu tog svlaciti. Skafander mi nije bio praktican za tako malo dijete. U njemu mi nije mogla ni u klokanicu. Radije sam uzela ono mekano medo odijelo u kojem sam ju lakse vani nosila i u rukama jer mi se u skafanderu klizala iz ruku kad je gladak materijal kao i moja jakna. Cinjenica je da svaki cas trebas novu odjecu jer prerastu 😊
Za rodiliste uzimamo taj topli kombinezonic koji ce ic na bodic, hlacice i majicu i jastuk, ako bude jako hladno i deku cemo preko njega.
Sve ovisi o vremenu.
Cure u H&M je 20% na djeciju robu ali ja sam danas kupila 2 bodija u paru sa hlacicama i kapicom. Jedino sto sam primjetila da su jako podigli cijene. Prije su bili jeftiniji.
U C&A nisam bas pronašla neke stvari. Sinsey ima dobre robe dosta povoljnije od ovih trgovina. Ja sam se zeznila i isla u hm prvo. To me izaslo malo manje od 300 kn sa popustom od 20%.. u sinseyu cete proc jeftinije..
C&a online - ima onda sve 😀
E vidis nisam gledala online. Budem pogledala 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Večer cure ...nekako se ne javljam ovih dana no imam veliku zgaravicu šta god pojedem jako mi je lose...
I imam bolove u maternici kad hodam lijevo puno vise nego desno .... ugl bas su mi teški dani...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Iskreno puno mi je draze da cu na zimu roditi,ovo ljeto mi je bilo grozno vruce,prijateljica mi je rodila nedavno pa je nezgodno bilo ne smije radi curice ni klimu ni vanka uhhh
Zasto ne bi smjela klimu? Pa u rodilistu i bolnici je klima. Ne smije naravno bit nafrljena na 20 i uperena da puse u dijete - to se podrazumijeva
A dijete ide u setnju rano ujutro i navecer jer je vani pakleno - mislim isto kak sam se i ja kao trudnica ponasala 😂😂
Ali sve ima svoje prednosti i mane. Meni npr. stopala veca i po ljeti nemam problema kad su otvorene sandalice. A sad za jesen/zimu jedino noga mi ide u tanke tenisice. Balerinke, mokasine, cizme - mogu ih zaboravit🤦♀️
Al tu smo di smo - imamo zimske bebe pa cemo se tome prilagodit i bit sretni da za uvodenje kasica imamo skoro pa sve svjeze povrce i voce jer ce bit proljece/ljeto 😀
A ne znam zasto ne pale klimu tako mi je rekla da se ne smi, vidis da ja nemam pojma vise kako to ide imam doma veliku curu,meni ce taman bit ludo za Novu Godinu 😂😂😂
Ja sam rodila 4.8 prije 3 godine, kad sam izlazila iz rodilišta bilo je +40😅 i normalno smo doma palili klimu, samo sam pazila da ne puse u bebu, izlazili u setnje vec nakon 10 dana, svaki dan iza 7 sati navecer dok su jos bile vrucine i opet bi rađe rodila na lito nego zimu, lakse je za oblacit bebu, ne moras se mislit oko pokrivanja i sl. Sad mi je najveća muka grijanje sobe ovu zimu, jer ne mogu spavat u toploj sobi, to mi je bas ajme
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Iskreno puno mi je draze da cu na zimu roditi,ovo ljeto mi je bilo grozno vruce,prijateljica mi je rodila nedavno pa je nezgodno bilo ne smije radi curice ni klimu ni vanka uhhh
Zasto ne bi smjela klimu? Pa u rodilistu i bolnici je klima. Ne smije naravno bit nafrljena na 20 i uperena da puse u dijete - to se podrazumijeva
A dijete ide u setnju rano ujutro i navecer jer je vani pakleno - mislim isto kak sam se i ja kao trudnica ponasala 😂😂
Ali sve ima svoje prednosti i mane. Meni npr. stopala veca i po ljeti nemam problema kad su otvorene sandalice. A sad za jesen/zimu jedino noga mi ide u tanke tenisice. Balerinke, mokasine, cizme - mogu ih zaboravit🤦♀️
Al tu smo di smo - imamo zimske bebe pa cemo se tome prilagodit i bit sretni da za uvodenje kasica imamo skoro pa sve svjeze povrce i voce jer ce bit proljece/ljeto 😀
A ne znam zasto ne pale klimu tako mi je rekla da se ne smi, vidis da ja nemam pojma vise kako to ide imam doma veliku curu,meni ce taman bit ludo za Novu Godinu 😂😂😂
Ja sam rodila 4.8 prije 3 godine, kad sam izlazila iz rodilišta bilo je +40😅 i normalno smo doma palili klimu, samo sam pazila da ne puse u bebu, izlazili u setnje vec nakon 10 dana, svaki dan iza 7 sati navecer dok su jos bile vrucine i opet bi rađe rodila na lito nego zimu, lakse je za oblacit bebu, ne moras se mislit oko pokrivanja i sl. Sad mi je najveća muka grijanje sobe ovu zimu, jer ne mogu spavat u toploj sobi, to mi je bas ajme
A ne znam koliko ti toplo smeta. Mi cemo drzat na 23 (nova zgrada, useljeni prije god dana, juzna strana). Nama je 21 u stanu bez ikakvog grijanja zbog fasade i tog juga. Za njih cemo malo podici ali nista previse.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Za one koji jos nisu bili na ogtt toplo preporucam Agram. Dodaju neki limun unutra tako da je ukus kao neka losija limun cedevita. Nimalo strasno. Ne sjedis naguzvan u cekaoni na plasticnim stolcima (meni bitno zbog leda i duplog pritiska beba) nego na ulazu imaju i kao kozne fotelje - spas. Wc cist i uredan. Cijena 120 kn.
Ja sad u sub isla tak da nema zivog pesa i mogla skinut masku dok cekam izmedu vadenja.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Zanima me ako netko ima iskustva sa Sinsay robicom, kakva je kvaliteta?
Znala sam sebi uzet neke majice ili nesto fora prije par godina, i sve je bilo bas lose kvalitete. Na kraju mi je bilo zao i to malo novaca koje sam potrosila. Pa sad ne znam, kakva je stvar s baby odjecom? Znam da ju ne nose dugo, ali da mogu oprat na normalnoj temperaturi i da se ne stisne/raspadne.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Zanima me ako netko ima iskustva sa Sinsay robicom, kakva je kvaliteta?
Znala sam sebi uzet neke majice ili nesto fora prije par godina, i sve je bilo bas lose kvalitete. Na kraju mi je bilo zao i to malo novaca koje sam potrosila. Pa sad ne znam, kakva je stvar s baby odjecom? Znam da ju ne nose dugo, ali da mogu oprat na normalnoj temperaturi i da se ne stisne/raspadne.
Pa meni je u trgovini izgledala kvalitetno,no to se tek nakon pranja i nosenja vidi kakva je...
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji