Cure, zna li neka od vas ovih 10 dana sto ocevi imaju pravo to moramo na hzzo slat nesto ili?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Cure, zna li neka od vas ovih 10 dana sto ocevi imaju pravo to moramo na hzzo slat nesto ili?
Sve ti pise na hzzo stranici.
https://hzzo.hr/novosti/ostalo/ocinski-dopust-i-novosti-u-sustavu-rodiljnih-i-roditeljskih-potpora
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sve ti pise na hzzo stranici.
https://hzzo.hr/novosti/ostalo/ocinski-dopust-i-novosti-u-sustavu-rodiljnih-i-roditeljskih-potpora
Hvalaa
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Cure jel ima koja od vas problema sa pamcenjem od kako ste trudne?😅 Inace sam sve pamtila, a sad pamtim kao ribica😅 Sjetim se ja kasnije sto sam trebala ili htjela al u trenutku kad trebam e šipak🤦🏻♀️
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Cure jel ima koja od vas problema sa pamcenjem od kako ste trudne?😅 Inace sam sve pamtila, a sad pamtim kao ribica😅 Sjetim se ja kasnije sto sam trebala ili htjela al u trenutku kad trebam e šipak🤦🏻♀️
Oo daa!
Inace sve pamtila ko slon sad me pitas nesto sto je jucer bilo ne znam hahah. Mozak mi zablokira 300 x dnevno. Pricam nesto i ako me slucajno neko prekine,gotovo ne znam ni sta sam pricala ni di sam stala... Kazu da je to normalno hahah
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Curke jel znate jel se onaj folacin na recept moze piti cijelu trudnocu
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Curke jel znate jel se onaj folacin na recept moze piti cijelu trudnocu
Meni je nakon 12tt rekao doktor da se prebacim na neki od prenatala i krenem s magnezijem. Tak da sam na novalacu i magnezij direkt 375mg od dietpharma
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure, kome da idem, dr.opce prakse ili gin?
Vec par noci me usred noci probudi jaka vrtoglavica i mucnina, mislila sam da je od pritiska na venu. Osjecaj je kao kad se napijete previse, i samo lezite, cijela soba se vrti i hocete povracati. Danas mi je citav dan lose, sto mucnina, sto vrtoglavice, slabost, bolovi u svim kostima. Nemam apetita, cim nesto pojedem mi je jos gore.
Zvala sam gin, nisam ju uspjela dobiti. Testirala sam se na koronu, test je negativan, cijeli dan mjerim temp, i nemam. Stalno se vrti oko 36. Ne znam sta da radim... mislim da ako ce mi biti gore, otici cu na hitnu. A sutra ne znam dal da zovem gin ili opcu praksu? Meni je gin rekla da se javim ako imam bolove ili krvarenje, to nemam, i osjetim bebu kako se rita.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Oo daa!
Inace sve pamtila ko slon sad me pitas nesto sto je jucer bilo ne znam hahah. Mozak mi zablokira 300 x dnevno. Pricam nesto i ako me slucajno neko prekine,gotovo ne znam ni sta sam pricala ni di sam stala… Kazu da je to normalno hahah
I ja tako isto zaboravljam ne znam šta pričam ni šta sam htjela reći totalno kao da vise nisam ja 😩tako glupo se osjećam 🥺 ujutro zaboravim da sam trudna 😭 haha
Cure mene već 3 dana peru hormoni prvo bilo tko mi nešto kaže ja počnem plakati i jadna moja beba 😭😭😭😭to sve ona proživljava mislim se kako je njoj ja imam te promjene raspoloženja zadnja 3 dana kao da me lupio pms točno tako 😩 valjda hormoni i valjda neće utjecati na bebu
Sortiraj odgovore
Najstariji