Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    05. Rujan 2022. 13:02

Cure, zna li neka od vas ovih 10 dana sto ocevi imaju pravo to moramo na hzzo slat nesto ili?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• ribic
    05. Rujan 2022. 13:19

buhtlica23

Cure, zna li neka od vas ovih 10 dana sto ocevi imaju pravo to moramo na hzzo slat nesto ili?

Sve ti pise na hzzo stranici.

https://hzzo.hr/novosti/ostalo/ocinski-dopust-i-novosti-u-sustavu-rodiljnih-i-roditeljskih-potpora

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

buhtlica23
    05. Rujan 2022. 16:10

ribic

buhtlica23

Sve ti pise na hzzo stranici.

https://hzzo.hr/novosti/ostalo/ocinski-dopust-i-novosti-u-sustavu-rodiljnih-i-roditeljskih-potpora

Hvalaa

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lavendera
    05. Rujan 2022. 16:17

Cure jel ima koja od vas problema sa pamcenjem od kako ste trudne?😅 Inace sam sve pamtila, a sad pamtim kao ribica😅 Sjetim se ja kasnije sto sam trebala ili htjela al u trenutku kad trebam e šipak🤦🏻‍♀️

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

buhtlica23
    05. Rujan 2022. 16:40

Lavendera

Cure jel ima koja od vas problema sa pamcenjem od kako ste trudne?😅 Inace sam sve pamtila, a sad pamtim kao ribica😅 Sjetim se ja kasnije sto sam trebala ili htjela al u trenutku kad trebam e šipak🤦🏻‍♀️

Oo daa!
    Inace sve pamtila ko slon sad me pitas nesto sto je jucer bilo ne znam hahah. Mozak mi zablokira 300 x dnevno. Pricam nesto i ako me slucajno neko prekine,gotovo ne znam ni sta sam pricala ni di sam stala... Kazu da je to normalno hahah

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• inesss
    05. Rujan 2022. 17:24

Curke jel znate jel se onaj folacin na recept moze piti cijelu trudnocu

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ribic
    05. Rujan 2022. 18:05

inesss

Curke jel znate jel se onaj folacin na recept moze piti cijelu trudnocu

Meni je nakon 12tt rekao doktor da se prebacim na neki od prenatala i krenem s magnezijem. Tak da sam na novalacu i magnezij direkt 375mg od dietpharma

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Salvatore19
    05. Rujan 2022. 18:22

Cure, kome da idem, dr.opce prakse ili gin? 
    Vec par noci me usred noci probudi jaka vrtoglavica i mucnina, mislila sam da je od pritiska na venu. Osjecaj je kao kad se napijete previse, i samo lezite, cijela soba se vrti i hocete povracati. Danas mi je citav dan lose, sto mucnina, sto vrtoglavice, slabost, bolovi u svim kostima. Nemam apetita, cim nesto pojedem mi je jos gore. 
    Zvala sam gin, nisam ju uspjela dobiti. Testirala sam se na koronu, test je negativan, cijeli dan mjerim temp, i nemam. Stalno se vrti oko 36. Ne znam sta da radim... mislim da ako ce mi biti gore, otici cu na hitnu. A sutra ne znam dal da zovem gin ili opcu praksu? Meni je gin rekla da se javim ako imam bolove ili krvarenje, to nemam, i osjetim bebu kako se rita. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

snowwhite1410
    05. Rujan 2022. 20:42

buhtlica23

Lavendera

Oo daa!
    Inace sve pamtila ko slon sad me pitas nesto sto je jucer bilo ne znam hahah. Mozak mi zablokira 300 x dnevno. Pricam nesto i ako me slucajno neko prekine,gotovo ne znam ni sta sam pricala ni di sam stala… Kazu da je to normalno hahah

I ja tako isto zaboravljam ne znam šta pričam ni šta sam htjela reći totalno kao da vise nisam ja 😩tako glupo se osjećam 🥺 ujutro zaboravim da sam trudna 😭 haha 

snowwhite1410
    05. Rujan 2022. 21:15

Cure mene već 3 dana peru hormoni prvo bilo tko mi nešto kaže ja počnem plakati i jadna moja beba 😭😭😭😭to sve ona proživljava mislim se kako je njoj ja imam te promjene raspoloženja zadnja 3 dana kao da me lupio pms točno tako 😩 valjda hormoni i valjda neće utjecati na bebu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.