Cure jel ima koja od vas problema sa pamcenjem od kako ste trudne?😅 Inace sam sve pamtila, a sad pamtim kao ribica😅 Sjetim se ja kasnije sto sam trebala ili htjela al u trenutku kad trebam e šipak🤦🏻♀️
To ti se zove baby brain😁 mene jos drzi od prve trudnoce, nije ni prestalo, obicno traje do 2 godine nakon poroda al kod mene je malo produzilo😅
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Salvatore te tegobe koje opisuješ su za hitni pregled. Javi se u najbližu bolnicu na objedinjeni hitni bolnički prijem.
👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 38 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
Cao cure, kako ste? Vidim da su kod izvjesnih krenule vec tegobe. Iako smo jos uglavnom u 2.trimestru i trebali bi uzivati... ali trudnoce i radjanje bebaca je postalo sve izazovnije.
Moja curka i ja se jos drzimo zajedno. Daj boze da potraje jos dosta tako, ali sam se prosle sedmice bas uplasila na pregledu.
Prvo sam vec primila 2 doze transfuzije (mozda sam to vec i pisala, sorry ak se ponavljam). I znatno mi je bolje od toga. Iako je opet krenulo nazadovati. Ali na ginekoloskom pregeldu se pogorsalo. Unatoc serklazu, grlic je svega 20mm, sto je vec jako malo za moje tjedne. Kad sam stavila serklaz bio je 40mm, prije 2 mjeseca. Sad je beba sve teza, sve vise ce da pritisce i problemi bas postaju ozbiljniji. Rekla je doktorica da u 29.nedelji legnem u bolnicu da primim inekcije za ubrzanje razvoja bebinih pluca. A da li cu uopste izaci upitno je. Naravno da mi je najgore zbog curice doma, jer su posjete i zabranjene, niti bih htjela da mi dolazi u bolnicu, jer bi plakala na odlascima.
Tako da se psihicki borim pokisavam da pripremim, pokusavam da ostanem pozitivna.... sa prvom trudnocom sam legla u bolnicu sa 27+1, bila otvorena 2cm i grlic nestao. Lezala u bolnici do poroda, porodila se sa 37+1.
Cure drzite se, sretno svima i dalje! Polako se treba pripremati za kraj. Ostalo je jos dosta vremena, ali sto god vam je lakse pripremiti sad pocnite, dok ste iole lagane, ide sve teze i teze.
Veliki pozdrav svima.
Cao cure, kako ste? Vidim da su kod izvjesnih krenule vec tegobe. Iako smo jos uglavnom u 2.trimestru i trebali bi uzivati… ali trudnoce i radjanje bebaca je postalo sve izazovnije.
Moja curka i ja se jos drzimo zajedno. Daj boze da potraje jos dosta tako, ali sam se prosle sedmice bas uplasila na pregledu.
Prvo sam vec primila 2 doze transfuzije (mozda sam to vec i pisala, sorry ak se ponavljam). I znatno mi je bolje od toga. Iako je opet krenulo nazadovati. Ali na ginekoloskom pregeldu se pogorsalo. Unatoc serklazu, grlic je svega 20mm, sto je vec jako malo za moje tjedne. Kad sam stavila serklaz bio je 40mm, prije 2 mjeseca. Sad je beba sve teza, sve vise ce da pritisce i problemi bas postaju ozbiljniji. Rekla je doktorica da u 29.nedelji legnem u bolnicu da primim inekcije za ubrzanje razvoja bebinih pluca. A da li cu uopste izaci upitno je. Naravno da mi je najgore zbog curice doma, jer su posjete i zabranjene, niti bih htjela da mi dolazi u bolnicu, jer bi plakala na odlascima.
Tako da se psihicki borim pokisavam da pripremim, pokusavam da ostanem pozitivna…. sa prvom trudnocom sam legla u bolnicu sa 27+1, bila otvorena 2cm i grlic nestao. Lezala u bolnici do poroda, porodila se sa 37+1.
Cure drzite se, sretno svima i dalje! Polako se treba pripremati za kraj. Ostalo je jos dosta vremena, ali sto god vam je lakse pripremiti sad pocnite, dok ste iole lagane, ide sve teze i teze.
Veliki pozdrav svima.
Ajoj, znaci i kod tebe ima problema. Drzim fige da sve bude uredu. Mene isto ceka bolnica najvjerovatnije, radila sam neke nalaze koma su. Vidit cu sta ce reci dr.
Ali nekako mislim da mi bolnica ne gine. Proteini su mi otisli u nebo,tlak i dalje tu svakakav je. To su znaci preeklampsije tako da eto..
Kad sam bila lezala par dana prije nekih 2 mj mi je bilo toliko tesko u bolnici, a nemam djece. Mogu misliti kako je tebi. Ubilo me to psihički. Nema posjeta,bolnica ko bolnica ogavna, jako mi je tesko bilo bit razdvojen od svojih. Proplakala sam ajme dana i noci. Valjda hormoni rade svoje.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Cure mene već 3 dana peru hormoni prvo bilo tko mi nešto kaže ja počnem plakati i jadna moja beba 😭😭😭😭to sve ona proživljava mislim se kako je njoj ja imam te promjene raspoloženja zadnja 3 dana kao da me lupio pms točno tako 😩 valjda hormoni i valjda neće utjecati na bebu
Ja sam isto takva zadnjih 2 dana. Prošlih nekoliko tjedana pa sam bila gotovo euforično sretna i dobre volje.
Nije da su baš nagle promjene raspoloženja jer ovih dva,tri dana je jedno te isto raspoloženje, samo suzice i jad. Užas, ni šetnje ni tjelovježba ništa ne pomaže. Očito to treba samo od sebe proć, al nadam se da se neće prečesto ponavljati
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Cao cure, kako ste? Vidim da su kod izvjesnih krenule vec tegobe. Iako smo jos uglavnom u 2.trimestru i trebali bi uzivati… ali trudnoce i radjanje bebaca je postalo sve izazovnije.
Tako da se psihicki borim pokisavam da pripremim, pokusavam da ostanem pozitivna…. sa prvom trudnocom sam legla u bolnicu sa 27+1, bila otvorena 2cm i grlic nestao. Lezala u bolnici do poroda, porodila se sa 37+1.
Veliki pozdrav svima.
Ajoj, znaci i kod tebe ima problema. Drzim fige da sve bude uredu. Mene isto ceka bolnica najvjerovatnije, radila sam neke nalaze koma su. Vidit cu sta ce reci dr.
Ali nekako mislim da mi bolnica ne gine. Proteini su mi otisli u nebo,tlak i dalje tu svakakav je. To su znaci preeklampsije tako da eto..
Kad sam bila lezala par dana prije nekih 2 mj mi je bilo toliko tesko u bolnici, a nemam djece. Mogu misliti kako je tebi. Ubilo me to psihički. Nema posjeta,bolnica ko bolnica ogavna, jako mi je tesko bilo bit razdvojen od svojih. Proplakala sam ajme dana i noci. Valjda hormoni rade svoje.
Baš mi je žao čuti da nisu dobri nalazi. Držim ti palčeve da nećeš morati u bolnicu i da bude sve u redu na pregledu kod dr. Javi nam svakako i drži se
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Cure, baš nas redom ulovilo. Ali držim 🤞🏻 da sve bude u redu. Ja sutra izlazim iz bolnice, noćas nije bilo krvarenja, sutra pregled i idem.
Ali ne mogu se previše bunit. Drže me ko kap vode na dlanu, sama sam u sobi, hrana je odlična, svako toliko sestre dolaze provjeriti je li sve ok, soba čista i uredna. Ali ipak jedva čekam svojoj kući ❤️
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️
Cure, baš nas redom ulovilo. Ali držim 🤞🏻 da sve bude u redu. Ja sutra izlazim iz bolnice, noćas nije bilo krvarenja, sutra pregled i idem.
Ali ne mogu se previše bunit. Drže me ko kap vode na dlanu, sama sam u sobi, hrana je odlična, svako toliko sestre dolaze provjeriti je li sve ok, soba čista i uredna. Ali ipak jedva čekam svojoj kući ❤️
Ana jeli pijes kakve lijekove ili samo mirovanje,cuvaj se bolje da si isla
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Evo i mene s pregleda....dakle danas smo 19+4. U principu sve mjere odgovaraju tjednima kako bi trebalo biti jedino što je spomenula nekakve nehomogene korodine pleksuse i onda rekla da to nije ništ....Ali naravno nije objasnila kaj bi to moglo biti, na internetu ne nalazim nikakve detaljne podatke. Poslala me na anomaly scan da odradim kod privatnike i naravno pitala me di ću rađati i preporučila Sv. Duh. Dala mi preporuke od par doktora iz te bolnice za obavljanje anomaly scana. Sve mi se nekako čini da ću otići kod Matijevića pa da onda i na anomaly scanu valjda vid kaj su ti nehomogeni korodini pleksusi... Nisam baš oduševljena, tj. malo zabrinuta... Posteljica se još ta centimetar dignula od prije dva tjedna, pa je to valjda dobro....
Pozdrav curke,
Mi smo danas napunile 27 tj , kontorola odradena u srijedu proslu,doktor zadovoljan i sve je po njemu okej kako napreduje.. ja se osjecam sasvim okej, iako mi je ovo prva trudnoća uvijek sam imala zamisao sebe da ce mi biti uzasno i da cu imati sve moguce tegobe.. ali evo za sada prolazi super, ma da nemam trbuha ne bih ni znala.. ono sto me pocelo patiti zadnjih dana je uzasna zgaravica i to samo kasno navecer pred spavanje, toliko mi je jak refluk da imam dojam da gorim . Da li koristite sta na prirodnijoj bazi ili slicno da barem malo "ublazi"?
👱♀️:28
🧔:31
OTP 8.12.2022 💕
Slijedeci pregled:21.08.2022 💕
Stize nam 💕 curka
Sortiraj odgovore
Najstariji