Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    04. Rujan 2022. 13:45

snowwhite1410

Lonmi

snowwhite1410

Lonmi

Cure ja sam se otusirala u dosta vrucoj vodi i sad me sve boli 😑
    Znam da vruce kupke nisu dobre, a jel smeta i vruci tus? I za sta uopce smeta 😂 Bas mi je godila tako topla voda u tom trenu, a sad me doslovno svaka kost boli.
    .
    Ajme ti mali trbuscici, ako ja slikam svojeg mislit cete da trojke nosim 😂
    Prvi put je bio tako malen i sladak negdje do 34 tt, onda je buknuo.

Ja isto volim toplu vodu 😄😄😄 tako da neće biti ništa .ti si u 24 tjednu 😄stavi sliku da ti vidimo trbušćič 🤰😍jel ti imaš spolne odnose sad u ovim tjednima?

U 27 tt 😂.
    Evo hocu se negde uslikati pa stavim sliku, jedva da stignem tu potipkati od male, i tako svaki put kazem hocu i ne slikam 😂
    Ma imali smo, ali sad vec sve rjeđe, možda jednom u 2 tj. Jednostavno mi je nelagodno. Kao neki pritisak, zadnji put sam cam osjetila i kao neki pritisak il stezanje tu di su me rezali pri porodu prvi put. Mozda mi dođe zelja tamo iza 37 tt 😂😂😂😂

😁 Tako je i meni isto nelagoda i mislim se kako je bebi ma da sam čitala da bebe to doživljavaju kao vježbu ali kada je stomak veći sve je cudno a da i ako je kako piše da sto se približava 40 tjedan trudnoće tj kraj da je lakše rodit ako imas odnose sada ne znam jel'to istina 🤣🤣😭ako je 🤣🤣🤣 sve ćemo imati da lakše rodimo 😁🙈🤣🤣🤣

Bebi nije nista, ona je dobro zasticena, ali da bas postoji neka problematika onda bi kod tebe moglo doci do neceg. Dok je trudnoća uredna mozes, ako ti je ugodno. Kazu da sperma pomaze pri kraju kod lakseg otvaranja itd., ali mi smo se uvijek stitili da nebi doslo do kakvih gljivica il neceg pred kraj trudnoce,to mi je nekako uzas da moram na porod, a imam infekciju neku. U prvoj trudnoci smo smjeli imati odnose tek nakraju, ali bilo mi je ok, sad mi nekako eto ne pase, sve osjecam neki pritisak 🙉

• Salvatore19
    04. Rujan 2022. 13:47

Jel koja dobila strije? Kada se to dobi? Ja sam dobila u pubertetu, na bokovima malo i grudima. Pa bi rekla mozda da sam sklona tome, ali jos nista na trbuhu ne primjecujem. Mazem se s uljima i melemom za trudnice, ona neka njihova krema. 
    Inace muz mi je pozitivan na koronu od cetvrtka, pa sam ja u izgnanstvu, kod svekrve u stanu haha. On je ostao u nasem stanu, mene i psa delozirao da nas ne zarazi 🤣

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• Ana_
    04. Rujan 2022. 13:51

Ja sam na 100 muka. Još od nedjelje je počelo neko krvarenje, kroz dan sam ok, noću bude krči na ulošku. Na hitnoj su rekli da je beba ok, to mi je jedino bitno. 
    Sad moram strogo mirovati, a nisam navikla na to 🤦🏼‍♀️
    Ali dobro, nadam se da idu bolji dani.
    Je li imala neka od vas takve probleme? 

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️

ancy2010
    04. Rujan 2022. 13:52

Salvatore19

Jel koja dobila strije? Kada se to dobi? Ja sam dobila u pubertetu, na bokovima malo i grudima. Pa bi rekla mozda da sam sklona tome, ali jos nista na trbuhu ne primjecujem. Mazem se s uljima i melemom za trudnice, ona neka njihova krema.
    Inace muz mi je pozitivan na koronu od cetvrtka, pa sam ja u izgnanstvu, kod svekrve u stanu haha. On je ostao u nasem stanu, mene i psa delozirao da nas ne zarazi 🤣

Ja isto imam od puberteta na bokovima al u prvoj trudnoci ni evo u ovoj dosad nisam nista po trbuhu dobila..s nicim se nisam mazala osim ponekad sa obicnim mlijekom za tijelo

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

keti91
    04. Rujan 2022. 13:57

snowwhite1410

keti91

Pozz cure kako ste,evo ja od sinoc imam takve bolove u kicmi da je to strasno..
    Mozda sam odspavala 3,4h u vrh glave..
    I evo jos drzi tako da mi je haos..

Keti91 baš mi je žao jesi si stavlja nešto na mjesto gdje te boli neki obloge ili nešto 🥺

Ma ja inace imam problema s kicmom,meni jedino sto pomogne to su inekcije,a sad nesmijem..
    Meni je disk 6mm iskocio i onda kad uhvati,plakala bih najradije

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

NanaJ
    04. Rujan 2022. 13:58

Ana_

Ja sam na 100 muka. Još od nedjelje je počelo neko krvarenje, kroz dan sam ok, noću bude krči na ulošku. Na hitnoj su rekli da je beba ok, to mi je jedino bitno.

Kakvo je krvarenje? Smede ili friska krv? Jesu nasli kakav hematom? Ja sam ti krvarila do 16 tt i znam kako ti je jos uvijek sa strahom idem na wc. Mozda ti je posteljica nize pa dotice usce pa zbog toga krvarenje. Ako je hematom meni su rekli da mogu sve normalni da bolje da se drenira nego da se skuplja a ako je posteljica nize odmaraj lijevi bok i proci ce, mora 😘

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Ana_
    04. Rujan 2022. 14:05

NanaJ

Ana_

Kakvo je krvarenje? Smede ili friska krv? Jesu nasli kakav hematom? Ja sam ti krvarila do 16 tt i znam kako ti je jos uvijek sa strahom idem na wc. Mozda ti je posteljica nize pa dotice usce pa zbog toga krvarenje. Ako je hematom meni su rekli da mogu sve normalni da bolje da se drenira nego da se skuplja a ako je posteljica nize odmaraj lijevi bok i proci ce, mora 😘

Češće je smeđe, bilo je malo friške krvi, ali ništa strašno. Hematom sam imala, našli su ga oko 8tt, negdje oko 16-17tt se više nije vidio, i sad ga nema. Posteljica je jedno vrijeme bila niže, sad su rekli da se u ona podigla. Hematom nije uopće krvario, izgleda da se resorbirao ili se sakrio od uzv pa sad "izlazi". Nemam pojma 🤷🏼‍♀️
    Nadam se da će brzo proći, psihički me uništava sve ovo. Ali bitno da je malac u redu ❤️

👨‍🦱 40, normo
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

BlairWaldorf
    04. Rujan 2022. 14:10

Dalmatinci na dvije dalmatinsk

snowwhite1410

BlairWaldorf

Curke dobro jutro ! ☕ Sutra idem na put , jel vi i dalje putujete ? 🤷😄 Osjećam se dobro ❤️🙏 poslikam i ja trbuh, sad je već konkretniji i neka samo tako nastavi sve svojim tokom ❤️

https://ibb.co/xztLnKX jutro 😁 ja evo putujem do Poreča upravo na kampiranju samo danas ali osjećam se dobro tako da bi mogla i dalje evo još 11.5 tjedana 🙈pa dolazi beba 😍 gdje ti ideš BlairWaldorf 😍 šta nisi i ti na moru 😍

Dalmatinci koji za stalno  žive u Zagrebu, a povremeno na dvije adrese... Putujem jer  idem obavit pregled, moram i na transfuziju zbog negativne krvne grupe... Mislila sam  otići privatno ali nekako kad mi isti ginekolog sve vodi  voljela bi otići kod njega pa da mi sve odradi, da ga pitam jel treba ponovno briseve vadit ili ću eventualno dobiti vaginalete ponovno... I da dobijem novi termin pregleda! Malo panikica krenula loviti - klasika. 🤷🙏
    Aaaaa lijepo, kampiranje 😍 uzivajmo, ja si nekako sebi kazem neće biti putovanja kada rodimo- barem ne neko vrijeme. 
    Evo mali doprinos od mene za bebača (ima i u bijeloj varijanti) 
    https://zirafa.hr/products/huggiebear?fbclid=PAAabxyK61BNYXh3TGZZ7zjsaiUBHapCPqCkDjNj2I0G-VtlWJ7Q-j7A1UDq4 da nije da samo postam odjeću za mamasite🤷😅

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

NanaJ
    04. Rujan 2022. 14:14

Ana_

NanaJ

Ana_

Češće je smeđe, bilo je malo friške krvi, ali ništa strašno. Hematom sam imala, našli su ga oko 8tt, negdje oko 16-17tt se više nije vidio, i sad ga nema. Posteljica je jedno vrijeme bila niže, sad su rekli da se u ona podigla. Hematom nije uopće krvario, izgleda da se resorbirao ili se sakrio od uzv pa sad "izlazi". Nemam pojma 🤷🏼‍♀️
    Nadam se da će brzo proći, psihički me uništava sve ovo. Ali bitno da je malac u redu ❤️

Znam kako ti je sve sam to prosla u 6 tjednu nadem hematom na sljedecoj kontroli ga vise nije bilo da bi sa 7 tjedana obilno prokrvarila i opet naravno hematom i najvjerojatnije da sam ga vukla sve do 16 tj isto tako nesto malo smedeg i onda u 12 tjednu obilno prokrvarila i kao nema hematoma tako da sam od 12 do 16 tjedna u komadu krvarila sto frisko sto smede ocitno se negdje sakrio a i najvjerojarnije kako se posteljica usadivala tako je ona stvarala hematome i ta kevarenja. Mozda se skrio pa se sad drenira, dok je bebica ok dobro je. Znam da ti je psihicki tesko ali proci ce ❤️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Ana_
    04. Rujan 2022. 14:16

NanaJ

Ana_

NanaJ

Ana_

Znam kako ti je sve sam to prosla u 6 tjednu nadem hematom na sljedecoj kontroli ga vise nije bilo da bi sa 7 tjedana obilno prokrvarila i opet naravno hematom i najvjerojatnije da sam ga vukla sve do 16 tj isto tako nesto malo smedeg i onda u 12 tjednu obilno prokrvarila i kao nema hematoma tako da sam od 12 do 16 tjedna u komadu krvarila sto frisko sto smede ocitno se negdje sakrio a i najvjerojarnije kako se posteljica usadivala tako je ona stvarala hematome i ta kevarenja. Mozda se skrio pa se sad drenira, dok je bebica ok dobro je. Znam da ti je psihicki tesko ali proci ce ❤️

I ne znaš kako si me utješila sad ❤️
    Malo sam guglala, I tamo samo pise o abrupciji, prijevremenom porodu i sl. Nigdje ni traga dobrim vijestima. 
    Sad mi je stvarno malo lakše ❤️❤️❤️❤️

👨‍🦱 40, normo
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.