Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavendera
    03. Rujan 2022. 12:45

Salvatore19

Zanima me ako netko ima iskustva sa Sinsay robicom, kakva je kvaliteta?
    Znala sam sebi uzet neke majice ili nesto fora prije par godina, i sve je bilo bas lose kvalitete. Na kraju mi je bilo zao i to malo novaca koje sam potrosila. Pa sad ne znam, kakva je stvar s baby odjecom? Znam da ju ne nose dugo, ali da mogu oprat na normalnoj temperaturi i da se ne stisne/raspadne.

Ja uglavnom maloj narucujem sa sinsay.. Ja sam zadovoljna, premda mislim da moze izdurati eventualno dvoje djece da ju nosi al opet za tu cijenu ok. Meni su njihovi bodiji prezivjeli nekoliko serijala sa sredstvima za mrlje i izbjeljivanje i jos uvijek su okej. Ne perem na temp. vecoj od 40°, upalim pretpranje, dodatno ispiranje i u bubanj ubacim maramice za skupljati boju i okej je. Jedino.. Kad sam narucivala znalo mi je tako u dva navrata doci jedan novi ali na savu poderan bodi...E sad meni se nije dalo zamarati s povratom vec sam jednostavno uzela i zasila i nije se ni primjetilo da je bilo ista osteceno. Velicinski mi moju malu brojevi tocno prate, lidlov lupilu mi je ogroman, ona ce 2 god uskoro a jos nosi lidlov 74/80 broj i nosit ce do ljeta vjerojatno (hlacice, ostalo nisam ni kupovala nakon sto sam se proslavila sa hlacicama) 🙄🤣 
    Ako imas u blizini pepco ili kik, takoder su dobra opcija. Ali Kik mi ima daleko najbolji materijal robice ako gledamo sinsay/pepco/kik. Sad sam za drugu curki u Kik uzela kompletic za izlazak iz bolnice. Potkosulje bodije sam narucivala sa nexta, materijal odlican ali se dolje kod drukera 3 bodija ofucala vec i poderala.. Pa evo to je od iskustva s robicom sto imam za sada..

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

BlairWaldorf
    03. Rujan 2022. 13:06

Hej cure ! Vidim da se naveliko spremate za bebače, ja krenem javljati svoje tamo na jesen 🤷 ali super mi je čitati vas, uvijek nešto novo saznam.
    Jučer sam se čula telefonski s endokrinologom, napisao nije u nalazu da s obzirom na šećer nataste nema indikacine za gestacijski tako da se mislim hoću ići uopće 🤷😄

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Inna_92
    03. Rujan 2022. 13:11

Ribic treba li se naručiti u Agramu za OGTT ili se samo dođe kao što imaju praksu za laboratorij?

👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

• ribic
    03. Rujan 2022. 13:31

Inna_92

Ribictreba li se naručiti u Agramu za OGTT ili se samo dođe kao što imaju praksu za laboratorij?

Za laboratorijsku obradu nije potrebna narudžba.
    Na vađenje krvi možete doći svakim radnim danom od 07:00-19:00h i subotom od 07:00-10:00h.
    Cijena OGTT-a iznosi 120,00kn te je potrebno da ste natašte.
    Potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu i zaštitnu masku za lice.

Ovo sam copy/paste njihov mail kaj su mi odg :)

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    03. Rujan 2022. 13:32

Stuuuuudenticaaaaa

ribic

Za one koji jos nisu bili na ogtt toplo preporucam Agram. Dodaju neki limun unutra tako da je ukus kao neka losija limun cedevita. Nimalo strasno. Ne sjedis naguzvan u cekaoni na plasticnim stolcima (meni bitno zbog leda i duplog pritiska beba) nego na ulazu imaju i kao kozne fotelje - spas. Wc cist i uredan. Cijena 120 kn.

Ja sad u sub isla tak da nema zivog pesa i mogla skinut masku dok cekam izmedu vadenja.

Jesi to išla u Varaždin možda? Ne znam da li je tako u svakom gradu, pa pitam☺️

U zg al vjerujem da je vrlo slicno svuda, najbolje ih naz ili pitaj za email

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    03. Rujan 2022. 13:35

I imam gestacijsku dijabetes 🤦‍♀️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

Inna_92
    03. Rujan 2022. 13:53

ribic

Inna_92

Ribictreba li se naručiti u Agramu za OGTT ili se samo dođe kao što imaju praksu za laboratorij?

Zalaboratorijsku obradu nije potrebna narudžba.
    Na vađenje krvi možete doći svakim radnim danom od 07:00-19:00h i subotom od 07:00-10:00h.
    Cijena OGTT-a iznosi 120,00kn te je potrebno da ste natašte.
    Potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu i zaštitnu masku za lice.

Ovo sam copy/paste njihov mail kaj su mi odg :)

Hvala puno na odgovoru👍

🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *1/2025 - iznenadni ➕️

Inna_92
    03. Rujan 2022. 13:58

Ribic nemoj brinuti zbog gestacijskog dijabetesa. Uz prehranu i sve mjere koje ti preporuče, takve trudnoće budu kao i svake druge. Znam za nekoliko žena koje su imale gestacijski, rodile su zdravu djecu.

🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *1/2025 - iznenadni ➕️

ancy2010
    03. Rujan 2022. 14:35

ribic

ancy2010

inesss

ribic

inesss

Iskreno puno mi je draze da cu na zimu roditi,ovo ljeto mi je bilo grozno vruce,prijateljica mi je rodila nedavno pa je nezgodno bilo ne smije radi curice ni klimu ni vanka uhhh

Zasto ne bi smjela klimu? Pa u rodilistu i bolnici je klima. Ne smije naravno bit nafrljena na 20 i uperena da puse u dijete - to se podrazumijeva

A dijete ide u setnju rano ujutro i navecer jer je vani pakleno - mislim isto kak sam se i ja kao trudnica ponasala 😂😂

Ali sve ima svoje prednosti i mane. Meni npr. stopala veca i po ljeti nemam problema kad su otvorene sandalice. A sad za jesen/zimu jedino noga mi ide u tanke tenisice. Balerinke, mokasine, cizme - mogu ih zaboravit🤦‍♀️

Al tu smo di smo - imamo zimske bebe pa cemo se tome prilagodit i bit sretni da za uvodenje kasica imamo skoro pa sve svjeze povrce i voce jer ce bit proljece/ljeto 😀

A ne znam zasto ne pale klimu tako mi je rekla da se ne smi, vidis da ja nemam pojma vise kako to ide imam doma veliku curu,meni ce taman bit ludo za Novu Godinu 😂😂😂

Ja sam rodila 4.8 prije 3 godine, kad sam izlazila iz rodilišta bilo je +40😅 i normalno smo doma palili klimu, samo sam pazila da ne puse u bebu, izlazili u setnje vec nakon 10 dana, svaki dan iza 7 sati navecer dok su jos bile vrucine i opet bi rađe rodila na lito nego zimu, lakse je za oblacit bebu, ne moras se mislit oko pokrivanja i sl. Sad mi je najveća muka grijanje sobe ovu zimu, jer ne mogu spavat u toploj sobi, to mi je bas ajme

A ne znam koliko ti toplo smeta. Mi cemo drzat na 23 (nova zgrada, useljeni prije god dana, juzna strana). Nama je 21 u stanu bez ikakvog grijanja zbog fasade i tog juga. Za njih cemo malo podici ali nista previsei

Nama su bas ove godine radili fasadu, stavljali izolaciju kamenu vunu pa cemo vidit kakva ce bit ova zima..sobe su mi na zapadu al dok nije bilo izolacije bilo je bas hladno, 16-17 stupnjeva, al meni to pase, nismo nikako grijali, jedino kad se mala rodila, imala je 4-5 miseci tu prvu zimu i par puta sam upalila grijanje i nisam mogla spavat nikako, glava me bolila ajme 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Tina0409
    03. Rujan 2022. 14:47

Hej cure,

Mi jos nismo krenuli s pripremama za bebu.prvo nam je na rasporedu renovacija kupaonice pa ćemo onda polako krenuti u shopping.
    Ja mislim da ću uzeti Bugaboo kolica,jer bi ako porod dobro prođe brzo išli na drugo dijete a jedan njihov model može biti za dvoje djece(za blizance ili košara+sportski dio).
    Sestra je moja imala secer u trudnoći i evo točno danas prije mjesec dana je rodila prirodno zdravog dečkića.💙

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.