I ne znaš kako si me utješila sad ❤️
Malo sam guglala, I tamo samo pise o abrupciji, prijevremenom porodu i sl. Nigdje ni traga dobrim vijestima.
Sad mi je stvarno malo lakše ❤️❤️❤️❤️
Ajme draga razumijem te. U prvoj trudnoći od 13tt do 28 tt smeđi iscjedak, ne svaki dan, ali cesto. U 25tt sam svjeze prokrvarila, to je bio jedan mali izljev i dalje smeđe. Taj stres..... ni na jednom pregledu nicega vidljivog. Rekla mi je ginicka da je posteljica 20mm od usca i da bi mogla ona biti problem, ali nije bila sigurna. Privatnik je vidio polip, ona je rekla da ga nema. Mah, uzas. Pila sam Dupahstone skoro do kraja, jel ti pijes kakvu terapiju?
Ma ne boj se, da je nesto takvo to bi jako krvarilo, boljelo. Vjerojatno je nisko posteljica il se neki hematom negde skriva.
Pozdrav cure, ja sam se izgleda urekla jučer kad sam pričala kako sam super😅 Danas sam dobila crijevnu virozu koja me baš sastavila. Nadam se da će brzo proći, ali ovo komešanje u crijevima uz bebine udarce nije dobra kombinacija🙈🙈🙈
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
I ne znaš kako si me utješila sad ❤️
Malo sam guglala, I tamo samo pise o abrupciji, prijevremenom porodu i sl. Nigdje ni traga dobrim vijestima.
Sad mi je stvarno malo lakše ❤️❤️❤️❤️
Ajme draga razumijem te. U prvoj trudnoći od 13tt do 28 tt smeđi iscjedak, ne svaki dan, ali cesto. U 25tt sam svjeze prokrvarila, to je bio jedan mali izljev i dalje smeđe. Taj stres….. ni na jednom pregledu nicega vidljivog. Rekla mi je ginicka da je posteljica 20mm od usca i da bi mogla ona biti problem, ali nije bila sigurna. Privatnik je vidio polip, ona je rekla da ga nema. Mah, uzas. Pila sam Dupahstone skoro do kraja, jel ti pijes kakvu terapiju?
Ma ne boj se, da je nesto takvo to bi jako krvarilo, boljelo. Vjerojatno je nisko posteljica il se neki hematom negde skriva.
Oko 4 sam išla na hitnu jer su počeli i bolovi u trbuhu, ali sve je ok. Dr je vidio da je neka žilica puknuta i krvari. Ipak, za svaki slučaj su me zadržali u bolnici da mi sutra naprave par pretraga ps se nadam da u utorak izlazim.
Sad ni krvarenja nema, a ni bolova, neka tako i ostane 🤞🏻
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️
Lonmi zaboravila sam napisati gore. Pijem utrogestan 3x2, i magnezij. Posteljica nije nisko, hematoma nema 🤷🏼♀️
Ali moguće da je neki zaostatak hematoma otprije pa se sad "čisti".
Hvala na podršci ❤️
👨🦱 40, normo
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
Lonmi zaboravila sam napisati gore. Pijem utrogestan 3x2, i magnezij. Posteljica nije nisko, hematoma nema 🤷🏼♀️
Hvala na podršci ❤️
Drago mi je da je sve u redu.❤️ Držim ti palčeve da budu svi nalazi dobri i da ćeš skoro doma.
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Hvala na podršci ❤️
Ides ti doma brzo ❤️
A kako te boljelo? Kao neko stezanje u trbuhu il bas tupa bol?
Hvala na podršci ❤️
Ides ti doma brzo ❤️
A kako te boljelo? Kao neko stezanje u trbuhu il bas tupa bol?
Bolovi kao da me netko nožem ubada u desnu stranu trbuha. Jedva sam hodala. Za manje od pola sata bolovi prestali 🤷🏼♀️
Satsuke hvala ❤️
Kako tvoja viroza? Ide li na bolje?
👨🦱 40, normo
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
Hej cure,
Mi jos nismo krenuli s pripremama za bebu.prvo nam je na rasporedu renovacija kupaonice pa ćemo onda polako krenuti u shopping.
Ja mislim da ću uzeti Bugaboo kolica,jer bi ako porod dobro prođe brzo išli na drugo dijete a jedan njihov model može biti za dvoje djece(za blizance ili košara+sportski dio).
Sestra je moja imala secer u trudnoći i evo točno danas prije mjesec dana je rodila prirodno zdravog dečkića.💙
Ja ti ne bi preporucila kolica za blizance. Da se razumijemo, ta kolica su odlicna - al bas za to, blizance ili da vec sad dobivas drugo dijete. Jer kolica za blizance su teza, veca, zauzmu cijeli gepek i sl. Ako si u zg imas ih u cutie cloudu u family mallu za uzivjet ih vidjeti. Kad se drugo dijete rodi (a drzim fige da ti sve bude po planu) vec ce vjerojatno hodati ili mozes uzeti onaj biciklic kaj se gura i sl.
A da ne pricam o tome da mozes (ne daj Boze) zavrsiti na carskom pa nema trudnoce cca 2 god, imat problema da se primi bebica i sl.
Iako se ta kolica “smanje” kao na jedna to je i dalje sire, vece i teze od normalnih kolica.
Kao osoba koja ceka blizance vjeruj mi da trebas uzivat u neogranicenom izboru kolica koji ti se pruza sada (za jednog bebaca), a lako ti u najgooorem slucaju ista prodas i kupis za duplice ako ce biti potrebe.
Eto, samo ovako savjet sa strane. Al preporucam otici vidjeti u ducan normalna i blizanacka pa ces shvatiti o cemu pricam 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Bok cure. Imam Dianatal gel sa 5 ampula (dvije su iskoristene bile). Ako ima zainteresiranih prodala bih za 300kn.
Hej cure,
Mi jos nismo krenuli s pripremama za bebu.prvo nam je na rasporedu renovacija kupaonice pa ćemo onda polako krenuti u shopping.
Ja mislim da ću uzeti Bugaboo kolica,jer bi ako porod dobro prođe brzo išli na drugo dijete a jedan njihov model može biti za dvoje djece(za blizance ili košara+sportski dio).
Sestra je moja imala secer u trudnoći i evo točno danas prije mjesec dana je rodila prirodno zdravog dečkića.💙
Ja ti ne bi preporucila kolica za blizance. Da se razumijemo, ta kolica su odlicna - al bas za to, blizance ili da vec sad dobivas drugo dijete. Jer kolica za blizance su teza, veca, zauzmu cijeli gepek i sl. Ako si u zg imas ih u cutie cloudu u family mallu za uzivjet ih vidjeti. Kad se drugo dijete rodi (a drzim fige da ti sve bude po planu) vec ce vjerojatno hodati ili mozes uzeti onaj biciklic kaj se gura i sl.
A da ne pricam o tome da mozes (ne daj Boze) zavrsiti na carskom pa nema trudnoce cca 2 god, imat problema da se primi bebica i sl.
Iako se ta kolica “smanje” kao na jedna to je i dalje sire, vece i teze od normalnih kolica.
Kao osoba koja ceka blizance vjeruj mi da trebas uzivat u neogranicenom izboru kolica koji ti se pruza sada (za jednog bebaca), a lako ti u najgooorem slucaju ista prodas i kupis za duplice ako ce biti potrebe.
Eto, samo ovako savjet sa strane. Al preporucam otici vidjeti u ducan normalna i blizanacka pa ces shvatiti o cemu pricam 😀
Svakako ću otići vidjeti uživo…hvala na savjetu😊
Totalno je drugačije kad čovjek ih proba provozati i kad ih vidiš na netu…
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Sortiraj odgovore
Najstariji