Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    03. Rujan 2022. 21:39

Satsuke

snowwhite1410

cure večer 🥰🥰🥰 ma jeste znale da jaje ima rok trajanja 🙈🙈🙈ja ne znam sada sts jer sam mislila posuditi od sestre pa kupiti onu autosjedalicu od 0+ kada počne sjediti Rok trajanjase lako provjeri. Radi se ožigovimakoji su utisnuti u plastiku ili stiropor na samoj sjedalici, najčešće ispod materijala. Žigovi, koji su u obliku kružića s brojevima, prikazuju datum proizvodnje te broj godina koliko ta autosjedalica vrijedi. Bitno je napomenuti da svaki proizvođač za sebe postavi rok trajanja i uvjete, tako da je to kod nekih firmi 3 godine za autosjedalicu (jaje) a kod nekih i do 10 godina.

A da, ta jaja izgleda da je najbolje kupit nova jer nikad ne znaš jesu li previše bila na kolicima i dal imaju neka oštećenja.🤔
    Inače, htjela sam vam skrenuti pažnju na moj trbuh u razmaku od kojih tjedan dana. Buknuo kao požar😂 https://ibb.co/qBB0tB3

Hej tako je isto i meni a ja i ti imamo isti termin ❤️❤️❤️❤️sada ću ti pokazati 🥰to znači da bebice sada jako napreduju dobijaju na težini 😄 jesi ti danas imala promjene raspoloženja ja sam tako plakala bezveze da to nije normalno 🙈

• hehehhehe
    03. Rujan 2022. 21:40

Napravila sam test Clearblue za ranije testiranje i testirala sam se jutros.Kada sam ga naoravila pokazala je se samo jedna crtica na kontrolnom prozorcicu a nakon nekoliko sati i druga tanka svjetlo bljeda crtica.Na uputama pise da nakon 10 minuta test je ne vazeci koje god promjene bile ali mene opet strah jer sa puno foruma piše da ta crtica nova vrijedi iako joj je trebalo puno.Pa ako mozete mi reci sta vi mislite o tom.Opet pobvaljam ta crtica kedna je skroz tanka i bljeda

snowwhite1410
    03. Rujan 2022. 21:41

ancy2010

snowwhite1410

cure večer 🥰🥰🥰 ma jeste znale da jaje ima rok trajanja 🙈🙈🙈ja ne znam sada sts jer sam mislila posuditi od sestre pa kupiti onu autosjedalicu od 0+ kada počne sjediti Rok trajanjase lako provjeri. Radi se ožigovimakoji su utisnuti u plastiku ili stiropor na samoj sjedalici, najčešće ispod materijala. Žigovi, koji su u obliku kružića s brojevima, prikazuju datum proizvodnje te broj godina koliko ta autosjedalica vrijedi. Bitno je napomenuti da svaki proizvođač za sebe postavi rok trajanja i uvjete, tako da je to kod nekih firmi 3 godine za autosjedalicu (jaje) a kod nekih i do 10 godina.

Da, zato moras na to pazit ako kupujes polovnu obavezno gledat datum

Baš cu pogledati kod sestre dali još uvijek vrijedi ako ne morati ćemo novu to sam slučajno došla do toga 😄😅 nisam imala pojma da imaju rok za 

snowwhite1410
    03. Rujan 2022. 21:49

https://ibb.co/qkbbgtp evo ga i moj od prošlog tjedna samo je buknuo 😅🤰🤰🤰biti ćemo sada prave trudnice nema šanse da nas promaše 😄😄😄🤗

snowwhite1410
    03. Rujan 2022. 21:53

hehehhehe

Napravila sam test Clearblue za ranije testiranje i testirala sam se jutros.Kada sam ga naoravila pokazala je se samo jedna crtica na kontrolnom prozorcicu a nakon nekoliko sati i druga tanka svjetlo bljeda crtica.Na uputama pise da nakon 10 minuta test je ne vazeci koje god promjene bile ali mene opet strah jer sa puno foruma piše da ta crtica nova vrijedi iako joj je trebalo puno.Pa ako mozete mi reci sta vi mislite o tom.Opet pobvaljam ta crtica kedna je skroz tanka i bljeda

Pozdrav bez obzira što ti je crtica tanka i bljeda ako je još jedna crtica postoji mogućnost trudnoće tako da najbolje provjeriti opet za koji dan kada ti bas bude kasnila menstruacija ili kod liječnika ginekologa ,ako si imala nezasićene spolne odnose pogotovo u plodnim danima onda šansa da si trudna postoji 

Satsuke
    03. Rujan 2022. 21:56

snowwhite1410

https://ibb.co/qkbbgtp evo ga i moj od prošlog tjedna samo je buknuo 😅🤰🤰🤰biti ćemo sada prave trudnice nema šanse da nas promaše 😄😄😄🤗

A bome su nam trbuščići sad već konkretniji, predobro.🥰🥰 
    Ja moram priznati da sam kolko tolko stabilna s raspoloženjima, dobar mi je period. A i neke frendice su mi rekle da s dečkićima nema toliko mood swingova kolko s curicama, tko zna.

Iako sam danas i ja skoro zaplakala kad sam vidjela da suprug pere tenisice u umivaoniku, a ja dan prije oribala stan.😂😂

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

• hehehhehe
    03. Rujan 2022. 21:58

snowwhite1410

hehehhehe

Pozdrav bez obzira što ti je crtica tanka i bljeda ako je još jedna crtica postoji mogućnost trudnoće tako da najbolje provjeriti opet za koji dan kada ti bas bude kasnila menstruacija ili kod liječnika ginekologa ,ako si imala nezasićene spolne odnose pogotovo u plodnim danima onda šansa da si trudna postoji

Ali ima li sanse ako je tek nakon nrkog vređena se pokazalo a na uputama pise da ne ucitavamo rezultat nakon 10 minuta..Imam 17 godina i stvarno me strah.Krvarenje na koje me je pomislilo na trudnocu je blo previse dugo.Rijec je o tome da je moja menstruacija uvijek bila ne redovita ali isto tako i bolna.Zadnja menstruacija u koju vjerujem je bila 24.7..znala sam da je stvarna jer sam stvarno imala bolove.Onda sam opet pocela imat strahove i testirala se 10.8 u kojem je test bio negativan(rijec je o gravignost mini) no nakon toga pojavljuje mi se svjetla crvena sluz koja pocinje bit smedja i nakon toga 12.8 pocinje ici krv.Tu su mi strahovi poceli jer me nije bolilo toliko da mi je remetilo rutinu niti sam imala simptoma da trebam dobiti,no izlazilo je puno krvi i trajalo je 6 dana.Opet 28.8 pocinje mi ici svjetlo crvena sluz,uradim test tu noc ..negativan(gravignost mini),uradim sljedece jutro 29.8 sve test je negativan opet i taj dan mi opet zapocinje jako krvarenje bez bolova bez ikakvih simptoma boli kao sto su prije bile.Prvo sam mislila da mi izlazi posto na pocetku 7 mjeseca imala sam kandidijazu no sad imam velike strahove da nije mozda radi kvalitete testa pokazalo negativno jer su u pitanju trakice tjst gravignost mini.Simptoma nemam koliko primjecujem ali me opet muci jer zadnji ne zasticeni odnos sam imala 10.7 gdje na menstrualnom kalendaru pise da mi je plodni dan bio ali opet kako mi je bila ne redovita,nisam znala jel tocno(a aplikacija bas i nije povjerevljiva)....da napomenem izvadio je bio nekoliko trenutaka prije ejukulacije.

snowwhite1410
    03. Rujan 2022. 22:29

Satsuke

snowwhite1410

A bome su nam trbuščići sad već konkretniji, predobro.🥰🥰
    Ja moram priznati da sam kolko tolko stabilna s raspoloženjima, dobar mi je period. A i neke frendice su mi rekle da s dečkićima nema toliko mood swingova kolko s curicama, tko zna.

Iako sam danas i ja skoro zaplakala kad sam vidjela da suprug pere tenisice u umivaoniku, a ja dan prije oribala stan.😂😂

Haha 🤣 ko da vidim svog on je isto takav kada ocistim onda dođe i ja kao da nisam ništa radila 🙈 tako da potpuno te razumijem 🤣🤣🤣 meni jedan trenutak se smije jedan plače 😭😭i cure jel' vi imate odnose meni kako je stomak sve veći tako sve manja želja a opet s druge strane želim da partner muž ne misli da je zapostavljen 🙈 nemam pojma kako je stomak veći tako mi je sve više cudno ma da sam čitala da to nema nikakve štete na bebu 🤔😄

Lonmi
    03. Rujan 2022. 22:52

Cure ja sam se otusirala u dosta vrucoj vodi i sad me sve boli 😑
    Znam da vruce kupke nisu dobre, a jel smeta i vruci tus? I za sta uopce smeta 😂 Bas mi je godila tako topla voda u tom trenu, a sad me doslovno svaka kost boli.
    .
    Ajme ti mali trbuscici, ako ja slikam svojeg mislit cete da trojke nosim 😂
    Prvi put je bio tako malen i sladak negdje do 34 tt, onda je buknuo. 

snowwhite1410
    03. Rujan 2022. 22:53

hehehhehe 
    Idi kod ginekologa i on Ce ti najbolje reci , gle ja u tvojim godinama da ne želim bebu itekako bi se štitila jer su 17 ili 18 godina žene jako plodne to će ti i doktor reći .
    Pazi na sebe i provjeri kod ginekologa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.