Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    03. Rujan 2022. 14:59

Inna_92

Ribicnemoj brinuti zbog gestacijskog dijabetesa. Uz prehranu i sve mjere koje ti preporuče, takve trudnoće budu kao i svake druge. Znam za nekoliko žena koje su imale gestacijski, rodile su zdravu djecu.

Ma sam ne znam koliko ce mi prehrana regulirat jer sam pazila zadnjih 7-10 dana i opet mi poviseno.

Tak da… Al dobro, vidjet cemo kaj mi doktori vele jel treba jos nes…

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• inesss
    03. Rujan 2022. 15:02

ribic

Inna_92

Ribicnemoj brinuti zbog gestacijskog dijabetesa. Uz prehranu i sve mjere koje ti preporuče, takve trudnoće budu kao i svake druge. Znam za nekoliko žena koje su imale gestacijski, rodile su zdravu djecu.

Ma sam ne znam koliko ce mi prehrana regulirat jer sam pazila zadnjih 7-10 dana i opet mi poviseno.

Ribice koliko si se kg udebljala,jesi umorna,ja sam danas bas koma

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

ancy2010
    03. Rujan 2022. 15:02

Lavendera

Salvatore19

Zanima me ako netko ima iskustva sa Sinsay robicom, kakva je kvaliteta?
    Znala sam sebi uzet neke majice ili nesto fora prije par godina, i sve je bilo bas lose kvalitete. Na kraju mi je bilo zao i to malo novaca koje sam potrosila. Pa sad ne znam, kakva je stvar s baby odjecom? Znam da ju ne nose dugo, ali da mogu oprat na normalnoj temperaturi i da se ne stisne/raspadne.

Ja uglavnom maloj narucujem sa sinsay.. Ja sam zadovoljna, premda mislim da moze izdurati eventualno dvoje djece da ju nosi al opet za tu cijenu ok. Meni su njihovi bodiji prezivjeli nekoliko serijala sa sredstvima za mrlje i izbjeljivanje i jos uvijek su okej. Ne perem na temp. vecoj od 40°, upalim pretpranje, dodatno ispiranje i u bubanj ubacim maramice za skupljati boju i okej je. Jedino.. Kad sam narucivala znalo mi je tako u dva navrata doci jedan novi ali na savu poderan bodi…E sad meni se nije dalo zamarati s povratom vec sam jednostavno uzela i zasila i nije se ni primjetilo da je bilo ista osteceno. Velicinski mi moju malu brojevi tocno prate, lidlov lupilu mi je ogroman, ona ce 2 god uskoro a jos nosi lidlov 74/80 broj i nosit ce do ljeta vjerojatno (hlacice, ostalo nisam ni kupovala nakon sto sam se proslavila sa hlacicama) 🙄🤣
    Ako imas u blizini pepco ili kik, takoder su dobra opcija. Ali Kik mi ima daleko najbolji materijal robice ako gledamo sinsay/pepco/kik. Sad sam za drugu curki u Kik uzela kompletic za izlazak iz bolnice. Potkosulje bodije sam narucivala sa nexta, materijal odlican ali se dolje kod drukera 3 bodija ofucala vec i poderala.. Pa evo to je od iskustva s robicom sto imam za sada..

Meni je i Waikiki super, ima bas kvalitetnu robicu i nisu skupi..ja recimo dok je beba mala do nekih 5-6 miseci uzimam samo hm i C&A tek kasnije joj oblacim pepco, KiK i ostalo 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• ribic
    03. Rujan 2022. 16:28

inesss

ribic

Inna_92

Ribice koliko si se kg udebljala,jesi umorna,ja sam danas bas koma

Umorna nis posebno. 12.5kg

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

keti91
    03. Rujan 2022. 19:11

Pozz cure..
    Pomazite
    Znaci od brata mog malena slavi 3rodendan
    E sad davajte ideju sta joj kupiti..
    Znaci ima sve al ja nezz vise sta..
    Cak se razmisljam da dam novac i da kupim neku sitnicu jos uz to..
    Ako imate kakav prijedlog pisite

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lonmi
    03. Rujan 2022. 20:47

keti91

Pozz cure..
    Pomazite
    Znaci od brata mog malena slavi 3rodendan
    E sad davajte ideju sta joj kupiti..
    Znaci ima sve al ja nezz vise sta..
    Cak se razmisljam da dam novac i da kupim neku sitnicu jos uz to..
    Ako imate kakav prijedlog pisite

Ja sam isto za novac da joj kupe vec sta ce joj trebati, a uz to neku odjecu i igrackicu pa da ima nesto za otvoriti i pogledati.
    Mi svaki cas muku mucimo s rođendanima.
    Trenutno ne znam sto kupiti curici od 11 god. 

snowwhite1410
    03. Rujan 2022. 20:53

cure večer 🥰🥰🥰 ma jeste znale da jaje ima rok trajanja 🙈🙈🙈ja ne znam sada sts jer sam mislila posuditi od sestre pa kupiti onu autosjedalicu od 0+ kada počne sjediti Rok trajanja se lako provjeri. Radi se o žigovima koji su utisnuti u plastiku ili stiropor na samoj sjedalici, najčešće ispod materijala. Žigovi, koji su u obliku kružića s brojevima, prikazuju datum proizvodnje te broj godina koliko ta autosjedalica vrijedi. Bitno je napomenuti da svaki proizvođač za sebe postavi rok trajanja i uvjete, tako da je to kod nekih firmi 3 godine za autosjedalicu (jaje) a kod nekih i do 10 godina.

• ribic
    03. Rujan 2022. 20:56

snowwhite1410

cure večer 🥰🥰🥰 ma jeste znale da jaje ima rok trajanja 🙈🙈🙈ja ne znam sada sts jer sam mislila posuditi od sestre pa kupiti onu autosjedalicu od 0+ kada počne sjediti Rok trajanjase lako provjeri. Radi se ožigovimakoji su utisnuti u plastiku ili stiropor na samoj sjedalici, najčešće ispod materijala. Žigovi, koji su u obliku kružića s brojevima, prikazuju datum proizvodnje te broj godina koliko ta autosjedalica vrijedi. Bitno je napomenuti da svaki proizvođač za sebe postavi rok trajanja i uvjete, tako da je to kod nekih firmi 3 godine za autosjedalicu (jaje) a kod nekih i do 10 godina.

Jep

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

Satsuke
    03. Rujan 2022. 21:21

snowwhite1410

cure večer 🥰🥰🥰 ma jeste znale da jaje ima rok trajanja 🙈🙈🙈ja ne znam sada sts jer sam mislila posuditi od sestre pa kupiti onu autosjedalicu od 0+ kada počne sjediti Rok trajanjase lako provjeri. Radi se ožigovimakoji su utisnuti u plastiku ili stiropor na samoj sjedalici, najčešće ispod materijala. Žigovi, koji su u obliku kružića s brojevima, prikazuju datum proizvodnje te broj godina koliko ta autosjedalica vrijedi. Bitno je napomenuti da svaki proizvođač za sebe postavi rok trajanja i uvjete, tako da je to kod nekih firmi 3 godine za autosjedalicu (jaje) a kod nekih i do 10 godina.

A da, ta jaja izgleda da je najbolje kupit nova jer nikad ne znaš jesu li previše bila na kolicima i dal imaju neka oštećenja.🤔 
    Inače, htjela sam vam skrenuti pažnju na moj trbuh u razmaku od kojih tjedan dana. Buknuo kao požar😂 https://ibb.co/qBB0tB3

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

ancy2010
    03. Rujan 2022. 21:30

snowwhite1410

Da, zato moras na to  pazit ako kupujes polovnu obavezno gledat datum 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.