Ilustracije radi. Ovo je 7.12. prosle god (zg).
https://ibb.co/3y993zJ
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Hvala cure , previse mi je toga na wish listi ali moram kupiti neke jesenske stvarčice 😅 snowwhite curica ti je preslatka 😀 meni je pregled sljedeći tjedan .
BlairWaldorf 🤗 hvala ti puno ❤️
Ilustracije radi. Ovo je 7.12. prosle god (zg).
https://ibb.co/3y993zJ
Ma joj mrvica mala 🥰🥰🥰🥰 znaci obucen skafander i dekica🥰 ja ne znam evo stvarno naručila sam jaknicu 68 pa Ce joj biti malo veca a ne znam ako je nosimo u košari do auta i onda u autu je stavimo u jaje ma da meni se to jaje nikako ne sviđa ali kad moramo 🙈
Ajmeeee ja jos nisam ni pocela razmisljat o tome sve mi je kompliciranoooo pa ta jaja pa to sve uhhhh,jedino sam uhvatila sta Blair pise za sinsay😂😂😂😂😂
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Iskreno puno mi je draze da cu na zimu roditi,ovo ljeto mi je bilo grozno vruce,prijateljica mi je rodila nedavno pa je nezgodno bilo ne smije radi curice ni klimu ni vanka uhhh
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Iskreno puno mi je draze da cu na zimu roditi,ovo ljeto mi je bilo grozno vruce,prijateljica mi je rodila nedavno pa je nezgodno bilo ne smije radi curice ni klimu ni vanka uhhh
Zasto ne bi smjela klimu? Pa u rodilistu i bolnici je klima. Ne smije naravno bit nafrljena na 20 i uperena da puse u dijete - to se podrazumijeva
A dijete ide u setnju rano ujutro i navecer jer je vani pakleno - mislim isto kak sam se i ja kao trudnica ponasala 😂😂
Ali sve ima svoje prednosti i mane. Meni npr. stopala veca i po ljeti nemam problema kad su otvorene sandalice. A sad za jesen/zimu jedino noga mi ide u tanke tenisice. Balerinke, mokasine, cizme - mogu ih zaboravit🤦♀️
Al tu smo di smo - imamo zimske bebe pa cemo se tome prilagodit i bit sretni da za uvodenje kasica imamo skoro pa sve svjeze povrce i voce jer ce bit proljece/ljeto 😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Zasto ne bi smjela klimu? Pa u rodilistu i bolnici je klima. Ne smije naravno bit nafrljena na 20 i uperena da puse u dijete - to se podrazumijeva
A dijete ide u setnju rano ujutro i navecer jer je vani pakleno - mislim isto kak sam se i ja kao trudnica ponasala 😂😂
Ali sve ima svoje prednosti i mane. Meni npr. stopala veca i po ljeti nemam problema kad su otvorene sandalice. A sad za jesen/zimu jedino noga mi ide u tanke tenisice. Balerinke, mokasine, cizme - mogu ih zaboravit🤦♀️
Al tu smo di smo - imamo zimske bebe pa cemo se tome prilagodit i bit sretni da za uvodenje kasica imamo skoro pa sve svjeze povrce i voce jer ce bit proljece/ljeto 😀
A ne znam zasto ne pale klimu tako mi je rekla da se ne smi, vidis da ja nemam pojma vise kako to ide imam doma veliku curu,meni ce taman bit ludo za Novu Godinu 😂😂😂
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Najbolje je uzet za početak broj 56 iz c&a. Lidl, hm, ovs, sinsay imaju veće dimenzije kao sto je u c&a 62 broj. Moja je kćer bila dugačka 53 cm i teška 4120 grama i nosila je bodije one po 5 ili 7 komada broj 56 iz c&a bar mjesec dana, a jakna 56 iz ovs-a joj je bila velika tako da ju čak iznosala. A sad čekam blizance pa iako možda budu manji jer ih je dvoje uzet ću svejedno za početak iz c&a 56 broj pa ak malo bude klapalo na njima nema veze. A s obzirom da mi je sin isto bio 53 dugačak i 4190 težak sve si mislim da i ne budu bas toliko manji, ja 😊
Najbolje je uzet za početak broj 56 iz c&a. Lidl, hm, ovs, sinsay imaju veće dimenzije kao sto je u c&a 62 broj. Moja je kćer bila dugačka 53 cm i teška 4120 grama i nosila je bodije one po 5 ili 7 komada broj 56 iz c&a bar mjesec dana, a jakna 56 iz ovs-a joj je bila velika tako da ju čak iznosala. A sad čekam blizance pa iako možda budu manji jer ih je dvoje uzet ću svejedno za početak iz c&a 56 broj pa ak malo bude klapalo na njima nema veze. A s obzirom da mi je sin isto bio 53 dugačak i 4190 težak sve si mislim da i ne budu bas toliko manji, ja 😊
Ja sak cak uzela 5 bodija 50 iz c&a za blizance jer racunam da se radaju s cca 37tt najkasnije pa da ce bit sitniji. Al da, svakak ce 56 nosit bar mjesec i nesto i isto tak kupujem/gledam.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Cure u H&M je 20% na djeciju robu ali ja sam danas kupila 2 bodija u paru sa hlacicama i kapicom. Jedino sto sam primjetila da su jako podigli cijene. Prije su bili jeftiniji.
U C&A nisam bas pronašla neke stvari. Sinsey ima dobre robe dosta povoljnije od ovih trgovina. Ja sam se zeznila i isla u hm prvo. To me izaslo malo manje od 300 kn sa popustom od 20%.. u sinseyu cete proc jeftinije..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji