Cure ☺️kako ste danas ,meni je danas žgaravica jutros sam jela tost pila Cedevitu i sada za ručak napravila pizzu koju nisam mogla pojesti nego mi je došla ona mučnina s početka trudnoće muka užasna i tako sam se patila s mučninom 30 min i onda sam sve povraćala 🥺🤮i nisam danas baš nešto ne znam dali je to zbog tableta željeza jer sam dobila heferol ili nešto drugo 🙈I cure moje s čim se vi bavite osim što kuhate i cistite ja sve manje imam snage za hodati a kući ću poludio danas 🙈
I ja pišam nonstop, baš sam se neki dan požalila.
Mame s više djece utješite me i recite da i vi padate s nogu kroz dan od umora, boli i pritiska. Mene će ova moja mala rastrgati. Trenutno me vuče ko prikolicu za sobom i trči po cijeloj kući.
Dajte mi neke ideje kako da se curka od 15 mj još zabavlja, a da ne uključuje previše vanjskih aktivnosti jer tamo ju moram još bolje naganjati. Igračke ju ne zanimaju, samo bi trčala sa mnom i hodala po stepenicama. Znači super za jednu trudnicu 🥴😂
Baka i djed? Dadilja ? 🤷🤣
Draga, mogu oni nakratko uskociti, ali nitko ti nece na 12h 😂. Preuzmu malo, ali tu si ti roditelj i oni hocu tebe 😂😂. Od igre, kuhanja, hranjenja, ganjanja.
Vidjeti ces uskoro 😂
Ma to je sve super, samo tesko dok si veliki i uspuhani 😂
Mame s više djece utješite me i recite da i vi padate s nogu kroz dan od umora, boli i pritiska. Mene će ova moja mala rastrgati. Trenutno me vuče ko prikolicu za sobom i trči po cijeloj kući.
Dajte mi neke ideje kako da se curka od 15 mj još zabavlja, a da ne uključuje previše vanjskih aktivnosti jer tamo ju moram još bolje naganjati. Igračke ju ne zanimaju, samo bi trčala sa mnom i hodala po stepenicama. Znači super za jednu trudnicu 🥴😂
Ne znam kako da te utjesim🤣 Mene moja isto pregazi, cekam muza dok dode s posla pa ju njemu "uvalim" 🤣 Jednu nessicu si pijuckam kroz dan. Moja je malkoc starija pa se zaigra sada u sobi sama s igrackama, ali ima dana kad je zaljepljena meni oko nogu kao cicak.. Kad mi je znalo biti onako lose jako, ja sam znala njoj slikovnice i igracke na tepih pometati i leci na pod na bok i onda nadolazim i odmaram kao dok se s njom "igram" slikovnicama i tako to.. Znala sam joj ili recimo dati da packa plastelin dok pazim da ne pojede ili sl. Ne znam kako je tvoja sa crtarijama i bojicama, npr to bi joj zmala isto dati, jedan dva flomastera kricavih boja sto joj privlaci paznju, papir i za stolic mali, sjednem na pod kraj nje i divim se umjetnostima koje moze nacrtati dijete mlade od 2 god🤣🤣❤️
I ja jedva cekam da dođe da ju preuzme malo, ali nece ona s njim, ona ko čičak na mene. Neda se njemu trcati s njom pa ga ni ne trazi 😂😂, ili malo ide i trci direkt k meni.
Nisam joj bojice jos ponudila, ja mislim da bi ih ona trenutno zvakala u ustima. Koliko je tvoja stara?
Tako i ja sa slikovnicama, to ju bar kratko zabavi 😂
Cure ☺️kako ste danas ,meni je danas žgaravica jutros sam jela tost pila Cedevitu i sada za ručak napravila pizzu koju nisam mogla pojesti nego mi je došla ona mučnina s početka trudnoće muka užasna i tako sam se patila s mučninom 30 min i onda sam sve povraćala 🥺🤮i nisam danas baš nešto ne znam dali je to zbog tableta željeza jer sam dobila heferol ili nešto drugo 🙈I cure moje s čim se vi bavite osim što kuhate i cistite ja sve manje imam snage za hodati a kući ću poludio danas 🙈
Draga moja i ja sam jučer povratila od ljutog čipsa 🤣🤷 onak wtf 😑
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Draga, mogu oni nakratko uskociti, ali nitko ti nece na 12h 😂. Preuzmu malo, ali tu si ti roditelj i oni hocu tebe 😂😂. Od igre, kuhanja, hranjenja, ganjanja.
Vidjeti ces uskoro 😂
Joj moja svekrva jedva čeka, ona bi čuvala od jutra do sutra barem sad tako kaže 🤣🤷 a i moja mama, samo je ona malo dalje. Da, vidjet ću i vjerujem da ti nije lako, ipak mama je mama i nitko je ne može zamijeniti ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
I ja jedva cekam da dođe da ju preuzme malo, ali nece ona s njim, ona ko čičak na mene. Neda se njemu trcati s njom pa ga ni ne trazi 😂😂, ili malo ide i trci direkt k meni.
Nisam joj bojice jos ponudila, ja mislim da bi ih ona trenutno zvakala u ustima. Koliko je tvoja stara?
Tako i ja sa slikovnicama, to ju bar kratko zabavi 😂
Moja je do eto prije koji mjesec isto tako oko mene samo, i onda odjednom ju je nesto preokrenulo u glavi, valjda dode takva faza, kad je muz doma, mene ne ferma 2%, samo kad je gladna dode meni reci a ovako stalno oko njega. Moguce da ce i tvoju curku puknit tako neka faza, kad dode, prigrli objerucke🤣
Ne nudim ni ja bas previse bojice svojoj, al kad ne mogu pronaci flomastere i markere onda pribjegnem bojicama🤣 Hvala Bogu kad se nasminka flomasterima poskidam vlaznim maramicama sve s lica i ruku i onda ju jos umijem🤣
Moja ce sad u listopadu 2 godine🥰
Ne znam jesi pisala za spol sada dal znas sto nosis?☺️
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Vidjeti ces uskoro 😂
Joj moja svekrva jedva čeka, ona bi čuvala od jutra do sutra barem sad tako kaže 🤣🤷 a i moja mama, samo je ona malo dalje. Da, vidjet ću i vjerujem da ti nije lako, ipak mama je mama i nitko je ne može zamijeniti ❤️
Blago ti se,,u mene nitko od djeda i baka ni cut ne zele za cuvanje😭😭😭,tako je bilo s prvim ,a sad da ne govorim da sta Ce mi dijete s ovoliko godina jos jedno,samo mi zivce dizu
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Ja sam kroz dan bila užasno troma i razdražljiva od sparine i promjene vremena. I onda kad je pala kiša sam procvjetala, valjda se zrak malo pročistio. Otišla do escape rooma s ekipom i na večeru u grad. Mijenjam par osobnosti kroz dan😂
Danas sam se malo informirala i oko nosnih aspiratora i inhalatora za bebe. Ali ko i s ostalim stvarima oko beba i poroda ispadne da što više čitam, tim manje znam.😂😂
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Moja je malo starija, ima 3 godine pa se sama zna zaigrat dosta dugo, kad joj dosadi prati mene po kuci, pomaze mi u kucanskim poslovima i sl. al zato ne zatvara usta od kad se probudi dok ne ide lec, ima 1000zasto, 1000zato😂😂tako da smo trenutno smo u toj fazi😅
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Ja eto ne mogu ni na wc, samo me vuce za sobom.
Lavendera jos jedna curka nam dolazi 😊
Ja mislim da bi ih moja grizla i htjela pod i zid ukrasavati trenutno, a ako joj nesto dam i krene raditi gluposti pa uzmem onda sam hitova, onda vristi i penje se na mene 😂😂
Vjerujem da je faza, ma ne smeta meni nista sta je ona toliko mazna i hoce meni, ali pa da place cim joj ruku pustim 🙉😬.
Igracke ju uopce ne zanimaju, rasturi one velike puzzle i ostalo sam ja igracka 😂😂
.
Ma i moji uskoce, pazili bi po par h i sad mi je to vec ok, ali dok je bila manja mi iskreno nije odgovaralo da mi se dolazi, sjedi, mijesa itd. Pogotovo kad rodis prvo dijete pa hoces mir, uspostaviti dojenje, prilagoditi se. Najmanje mi trebaju ljudi u kuci koji mi hodaju, stalno nesto ispituju, galame i dosaduju.
One male, male bebice su skroz ok i s njima mozete sve, ne treba nitko nositi i cuvati bebu koja zna za mamu, tatu, jelo i spavanje. Bar nama nije trebalo, evo iskreno do nekih 10 mj mi smo mogli sve sami, osim ako smo negdje morali ic pa je trebalo pripaziti.
Na pocetku puno znaci da vam netko donese jelo, opere ves i pomogne s kucanskim, a ne da vam nosi dijete koje spava, a vi da obavljate ostalo. Ako netko nudi pomoc, onda nek napravi nesto od kucanskih da mozete odmoriti dok beba jede, spava. Kad je dvoje djece onda je vec drugacije, ali ja planiram malu max uključiti, necu da mi ju netko odvlaci jer je dosla dr beba, pa da se dijete osjeti isključeno ili zanemareni s moje strane. Tako je bilo kod kolegice, njezini su malog odvlacili da mama ima mira s bebom, njemu je to uzas tesko palo, svi su oni jednaki i treba im posvetiti vremena. Nama je eto s prvom bebom sve islo glatko 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji