I ja pišam nonstop, baš sam se neki dan požalila.
Mame s više djece utješite me i recite da i vi padate s nogu kroz dan od umora, boli i pritiska. Mene će ova moja mala rastrgati. Trenutno me vuče ko prikolicu za sobom i trči po cijeloj kući.
Dajte mi neke ideje kako da se curka od 15 mj još zabavlja, a da ne uključuje previše vanjskih aktivnosti jer tamo ju moram još bolje naganjati. Igračke ju ne zanimaju, samo bi trčala sa mnom i hodala po stepenicama. Znači super za jednu trudnicu 🥴😂
Ne znam kako da te utjesim🤣 Mene moja isto pregazi, cekam muza dok dode s posla pa ju njemu "uvalim" 🤣 Jednu nessicu si pijuckam kroz dan. Moja je malkoc starija pa se zaigra sada u sobi sama s igrackama, ali ima dana kad je zaljepljena meni oko nogu kao cicak.. Kad mi je znalo biti onako lose jako, ja sam znala njoj slikovnice i igracke na tepih pometati i leci na pod na bok i onda nadolazim i odmaram kao dok se s njom "igram" slikovnicama i tako to.. Znala sam joj ili recimo dati da packa plastelin dok pazim da ne pojede ili sl. Ne znam kako je tvoja sa crtarijama i bojicama, npr to bi joj zmala isto dati, jedan dva flomastera kricavih boja sto joj privlaci paznju, papir i za stolic mali, sjednem na pod kraj nje i divim se umjetnostima koje moze nacrtati dijete mlade od 2 god🤣🤣❤️
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Cure ☺️kako ste danas ,meni je danas žgaravica jutros sam jela tost pila Cedevitu i sada za ručak napravila pizzu koju nisam mogla pojesti nego mi je došla ona mučnina s početka trudnoće muka užasna i tako sam se patila s mučninom 30 min i onda sam sve povraćala 🥺🤮i nisam danas baš nešto ne znam dali je to zbog tableta željeza jer sam dobila heferol ili nešto drugo 🙈I cure moje s čim se vi bavite osim što kuhate i cistite ja sve manje imam snage za hodati a kući ću poludio danas 🙈
Mame s više djece utješite me i recite da i vi padate s nogu kroz dan od umora, boli i pritiska. Mene će ova moja mala rastrgati. Trenutno me vuče ko prikolicu za sobom i trči po cijeloj kući.
Dajte mi neke ideje kako da se curka od 15 mj još zabavlja, a da ne uključuje previše vanjskih aktivnosti jer tamo ju moram još bolje naganjati. Igračke ju ne zanimaju, samo bi trčala sa mnom i hodala po stepenicama. Znači super za jednu trudnicu 🥴😂
Baka i djed? Dadilja ? 🤷🤣
Draga, mogu oni nakratko uskociti, ali nitko ti nece na 12h 😂. Preuzmu malo, ali tu si ti roditelj i oni hocu tebe 😂😂. Od igre, kuhanja, hranjenja, ganjanja.
Vidjeti ces uskoro 😂
Ma to je sve super, samo tesko dok si veliki i uspuhani 😂

Ne znam kako da te utjesim🤣 Mene moja isto pregazi, cekam muza dok dode s posla pa ju njemu "uvalim" 🤣 Jednu nessicu si pijuckam kroz dan. Moja je malkoc starija pa se zaigra sada u sobi sama s igrackama, ali ima dana kad je zaljepljena meni oko nogu kao cicak.. Kad mi je znalo biti onako lose jako, ja sam znala njoj slikovnice i igracke na tepih pometati i leci na pod na bok i onda nadolazim i odmaram kao dok se s njom "igram" slikovnicama i tako to.. Znala sam joj ili recimo dati da packa plastelin dok pazim da ne pojede ili sl. Ne znam kako je tvoja sa crtarijama i bojicama, npr to bi joj zmala isto dati, jedan dva flomastera kricavih boja sto joj privlaci paznju, papir i za stolic mali, sjednem na pod kraj nje i divim se umjetnostima koje moze nacrtati dijete mlade od 2 god🤣🤣❤️
I ja jedva cekam da dođe da ju preuzme malo, ali nece ona s njim, ona ko čičak na mene. Neda se njemu trcati s njom pa ga ni ne trazi 😂😂, ili malo ide i trci direkt k meni.
Nisam joj bojice jos ponudila, ja mislim da bi ih ona trenutno zvakala u ustima. Koliko je tvoja stara?
Tako i ja sa slikovnicama, to ju bar kratko zabavi 😂

Cure ☺️kako ste danas ,meni je danas žgaravica jutros sam jela tost pila Cedevitu i sada za ručak napravila pizzu koju nisam mogla pojesti nego mi je došla ona mučnina s početka trudnoće muka užasna i tako sam se patila s mučninom 30 min i onda sam sve povraćala 🥺🤮i nisam danas baš nešto ne znam dali je to zbog tableta željeza jer sam dobila heferol ili nešto drugo 🙈I cure moje s čim se vi bavite osim što kuhate i cistite ja sve manje imam snage za hodati a kući ću poludio danas 🙈
Draga moja i ja sam jučer povratila od ljutog čipsa 🤣🤷 onak wtf 😑
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Draga, mogu oni nakratko uskociti, ali nitko ti nece na 12h 😂. Preuzmu malo, ali tu si ti roditelj i oni hocu tebe 😂😂. Od igre, kuhanja, hranjenja, ganjanja.
Vidjeti ces uskoro 😂
Joj moja svekrva jedva čeka, ona bi čuvala od jutra do sutra barem sad tako kaže 🤣🤷 a i moja mama, samo je ona malo dalje. Da, vidjet ću i vjerujem da ti nije lako, ipak mama je mama i nitko je ne može zamijeniti ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
I ja jedva cekam da dođe da ju preuzme malo, ali nece ona s njim, ona ko čičak na mene. Neda se njemu trcati s njom pa ga ni ne trazi 😂😂, ili malo ide i trci direkt k meni.
Nisam joj bojice jos ponudila, ja mislim da bi ih ona trenutno zvakala u ustima. Koliko je tvoja stara?
Tako i ja sa slikovnicama, to ju bar kratko zabavi 😂
Moja je do eto prije koji mjesec isto tako oko mene samo, i onda odjednom ju je nesto preokrenulo u glavi, valjda dode takva faza, kad je muz doma, mene ne ferma 2%, samo kad je gladna dode meni reci a ovako stalno oko njega. Moguce da ce i tvoju curku puknit tako neka faza, kad dode, prigrli objerucke🤣
Ne nudim ni ja bas previse bojice svojoj, al kad ne mogu pronaci flomastere i markere onda pribjegnem bojicama🤣 Hvala Bogu kad se nasminka flomasterima poskidam vlaznim maramicama sve s lica i ruku i onda ju jos umijem🤣
Moja ce sad u listopadu 2 godine🥰
Ne znam jesi pisala za spol sada dal znas sto nosis?☺️
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Vidjeti ces uskoro 😂
Joj moja svekrva jedva čeka, ona bi čuvala od jutra do sutra barem sad tako kaže 🤣🤷 a i moja mama, samo je ona malo dalje. Da, vidjet ću i vjerujem da ti nije lako, ipak mama je mama i nitko je ne može zamijeniti ❤️
Blago ti se,,u mene nitko od djeda i baka ni cut ne zele za cuvanje😭😭😭,tako je bilo s prvim ,a sad da ne govorim da sta Ce mi dijete s ovoliko godina jos jedno,samo mi zivce dizu
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Ja sam kroz dan bila užasno troma i razdražljiva od sparine i promjene vremena. I onda kad je pala kiša sam procvjetala, valjda se zrak malo pročistio. Otišla do escape rooma s ekipom i na večeru u grad. Mijenjam par osobnosti kroz dan😂
Danas sam se malo informirala i oko nosnih aspiratora i inhalatora za bebe. Ali ko i s ostalim stvarima oko beba i poroda ispadne da što više čitam, tim manje znam.😂😂
Zagreb,
🍼Dečkić, 6.12.2022.
🩷🐣Očekivani termin 14.3.2026.
Moja je malo starija, ima 3 godine pa se sama zna zaigrat dosta dugo, kad joj dosadi prati mene po kuci, pomaze mi u kucanskim poslovima i sl. al zato ne zatvara usta od kad se probudi dok ne ide lec, ima 1000zasto, 1000zato😂😂tako da smo trenutno smo u toj fazi😅
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji