Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    19. Kolovoz 2022. 18:18

ancy2010

buhtlica23

Salvatore19

Kada se moze krenuti na pregled u trudnicku ambulantu?
    Ja sam se dvoumila izmedu Sv.Duha i Merkura, al vjv ce sad biti Sv.Duh

Ginekolozi inace salju od 37 tt u TA. Tada se radi CTG i pregled doktora.
    Ja vec sad idem u TA zbog komplikacija sa tlakom i tako to. Najvjerovatnije ostajem u bolnici iduci tjedan jer mi neki nalazi nisu dobri. Sa bebicom je sve okej. Ali tlak polako dolazi na naplatu izgleda.
    Moj preporuka vam je kad krenete u TA nemojte doci odma ujutro od 7. Dodite kasnije oko 10-11 jer je manja guzva. Osim ako kod Vas narucuju. Kod nas ne narucuju i ujutro bude velika guzva i ceka se satima. Kad dodes kasnije brze ide jer se taman guzva rascisti.

Kod nas u Splitu u trudnicku ides tek kad pređes termin, onda moras svako drugi dan na ctg i plodnu vodu..prije termina ne trebamo ic ako neka nekih komplikacija

Kod nas se ide od 37 tt.. svaki grad drugacije izgleda 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    19. Kolovoz 2022. 20:00

Cure jel koja od vas ima potrebu stalno piskiti ? Joj pa nisam se valjda prehladila a taman sam jučer prestala s dalacin kremom. Wtf ? 😑

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    19. Kolovoz 2022. 22:42

BlairWaldorf

Cure jel koja od vas ima potrebu stalno piskiti ? Joj pa nisam se valjda prehladila a taman sam jučer prestala s dalacin kremom. Wtf ? 😑

Ja moram stalno, bas mi je pritisak na mjehur. Bebica je trenutno glavom na mjehuru,prosli tjedan je bila nogama tako da svaki put kad je lupila sam vidjela zvijezde haha

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    19. Kolovoz 2022. 23:13

buhtlica23

BlairWaldorf

Ja moram stalno, bas mi je pritisak na mjehur. Bebica je trenutno glavom na mjehuru,prosli tjedan je bila nogama tako da svaki put kad je lupila sam vidjela zvijezde haha

Moguće da je tako ... O tome sam i ja razmisljala 🤷😄
    Cure danas sam gledala tapete za dječju sobu ima preslatkih na netu 😀

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Salvatore19
    20. Kolovoz 2022. 08:46

Joj, ja stalno moram piskit 🙈 i po noci se ustajem pko 4-5x i moram na wc. 
    Nisko nosim, i bas mi je pritisak na mjehur. Trbuh mi nije onak lijepi okrugli, nego dolje narastao, a gore skoro nista 🤣 izgledam ko da sam samo debela haha

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

buhtlica23
    20. Kolovoz 2022. 10:13

Salvatore19

Joj, ja stalno moram piskit 🙈 i po noci se ustajem pko 4-5x i moram na wc.
    Nisko nosim, i bas mi je pritisak na mjehur. Trbuh mi nije onak lijepi okrugli, nego dolje narastao, a gore skoro nista 🤣 izgledam ko da sam samo debela haha

Dečkić 😁
    Kod mene je obratno, stomak mi odma od ispod sisa ide 🫣🤣 ko burence 🤣😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lavendera
    20. Kolovoz 2022. 10:47

Meni je i u prvoj i sad u ovoj trudnoci trbuh nisko, obje trudnoce curice😁 Isto mi je stalno curka na mjehuru, ili glavom ili nogama plese step, pa svako malo na wc😅

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Lonmi
    20. Kolovoz 2022. 14:28

I ja pišam nonstop, baš sam se neki dan požalila. 
    Mame s više djece utješite me i recite da i vi padate s nogu kroz dan od umora, boli i pritiska. Mene će ova moja mala rastrgati. Trenutno me vuče ko prikolicu za sobom i trči po cijeloj kući. 
    Dajte mi neke ideje kako da se curka od 15 mj još zabavlja, a da ne uključuje previše vanjskih aktivnosti jer tamo ju moram još bolje naganjati. Igračke ju ne zanimaju,  samo bi trčala sa mnom i hodala po stepenicama. Znači super za jednu trudnicu 🥴😂

BlairWaldorf
    20. Kolovoz 2022. 16:38

Lonmi

Mame s više djece utješite me i recite da i vi padate s nogu kroz dan od umora, boli i pritiska. Mene će ova moja mala rastrgati. Trenutno me vuče ko prikolicu za sobom i trči po cijeloj kući.
    Dajte mi neke ideje kako da se curka od 15 mj još zabavlja, a da ne uključuje previše vanjskih aktivnosti jer tamo ju moram još bolje naganjati. Igračke ju ne zanimaju, samo bi trčala sa mnom i hodala po stepenicama. Znači super za jednu trudnicu 🥴😂

Baka i djed? Dadilja ? 🤷🤣

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lavendera
    20. Kolovoz 2022. 17:10

Lonmi

Dajte mi neke ideje kako da se curka od 15 mj još zabavlja, a da ne uključuje previše vanjskih aktivnosti jer tamo ju moram još bolje naganjati. Igračke ju ne zanimaju, samo bi trčala sa mnom i hodala po stepenicama. Znači super za jednu trudnicu 🥴😂

Ne znam kako da te utjesim🤣 Mene moja isto pregazi, cekam muza dok dode s posla pa ju njemu "uvalim" 🤣 Jednu nessicu si pijuckam kroz dan. Moja je malkoc starija pa se zaigra sada u sobi sama s igrackama, ali ima dana kad je zaljepljena meni oko nogu kao cicak..  Kad mi je znalo biti onako lose jako, ja sam znala njoj slikovnice i igracke na tepih pometati i leci na pod na bok i onda nadolazim i odmaram kao dok se s njom "igram" slikovnicama i tako to.. Znala sam joj ili recimo dati da packa plastelin dok pazim da ne pojede ili sl. Ne znam kako je tvoja sa crtarijama i bojicama, npr to bi joj zmala isto dati, jedan dva flomastera kricavih boja sto joj privlaci paznju, papir i za stolic mali, sjednem na pod kraj nje i divim se umjetnostima koje moze nacrtati dijete mlade od 2 god🤣🤣❤️

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.