Nisam, to je bio zadnji put. Hvala ti na odgovoru
Nema na čemu 😄
Cure evo mene opet na putu ! Di ste vi ? Taman usla u 6. mjesec … Bas leti vrijeme…..
BlairWaldorf 🤗 pa gdje si ti 😊ja jučer gledam gdje si 🤗bilo bi baš glupo da te nema ti i ja uvijek aktivne 😂☺️ja danas radim.marmeladu od smokava ,i sataraš sam sada napravila puno posla po kući 😩 jučer se opet nisam nešto osjećala proljev i nikako nisam bila dobro zadnja 2 dana i danas umorna 😩 gdje ti putuješ 😘
Nema na čemu 😄
Cure evo mene opet na putu ! Di ste vi ? Taman usla u 6. mjesec … Bas leti vrijeme…..
Ja sam stacionarna u Zg trenutno. Cekamo cetvrtak, pa cemo i mi u 6mj. I meni vrijeme leti kao ludo.
Ljencarim cijeli dan, jer je kisa i nekako sam bas za kauc i dekicu.
Baš gledam Zagreb kiša i dan za kavicu i deckicu 💙 tu u Istri sjevernoj isto neki oblaci i muči se nebo kao da će kiša ☺️bas bi voljela da padne
Nema na čemu 😄
BlairWaldorf 🤗 pa gdje si ti 😊ja jučer gledam gdje si 🤗bilo bi baš glupo da te nema ti i ja uvijek aktivne 😂☺️ja danas radim.marmeladu od smokava ,i sataraš sam sada napravila puno posla po kući 😩 jučer se opet nisam nešto osjećala proljev i nikako nisam bila dobro zadnja 2 dana i danas umorna 😩 gdje ti putuješ 😘
Idem na more 🤷🤣 a sto ću ... Opet dva tjedna pa koji dan u zg nazad na pregled pa opet dolje ... 😋 Stacionirat ću se trajno u zg kada udem u treće tromjesečje.
Ja sam isto počela biti umornija, pogotovo popodne nakon ručka, a općenitog zdravlja- sinoć sam jela pizza (sjetila sam te se ) pojela jedan komad i dosta - islo na povraćanje 😬.
Bome si se nakuhala, vrijedna si 😀 a evo kazu vrućine i u zg od srijede pa bolje da se jos malo bućkam u moru i osnazim ove bolne noge 😬🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Bok cure nije me bilo dugo Marija se snowhite znas me znam te 25+3 🥰... nadam se da ste sve dobro ...imala sam ruzni period pa sam se odmara od svega .... kako ste? Jel svima sve ok?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bok cure nije me bilo dugo Marija se snowhite znas me znam te 25+3 🥰… nadam se da ste sve dobro …imala sam ruzni period pa sam se odmara od svega …. kako ste? Jel svima sve ok?
Bas sam neki dan pomislila kako te nema na temi. Nadam se da je ruzni period prosao. Kako si ti?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Super sam debelo 🥰🥰🥰🥰 imam grceve u nogama i našli mi miom.na maternici ali je rekla nek ne sad oko toga ne zivciram prije trudnoće ga nisam imala ...ugl sve ostalo je oke ....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Nema na čemu 😄
Idem na more 🤷🤣 a sto ću … Opet dva tjedna pa koji dan u zg nazad na pregled pa opet dolje … 😋 Stacionirat ću se trajno u zg kada udem u treće tromjesečje.
Ja sam isto počela biti umornija, pogotovo popodne nakon ručka, a općenitog zdravlja- sinoć sam jela pizza (sjetila sam te se ) pojela jedan komad i dosta - islo na povraćanje 😬.
Bome si se nakuhala, vrijedna si 😀 a evo kazu vrućine i u zg od srijede pa bolje da se jos malo bućkam u moru i osnazim ove bolne noge 😬🤷
Uživaj 🥰na moru dok se još može kupati i hladiti noge ☺️poslje će nam ljeto faliti ☺️meni je sestra rekla tek što postane lakše onda opet postane teže zadnje tromjesečje 😅ja radim jer inače bih poludila da ništa ne radim pa moram iako mi nije baš 😊jel ti imaš žgaravicu? Meni je krenula i dali piješ željezo ako da koje? jer ja sam pila sirup i sada mi je dala Heferol tablete i ne ide mi baš a svaki dan pijem Novalac od početka trudnoće
. I danas mi je prvi dan da baš osjetom jako da se beba miče baš onako kako udara ☺️idemo prema 27 tjednu 🥰
Bok cure nije me bilo dugo Marija se snowhite znas me znam te 25+3 🥰… nadam se da ste sve dobro …imala sam ruzni period pa sam se odmara od svega …. kako ste? Jel svima sve ok?
Hej Mare3112 pa gdje si mi ti 🥰🥰🥰kako mi je drago da si došla ponovno ,kod mene uobičajeno neke tegobe ali dobro sam neću se žalit iako se stalno nešto žalim 😂😂kako si ti kako bebica i stomak ☺️bas sam sretna da si se vratila mislila sam na tebe i kako ti je sigurno sada stomak veći 🤰🤰🤰
Moram vam još uz sve ovo ispričati anegdotu s fejsa .... znači ona načina keysi ,anja,proljetnica itd ...Slavica,i šta je god imala milion profila otvorila je na fejsu grupu i kad smo svi iznjeli svoja mišljenja jer je očito da žena ima mentalnih problema i zamara nas s glupostima odlucila nas je blokirat i izbacit...ugl ono što se sve događalo na forumu to je sve bila ona i o e sve svađe i oni svi profili...žena stvarno ima problema.
Ugl ...ja sam ti super ...super super debelo 🤣🤣🤣rvo u petak idem na ogt nisam uspjela sve procitat no dal si ti već bila...ili ne? Ugl nadam se da ćemo zajedno rodit negdje u isto vrijeme....😍😍😍neznam dal ste čule da se petrova seli na sv duh a Merkura u novu bolnicu jer ide sve na obnovu ...radi potresa
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Moram vam još uz sve ovo ispričati anegdotu s fejsa …. znači ona načina keysi ,anja,proljetnica itd …Slavica,i šta je god imala milion profila otvorila je na fejsu grupu i kad smo svi iznjeli svoja mišljenja jer je očito da žena ima mentalnih problema i zamara nas s glupostima odlucila nas je blokirat i izbacit…ugl ono što se sve događalo na forumu to je sve bila ona i o e sve svađe i oni svi profili…žena stvarno ima problema.
Ugl …ja sam ti super …super super debelo 🤣🤣🤣rvo u petak idem na ogt nisam uspjela sve procitat no dal si ti već bila…ili ne? Ugl nadam se da ćemo zajedno rodit negdje u isto vrijeme….😍😍😍neznam dal ste čule da se petrova seli na sv duh a Merkura u novu bolnicu jer ide sve na obnovu …radi potresa
O Bože moj kakvih ljudi ima , dobro da nisam otišla na Facebook ja i par cura smo ostale nakon što su svi otišli na fb i dobro nam je tu samo neke cure fale ,
.Jesam ja sam ti bila na ogt i uspjela popiti nije lako ali se može i šećer mi je dobar ☺️daj jednu slikicu stomačica,kada je tebi termin?i ja moram staviti sliku da vidite kako rastemo 🤰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji