Kada se moze krenuti na pregled u trudnicku ambulantu?
Ja sam se dvoumila izmedu Sv.Duha i Merkura, al vjv ce sad biti Sv.Duh
Ginekolozi inace salju od 37 tt u TA. Tada se radi CTG i pregled doktora.
Ja vec sad idem u TA zbog komplikacija sa tlakom i tako to. Najvjerovatnije ostajem u bolnici iduci tjedan jer mi neki nalazi nisu dobri. Sa bebicom je sve okej. Ali tlak polako dolazi na naplatu izgleda.
Moj preporuka vam je kad krenete u TA nemojte doci odma ujutro od 7. Dodite kasnije oko 10-11 jer je manja guzva. Osim ako kod Vas narucuju. Kod nas ne narucuju i ujutro bude velika guzva i ceka se satima. Kad dodes kasnije brze ide jer se taman guzva rascisti.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Stiglo bogatstvo od komplikacija 😘🤷🙈
Hvala BlairWaldorf 🤗 što si javila 🤗🥰 sada krećemo u trošenje 😂😂😂 jesi bila na testu za šećer ☺️
Nisam jer su mi na kraju rekla da dodem kad ću biti 24 tjedan. Sad sam 22. Kupila sam si malo vremena 😅🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja sam popila turu probiotika nakon sumameda. Ja idem na veliku nuždu u prosjeku svaki drugi dan, sad sam se opskrbila šljivama, bioaktivima i fortiom pa ću malo po tome . Trudim se jogurte piti barem svaki drugi dan.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja koristim Linex od probiotika. I prije trudnoće sam ih povremeno koristila, idem minimalno 1 do 2 dnevno na wc i nisam napuhnuta. Nadam se da će slično i ostati.🤞
Ja planiram privatno odraditi test na glukozu zbog vaših iskustava i limuna.😂💛
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Ja koristim Linex od probiotika. I prije trudnoće sam ih povremeno koristila, idem minimalno 1 do 2 dnevno na wc i nisam napuhnuta. Nadam se da će slično i ostati.🤞
Ja planiram privatno odraditi test na glukozu zbog vaših iskustava i limuna.😂💛
I ja sam te popila jednu dozu
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja pijem svaki dan probiotik Waya, to mi je gin preporucila. I idem svaki dan na wc obavit sta moram 🤣 tako da se ne mogu zaliti 🤷♀️
Dobro, i svaki dan jedemo povrca i voca dosta, zao mi sada ne iskoristiti ako ima svjezeg. Mislim da smo dobro "natempirale" trudnocu, jer ima i voca i povrca raznolikog. A dok rodimo ce biti zima, taman bebe malo porastu i proljece!
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Ja pijem svaki dan probiotik Waya, to mi je gin preporucila. I idem svaki dan na wc obavit sta moram 🤣 tako da se ne mogu zaliti 🤷♀️
Dobro, i svaki dan jedemo povrca i voca dosta, zao mi sada ne iskoristiti ako ima svjezeg. Mislim da smo dobro "natempirale" trudnocu, jer ima i voca i povrca raznolikog. A dok rodimo ce biti zima, taman bebe malo porastu i proljece!
Do kraja trudnoće ? A ne bi tijelo navikla da ne može na WC bez probiotika 🙈🤣🤣
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Toga se bojim da ne bi onda mogla na WC bez njega 🤣🤣🙈 inače mislila i ja kupiti jos koju turu
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Kada se moze krenuti na pregled u trudnicku ambulantu?
Ja sam se dvoumila izmedu Sv.Duha i Merkura, al vjv ce sad biti Sv.Duh
Ginekolozi inace salju od 37 tt u TA. Tada se radi CTG i pregled doktora.
Ja vec sad idem u TA zbog komplikacija sa tlakom i tako to. Najvjerovatnije ostajem u bolnici iduci tjedan jer mi neki nalazi nisu dobri. Sa bebicom je sve okej. Ali tlak polako dolazi na naplatu izgleda.
Moj preporuka vam je kad krenete u TA nemojte doci odma ujutro od 7. Dodite kasnije oko 10-11 jer je manja guzva. Osim ako kod Vas narucuju. Kod nas ne narucuju i ujutro bude velika guzva i ceka se satima. Kad dodes kasnije brze ide jer se taman guzva rascisti.
Kod nas u Splitu u trudnicku ides tek kad pređes termin, onda moras svako drugi dan na ctg i plodnu vodu..prije termina ne trebamo ic ako neka nekih komplikacija
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Kod nas u trudnicku ides od 37,38 tt. Ovisi kak ti ispadne zadnji pregled kod ginica. Nemojte se zuriti u TA u bolnicu jer vam se satima ceka doktor, prvo ujutro ctg i onda pregled. Ponekad sjedite 4h za dobar dan kako se osjećate. Iza termina se ovdje dolazi svaki drugi dan na ctg i nikad ne znate jel cete mozda i ostati, vucete s sobom stvari u autu. Super ako vas ima tko odvesti da nemate brige s autom ako ostanete, ali tko ce cekati po 4h. Velike ste i guzva je 😂😂, ne mozete ni sjediti stalno u cekaoni.
Makar to su sve slatke muke jer su to zadnji trudnicki tjedni i znate da uskoro stize malo zlato ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji