Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    19. Kolovoz 2022. 12:37

Salvatore19

Kada se moze krenuti na pregled u trudnicku ambulantu?
    Ja sam se dvoumila izmedu Sv.Duha i Merkura, al vjv ce sad biti Sv.Duh

Ginekolozi inace salju od 37 tt u TA. Tada se radi CTG i pregled doktora. 
    Ja vec sad idem u TA zbog komplikacija sa tlakom i tako to. Najvjerovatnije ostajem u bolnici iduci tjedan jer mi neki nalazi nisu dobri. Sa bebicom je sve okej. Ali tlak polako dolazi na naplatu izgleda.
    Moj preporuka vam je kad krenete u TA nemojte doci odma ujutro od 7. Dodite kasnije oko 10-11 jer je manja guzva. Osim ako kod Vas narucuju. Kod nas ne narucuju i ujutro bude velika guzva i ceka se satima. Kad dodes kasnije brze ide jer se taman guzva rascisti.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    19. Kolovoz 2022. 12:46

snowwhite1410

BlairWaldorf

Stiglo bogatstvo od komplikacija 😘🤷🙈

Hvala BlairWaldorf 🤗 što si javila 🤗🥰 sada krećemo u trošenje 😂😂😂 jesi bila na testu za šećer ☺️

Nisam jer su mi na kraju rekla da dodem kad ću biti 24 tjedan. Sad sam 22. Kupila sam si malo vremena 😅🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    19. Kolovoz 2022. 12:52

Ja sam popila turu probiotika nakon sumameda. Ja idem na veliku nuždu u prosjeku svaki drugi dan, sad sam se opskrbila šljivama, bioaktivima i fortiom pa ću malo po tome . Trudim se jogurte piti barem svaki drugi dan. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Satsuke
    19. Kolovoz 2022. 13:09

Ja koristim Linex od probiotika. I prije trudnoće sam ih povremeno koristila, idem minimalno 1 do 2 dnevno na wc i nisam napuhnuta. Nadam se da će slično i ostati.🤞

Ja planiram privatno odraditi test na glukozu zbog vaših iskustava i limuna.😂💛

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

BlairWaldorf
    19. Kolovoz 2022. 13:25

Satsuke

Ja koristim Linex od probiotika. I prije trudnoće sam ih povremeno koristila, idem minimalno 1 do 2 dnevno na wc i nisam napuhnuta. Nadam se da će slično i ostati.🤞

Ja planiram privatno odraditi test na glukozu zbog vaših iskustava i limuna.😂💛

I ja sam te popila jednu dozu

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Salvatore19
    19. Kolovoz 2022. 13:49

Ja pijem svaki dan probiotik Waya, to mi je gin preporucila. I idem svaki dan na wc obavit sta moram 🤣 tako da se ne mogu zaliti 🤷‍♀️
    Dobro, i svaki dan jedemo povrca i voca dosta, zao mi sada ne iskoristiti ako ima svjezeg. Mislim da smo dobro "natempirale" trudnocu, jer ima i voca i povrca raznolikog. A dok rodimo ce biti zima, taman bebe malo porastu i proljece! 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

BlairWaldorf
    19. Kolovoz 2022. 14:15

Salvatore19

Ja pijem svaki dan probiotik Waya, to mi je gin preporucila. I idem svaki dan na wc obavit sta moram 🤣 tako da se ne mogu zaliti 🤷‍♀️
    Dobro, i svaki dan jedemo povrca i voca dosta, zao mi sada ne iskoristiti ako ima svjezeg. Mislim da smo dobro "natempirale" trudnocu, jer ima i voca i povrca raznolikog. A dok rodimo ce biti zima, taman bebe malo porastu i proljece!

Do kraja trudnoće ? A ne bi tijelo navikla da ne može na WC bez probiotika 🙈🤣🤣

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    19. Kolovoz 2022. 15:13

Toga se bojim da ne bi onda mogla na WC bez njega 🤣🤣🙈 inače mislila i ja kupiti jos koju turu

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

ancy2010
    19. Kolovoz 2022. 15:17

buhtlica23

Salvatore19

Kada se moze krenuti na pregled u trudnicku ambulantu?
    Ja sam se dvoumila izmedu Sv.Duha i Merkura, al vjv ce sad biti Sv.Duh

Ginekolozi inace salju od 37 tt u TA. Tada se radi CTG i pregled doktora.
    Ja vec sad idem u TA zbog komplikacija sa tlakom i tako to. Najvjerovatnije ostajem u bolnici iduci tjedan jer mi neki nalazi nisu dobri. Sa bebicom je sve okej. Ali tlak polako dolazi na naplatu izgleda.
    Moj preporuka vam je kad krenete u TA nemojte doci odma ujutro od 7. Dodite kasnije oko 10-11 jer je manja guzva. Osim ako kod Vas narucuju. Kod nas ne narucuju i ujutro bude velika guzva i ceka se satima. Kad dodes kasnije brze ide jer se taman guzva rascisti.

Kod nas u Splitu u trudnicku ides tek kad pređes termin, onda moras svako drugi dan na ctg i plodnu vodu..prije termina ne trebamo ic ako neka nekih komplikacija

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Lonmi
    19. Kolovoz 2022. 15:38

Kod nas u trudnicku ides od 37,38 tt. Ovisi kak ti ispadne zadnji pregled kod ginica. Nemojte se zuriti u TA u bolnicu jer vam se satima ceka doktor, prvo ujutro ctg i onda pregled. Ponekad sjedite 4h za dobar dan kako se osjećate. Iza termina se ovdje dolazi svaki drugi dan na ctg i nikad ne znate jel cete mozda i ostati, vucete s sobom stvari u autu. Super ako vas ima tko odvesti da nemate brige s autom ako ostanete, ali tko ce cekati po 4h. Velike ste i guzva je 😂😂,  ne mozete ni sjediti stalno u cekaoni.
    Makar to su sve slatke muke jer su to zadnji trudnicki tjedni i znate da uskoro stize malo zlato ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.