Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    22. Kolovoz 2022. 13:58

Kokili

NanaJ

Cure znate li vi imati pritisak u trbuhu i bol u desnoj preponi? mene vec 2 dana ubija ta bol u preponi u srijedu imam pregled, pa cu pitat za to ali bas je ono neugodna bol ne boli konstantno najvise dok mjenjam polozaj i dok se ne rashodam 🙄

Vec 3 tjedna - pretpostavljam da je od spavanja na desnom boku, iako je malo lakse kad spavam s kusinom izmedu koljena. Neka zna zaboliti preko kuka do iznad desnog guza 🤔 ako saznas od cega je -javi 😄

To te boli okrugli ligament koji se rasteže u trudnoći. Sasvim normalno. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lonmi
    22. Kolovoz 2022. 14:01

Ajme ja se ujutro dizem kao da sam kopala citavu noc, a ne spavala 😂😂
    Ogtt u cetvrtak, jel bi bilo dobro prestati jesti slatko do cetvrtka 😂😂. Ja bas pretjerujem.
    Maloprije sam nosila ves od male u plasticnom lavoru i pukla je rucka i udarilo me tocno po desnom jajniku, bas mi je rekla ginicka da je tu od bebe glava, onda sam se uzas osjecala. Znam da joj nista ne moze biti, al bas mrzim dok se udarim u trbuh, grozno mi je to 😔, kao i kad me mala zna s nogom udariti, a to ne mozes izbjeci, zaigra se i razmase.
    Puno nam je cura ocito samo na fb aktivno, steta da nisu vise ovdje. 

• angie99
    22. Kolovoz 2022. 14:20

Pozdrav cure, imam pitanje.
    21.07. sam imala nezasticen odnos, a menstruaciju sam dobila 23.07. Trajala je kao i uobičajeno 5 dana i bila je obilnija. No ovaj mjesec mi kasni 3 dana. Kolika je mogucnost za trudnocu ako sam 2 dana nakon odnosa dobila menstruaciju? Hvala unaprijed 

BlairWaldorf
    22. Kolovoz 2022. 14:25

angie99

Pozdrav cure, imam pitanje.
    21.07. sam imala nezasticen odnos, a menstruaciju sam dobila 23.07. Trajala je kao i uobičajeno 5 dana i bila je obilnija. No ovaj mjesec mi kasni 3 dana. Kolika je mogucnost za trudnocu ako sam 2 dana nakon odnosa dobila menstruaciju? Hvala unaprijed

Ne razumijem 😰

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    22. Kolovoz 2022. 14:26

Lonmi

Ajme ja se ujutro dizem kao da sam kopala citavu noc, a ne spavala 😂😂
    Ogtt u cetvrtak, jel bi bilo dobro prestati jesti slatko do cetvrtka 😂😂. Ja bas pretjerujem.
    Maloprije sam nosila ves od male u plasticnom lavoru i pukla je rucka i udarilo me tocno po desnom jajniku, bas mi je rekla ginicka da je tu od bebe glava, onda sam se uzas osjecala. Znam da joj nista ne moze biti, al bas mrzim dok se udarim u trbuh, grozno mi je to 😔, kao i kad me mala zna s nogom udariti, a to ne mozes izbjeci, zaigra se i razmase.
    Puno nam je cura ocito samo na fb aktivno, steta da nisu vise ovdje.

Mislim da nema smisla prestati jesti slatko nesto puno prije, dovoljno je 8-12 sati prije. Bitno je da rezultati budu relevantni 😄

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• angie99
    22. Kolovoz 2022. 14:27

Pitanje je je li moguce ostati trudan ako sam prosli mjesec imala nezasticen odnos 2 dana prije menstruacije, i ako sam tu istu menstruaciju dobila, no ovaj mjesec mi kasni 3 dana.

BlairWaldorf
    22. Kolovoz 2022. 14:29

angie99

Pitanje je je li moguce ostati trudan ako sam prosli mjesec imala nezasticen odnos 2 dana prije menstruacije, i ako sam tu istu menstruaciju dobila, no ovaj mjesec mi kasni 3 dana.

Ne, osim ako nisi nakon te menstruacije imala nezastićebe odnose i sad ti kasni. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• angie99
    22. Kolovoz 2022. 14:30

Nisam, to je bio zadnji put. Hvala ti na odgovoru 

BlairWaldorf
    22. Kolovoz 2022. 15:09

angie99

Nema na čemu 😄

Cure evo mene opet na putu ! Di ste vi ? Taman usla u 6. mjesec ... Bas leti vrijeme..... 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Salvatore19
    22. Kolovoz 2022. 15:32

BlairWaldorf

angie99

Nema na čemu 😄

Cure evo mene opet na putu ! Di ste vi ? Taman usla u 6. mjesec … Bas leti vrijeme…..

Ja sam stacionarna u Zg trenutno. Cekamo cetvrtak, pa cemo i mi u 6mj. I meni vrijeme leti kao ludo. 
    Ljencarim cijeli dan, jer je kisa i nekako sam bas za kauc i dekicu. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.