Super, bas mi je drago da je svima sve super
Meni je pregled iduci petak jer je do tada moja ginićka na godisnjem, a tada cu biti 25 + 2, nadam se da ce mi tada moci sa sigurnoscu potvrditi spol.
Sto se tice zgaravice, nije mi se jos javila bogu hvala, ali je u prosloj trudnoci i stim sam bas muku vodila jakoo dugo, zapravo sve dok nisam rodila. Da skratim, nista mi konkretno nije pomagalo, cak sam i kupila reflustat, ali nista nije pomogao. Neki put bi mi mlijeko ublazilo kiselinu, bademi nula bodova... I to me toliko frustriralo jer koliko god pazila na prehranu, nista nije pomagalo. Nakon poroda proslo sve ko rukom obrisano.
S hemoroidima za sad na srecu nisam imala problema, nadam se da ce tako ostati i u ovoj trudnoci do kraja. Prijateljica mi je s tim imala problema i kaze da su joj bas muke s tim bile :(
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Evo i mene.... danas 17 tjedana točno.... došla s pregleda....posteljica je 17mm od ušća trenutno i doktorica je optimistična da će se to pomalo dizati....nije mi sada dala nikakvih posebnih uputa tako da pretpostavljam da vrijede upute od prije...za dva tjedna imam kod svoje socijalne i iskreno se nadam da će biti moja doktorica, a ne onaj doktor....možda se čak upustim u pokušaj dobivanja ordinacije na telefon par dana prije pregleda samo da provjerim jel doktorica tamo jer ak je nema ću otkazati pregled.... bebica je ok, sve mjere su po tjednima kak bi trebale biti skoro pa u dan praktički sve po PSu....nadam se da će se tako i dalje nastaviti, a ja ću očito ipak zbog posteljice morati još malo smiriti.... jako me to živcira....osjećam se dobro pa se zaboravim i tak....
Cure moje, jako mi je drago čuti da su svima pregledi odlično prošli jer i sama imam slične vijesti s jučerašnjeg pregleda.
Bebač se već jako dobro vidio i po usnama i obrazima je zasad preslika supruga. Čak smo ha uhvatili na fotki kako se smješka, ma milina.
Dodatno mi je ginićka potvrdila da je super da pijem probiotike koji mi stvarno pomažu s probavom i rekla je da je ovih 8kg kilaže zasad savršeno obzirom na moju početnu kilažu i kilažu bebača.
E sad, pitala sam je i za preporuku oko bolnica pa mi je rekla jednu info koju ja dosad nisam znala pa je dijelim zato i s vama koje ste iz Zga. Ja sam se dvoumila između Merkura i Vinogradske, ali se ginekološki odjel Merkura seli u listopadu tako da je to otpalo. Očito je tako trebalo biti🤷
Naručila sam jastuk za dojenje od baobao i jako mi se svidio, a sad sam u procesu naručivanja nešto robice. I uzeli smo kolica koja nam trebaju doći kroz cca mjesec dana, Cybex Balios S Lux. Polako se opremamo i uzbuđenje raste💗💗💗
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Ispričavam se na ovim gargantuanskim emotikonima, ja stvarno nemam blage veze kako mi je to uspjelo
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Za Merkur sam i ja čula da seli, ali nigdje službenih informacija nema i nema info do kada bi to trebalo trajati... poludit ću.....znači da budem morala u Petrovu očito....istina i ja i brat smo rođeni u Petrovoj, ali svejedno nisam baš pretjerano oduševljena s time.... :/
Pozz cure evo da se javim da to zapravo nije ono sto sam ja mislila da opet moram piti tu vodu sva sreca..😂😂
Mjeri mi se secer ali svakih par sati moram,isla ujutro pa sad u pola 12 bila jos u 18h i napokon gotovooo 😀😀
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Cure moje, jako mi je drago čuti da su svima pregledi odlično prošli jer i sama imam slične vijesti s jučerašnjeg pregleda.
Bebač se već jako dobro vidio i po usnama i obrazima je zasad preslika supruga. Čak smo ha uhvatili na fotki kako se smješka, ma milina.
Dodatno mi je ginićka potvrdila da je super da pijem probiotike koji mi stvarno pomažu s probavom i rekla je da je ovih 8kg kilaže zasad savršeno obzirom na moju početnu kilažu i kilažu bebača.
E sad, pitala sam je i za preporuku oko bolnica pa mi je rekla jednu info koju ja dosad nisam znala pa je dijelim zato i s vama koje ste iz Zga. Ja sam se dvoumila između Merkura i Vinogradske, ali se ginekološki odjel Merkura seli u listopadu tako da je to otpalo. Očito je tako trebalo biti🤷
Naručila sam jastuk za dojenje od baobao i jako mi se svidio, a sad sam u procesu naručivanja nešto robice. I uzeli smo kolica koja nam trebaju doći kroz cca mjesec dana, Cybex Balios S Lux. Polako se opremamo i uzbuđenje raste💗💗💗
Hej, koje probiotike koristis? Razmisljam i ja o njima jer me muci probava.
Inace sam i ja razmisljala o Merkuru i Vinogradskoj, ali je i meni receno da se Merkur renovira (navodno odjel seli u Dubravu) pa mislim da cu u Vinogradsku. Tamo cu se sad naruciti i na anomaly scan.
Ne znam ni sama da li da ostajem kod svoje gin do samog kraja do kad se moze ili da odmah krenem s pregledima u trudnickoj u Vinogradskoj :/
Kada se moze krenuti na pregled u trudnicku ambulantu?
Ja sam se dvoumila izmedu Sv.Duha i Merkura, al vjv ce sad biti Sv.Duh
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Ja koliko sam cula u TA bude ekstra guzva, pa je planiram izbjegavati dok ne budem morala ici tamo. Ako ce preseliti Merkur u Dubravu, ja cu za njima u Dubravu, al cekam da se priblizi taj period. Nemam neku predstavu zasto, al mi je Merkur najmanje mrzak
30g, OTP 10.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji