Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    18. Kolovoz 2022. 19:02

BlairWaldorf

Lavendera

Pozz, evo i nas danas nakon pregleda.. Curka raste i sve okej, lijepo je opet mahala na uzv, 694g teska i mjere za tocno u dan🥰 Dobila uputnicu za ogtt pa se odmah isla naruciti.. 30.8 u pobjede sa secerom🤣

Aaaaaaa super ❤️

Cure jel koja od vas osjeti blagi grč lijeva strana ispod sise?

Ajme ja svaki cas,  ali to zbog podizanja male i saginjanje nonstop.
    O leđima da ne pricam 🥴

BlairWaldorf
    18. Kolovoz 2022. 19:18

Lonmi

BlairWaldorf

Lavendera

Pozz, evo i nas danas nakon pregleda.. Curka raste i sve okej, lijepo je opet mahala na uzv, 694g teska i mjere za tocno u dan🥰 Dobila uputnicu za ogtt pa se odmah isla naruciti.. 30.8 u pobjede sa secerom🤣

Aaaaaaa super ❤️

Cure jel koja od vas osjeti blagi grč lijeva strana ispod sise?

Ajme ja svaki cas, ali to zbog podizanja male i saginjanje nonstop.
    O leđima da ne pricam 🥴

Mene ulovilo dok sam stavljala sude u sudericu 🌝 nije intenzivno ali nisam jos osjetila pa pitam. Najbolje biti u vodoravnom polozaju pa si miran 🤣🤣🤣

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

keti91
    18. Kolovoz 2022. 20:10

Lavendera

Ja opet idem sutra ujutro,u pobjedu s secerom uff
    Sretno ti..
    Al prezivimo mi to sve za nase bebice

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

buhtlica23
    18. Kolovoz 2022. 21:22

keti91

Lavendera

Sretno ti..

Sretnooo🙂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lavendera
    18. Kolovoz 2022. 21:46

keti91

Lavendera

Sretno ti..

Hvala tii, sretno i tebi💪🏻💪🏻🤞🏻 

Naravno, prezivimo sve za njih🥰

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Angeleyes
    19. Kolovoz 2022. 01:12

Sretno vam sa ogtt, javite kako je proslo. Moj test je u ponedjeljak.😭
    I mislim da sam i ja dobila hemeroide, nije neka velika neugodnost bar za sada... Kako to tretirat? 🙈 Nikad prije ih nisam imala.

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

puna_pitanja
    19. Kolovoz 2022. 05:10

Angeleyes

Sretno vam sa ogtt, javite kako je proslo. Moj test je u ponedjeljak.😭
    I mislim da sam i ja dobila hemeroide, nije neka velika neugodnost bar za sada… Kako to tretirat? 🙈 Nikad prije ih nisam imala.

Ja se s njima patim nekih tjedan dana intenzivnije, moram priznati da me strah sto ce biti kasnije... Opći savjet je jesti više vlakana  al meni to osobno nije neki spas. Ono što je od pomoći je odizati noge kad obavljas nuzdu, recimo na nekakav stolcic, ja koristim kantu od deterdenta haha, to olaksava pritisak dok kakas. Nakon nuzde obavezno pranje , neki koriste vlazni wc papir, postoji u bipi valjda bas za hemice, i ja sam si kupila kremu kojom se mazem, ne smijes u trudnoci koristiti vecinu korisnih, ovo je nesto biljno pa je dopusteno,  Fitoroid se zove. Ugl, dok su izdrzivi, super, bolje se boriti s njima dok su manji 😊

30g, OTP 10.11.

• Salvatore19
    19. Kolovoz 2022. 08:51

Mene muci zgaravica zadnjih par dana. Toliko me sve pece 🙈 ne pomaze nista. Onda sam dosta nervozna i zivcana jer nemrem nista promijeniti. S druge strane, govorim si da to malac raste pa mi je barem malo lakse 😁 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

snowwhite1410
    19. Kolovoz 2022. 08:51

Jutro cure 🤗nisam stigla jučer se javit ,moja curica raste 😍ima skoro 1 kg ☺️sve je uredu to mi je najvažnije šećer isto tako uredu 🤗 dobila sam tablete za željezo jer se počelo smanjivati iako prijem Novalac i pila sam i sirup .
    Više se ne vidi cijela beba onako na ultrazvuku nego dio po dio.Pitala sam dr dali ultrazvuk zrači rekla mi je da ne samo oni ne vole previše gledati bebu.
    Tako da ću ići privatno na 3D jer ta dr u Poreču je jako dobra i dobijem i sličice ☺️
    Što se tiče pričanja stopala to mi je rekla da smanjim unos soli i da masram stopala i ima neka krema ali sada se ne mogu sjetiti kako se zove 🙈
    Bebica raste sada se baš vidi stomak evo nas u 26 tjednu ☺️

snowwhite1410
    19. Kolovoz 2022. 08:53

BlairWaldorf

Stiglo bogatstvo od komplikacija 😘🤷🙈

Hvala BlairWaldorf 🤗 što si javila 🤗🥰 sada krećemo u trošenje 😂😂😂 jesi bila na testu za šećer ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.