Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavendera
    21. Kolovoz 2022. 12:00

Lonmi   
    Hehe ti kao i ja, jos jedna curka🥰🥰

Joj mislim da svi oni imaju te faze..Tesko je dok ih to ne obide ali prezivi se i to🙈 Mi smo maloj u lidlu uzeli onu kao klupa/stolic, znaci naslonjac klupe se pretvara u stolic, i to je njoj super zanimljivo za crtanje tako da nekako smo ju s tim zavarali da joj zidovi nisu zanimljvii. A za rodendan je dobila mali stolic i stolice iz ikee i to joj je prvotno bila najbolja zanimacija. Sad joj zavrsavamo njenu sobu, tj ostao je jos kreveti, ormar smo montirali i sve slozeno, njene ploce za crtanje i ti stolici, i sad se nekako povlaci u taj "svoj kutak", kao da zna da je to sve njeno i tu ona urgira po sobi. 
    Omg, znaci ovaj drugi dio kao da sam ja napisala... Muz i ja smo odlucili malu kad rodim, mjesec dana da ne ide u vrtic, da se i ona navikava na novu situaciju, da ne bude "odbacena" ona u vrtic a mama doma s drugom bebicom.. Mali su ali tko zna kako oni to sve shvacaju i dozivljavaju u svojim malim glavama.. Moja svekrva se ponudila kao da ce ona uzet godisnji i malu cuvat, reko bez zamjerke i ljutnje ali ona je s nama, nece ni u vrtic tada ici dok se i ona navikne. Jer ako od pocetka bude ukljucena a ne negdje sa strane mislim da nece imati onda ispade ljubomore i osjecaja odbacenosti. Isto sto kazes, i mi nju planiramo ukljuciti u sve moguce sto moze ona "pripomoc" oko seke. 🥰

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

ancy2010
    21. Kolovoz 2022. 15:20

U potpunosti se slažem da s dolaskom bebe nipošto odvajati stariju djecu, treba ih ukljucit u sto vise aktivnosti oko bebe..kako radim u vrticu svega sam se nagledala, mama rodi drugu bebu a stariji po 10h u vrticu svaki dan katastrofa, izljeve bijesa koja imaju ta dica su uzas, jer jednostavno drugacije ne znaju izbacit svoje frustracije..
    Moja mala sad krece u vrtic, al kad rodim najmanje je misec, dva necu vodit dok se ne navikne na novu situaciju, a i taman ce bit zima pa da ne donosi doma razne bolesti iz vrtica bar dok malo beba ne ojaca

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Lavendera
    21. Kolovoz 2022. 15:55

ancy2010

U potpunosti se slažem da s dolaskom bebe nipošto odvajati stariju djecu, treba ih ukljucit u sto vise aktivnosti oko bebe..kako radim u vrticu svega sam se nagledala, mama rodi drugu bebu a stariji po 10h u vrticu svaki dan katastrofa, izljeve bijesa koja imaju ta dica su uzas, jer jednostavno drugacije ne znaju izbacit svoje frustracije..
    Moja mala sad krece u vrtic, al kad rodim najmanje je misec, dva necu vodit dok se ne navikne na novu situaciju, a i taman ce bit zima pa da ne donosi doma razne bolesti iz vrtica bar dok malo beba ne ojaca

Moja sestricna kada je rodila kcer, sin joj je bio skoro 3 god.. Isao je normalno u vrtic i nisu ga ostavljali doma. On je bas bio strasno ljubomoran, kad smo dosli u babinje on je malu prekrio dekicom i pobjegao, kasnije ju je iz sve snage udario po prsima, bebici zrak malte ne izbio iz pluca. I onda im je to bio alarm da su pogrijesili s necim, i onda nakon toga tek mjesec dana nije isao u vrtic nego su pokusali popraviti taj krivi pocetak.. Pa je sestricna jednu vecer njega spremala za spavanje, pa drugu vecer muz i tako su se izmjenjivali s djecom.. Tako da iz eto, mali su ali sve shvacaju i lako se osjete zapostavljeni.. Nakon toga svega je hvala Bogu eto sve sjelo na svoje i sad se super slazu njih dvoje, da su od pocetka ostavili malog doma izbjegli bi te njegove ispade.. 

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• inesss
    21. Kolovoz 2022. 16:06

Samo sto djeci bude dosadno cijeli dan doma ,mislim da je dobro da se malo poigraju u vrticu,od sestre mali je bio kuci i nije znao sta Ce od sebe dijete spava mama isto pa se on malo zezelio izac 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Lavendera
    21. Kolovoz 2022. 18:25

inesss

Samo sto djeci bude dosadno cijeli dan doma ,mislim da je dobro da se malo poigraju u vrticu,od sestre mali je bio kuci i nije znao sta Ce od sebe dijete spava mama isto pa se on malo zezelio izac

Pa bilo bi im da nikako ne idu u vrtic, mislim da je ovih mjesec dana privikavanja na novog clana ok..  Nakon mjesec dana ce nastaviti u vrtic, a uostalom, ako je dosadno djetetu u kuci, uvijek se moze u laganu kratku setnjicu☺️ 

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• inesss
    21. Kolovoz 2022. 19:44

Lavendera

inesss

Pa bilo bi im da nikako ne idu u vrtic, mislim da je ovih mjesec dana privikavanja na novog clana ok.. Nakon mjesec dana ce nastaviti u vrtic, a uostalom, ako je dosadno djetetu u kuci, uvijek se moze u laganu kratku setnjicu☺️

Slazem se u potpunosti,ja vec imam dijete al je velika pa nece bit ljubomorna,bas se smijem kako cu ja s blizancima u setnju trebat Ce uvijek netko sa mnom 😂😂😂

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

snowwhite1410
    21. Kolovoz 2022. 20:45

Cure kako ste danas 🥰 meni jučer nije bilo dobro.
    Jučer povraćanje danas proljev 🤮imam osjećaj da sam se vratila na početak trudnoće 😩ne znam zašto jer sam kuhala i jela sve svježe i sve kući ,dragom nije ništa naravno da je meni 😅evo sada pijem čaj od šipka 

• Salvatore19
    21. Kolovoz 2022. 21:27

Ja sam malo zabrinuta jer jucer i danas skoro ne osjetim bebu. Jucer sam osjetila samo navecer malo, pa sam zaspala. Danas opet nista 😩 ne znam dal da idem na hitnu ili ce mi reci da sam luda. Moja gin je na godisnjem, a nikakvih drugih smetnji nemam... ne boli me nista, osjecam se dobro. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

Lavendera
    21. Kolovoz 2022. 21:34

Salvatore19

Ja sam malo zabrinuta jer jucer i danas skoro ne osjetim bebu. Jucer sam osjetila samo navecer malo, pa sam zaspala. Danas opet nista 😩 ne znam dal da idem na hitnu ili ce mi reci da sam luda. Moja gin je na godisnjem, a nikakvih drugih smetnji nemam… ne boli me nista, osjecam se dobro.

Probaj pojesti nesto, mozes i slatko i leci na lijevi bok i pricati s bebicom, ili neku pjesmu otpjevati ako si primjetila da na nesto inace reagira. Ako imas babywatcher uvijek mozes pribjeci tome kao izlaznom rjesenju za najbrze provjeravanje☺️

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Lonmi
    21. Kolovoz 2022. 21:37

Salvatore19

Ja sam malo zabrinuta jer jucer i danas skoro ne osjetim bebu. Jucer sam osjetila samo navecer malo, pa sam zaspala. Danas opet nista 😩 ne znam dal da idem na hitnu ili ce mi reci da sam luda. Moja gin je na godisnjem, a nikakvih drugih smetnji nemam… ne boli me nista, osjecam se dobro.

Ako te mogu utjesiti, tako je i meni bilo dan, dva na godisnjem, onako samo lagano ponekad sam osjetila pa me zabrinulo malo jer je inace jako aktivna, ali sad je ok. Jel ne osjetis uopce il lagano?
    Pa nek misle oni i da si luda ako tako hocu, ako ces biti jako zabrinuta odi da vidis da je sve u redu 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.