Ja sam malo zabrinuta jer jucer i danas skoro ne osjetim bebu. Jucer sam osjetila samo navecer malo, pa sam zaspala. Danas opet nista 😩 ne znam dal da idem na hitnu ili ce mi reci da sam luda. Moja gin je na godisnjem, a nikakvih drugih smetnji nemam… ne boli me nista, osjecam se dobro.
I moja se tako umiri na par dana. Npr danas je bas aktivna a zadnjih dana skoro nista. Meni pomaze da legnem na leda i malko stisnem prstima stomak ne jako onako lagano onda ona vrati nazad. Isto tako ako popijem nesto hladno,pojedem slatko zna se javiti.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ja sam malo zabrinuta jer jucer i danas skoro ne osjetim bebu. Jucer sam osjetila samo navecer malo, pa sam zaspala. Danas opet nista 😩 ne znam dal da idem na hitnu ili ce mi reci da sam luda. Moja gin je na godisnjem, a nikakvih drugih smetnji nemam… ne boli me nista, osjecam se dobro.
Hej, to se i meni zna desiti da ga na par dana ne osjetim bas ful nego nesto lagano cak ni slatko ni bok ni stiskanje trbuha ne pomaze i pitala sam ginekologa za to i reko mi je da se ne trebam uopce stresirati oko toga jer oni su jos dosta mali i ne osjetimo svaki njihov pokret, tek izmedu 25 i 26 tjedna se osjete oni pravi pravcati udarci. Ali svakako ako imas baby dopler provjeri ili za svoj mir odi na hitnu nitko ne smije izbacit ili odbiti napraviti UZV 🤍
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Hvala vam! Inace je dosta aktivan, pa me malo ovo zatisje uplasilo. Vrlo vjerojatno se pomaknuo ili okrenuo, pa me osjetim toliko... ali tesko je biti racionalan. Onda si mislim kak sam sad luda, a u meni je, kak cu biti kad se rodi 🤣
Svakako pomaze kada cujes da nisi jedini, i da se drugima to dogada.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Hvala vam! Inace je dosta aktivan, pa me malo ovo zatisje uplasilo. Vrlo vjerojatno se pomaknuo ili okrenuo, pa me osjetim toliko… ali tesko je biti racionalan. Onda si mislim kak sam sad luda, a u meni je, kak cu biti kad se rodi 🤣
Ja sam 28 tjedana, i ginekolog mi je na zadnjem pregledu rekao da je skroz ok da ne osjetim i do 2 dana, ovisno o tome kako se pozicionira. E sad, znam da neke zene vec dobiju da broje udarce u tim tjednima, pa ne znam tko je tu u pravu, ali ja budem sretna s jednim udarcem na dan, ako sam u pokretu i aktivna cijelo vrijeme i ne primjecujem, samo nek se jednom dnevno javi i its ok
30g, OTP 10.11.
Ja sam isto 28tt sad sigurno 2dana nisam ju ni osjetila osjetim al skroz slabo
Al ja imam taj baby watcher pa me on umiri inace bih luda hodala 😂😂😂
Ili se zna javiti kad muz mazi stomak pa onda ona udari..
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Cure znate li vi imati pritisak u trbuhu i bol u desnoj preponi? mene vec 2 dana ubija ta bol u preponi u srijedu imam pregled, pa cu pitat za to ali bas je ono neugodna bol ne boli konstantno najvise dok mjenjam polozaj i dok se ne rashodam 🙄
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Cure znate li vi imati pritisak u trbuhu i bol u desnoj preponi? mene vec 2 dana ubija ta bol u preponi u srijedu imam pregled, pa cu pitat za to ali bas je ono neugodna bol ne boli konstantno najvise dok mjenjam polozaj i dok se ne rashodam 🙄
Hm, ja sam imala nekoliko dana, bas prije zadnjeg pregleda, ali je u medjuvremenu prosla pa sam zaboravila pitati. Nisam uspjela dokučiti uzrok, proslo samo od sebe, ali dok je trajalo, bilo je jako neugodno. Nadam se da ce i tebi proci kao rukom odneseno! A ako ti dr kaze neku pametnu za uzrok, bas javi, tko zna hoce se ponavljati
30g, OTP 10.11.
Hvala vam! Inace je dosta aktivan, pa me malo ovo zatisje uplasilo. Vrlo vjerojatno se pomaknuo ili okrenuo, pa me osjetim toliko… ali tesko je biti racionalan. Onda si mislim kak sam sad luda, a u meni je, kak cu biti kad se rodi 🤣
I meni se dogodi da je nekad turbo aktivan skoro cili dan a nekad jedva da osjetim jedan pokret..sve ovisi u kojem je polozaju
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Hm, ja sam imala nekoliko dana, bas prije zadnjeg pregleda, ali je u medjuvremenu prosla pa sam zaboravila pitati. Nisam uspjela dokučiti uzrok, proslo samo od sebe, ali dok je trajalo, bilo je jako neugodno. Nadam se da ce i tebi proci kao rukom odneseno! A ako ti dr kaze neku pametnu za uzrok, bas javi, tko zna hoce se ponavljati
Bas si nekako mislim mozda se i mali namjestio vise desno pa radi toga, a i valjda se maternica siri tko ce ga vise znat 🤷🏻♀️ Svakako ja sve pitam u srijedu pa javim 🤭🤭
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Vec 3 tjedna - pretpostavljam da je od spavanja na desnom boku, iako je malo lakse kad spavam s kusinom izmedu koljena. Neka zna zaboliti preko kuka do iznad desnog guza 🤔 ako saznas od cega je -javi 😄
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Sortiraj odgovore
Najstariji