Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Queen_of_North
    18. Kolovoz 2022. 12:51

Prije trudnoce sam trcala svaki put prije ovih vjezbi pilatesa i toga, ne bi to bilo nesto puno nekih 10-15 minuta kao zagrijavanje, ali sam s tim trcanjem stala jer sam si umsilila da nije ok u trudnoci a zapravo s tim bih si regulirala koliko-toliko tezinu u kombinaciji s  trckaranje + pilates +hodanje .....

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Martina2020
    18. Kolovoz 2022. 13:37

Pozdrav 🤗
    I mi bili na pregledu, beba je dečko 👶🍼 ima 18 cm i 400 g, a ja placentu previu... Samo je 17 mm od usca. Doktor veli mirovanje, ali znam da mu je u prirodi da ne zeli previše plasiti, pa me zanima da li je koja imala iskustva s tim i koliko je zapravo opasno? Dr veli kad da se u tim tjednima posteljica jos dize i da ne mora značiti da bude tak ostala, ali mene zanima za sad 🤷

• leptirić007
    18. Kolovoz 2022. 13:47

Queen_of_North

Prije trudnoce sam trcala svaki put prije ovih vjezbi pilatesa i toga, ne bi to bilo nesto puno nekih 10-15 minuta kao zagrijavanje, ali sam s tim trcanjem stala jer sam si umsilila da nije ok u trudnoci a zapravo s tim bih si regulirala koliko-toliko tezinu u kombinaciji s trckaranje + pilates +hodanje …..

vidi samo s obzirom na težinu da ti nije preveliko opterećenje na zglobove da se ne ozlijediš i to ti je to.... :D 

• leptirić007
    18. Kolovoz 2022. 13:50

Martina2020

Pozdrav 🤗
    I mi bili na pregledu, beba je dečko 👶🍼 ima 18 cm i 400 g, a ja placentu previu… Samo je 17 mm od usca. Doktor veli mirovanje, ali znam da mu je u prirodi da ne zeli previše plasiti, pa me zanima da li je koja imala iskustva s tim i koliko je zapravo opasno? Dr veli kad da se u tim tjednima posteljica jos dize i da ne mora značiti da bude tak ostala, ali mene zanima za sad 🤷

Evo da te utješim....to još nije dijagnoza...meni u 12. tjednu posteljica bila u potpunosti preko ušća i dobila sam jednake upute ali dosta nejasno u smislu ne strogo mirovanje i tako.... imala neugodno iskustvo s tim doktorom otišla ponoviti pregled za 12 dana i već se posteljica bila digla iznad ušća ali je i dalje bila blizu...sutra čekam idući pregled pa da vidimo...više ležim nego inače, prestala sam vježbati što sam do tada radila, apstinencija i ne dižem teško....nadam se da će to sutra biti ok da se mogu vratiti u normalu jer mi je jako teško kad se osjećam dobro ponašati ko bolesnik... 

BlairWaldorf
    18. Kolovoz 2022. 14:19

Stiglo bogatstvo od komplikacija 😘🤷🙈

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• inesss
    18. Kolovoz 2022. 15:08

BlairWaldorf

Stiglo bogatstvo od komplikacija 😘🤷🙈

Daaaa moje prve komplikacije sad soping do jutra😂😂😂❤️❤️

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Lonmi
    18. Kolovoz 2022. 15:36

Martina meni u prvoj trudnoci bila 20mm od usca, nebi to ni mjerila doktorica da se nije javio smeđi iscjedak povremeno,  pa je pretpostavila da je od toga. Lezala sam od 13 tt, tek je u 28 tt to sve skupa stalo i jedanput sam svjeze prokrvarila u 25tt. Dupahstone sam pila sve do 35tt.  Neki su rekli da imam polip, neki nisu vidjeli nista, ludnica je bila, ali nakraju bi to i bila ta posteljica jer se ona podize do 28 tt. Ti nemas nikakvo smeđarenje? 

ancy2010
    18. Kolovoz 2022. 15:37

Martina2020

Pozdrav 🤗
    I mi bili na pregledu, beba je dečko 👶🍼 ima 18 cm i 400 g, a ja placentu previu… Samo je 17 mm od usca. Doktor veli mirovanje, ali znam da mu je u prirodi da ne zeli previše plasiti, pa me zanima da li je koja imala iskustva s tim i koliko je zapravo opasno? Dr veli kad da se u tim tjednima posteljica jos dize i da ne mora značiti da bude tak ostala, ali mene zanima za sad 🤷

Isto se ti pripazi, moja cimerica su rodilistu je 2 miseca lezala u bolnici zbog placente previe, morala je na carski rodit zbog toga, bar nemoj nikakve fizičke poslove obavljat, ima jos vrimena da se podigne pa zbog toga malo uspori..

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Lavendera
    18. Kolovoz 2022. 15:47

Pozz, evo i nas danas nakon pregleda.. Curka raste i sve okej, lijepo je opet mahala na uzv, 694g teska i mjere za tocno u dan🥰 Dobila uputnicu za ogtt pa se odmah isla naruciti.. 30.8 u pobjede sa secerom🤣

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

BlairWaldorf
    18. Kolovoz 2022. 18:37

Lavendera

Pozz, evo i nas danas nakon pregleda.. Curka raste i sve okej, lijepo je opet mahala na uzv, 694g teska i mjere za tocno u dan🥰 Dobila uputnicu za ogtt pa se odmah isla naruciti.. 30.8 u pobjede sa secerom🤣

Aaaaaaa super ❤️

Cure jel koja od vas osjeti blagi grč lijeva strana ispod sise? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.