Pozdrav cure.. čitam vas, ali nikako da se javim..
Ja sam trenutno 20ti tjedan, treća trudnoća, druga nažalost završila spontanim.
Imama sina od 3 godine, i čekamo još jednog dečka :)
Htjela sam vas pitat jel se nekoj desilo da vam odjednom izađe malo veća količina iscjetka? Proziran i sluzav.. Poslje toga ništa. Nemam ni peckanje, ni svrabež. Negdje oko 14/15 tjedna sam imala iscjedak bijeli svakodnevno pa mi je ginekolog pustio vaginete i od tada nisam imala nikakav
🙋🏻♀️27 🙋🏻♂️38
2018 💒👫🏻
2019 baby B 👦🏻💙
5/2021 missed.ab 10tj 💔
🌈 2022 baby N 👶💙
Ja sam u prvoj trudnoci ludila za slatkim, sto voce, sto cokolade, sto gumeni bomboni.. sve sto je izgledalo kao da bi moglo biti slatko ili zvucalo kao da bi moglo biti slatko, sve sam jela🙄🤣 Trazilo me.. A sad jedva da pojedem red cokolade na tjednoj bazi, sad me uopce ne trazi, ni kolace, ni nista🙈
I ja sam jela sve zivo u prvoj trudnoci, stalno sam bila gladna a za slatkim bila luda😅, u ovoj nista specijalno, slatko mi se isto tako ne jede bas i opcenito puno mi je manji apetit nego u prvoj
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
A jel jedete lignje? Ja vec ne znam sta se onda uopce smije, sve ima nesto 😂. Smijemo li disati 😂
Ja jedem sve morsko osim tune i skoljki..
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Jooj, ja sam se udebljala kojih 8kg, s time da sam dosta visoka i bila zadovoljna kilažom (barem dosad 🤣).
Vaga pokazuje značajno više dok ja jedem normalno i ne mogu reći da se vidno debljam, osim trbuha koji je malo veći i cica koje su narasle do ludila. Ostalo sve isto. Još sam se sad tijekom GO utegnula u nogama i bedrima zbog hodanja i plivanja, ali ništa protiv kila.
Evo nisam pametna otkud te silne kile i di se one točno nalaze. 😅 Sutra ću pitat ginekologicu pa da vidimo!
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Jooj, ja sam se udebljala kojih 8kg, s time da sam dosta visoka i bila zadovoljna kilažom (barem dosad 🤣).
Vaga pokazuje značajno više dok ja jedem normalno i ne mogu reći da se vidno debljam, osim trbuha koji je malo veći i cica koje su narasle do ludila. Ostalo sve isto. Još sam se sad tijekom GO utegnula u nogama i bedrima zbog hodanja i plivanja, ali ništa protiv kila.
Evo nisam pametna otkud te silne kile i di se one točno nalaze. 😅 Sutra ću pitat ginekologicu pa da vidimo!
Povecava se maternica, pa na nju odlazio dio kilaze, volumen krvi nam se povecava, tako da i tu dobivamo. Ako oticemo/skuplja se voda, i to se vidi na vagi. Posteljica, beba, grudi, i masno tkivo. Posteljica i beba su jos relativno male na kg, ali sve vise dobivaju i zato ke sada i "debljanje" brze. Meni su sise narasle nenormalno 🙈 nosim 90D grudnjak sad, kad mi je teta u Lisci dala velicinu, dobro pa se nisam rasplakala. Valjda mi svaka sisa ima 1,5kg barem 🤣
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Povecava se maternica, pa na nju odlazio dio kilaze, volumen krvi nam se povecava, tako da i tu dobivamo. Ako oticemo/skuplja se voda, i to se vidi na vagi. Posteljica, beba, grudi, i masno tkivo. Posteljica i beba su jos relativno male na kg, ali sve vise dobivaju i zato ke sada i "debljanje" brze. Meni su sise narasle nenormalno 🙈 nosim 90D grudnjak sad, kad mi je teta u Lisci dala velicinu, dobro pa se nisam rasplakala. Valjda mi svaka sisa ima 1,5kg barem 🤣
Da i sve to ode nakon poroda, meni je odma otislo 8 kg kad sam rodila, pa nakon 10dana jos 4kg kad me uvatilo mokrenje jedno 5-6puta zaredom i tu sam izbacila tu svu vodu, i jos mi je bilo ostalo 4 za skinut i to je otislo kroz misec dva
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Ja jedem kao i prije, nisam primjetila da nešto vise žudim za nekim namirnicama. Jučer sam se mjerila +3 kg mislim da je to skroz solidno 😀 bas sam dobila gdje treba (čitaj obline ) i neka ostane u tom smjeru ☕😍
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja jedem sve sto me organizam trazi osim tune i suhomesnatog. Pod to mislim na kobasice, prsut i takve varijante.
Ujutro sam pojela pecivo sa hrenovkom, ponekad i onu kuhanu purecu sunku pojedem u sendvicu il pojedem na pizzi. Ja stvarno ne znam koje bi to kolicine trebale biti na dnevnoj bazi tih "otrova", a da nam stete, pogotovo sad vec, ni kako bi bas ta hrana sad utjecala na bebu. Meni ginicka nikad nije rekla da nesto ne smijem jesti, i stvarno nezz tko je to sve napuhao. Ajde ne jedem ni one sireve domace, al to ne znaci da ga necu pojesti u struklima di je termicki obrađen, il da necu jesti sir na pizzi. Jedem i junk, slatkog tonu, voca... mislim da je to sve ok.
U prvoj trudnoci sam bila luuuda za mlijekom i slatkišima, ne znam koji mi je bio vrag...
Sada nisam za nicim specifičnim, osim sto me neki put uhvati zelja za npr.šljivama pa me drzi par dana, pa za pizzom, pa pojedem ju i onda mi vise nije napeta haha
Do 20.tjedna se nisam nista udebljala, sada sam u ovom mjesecu vec dobila 2 kilograma, a nista posebno vise nisam konzumirala...
Pokusavam malo vjezbati par puta tjedno, nije da mi se iskreno bas da, ali eto da sam malo u formi.. vecinom je to lagani pilates ili istezanje 3 puta tjedno... da li vi sto vjezbate?
Najbolje bi mi bilo trcati, ali me iskreno strah, nisam nikada bila veliki sportas, uvijek imam fobiju da ce mi iscurtiti plodna voda prilikom vece fizicke vjezbe, ne znam zasto si to umisljam
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
U prvoj trudnoci sam bila luuuda za mlijekom i slatkišima, ne znam koji mi je bio vrag…
Sada nisam za nicim specifičnim, osim sto me neki put uhvati zelja za npr.šljivama pa me drzi par dana, pa za pizzom, pa pojedem ju i onda mi vise nije napeta haha
Do 20.tjedna se nisam nista udebljala, sada sam u ovom mjesecu vec dobila 2 kilograma, a nista posebno vise nisam konzumirala…
Pokusavam malo vjezbati par puta tjedno, nije da mi se iskreno bas da, ali eto da sam malo u formi.. vecinom je to lagani pilates ili istezanje 3 puta tjedno… da li vi sto vjezbate?
Najbolje bi mi bilo trcati, ali me iskreno strah, nisam nikada bila veliki sportas, uvijek imam fobiju da ce mi iscurtiti plodna voda prilikom vece fizicke vjezbe, ne znam zasto si to umisljam
trčanje ti baš nije preporučljivo za vježbanje u trudnoći pogotovo ako nisi prije trudnoće trčala....drži se tih laganijih vježbanja pilates i istezanje te hodanje.... u principu ako si nešto radila prije trudnoće i ako je trudnoća uredna nema razloga da to ne nastaviš raditi u trudnoći jer nagli prekid je isto šok za organizam i nije dobar....
Sortiraj odgovore
Najstariji