ti se jede kaj posebno od slatkog? meni je sad preko ljeta omiljeno za napraviti brovnie s višnjama....bude poprilično brzo gotovo, jako fino i uvijek nestane u istom danu kad ga napravim.... koristim ovaj recept:
https://punkufer.dnevnik.hr/clanak/recept-za-brownie-s-visnjama---545405.html
Ne vidim recept ali po naslovu mi zvuči primamljivo.
Ugl. Iako sam rekla ići u breyer, zvala sam ipak doc. da mi pusti uputnicu (neka se nađe) koja mijenja mog ginekologa koji je na godišnjem i kaže mi ona da neka jos ne radim ogtt nego tek s 24 TT, znači negdje za 3 tjedna .... 🤣🤷
Sastojci:
250 g tamne čokolade
200 g maslaca
150 g smeđeg šećera
1 vanilin šećer
prstohvat soli
2 žlice kakaa u prahu
3 jaja
150 g glatkog brašna
340 g višanja (1 staklenka kompota od višanja)
Priprema:
1. Ocijedite višnje iz kompota.
2. Na pari otopite maslac i čokoladu, umiješajte kakao i sve malo prohladite.
3. U dubljoj posudi izmiksajte jaja sa šećerom i vanilin šećerom. Dodajte otopljeni maslac i čokoladu pa kratko izmiksajte.
4. Dodajte brašno i prstohvat soli pa i to kratko izmiksajte.
5. Dodajte višnje pa ih lagano umiješajte špatulom.
6. Smjesu prebacite u pleh za pečenje koji ste prekrili papirom za pečenje, poravnajte špatulom i stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 °C te pecite 40-45 minuta.
7. Izvadite brownie iz pećnice, pustite da se potpuno ohladi pa ga narežite na kocke i poslužite.

Cure 😂😂😂ja sam se udebljala dosta 😂6.8 kg a jedem isto kao i prije 🙈sada ne znam dali je to normalno 🙈u šoku sam sada 😅
ti se jede kaj posebno od slatkog? meni je sad preko ljeta omiljeno za napraviti brovnie s višnjama….bude poprilično brzo gotovo, jako fino i uvijek nestane u istom danu kad ga napravim…. koristim ovaj recept:
https://punkufer.dnevnik.hr/clanak/recept-za-brownie-s-visnjama---545405.html
Ne vidim recept ali po naslovu mi zvuči primamljivo.
Ugl. Iako sam rekla ići u breyer, zvala sam ipak doc. da mi pusti uputnicu (neka se nađe) koja mijenja mog ginekologa koji je na godišnjem i kaže mi ona da neka jos ne radim ogtt nego tek s 24 TT, znači negdje za 3 tjedna …. 🤣🤷
Sastojci:
250 g tamne čokolade
200 g maslaca
150 g smeđeg šećera
1 vanilin šećer
prstohvat soli
2 žlice kakaa u prahu
3 jaja
150 g glatkog brašna
340 g višanja (1 staklenka kompota od višanja)
Priprema:
1. Ocijedite višnje iz kompota.
2. Na pari otopite maslac i čokoladu, umiješajte kakao i sve malo prohladite.
3. U dubljoj posudi izmiksajte jaja sa šećerom i vanilin šećerom. Dodajte otopljeni maslac i čokoladu pa kratko izmiksajte.
4. Dodajte brašno i prstohvat soli pa i to kratko izmiksajte.
5. Dodajte višnje pa ih lagano umiješajte špatulom.
6. Smjesu prebacite u pleh za pečenje koji ste prekrili papirom za pečenje, poravnajte špatulom i stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 °C te pecite 40-45 minuta.
7. Izvaditebrownieiz pećnice, pustite da se potpuno ohladi pa ga narežite na kocke i poslužite.
E bas bi mogla tako nesto napraviti 😀😀 hvala na receptu 😍
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Znači, čitam tvoj komentar snowwhite i mislim si pa kad sam to pisala.
Dakle ista stvar, danas planirala pregled koji je zapravo sutra, 18og hahah.😂😂😂
Bila sam sad nekoliko tjedana na godišnjem, hodala i kupala se, plivala i uživala, bez ikakvih problema. Čak i ponovno malo nabila kondiciju. Bebač se već konkretno rita i javlja kroz dan, svakim danom sve jače.
Ja isto moram često piškit, reći ću to sutra na pregledu i planiram otvoriti čuvanje od 1.9.
Recite mi samo je li moguće doći kod socijalne gin i reći joj da bih otvorila čuvanje s tim i tim datumom ili se to radi na datum kad dođeš?
Meni isto moja bebica svaki dan se sve više rita ☺️a moja i tvoja bebica isti dan imaju termin da dođu na ovaj svijet 🤗
. što se tiče komplikacija ja sam svojoj rekla da bi otvorila komplikacije i odmah mi je otvorila tako da ne brini 😃
I isti dan imamo pregled 🤣🤣🤣ja ne mogu vjerovati
Koliko si se ti udebljala od početka trudnoće?🤰🤰
Cure 😂😂😂ja sam se udebljala dosta 😂6.8 kg a jedem isto kao i prije 🙈sada ne znam dali je to normalno 🙈u šoku sam sada 😅
Normalno je ako si prije bila na nekoj ok kilazi..i ja sam dobila do sad 6kg, 2 u zadnjih misec dana..u prvoj sam dobila sve skupa 16kg, do desetog miseca sam vec bila natukla 10kg..kazu da je optimalno od 9-16 ako si naravno neke prosječne težine
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Ajme, bas lubenice i grožda jedem puno 😂
Uz svu cokoladu i prijatelje 🥴
Prvi put sam bila zimska trudnica pa nisam toliko za tim voćem bila luda.

I ja sam se udebljala 7kg, sad sam 23tt.
Gin kaze da je to normalno, i "idealno". Kak su cure gore napisale, ako si bila optimalne kilaze prije, mislim da je normalno da se tako dobiva. Ja sam isla i guglat jer mi se to cinilo puno, ali i google veli da je to ok 🤷♀️
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
A jel jedete lignje? Ja vec ne znam sta se onda uopce smije, sve ima nesto 😂. Smijemo li disati 😂

A jel jedete lignje? Ja vec ne znam sta se onda uopce smije, sve ima nesto 😂. Smijemo li disati 😂
Ja sam jela 🤷♀️ nisam nasla nigdje da je zabranjeno.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
I ja sam se udebljala 7kg, sad sam 23tt.
Gin kaze da je to normalno, i "idealno". Kak su cure gore napisale, ako si bila optimalne kilaze prije, mislim da je normalno da se tako dobiva. Ja sam isla i guglat jer mi se to cinilo puno, ali i google veli da je to ok 🤷♀️
😋Sada u trećem tromjesečju još više ćemo se debljati 😂😂😂sada mi se pojača apetit tu čitam recept za kolač 🙈jede mi se čokolada 🍫 majoneza 🙈a nemogu se odricati ničeg 😅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji