Cure 😂😂😂ja sam se udebljala dosta 😂6.8 kg a jedem isto kao i prije 🙈sada ne znam dali je to normalno 🙈u šoku sam sada 😅
ti se jede kaj posebno od slatkog? meni je sad preko ljeta omiljeno za napraviti brovnie s višnjama….bude poprilično brzo gotovo, jako fino i uvijek nestane u istom danu kad ga napravim…. koristim ovaj recept:
https://punkufer.dnevnik.hr/clanak/recept-za-brownie-s-visnjama---545405.html
Ne vidim recept ali po naslovu mi zvuči primamljivo.
Ugl. Iako sam rekla ići u breyer, zvala sam ipak doc. da mi pusti uputnicu (neka se nađe) koja mijenja mog ginekologa koji je na godišnjem i kaže mi ona da neka jos ne radim ogtt nego tek s 24 TT, znači negdje za 3 tjedna …. 🤣🤷
Sastojci:
250 g tamne čokolade
200 g maslaca
150 g smeđeg šećera
1 vanilin šećer
prstohvat soli
2 žlice kakaa u prahu
3 jaja
150 g glatkog brašna
340 g višanja (1 staklenka kompota od višanja)
Priprema:
1. Ocijedite višnje iz kompota.
2. Na pari otopite maslac i čokoladu, umiješajte kakao i sve malo prohladite.
3. U dubljoj posudi izmiksajte jaja sa šećerom i vanilin šećerom. Dodajte otopljeni maslac i čokoladu pa kratko izmiksajte.
4. Dodajte brašno i prstohvat soli pa i to kratko izmiksajte.
5. Dodajte višnje pa ih lagano umiješajte špatulom.
6. Smjesu prebacite u pleh za pečenje koji ste prekrili papirom za pečenje, poravnajte špatulom i stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 °C te pecite 40-45 minuta.
7. Izvaditebrownieiz pećnice, pustite da se potpuno ohladi pa ga narežite na kocke i poslužite.
E bas bi mogla tako nesto napraviti 😀😀 hvala na receptu 😍
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Znači, čitam tvoj komentar snowwhite i mislim si pa kad sam to pisala.
Dakle ista stvar, danas planirala pregled koji je zapravo sutra, 18og hahah.😂😂😂
Bila sam sad nekoliko tjedana na godišnjem, hodala i kupala se, plivala i uživala, bez ikakvih problema. Čak i ponovno malo nabila kondiciju. Bebač se već konkretno rita i javlja kroz dan, svakim danom sve jače.
Ja isto moram često piškit, reći ću to sutra na pregledu i planiram otvoriti čuvanje od 1.9.
Recite mi samo je li moguće doći kod socijalne gin i reći joj da bih otvorila čuvanje s tim i tim datumom ili se to radi na datum kad dođeš?
Meni isto moja bebica svaki dan se sve više rita ☺️a moja i tvoja bebica isti dan imaju termin da dođu na ovaj svijet 🤗
. što se tiče komplikacija ja sam svojoj rekla da bi otvorila komplikacije i odmah mi je otvorila tako da ne brini 😃
I isti dan imamo pregled 🤣🤣🤣ja ne mogu vjerovati
Koliko si se ti udebljala od početka trudnoće?🤰🤰
Cure 😂😂😂ja sam se udebljala dosta 😂6.8 kg a jedem isto kao i prije 🙈sada ne znam dali je to normalno 🙈u šoku sam sada 😅
Normalno je ako si prije bila na nekoj ok kilazi..i ja sam dobila do sad 6kg, 2 u zadnjih misec dana..u prvoj sam dobila sve skupa 16kg, do desetog miseca sam vec bila natukla 10kg..kazu da je optimalno od 9-16 ako si naravno neke prosječne težine
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Ajme, bas lubenice i grožda jedem puno 😂
Uz svu cokoladu i prijatelje 🥴
Prvi put sam bila zimska trudnica pa nisam toliko za tim voćem bila luda.
I ja sam se udebljala 7kg, sad sam 23tt.
Gin kaze da je to normalno, i "idealno". Kak su cure gore napisale, ako si bila optimalne kilaze prije, mislim da je normalno da se tako dobiva. Ja sam isla i guglat jer mi se to cinilo puno, ali i google veli da je to ok 🤷♀️
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
A jel jedete lignje? Ja vec ne znam sta se onda uopce smije, sve ima nesto 😂. Smijemo li disati 😂
A jel jedete lignje? Ja vec ne znam sta se onda uopce smije, sve ima nesto 😂. Smijemo li disati 😂
Ja sam jela 🤷♀️ nisam nasla nigdje da je zabranjeno.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
I ja sam se udebljala 7kg, sad sam 23tt.
Gin kaze da je to normalno, i "idealno". Kak su cure gore napisale, ako si bila optimalne kilaze prije, mislim da je normalno da se tako dobiva. Ja sam isla i guglat jer mi se to cinilo puno, ali i google veli da je to ok 🤷♀️
😋Sada u trećem tromjesečju još više ćemo se debljati 😂😂😂sada mi se pojača apetit tu čitam recept za kolač 🙈jede mi se čokolada 🍫 majoneza 🙈a nemogu se odricati ničeg 😅
Ja sam u prvoj trudnoci ludila za slatkim, sto voce, sto cokolade, sto gumeni bomboni.. sve sto je izgledalo kao da bi moglo biti slatko ili zvucalo kao da bi moglo biti slatko, sve sam jela🙄🤣 Trazilo me.. A sad jedva da pojedem red cokolade na tjednoj bazi, sad me uopce ne trazi, ni kolace, ni nista🙈
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Sortiraj odgovore
Najstariji