Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leptirić007
    17. Kolovoz 2022. 17:39

ti se jede kaj posebno od slatkog? meni je sad preko ljeta omiljeno za napraviti brovnie s višnjama....bude poprilično brzo gotovo, jako fino i uvijek nestane u istom danu kad ga napravim.... koristim ovaj recept:

https://punkufer.dnevnik.hr/clanak/recept-za-brownie-s-visnjama---545405.html

Ne vidim recept ali po naslovu mi zvuči primamljivo.
    Ugl. Iako sam rekla ići u breyer, zvala sam ipak doc. da mi pusti uputnicu (neka se nađe) koja mijenja mog ginekologa koji je na godišnjem i kaže mi ona da neka jos ne radim ogtt nego tek s 24 TT, znači negdje za 3 tjedna .... 🤣🤷

Sastojci:
    250 g tamne čokolade
    200 g maslaca
    150 g smeđeg šećera
    1 vanilin šećer
    prstohvat soli
    2 žlice kakaa u prahu
    3 jaja
    150 g glatkog brašna
    340 g višanja (1 staklenka kompota od višanja)
    Priprema:
    1. Ocijedite višnje iz kompota.
    2. Na pari otopite maslac i čokoladu, umiješajte kakao i sve malo prohladite.
    3. U dubljoj posudi izmiksajte jaja sa šećerom i vanilin šećerom. Dodajte otopljeni maslac i čokoladu pa kratko izmiksajte.
    4. Dodajte brašno i prstohvat soli pa i to kratko izmiksajte.
    5. Dodajte višnje pa ih lagano umiješajte špatulom.
    6. Smjesu prebacite u pleh za pečenje koji ste prekrili papirom za pečenje, poravnajte špatulom i stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 °C te pecite 40-45 minuta.

7. Izvadite brownie iz pećnice, pustite da se potpuno ohladi pa ga narežite na kocke i poslužite.

snowwhite1410
    17. Kolovoz 2022. 17:49

Cure 😂😂😂ja sam se udebljala dosta 😂6.8 kg a jedem isto kao i prije 🙈sada ne znam dali je to normalno 🙈u šoku sam sada 😅

BlairWaldorf
    17. Kolovoz 2022. 17:52

leptirić007

ti se jede kaj posebno od slatkog? meni je sad preko ljeta omiljeno za napraviti brovnie s višnjama….bude poprilično brzo gotovo, jako fino i uvijek nestane u istom danu kad ga napravim…. koristim ovaj recept:

https://punkufer.dnevnik.hr/clanak/recept-za-brownie-s-visnjama---545405.html

Ne vidim recept ali po naslovu mi zvuči primamljivo.
    Ugl. Iako sam rekla ići u breyer, zvala sam ipak doc. da mi pusti uputnicu (neka se nađe) koja mijenja mog ginekologa koji je na godišnjem i kaže mi ona da neka jos ne radim ogtt nego tek s 24 TT, znači negdje za 3 tjedna …. 🤣🤷

Sastojci:
    250 g tamne čokolade
    200 g maslaca
    150 g smeđeg šećera
    1 vanilin šećer
    prstohvat soli
    2 žlice kakaa u prahu
    3 jaja
    150 g glatkog brašna
    340 g višanja (1 staklenka kompota od višanja)
    Priprema:
    1. Ocijedite višnje iz kompota.
    2. Na pari otopite maslac i čokoladu, umiješajte kakao i sve malo prohladite.
    3. U dubljoj posudi izmiksajte jaja sa šećerom i vanilin šećerom. Dodajte otopljeni maslac i čokoladu pa kratko izmiksajte.
    4. Dodajte brašno i prstohvat soli pa i to kratko izmiksajte.
    5. Dodajte višnje pa ih lagano umiješajte špatulom.
    6. Smjesu prebacite u pleh za pečenje koji ste prekrili papirom za pečenje, poravnajte špatulom i stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 °C te pecite 40-45 minuta.

7. Izvaditebrownieiz pećnice, pustite da se potpuno ohladi pa ga narežite na kocke i poslužite.

E bas bi mogla tako nesto napraviti 😀😀 hvala na receptu 😍

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    17. Kolovoz 2022. 18:13

Satsuke

Znači, čitam tvoj komentar snowwhite i mislim si pa kad sam to pisala.
    Dakle ista stvar, danas planirala pregled koji je zapravo sutra, 18og hahah.😂😂😂

Bila sam sad nekoliko tjedana na godišnjem, hodala i kupala se, plivala i uživala, bez ikakvih problema. Čak i ponovno malo nabila kondiciju. Bebač se već konkretno rita i javlja kroz dan, svakim danom sve jače.

Ja isto moram često piškit, reći ću to sutra na pregledu i planiram otvoriti čuvanje od 1.9.

Recite mi samo je li moguće doći kod socijalne gin i reći joj da bih otvorila čuvanje s tim i tim datumom ili se to radi na datum kad dođeš?

Meni isto moja bebica svaki dan se sve više rita ☺️a moja i tvoja bebica isti dan imaju termin da dođu na ovaj svijet 🤗
    . što se tiče komplikacija ja sam svojoj rekla da bi otvorila komplikacije i odmah mi je otvorila tako da ne brini 😃
    I isti dan imamo pregled 🤣🤣🤣ja ne mogu vjerovati 
    Koliko si se ti udebljala od početka trudnoće?🤰🤰

ancy2010
    17. Kolovoz 2022. 18:19

snowwhite1410

Cure 😂😂😂ja sam se udebljala dosta 😂6.8 kg a jedem isto kao i prije 🙈sada ne znam dali je to normalno 🙈u šoku sam sada 😅

Normalno je ako si prije bila na nekoj ok kilazi..i ja sam dobila do sad 6kg, 2 u zadnjih misec dana..u prvoj sam dobila sve skupa 16kg, do desetog miseca sam vec bila natukla 10kg..kazu da je optimalno od 9-16 ako si naravno neke prosječne težine 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Lonmi
    17. Kolovoz 2022. 18:43

Ajme, bas lubenice i grožda jedem puno 😂
    Uz svu cokoladu i prijatelje 🥴
    Prvi put sam bila zimska trudnica pa nisam toliko za tim voćem bila luda. 

• Salvatore19
    17. Kolovoz 2022. 18:53

snowwhite1410

I ja sam se udebljala 7kg, sad sam 23tt. 
    Gin kaze da je to normalno, i "idealno". Kak su cure gore napisale, ako si bila optimalne kilaze prije, mislim da je normalno da se tako dobiva. Ja sam isla i guglat jer mi se to cinilo puno, ali i google veli da je to ok 🤷‍♀️

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

Lonmi
    17. Kolovoz 2022. 20:32

A jel jedete lignje? Ja vec ne znam sta se onda uopce smije, sve ima nesto 😂. Smijemo li disati 😂

• Salvatore19
    17. Kolovoz 2022. 20:47

Lonmi

A jel jedete lignje? Ja vec ne znam sta se onda uopce smije, sve ima nesto 😂. Smijemo li disati 😂

Ja sam jela 🤷‍♀️ nisam nasla nigdje da je zabranjeno. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

snowwhite1410
    17. Kolovoz 2022. 21:10

Salvatore19

snowwhite1410

I ja sam se udebljala 7kg, sad sam 23tt.
    Gin kaze da je to normalno, i "idealno". Kak su cure gore napisale, ako si bila optimalne kilaze prije, mislim da je normalno da se tako dobiva. Ja sam isla i guglat jer mi se to cinilo puno, ali i google veli da je to ok 🤷‍♀️

😋Sada u trećem tromjesečju još više ćemo se debljati 😂😂😂sada mi se pojača apetit tu čitam recept za kolač 🙈jede mi se čokolada 🍫 majoneza 🙈a nemogu se odricati ničeg 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani