Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    17. Kolovoz 2022. 11:21

Jutro cure 🤗 ja od kada sam kući ja ne znam koji je dan 🙈🙈🙈ja sam bila uvjerena da imam danas pregled nakraju gledam kalendar i vidim da sam sutra 😅🤣🤣🤣meni je super od kada sam kući ja radim od svoje 18 pa tako da je ovo super jer opet čitav život imam vremena za raditi 🙈jesu sada manja primanja ali nema veze bar odmaram i nisam u nikakvom stresu 🥰ovo je vrijeme baš za iskoristiti i posvetiti sebi pripremiti se za novu ulogu u životu 🥰 Salvatore19 ja isto svaki dan kuham i spremam i čistim pa mi dan jako brzo prođe ,dragi mi dođe u 16 h onda rucamo i poslje provodimo vrijeme zajedno ako nam se da idemo u šetnju 🥰nikad mi nije bilo ljepše ovo ljeto stvarno sada pogotovo kada nije više tako toplo 😊

BlairWaldorf
    17. Kolovoz 2022. 11:25

Salvatore19

Meni je isto dobro doma na cuvanju 😊 iako sam se ja nadala raditi jos, bolje ne, i gin me potjerala doma na komplikacije haha. Inace radim kao stomatolog, pa nije bas pametno da se izlazem svakakvim klicama i virusima sad, a i zahtjevan je posao sto se tice nezgodnih polozaja leda i slicno. Sjedila ili stajala, svakako mi je neugodno. Prvo tromjesecje sam vise puta mislila da cu se ispovracat po pacijentima 🙈 mene ne muce "crne misli" doma, jedino mi je nekad dosadno. Postala sam luda kucanica, cistim, kuham, pecem kolace… da mi prode dan.

Meni nikako nije dosadno 🤣 jer mi je na poslu sve samo ne dosadno pa mi godi malo mira 🤷🤣 ali ja sam ti na relaciji Zagreb - Dalmacija cijeli ljeto tako da mi ni ne može biti. Super za crne misli, sto dalje ide trudnoća to sam ja opustenija sve će biti dobro 💙❤️🙏 što se tiče kućanskih ja radim nesto 15 min pa legnem i tako unedogled, nemam force. 🤷 Jos malo pa krećem oko ručka, ali rekla sam pobrisati pod prvo i malo frizider očistiti. 🙈 Imas neki dobar recept za kolač?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

ancy2010
    17. Kolovoz 2022. 11:47

Evo upravo s pregleda, danas smo 24+1, bebac ima 760g, sve je super..jos uvik je na zadak pa mi je rekla da bi trebala malo vise odmarat da se okrene a ja stalno u pogonu,🙊 ne mogu ni da ocu odmarat uz trogodisnju zvjerku doma😅
    Sljedeci tjedan me ceka oggt, pa da i to vise odradim..
    Sljedeci pregled 14.09

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• leptirić007
    17. Kolovoz 2022. 11:50

BlairWaldorf

Salvatore19

Meni je isto dobro doma na cuvanju 😊 iako sam se ja nadala raditi jos, bolje ne, i gin me potjerala doma na komplikacije haha. Inace radim kao stomatolog, pa nije bas pametno da se izlazem svakakvim klicama i virusima sad, a i zahtjevan je posao sto se tice nezgodnih polozaja leda i slicno. Sjedila ili stajala, svakako mi je neugodno. Prvo tromjesecje sam vise puta mislila da cu se ispovracat po pacijentima 🙈 mene ne muce "crne misli" doma, jedino mi je nekad dosadno. Postala sam luda kucanica, cistim, kuham, pecem kolace… da mi prode dan.

Meni nikako nije dosadno 🤣 jer mi je na poslu sve samo ne dosadno pa mi godi malo mira 🤷🤣 ali ja sam ti na relaciji Zagreb - Dalmacija cijeli ljeto tako da mi ni ne može biti. Super za crne misli, sto dalje ide trudnoća to sam ja opustenija sve će biti dobro 💙❤️🙏 što se tiče kućanskih ja radim nesto 15 min pa legnem i tako unedogled, nemam force. 🤷 Jos malo pa krećem oko ručka, ali rekla sam pobrisati pod prvo i malo frizider očistiti. 🙈 Imas neki dobar recept za kolač?

ti se jede kaj posebno od slatkog? meni je sad preko ljeta omiljeno za napraviti brovnie s višnjama....bude poprilično brzo gotovo, jako fino i uvijek nestane u istom danu kad ga napravim.... koristim ovaj recept: 

https://punkufer.dnevnik.hr/clanak/recept-za-brownie-s-visnjama---545405.html

ancy2010
    17. Kolovoz 2022. 11:50

Ja sam na komplikacijama od 1.05, radim ko odgojitelj u vrticu pa sam isla odma na bo, dani mi lete prebrzo puno brze nego u prvoj trudnoci jer sad imam zabavu doma..u prvoj sam isto odma isla na komplikacije ali tada sam bas uzivala, posvetila vrime sebi koliko sam mogla, tako cure koje cekate prvu bebu iskoristite ovo vrime za sebe i naspavajte se😅

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Lonmi
    17. Kolovoz 2022. 14:26

Da,  cure sa prvom trudnocom uzivajte max, poslje toga vise nema, onda s trbuhom naganjate dijete, cistite,  perete,  ribate, nosite ih,  presvlacite itd.  😂😂

Ja sam lijepo kupila i popila jogurt kojemu je rok trajanja istekao prije 6 dana, skuzila na pola da je gust. Sad samo cekam da djeluje tu na plazi 🤢😂

Queen_of_North
    17. Kolovoz 2022. 14:35

Lonmi

Da, cure sa prvom trudnocom uzivajte max, poslje toga vise nema, onda s trbuhom naganjate dijete, cistite, perete, ribate, nosite ih, presvlacite itd. 😂😂
    .
    Ja sam lijepo kupila i popila jogurt kojemu je rok trajanja istekao prije 6 dana, skuzila na pola da je gust. Sad samo cekam da djeluje tu na plazi 🤢😂

Joj, Lonmi, drzim fige da bude sve ok 
    Grozno mi je sto prodaju proizvode s istekom roka, to bi trebalo kaznjavati :(

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Lonmi
    17. Kolovoz 2022. 14:56

Queen_of_North

Lonmi

Da, cure sa prvom trudnocom uzivajte max, poslje toga vise nema, onda s trbuhom naganjate dijete, cistite, perete, ribate, nosite ih, presvlacite itd. 😂😂
    .

Joj, Lonmi, drzim fige da bude sve ok
    Grozno mi je sto prodaju proizvode s istekom roka, to bi trebalo kaznjavati :(

Mislim da ovdje uopce ne paze,  a taj je kupljen u lokalnom ducanu. Najgore sta sam i prije 2 dana popila, ali taj nije bio gust 😂,  mozda isto istekao. Ovog sam skuzila napola.
    Ma ne moze nista biti osim proljeva,  to je bas super na plazi pokraj jednogodisnjakinje 😒 😂

BlairWaldorf
    17. Kolovoz 2022. 15:42

leptirić007

BlairWaldorf

Salvatore19

ti se jede kaj posebno od slatkog? meni je sad preko ljeta omiljeno za napraviti brovnie s višnjama….bude poprilično brzo gotovo, jako fino i uvijek nestane u istom danu kad ga napravim…. koristim ovaj recept:

https://punkufer.dnevnik.hr/clanak/recept-za-brownie-s-visnjama---545405.html

Ne vidim recept ali po naslovu mi zvuči primamljivo. 
    Ugl. Iako sam rekla ići u breyer, zvala sam ipak doc. da mi pusti uputnicu (neka se nađe) koja mijenja mog ginekologa koji je na godišnjem i kaže mi ona  da neka jos ne radim ogtt nego tek s 24 TT, znači negdje za 3 tjedna .... 🤣🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lonmi
    17. Kolovoz 2022. 15:44

Ja sam do sad dobila 8kg 🤦‍♂️
    Pitam se kakvi ce mi biti secer, a Boze oprosti ali pojela bi sve slatko sta postoji. 
    Jel mogu bar voce trpati u sebe il i tu moram paziti na unos? 😂😂😂
    S malom svaki dan pojedem valjda kg voca. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.