Ja sam dosta aktivna zadnjih par dana, u zg sam pa sam okolo naokolo a nemam adekvatnu obuću za takve egzibicije, trebam neke dobre natikače, gledam što futti nudi ali sve što mi se svida je rasprodano 😥 pa zato umor i bolne noge 😬 moram kupiti magnezij ❤️ ja ne razmisljam o porodu kako bude prilagoditi ću se.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Queen_Of_North to je kao kad se upadne u začarani krug pa izbjegavaš stvari/događaje/whatever koje ti stvaraju stres ili anksioznost... Onda se baš preporučuje odlučno ići točno tamo gdje ti se stres ponavlja ali trenirat mozak da misli pozitivno. Time se postižu neki rezultati inače pomoći nema. 🤷🏼♀️ A kako da ti kažem, u ovom slučaju jedino same sebi možemo pomoć jer nitko neće rodit umjesto nas. Dakle, moramo ići tamo i to je to. Na nama je sve. Ima žena koje prolaze ozbiljne komplikacije tako da ne bi ulazila u to, ali većina ih nema. Samo opušteno i bit će sve okej. Ja evo jedva čekam upoznat svoju mrvu i to mi je najveća snaga i motivacija.
Iz Splita sam također... 👋🏻👋🏻
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Queen_Of_North to je kao kad se upadne u začarani krug pa izbjegavaš stvari/događaje/whatever koje ti stvaraju stres ili anksioznost… Onda se baš preporučuje odlučno ići točno tamo gdje ti se stres ponavlja ali trenirat mozak da misli pozitivno. Time se postižu neki rezultati inače pomoći nema. 🤷🏼♀️ A kako da ti kažem, u ovom slučaju jedino same sebi možemo pomoć jer nitko neće rodit umjesto nas. Dakle, moramo ići tamo i to je to. Na nama je sve. Ima žena koje prolaze ozbiljne komplikacije tako da ne bi ulazila u to, ali većina ih nema. Samo opušteno i bit će sve okej. Ja evo jedva čekam upoznat svoju mrvu i to mi je najveća snaga i motivacija.
Iz Splita sam također… 👋🏻👋🏻
Hehe, pa izloziti se strahu/stresu moram, to ne mogu izbjeci, roditi moram, ne moze roditi netko drugi umjesto mene. Svega sam vrlo svjesna i znam kako to izgleda i sto me ceka, pa ne smatram da je ista lose u pitanju koje sam postavila mame koje ste to prosle, da li vas je strah poroda, niti da se trebam nesto dodatno objasnjavati i jos manje pravdati.
Sretno!
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Meni je prva beba, ne znam sto me ceka, pa me ne moze ni biti strah. Vise sam nekako blago nervozna, vjerujem da ce to biti sve vise kako se blizi porod. Govorim si da ce sve biti u redu, da ce sve ici kako treba. Vrlo vjerojatno cu traziti epiduralnu, i to je to zasad 🤷♀️ tako se tjesim 😅
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Queen_Of_North to je kao kad se upadne u začarani krug pa izbjegavaš stvari/događaje/whatever koje ti stvaraju stres ili anksioznost… Onda se baš preporučuje odlučno ići točno tamo gdje ti se stres ponavlja ali trenirat mozak da misli pozitivno. Time se postižu neki rezultati inače pomoći nema. 🤷🏼♀️ A kako da ti kažem, u ovom slučaju jedino same sebi možemo pomoć jer nitko neće rodit umjesto nas. Dakle, moramo ići tamo i to je to. Na nama je sve. Ima žena koje prolaze ozbiljne komplikacije tako da ne bi ulazila u to, ali većina ih nema. Samo opušteno i bit će sve okej. Ja evo jedva čekam upoznat svoju mrvu i to mi je najveća snaga i motivacija.
Iz Splita sam također… 👋🏻👋🏻
Hehe, pa izloziti se strahu/stresu moram, to ne mogu izbjeci, roditi moram, ne moze roditi netko drugi umjesto mene. Svega sam vrlo svjesna i znam kako to izgleda i sto me ceka, pa ne smatram da je ista lose u pitanju koje sam postavila mame koje ste to prosle, da li vas je strah poroda, niti da se trebam nesto dodatno objasnjavati i jos manje pravdati.
Sretno!
Potpisujem sve, i blaženo neznanje prvi put, a svakome je u podsvijesti da si pokusa olaksati jer sad znamo kaj nas ceka i stvarno zena koja jos nije rodila, uz najbolju namjeru, ne može znati... Znamo da moramo, da nitko ne može umjesto nas, da povratka nema, ali bilo kakav savjet ili iskustvo kako olakšati, je vrijednos 🤗 Bilo bi dobro da cujemo neko iskustvo s epiduralnom 😃
Ja sam dosta aktivna zadnjih par dana, u zg sam pa sam okolo naokolo a nemam adekvatnu obuću za takve egzibicije, trebam neke dobre natikače, gledam što futti nudi ali sve što mi se svida je rasprodano 😥 pa zato umor i bolne noge 😬 moram kupiti magnezij ❤️ ja ne razmisljam o porodu kako bude prilagoditi ću se.
BlairWaldorf 😊ja ti imam Birkenstock papuče i to su mi najbolje kupila sam ih na početku ljeta 😁u tome sam bila cijelo ljeto.Mozda na ecipele da pogledaš 🥰I Tako sam ti ja u subotu od 10 ujutro do 21 h navečer bila aktivna išli smo na Brijune oko 18 h kada smo došli ja nisam mogla hodati u tenisicama koje inače nosim toliko su mi noge otekle užas tako da te totalno razumijem ,ne znam šta ćemo nositi u jesen 😅 ne znam šta evo ☕🍪
BlairWaldorf 😊ja ti imam Birkenstock papuče i to su mi najbolje kupila sam ih na početku ljeta 😁u tome sam bila cijelo ljeto.Mozda na ecipele da pogledaš 🥰I Tako sam ti ja u subotu od 10 ujutro do 21 h navečer bila aktivna išli smo na Brijune oko 18 h kada smo došli ja nisam mogla hodati u tenisicama koje inače nosim toliko su mi noge otekle užas tako da te totalno razumijem ,ne znam šta ćemo nositi u jesen 😅 ne znam šta evo ☕🍪
Ja ti imam usku nogu pa sam čula da su futti vise za užu nogu a B. prikladnije za širu, ne znam jel to istina.. ali i B su mi dosta tvrde, pretpostavljam da se razmeksaju ipak malo tokom vremena... Kad su cipele u pitanju voljela bi probati jer bas imam dugu, a usku nogu, plus ravna stopala ... Inače nosim uloske napravljene po mjeri i nemam problema s bolnim nogama ali ne i ljeti 😵 tako da sutra nastavljam s potragom nakon sto nadam se uspjesno odradim OGTT 😅🙈 idem u breyer ko ga sljivi 🌝
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Za jesen imam u planu kupiti neke odlične tenisice, nema druge 😇
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja ti imam usku nogu pa sam čula da su futti vise za užu nogu a B. prikladnije za širu, ne znam jel to istina.. ali i B su mi dosta tvrde, pretpostavljam da se razmeksaju ipak malo tokom vremena… Kad su cipele u pitanju voljela bi probati jer bas imam dugu, a usku nogu, plus ravna stopala … Inače nosim uloske napravljene po mjeri i nemam problema s bolnim nogama ali ne i ljeti 😵 tako da sutra nastavljam s potragom nakon sto nadam se uspjesno odradim OGTT 😅🙈 idem u breyer ko ga sljivi 🌝
Ja ti imam isto usku nogu jako ali Birkenstock su mi dobre 😁 hoćeš ti to junački 💪💪💪💪to ideš privatno 😁nek ti onda stave mrvicu limuna pa ti bude lakše 💪hoćeš ti to javi kako je prošlo 😊
Za jesen imam u planu kupiti neke odlične tenisice, nema druge 😇
Imaš neke tenisice u vidu 😁tako ću i ja ali pola broja veće tako da me ne stišće ☺️🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji