Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    puna_pitanja
    17. Kolovoz 2022. 08:24

Blair, sretno na ogtt danas! ❤  

30g, OTP 10.11.

puna_pitanja
    17. Kolovoz 2022. 08:25

ancy2010

Queen_of_North

Jedno pitanje: mame koje ste rodile do sada i koje su opet trudne, da li vas je strah poroda? Nisam do sada razmisljala prervise o tome, ali evo kako vrijeme odmice, sada sam 24 tjedan, doci ce i porod brzo.
    Rodila sam vaginalno, naravno bez icega, epiduralnu samo dobivaju povlastene, bolovi ajme nesnosni, krupno dijete i svasta nesto :D
    U prvoj trudnoci su mi svi govorili, sigurno jedva cekas porod kada ne znas sto te ceka, e sada kada znam sto me ceka ehehehe, e ne znam sto bih rekla, znam da to moram proci opet ali me straaah da necu moci to opet

Ja sam imala pozitivno iskustvo na prvom porodu, sve mi je nekako proslo ko da sam bila na izletu..trudove nisam imala, nisam se otvarala, stavili su mi gel koji na mene uopce nije djelova, drip mi nisu davali, zaspala skoro u rađaoni dok su cekali da proradi gel, zavrsila na carskom od kojeg sam se super brzo oporavila, bez nekih bolova, vec drugi dan bila na nogama..nadam se da ce tako bit i drugi put😅 meni je najveća muka bila lezanje u bolnici par dana prije poroda jer sam prinila i mislili su da mi curi plodna voda, pa to iscekivanje me satralo..e da iz Splita sam i rodila sam tamo tako da imam pozitivna iskustva sa doktorima i babicama

Ovo mi je top kad procitam o trudnicama koje zaspu ili skoro zaspu 😊 Super je kad imas pozitivno iskustvo s prvog poroda, ima nade da bude i drugi ok

30g, OTP 10.11.

BlairWaldorf
    17. Kolovoz 2022. 08:30

puna_pitanja

Blair, sretno na ogtt danas! ❤

Ma ne idem danas nigdi 🤣 ostajem doma malo za promjenu. Noge me uzasno bile poludjeti ću 🙈

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    17. Kolovoz 2022. 08:31

Idem jedino danas po magnezij u ljekarnu, dm po paket i eventualno kino večeras 😅 a možda i nista od toga ☕

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

puna_pitanja
    17. Kolovoz 2022. 08:37

BlairWaldorf

Idem jedino danas po magnezij u ljekarnu, dm po paket i eventualno kino večeras 😅 a možda i nista od toga ☕

A ja sam bila uvjerena da je za danas planiran ogtt 🤣 Al slazem se da bolje nikud po ovoj vrucini. Ja izisla prosetati prije posla, jedva se vracam kuci, vec je ugrijalo. 

30g, OTP 10.11.

BlairWaldorf
    17. Kolovoz 2022. 08:46

puna_pitanja

BlairWaldorf

A ja sam bila uvjerena da je za danas planiran ogtt 🤣 Al slazem se da bolje nikud po ovoj vrucini. Ja izisla prosetati prije posla, jedva se vracam kuci, vec je ugrijalo.

Ne moram se najaviti i da bio je planiran ali sam navečer odustala i jela sam ugljikohidratne pekarske sunka sir kiflice iza devet navečer 🤷🤣 kako ti je jos raditi ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

puna_pitanja
    17. Kolovoz 2022. 08:57

BlairWaldorf

puna_pitanja

BlairWaldorf

Ne moram se najaviti i da bio je planiran ali sam navečer odustala i jela sam ugljikohidratne pekarske sunka sir kiflice iza devet navečer 🤷🤣 kako ti je jos raditi ?

Sjedilacki je posao, pa je meni najveci problem sto me guzica boli od sjedenja 🤣 Kukovi se umore, moram ih razgibavati kad se sjetim, i hemeroidi 🥴 Ali meni je neprocjenjivo raditi jer mi mozak radi, ne funkcioniram dobro kad sam cijeli dan sama sa svojim mislima, krenem u crne vode... tako da se nadam raditi do kraja, a onda se sto vise uposliti pripremama za docek, samo da imam sto manje slobodnog vremena za nepotrebna razmisljanja 😊 
    A kako je tebi ne-raditi? Većina žena koje su na komplikacijama, a s kojima sam pricala, nemaju ovih mentalnih problema kao ja, pa im nije loše ne raditi 🤣 Al jel ti traje dan 100 sati ili i dalje proleti

30g, OTP 10.11.

BlairWaldorf
    17. Kolovoz 2022. 09:39

Odlično mi je ne raditi i dan mi proleti jako brzo jer sam se satrala od posla zadnjih par godina tako da godi promjena ☕😀 crne misli  ... Skuhala ja tursku pa natočila pola šalice, sad si brijem jel to puno ? Jel to zdravo? 🤷 Sve smo iste ... Ali onda se trgnem, dobro je ... Samo fokus na pozitivu, ali znam kako ti je sve nekad skrenemo u takve misli ... 🤷😀 Hemoroidi ? Imas problema sa stolicom ? Da si nabavis neko jastuk za posao ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

puna_pitanja
    17. Kolovoz 2022. 09:54

BlairWaldorf

Odlično mi je ne raditi i dan mi proleti jako brzo jer sam se satrala od posla zadnjih par godina tako da godi promjena ☕😀 crne misli … Skuhala ja tursku pa natočila pola šalice, sad si brijem jel to puno ? Jel to zdravo? 🤷 Sve smo iste … Ali onda se trgnem, dobro je … Samo fokus na pozitivu, ali znam kako ti je sve nekad skrenemo u takve misli … 🤷😀 Hemoroidi ? Imas problema sa stolicom ? Da si nabavis neko jastuk za posao ?

Uhvatili su me bas prosli tjedan, pa sam si narucila onaj donut jastuk, sad cekam da dodje 😊 A nisam imala nekih problema sa stolicom prije, moguce da je od zeljeza sta sam pocela piti, nemam pojma, ali su bili i gosti prosli tjedan pa sam malo losije jela, mesa i ugljikohidrata vise nego inace... ugl, nadam se da se nece pogorsavati ako nista drugo. 

Al super je da ti godi i da dozivljavas ovo vrijeme kao odmor i posvetiti se sebi , bas si treba ugađati koliko je moguce. 

30g, OTP 10.11.

• Salvatore19
    17. Kolovoz 2022. 10:35

Meni je isto dobro doma na cuvanju 😊 iako sam se ja nadala raditi jos, bolje ne, i gin me potjerala doma na komplikacije haha. Inace radim kao stomatolog, pa nije bas pametno da se izlazem svakakvim klicama i virusima sad, a i zahtjevan je posao sto se tice nezgodnih polozaja leda i slicno. Sjedila ili stajala, svakako mi je neugodno. Prvo tromjesecje sam vise puta mislila da cu se ispovracat po pacijentima 🙈 mene ne muce "crne misli" doma, jedino mi je nekad dosadno. Postala sam luda kucanica, cistim, kuham, pecem kolace... da mi prode dan. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.