Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    16. Kolovoz 2022. 18:15

Martina ajme kako dobiti epiduralnu u Vž,  mislim da si i ti tamo rekla da si rodila. Znam par zena koje su ju jednostavno pri porodu zatrazile i dobile, meni je bila subota i naravno da nije bilo anesteziologa,  a mogli smo i popricati i sve, divnih 10 h 😂😂😂😂

Ma nije to cure strah,  to je nervoza. Jednom upoznas tu bol i tesko da ti nece proci kroz glavu ajme opet ce boljeti, da li cu mozda ovaj put roditi prirodno, cekati kod kuce kroz trudove cim duze, da li ce opet biti drip. Vidjeti cete u drugoj, trecoj trudnoci da cete razmisljati 😂. To ne znaci da vas je strah il da imate panicne ispade, samo mozak radi svoje. 
    Sve u svemu, lijep je to događaj,  a ni jedna zena vam nece reci da ne boli,  jer boli. 
    I da slazem se, blazeno neznanje prvi put. Tad mozes samo cuti price i razmisljati 😂

Lavendera
    16. Kolovoz 2022. 19:19

Lonmi

Martina ajme kako dobiti epiduralnu u Vž, mislim da si i ti tamo rekla da si rodila. Znam par zena koje su ju jednostavno pri porodu zatrazile i dobile, meni je bila subota i naravno da nije bilo anesteziologa, a mogli smo i popricati i sve, divnih 10 h 😂😂😂😂
    .
    Ma nije to cure strah, to je nervoza. Jednom upoznas tu bol i tesko da ti nece proci kroz glavu ajme opet ce boljeti, da li cu mozda ovaj put roditi prirodno, cekati kod kuce kroz trudove cim duze, da li ce opet biti drip. Vidjeti cete u drugoj, trecoj trudnoci da cete razmisljati 😂. To ne znaci da vas je strah il da imate panicne ispade, samo mozak radi svoje.
    Sve u svemu, lijep je to događaj, a ni jedna zena vam nece reci da ne boli, jer boli.
    I da slazem se, blazeno neznanje prvi put. Tad mozes samo cuti price i razmisljati 😂

Upast cu poput padobranca i potpisati svaku rijec. Ne mozes ne razmisljati o tome, pogotovo kada znas sto te ceka, plus zene koje su imale mozda losije iskustvo i tezi porod, one pogotovo.. 
    Ja sam rodila u 10 min od kako sam usla u radaonu, ni 2h od kako sam dosla u bolnicu s trudovima na 3 min, i opet sad kako se tjedni nizu i nizu, ne mogu ne razmisljati povremeno o tome. Bas to sto kazes, nervoza jer znas da boli i koliko boli i da mora tako, ali ona vec sto put recena recenica "kad ti daju u ruke dijete automatski sve prestane", eto tako je iz mog iskustva.. Sad znam razmisljati pa hoce biti tako brz porod i dobar kao i prvi, ali kako bude proci ce i to, samo neka je s djetetom sve u redu, da je zivo i zdravo, pa nek me boli koliko god mora. Za malu mrvu sve pretrpit. Nismo ni svjesne sto mozemo podnjeti za dijete dok ne dode taj trenutak. Ali samo bez nekog panicnog straha, vjerujuci da mozemo to i polako☺️
    Ja prijavljujem nepodnosljivu pospanost i umor zadnjih dana.. Prekosutra pregled pa se veselim vidjeti curku opet☺️ I cuti da je sve dobro🥰 Ceka me OGTT nakon pregleda, ne veselim se tome bas ali samo da nalaz bude ok.. Od opereme imamo sve od prve curke, nadokupila par bodija 56 vel i za izlazak🙈
    Nadam se da ste i vi ostale curke dobro..🥰

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

BlairWaldorf
    16. Kolovoz 2022. 19:25

snowwhite1410

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

Ja sam dosta aktivna zadnjih par dana, u zg sam pa sam okolo naokolo a nemam adekvatnu obuću za takve egzibicije, trebam neke dobre natikače, gledam što futti nudi ali sve što mi se svida je rasprodano 😥 pa zato umor i bolne noge 😬 moram kupiti magnezij ❤️ ja ne razmisljam o porodu kako bude prilagoditi ću se.

BlairWaldorf 😊ja ti imam Birkenstock papuče i to su mi najbolje kupila sam ih na početku ljeta 😁u tome sam bila cijelo ljeto.Mozda na ecipele da pogledaš 🥰I Tako sam ti ja u subotu od 10 ujutro do 21 h navečer bila aktivna išli smo na Brijune oko 18 h kada smo došli ja nisam mogla hodati u tenisicama koje inače nosim toliko su mi noge otekle užas tako da te totalno razumijem ,ne znam šta ćemo nositi u jesen 😅 ne znam šta evo ☕🍪

Ja ti imam usku nogu pa sam čula da su futti vise za užu nogu a B. prikladnije za širu, ne znam jel to istina.. ali i B su mi dosta tvrde, pretpostavljam da se razmeksaju ipak malo tokom vremena… Kad su cipele u pitanju voljela bi probati jer bas imam dugu, a usku nogu, plus ravna stopala … Inače nosim uloske napravljene po mjeri i nemam problema s bolnim nogama ali ne i ljeti 😵 tako da sutra nastavljam s potragom nakon sto nadam se uspjesno odradim OGTT 😅🙈 idem u breyer ko ga sljivi 🌝

Ja ti imam isto usku nogu jako ali Birkenstock su mi dobre 😁 hoćeš ti to junački 💪💪💪💪to ideš privatno 😁nek ti onda stave mrvicu limuna pa ti bude lakše 💪hoćeš ti to javi kako je prošlo 😊

Idem u breyer jer su mi rekli stavit limun u tekućinu i mogu ležati 😬🤣🤷 eto! Javim kako je bilo 🤣🙈
    Onda ću isprobati B. idem malo guglati (možda imaju koje popuste) ... taman se vratila doma nakon sto sam obavila neke sitnice u kvartu, spaliti ću ove natikače, noge me bole 😅 a na moru ostavila više manje svu ljetnu obuću 😵 ali ni s njom nisam zadovoljna, trebaju mi ortopedske 😑🤷 sinoć sam istrazivala tenisice i svi se kunu u Skechers zbog memorijske pjene, nisam ih imala, moram probati ... Vidim da i Walkmax sad ima okej modele, moram i njih isprobati i u kojima se budem osjećala kao da hodam na oblacima te su moje 🤣

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• iness88
    16. Kolovoz 2022. 19:28

Ja sam sve načine isprobala. I samo da napomenem prag boli mi je 0 !  Prvi porod prirodno s epiduralnom. Savršeno iskustvo,jer iskreno nezz kako bi 15h podnijela bez nje. 2 porod je bio carski rez,e to mi je katastrofa ,iza oporavak 5 dana sam bila koma i jedva sposobna za brigu oko bebe...treći porod prirodan bez ičega ,rodila jako brzo u 3 truda . To mi je odlično,najbolji porod i dao Bog da mi takav bude i ovaj četvrti i "zadnji" put 😅

👩‍❤️‍👨-2007 💙❤️💙💙
    Čekamo 👶 03.02.2023

BlairWaldorf
    16. Kolovoz 2022. 19:30

Kad smo kod ogtt ginekolog kaze da nije ali nije li malo rano raditi ga u 22 TT? Kad ste ga vi radile ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

keti91
    16. Kolovoz 2022. 19:38

BlairWaldorf

Kad smo kod ogtt ginekolog kaze da nije ali nije li malo rano raditi ga u 22 TT? Kad ste ga vi radile ?

Ja sam ga radila u 24tt...i sad opet moram al sad sam 27tt 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

BlairWaldorf
    16. Kolovoz 2022. 20:16

keti91

BlairWaldorf

Ja sam ga radila u 24tt…i sad opet moram al sad sam 27

Zasto moras opet ? Ma vjerovat ću ginekologu i neću guglati 🙈😅 ako on kaze da nije rano onda nije 😬

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    16. Kolovoz 2022. 20:33

https://ibb.co/rwC03Ws

Cure sto ovo znači ne priznaju test u bolnici ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lavendera
    16. Kolovoz 2022. 20:58

BlairWaldorf

U prvoj trudnoxi radila sa 23tt, a sad cekam pregled da mi pusti uputnicu dr. Druga doktorica pa valjda i drugacije ovaj put🤷🏻‍♀️

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Martina2020
    16. Kolovoz 2022. 21:13

Lonmi

Martina ajme kako dobiti epiduralnu u Vž, mislim da si i ti tamo rekla da si rodila. Znam par zena koje su ju jednostavno pri porodu zatrazile i dobile, meni je bila subota i naravno da nije bilo anesteziologa, a mogli smo i popricati i sve, divnih 10 h 😂😂😂😂
    .
    Ma nije to cure strah, to je nervoza. Jednom upoznas tu bol i tesko da ti nece proci kroz glavu ajme opet ce boljeti, da li cu mozda ovaj put roditi prirodno, cekati kod kuce kroz trudove cim duze, da li ce opet biti drip. Vidjeti cete u drugoj, trecoj trudnoci da cete razmisljati 😂. To ne znaci da vas je strah il da imate panicne ispade, samo mozak radi svoje.
    Sve u svemu, lijep je to događaj, a ni jedna zena vam nece reci da ne boli, jer boli.

Nemam pojma iskreno 😅 zato i razmisljam o tome, kako , kaj napraviti... Pitati prije, nisam pametna.. znam da je nekad stvarno visa sila, ako je anesteziolog na operaciji, a samo jedan radi, jasno da nist... Zato bi bilo dobro da se neko javi kome je uspjelo dobiti epiduralnu u Vž u skorije vrijeme :) ti imas termin mjesec dana prije, pa mozda ti se posreci 🍀 ili budes dosla u rađaonu sa svojim trudovima i gotova za 10 min, pa ne treba epi :D moze i tak ;) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.