![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Cao curke napokon da se i pridruzim prije 2 sedmice sam saznala sa dam trudna, inace mjesec prije toga sam imala spontani a godinu prije takodje razkog ne znam. Uglavnom prosli mjesec se desilo ponovo ali mi se nismo predali i odmah naredni mjesec saznam da sam u trugom stanju danas nam je 6tj za 2 sedmice kontrola, ne mogu da docekam taj dan non stop imam neki strah od proslih iskustava cak mialim da ssbi umisljam neke bolove
Za sada od simptoma imam mucnine ujutro i u toku dana bez povracanja, gadjenje na odredjenu hranu, preznojavam se navece haos, grudi me bole i ispod pazuha kao da mi je zlijezda iskocila pa zanima me da li ima neko slicno iskustvo ja sam vec u panici da li je to normalno
PS termin mi je 17.12 sto ki je trenutno nebitno samo da mi sve bude u redu sa bebom
Pozdrav i dobrodošla! ☺️ Sve to sto si nabrojala su simptomi trudnoce, osim ovog zadnjeg (valjda), moguce da ti se upalila dlaka od brijanja ali ne vjerujem da ima veze s trudnocom i da znaci nesto lose 😉
Evo jedna slika koju ja cesto pogledam kad me uhvati panika, i za sve nas koje smo imale spontani https://ibb.co/gv30Vvn ♥️
Samo se nemoj sekirat jer to najviše steti...☺️ U kojim tjednima si imala spontani, odmah u početku ili?
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Cao curke napokon da se i pridruzim prije 2 sedmice sam saznala sa dam trudna, inace mjesec prije toga sam imala spontani a godinu prije takodje razkog ne znam. Uglavnom prosli mjesec se desilo ponovo ali mi se nismo predali i odmah naredni mjesec saznam da sam u trugom stanju danas nam je 6tj za 2 sedmice kontrola, ne mogu da docekam taj dan non stop imam neki strah od proslih iskustava cak mialim da ssbi umisljam neke bolove
Za sada od simptoma imam mucnine ujutro i u toku dana bez povracanja, gadjenje na odredjenu hranu, preznojavam se navece haos, grudi me bole i ispod pazuha kao da mi je zlijezda iskocila pa zanima me da li ima neko slicno iskustvo ja sam vec u panici da li je to normalno
PS termin mi je 17.12 sto ki je trenutno nebitno samo da mi sve bude u redu sa bebom
Pozdrav i dobrodošla! ☺️ Sve to sto si nabrojala su simptomi trudnoce, osim ovog zadnjeg (valjda), moguce da ti se upalila dlaka od brijanja ali ne vjerujem da ima veze s trudnocom i da znaci nesto lose 😉
Evo jedna slika koju ja cesto pogledam kad me uhvati panika, i za sve nas koje smo imale spontanihttps://ibb.co/gv30Vvn ♥️
Samo se nemoj sekirat jer to najviše steti…☺️ U kojim tjednima si imala spontani, odmah u početku ili?
Inace uvijek pred mecu mi se pojavljivala ta zlijezda ispod pazuha isla sam na ultra zvuk dojki tada mi je doktor rekao da je to zlijezda koja se luci pred mecu pa se sada pitam da li je to i u trdunoci normalno, takodje ponekad imam kao neko presjecanje u donjem dijelu stomaka valjda je i to normalno nadam se, toliko imam strah da kada god idem u wc provjeravam ima li ista na toalet papiru
Pokusavam uvijek pozitivno razmisljati i molim boga samo da sve bude oke i jedva cekam sl pregled tada bi srce trebalo poceti kucati za mene bi to bio najsrecniji dan u zivotu❤️😍
Prvi spontani je bio u 4nedelji plod se prestao razvijati, a druga u 2 tj moguce da je bila biokemijska nisam sigurna ppsto mi je meca samo 4 dana kasnila i tada sam uradila test koji pokazuje i tjedne dan nakon sam prokrvarila
Aha aha, a moze biti da se ista ta zljezda upali i u trudnoci, hormoni rade svoje ☺️ probaj vidjeti s tim doktorom... bolovi u trbuhu su normalni sve dok ne bole jako i dok nema krvi, ma budi bez brige 😉 mislim da vecina nas ovdje strepi i strepit ce dok beba ne zaplače, a tako je nama mamama, sta se moze ♥️ da da to su vjerojatno bile biokemijske, ne preostaje nam nista nego misliti pozitivno i nadati se najboljem ☺️☺️☺️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Aha aha, a moze biti da se ista ta zljezda upali i u trudnoci, hormoni rade svoje ☺️ probaj vidjeti s tim doktorom… bolovi u trbuhu su normalni sve dok ne bole jako i dok nema krvi, ma budi bez brige 😉 mislim da vecina nas ovdje strepi i strepit ce dok beba ne zaplače, a tako je nama mamama, sta se moze ♥️ da da to su vjerojatno bile biokemijske, ne preostaje nam nista nego misliti pozitivno i nadati se najboljem ☺️☺️☺️
Kako sam citala moguce je da se upali i u trudnoci ali ne prepustam slucaju na sl pregledu cu pitati doktora☺️
Za sada je svs u najboljem redu preventivno mi ke doktor prepisao progesteron kada sam ispricala svoja iskustva pa nadam se da ce se sve lijepo zavrsiti 🥰 upravo tako mislim da ti strahovi traju kroz cijelu trudnocu da se necemo bas skroz opustiti dok ne vidimo ono malo cudo zivo zdravo ❤️ upravo tako 🥰🥰
Aha aha, a moze biti da se ista ta zljezda upali i u trudnoci, hormoni rade svoje ☺️ probaj vidjeti s tim doktorom… bolovi u trbuhu su normalni sve dok ne bole jako i dok nema krvi, ma budi bez brige 😉 mislim da vecina nas ovdje strepi i strepit ce dok beba ne zaplače, a tako je nama mamama, sta se moze ♥️ da da to su vjerojatno bile biokemijske, ne preostaje nam nista nego misliti pozitivno i nadati se najboljem ☺️☺️☺️
Kako sam citala moguce je da se upali i u trudnoci ali ne prepustam slucaju na sl pregledu cu pitati doktora☺️
Za sada je svs u najboljem redu preventivno mi ke doktor prepisao progesteron kada sam ispricala svoja iskustva pa nadam se da ce se sve lijepo zavrsiti 🥰 upravo tako mislim da ti strahovi traju kroz cijelu trudnocu da se necemo bas skroz opustiti dok ne vidimo ono malo cudo zivo zdravo ❤️ upravo tako 🥰🥰
Da i meni je dao preventivno barem do 12tt pa cemo onda vidjeti ocu nastaviti piti ili ne, ali barem se osjećam zasticenije, ipak je to cuvar trudnoce 🤰☺️ eto samo strpljeno sad do pregleda, napisi datum kad ides ako zelis s nama na listu da nam vrijeme brze prolazi 😁
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Da i meni je dao preventivno barem do 12tt pa cemo onda vidjeti ocu nastaviti piti ili ne, ali barem se osjećam zasticenije, ipak je to cuvar trudnoce 🤰☺️ eto samo strpljeno sad do pregleda, napisi datum kad ides ako zelis s nama na listu da nam vrijeme brze prolazi 😁
Tako i ja isto nekako kap da sam sigurnija uvijek kontam bar me to malo stiti ☺️ naravno pregled mi je 5.5 i ne mogu ga docekati🥰🥰
Tako i ja isto nekako kap da sam sigurnija uvijek kontam bar me to malo stiti ☺️ naravno pregled mi je 5.5 i ne mogu ga docekati🥰🥰
Imamo onda na isti datum pregled. Znam kako ti je, nikako proc dani 🥱😂
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Imamo onda na isti datum pregled. Znam kako ti je, nikako proc dani 🥱😂
Jao bas svaki dan odbrajam koliko jos dana imam samo da prodju sti prije 🙊🥰
Cure,
imate li vi poslije gin.pregleds smedkasti iscjedak? Ja sam i prošli put i sad poslije pregleda s tim iscjedkom. Inače mi sve normalno.
Ja sam ga isto imala..i kad sam isla i na hitnu gin kad je sve stalo onda je krenuo smedji iscjedak..ja sam krvarila pa kazu da je to stara krv
Jel ti traje to dugo!?
Pa jučer odmah poslije pregleda mi je bio, kad sam došla doma i otišla na WC. Ali tak mi je bilo i prošli mjesec poslije pregleda. I danas imam malo. Misli , gin mi je radila i pregled i uzv, pa je vjerojatno i od toga.
Ti I ja smo točno mjesec dana razlike meni je termin 4.12😅
Hehe.. 😊😊🥰
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Cure, evo da se i ja javim. Pokupila sam nekakvu virozu pa povracam vec 2 dana, bila sam i na infuziji sinoc. No dobro, sve je palo u drugi plan kada su nam danas stigli rezultati Panorame :) Sad je i sluzbeno, stize nam jos jedan decko, a svi testovi su 'low risk' tako da smo presretni :)
Sortiraj odgovore
Najstariji