Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mar'ca🌺
    23. Travanj 2022. 11:22

Mare3112

puna_pitanja

Zene, skroz skrecem temu, al pliz pomoc jer mi je nije najjasnije koliku placu cu dobivati jednom kad odem na porodiljni. Nastupila je rasprava u kuci a svatko tumaci pravilnik koji smo nasli na svoj nacin. Znam da su komplikacije neki fiksni iznos bez obzira na iznos moje place, nadam se sa to necu morati otvarati jer je moja placa ipak nesto veca pa bi mi ostetilo budzet, a nemam naporan posao, dapace.

Plaća na porodiljnom je puna plaća koju si dobivala unazad 6 mj prosjeka bez naravno dodataka za prijevoz … porodiljni se dobila 45 dana prije poroda pa poslije 6mj plus 6 …. sad je po novom da se i drugih 6 mj dobiva puni iznos … za to su se izborili…što se tiče komplikacija najveći iznos je 4250

Ja sam otišla odmah na komplikacije i plaća će mi biti dosta manja, pa me zanima, kad otvorim porodiljni, onda mi se računa plaća prije odlaska na kompl? 

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Mareeeee3112
    23. Travanj 2022. 11:27

[quote=Mar'ca🌺][quote=Mare3112][quote=puna_pitanja]Zene, skroz skrecem temu, al pliz pomoc jer mi je nije najjasnije koliku placu cu dobivati jednom kad odem na porodiljni. Nastupila je rasprava u kuci a svatko tumaci pravilnik koji smo nasli na svoj nacin. Znam da su komplikacije neki fiksni iznos bez obzira na iznos moje place, nadam se sa to necu morati otvarati jer je moja placa ipak nesto veca pa bi mi ostetilo budzet, a nemam naporan posao, dapace.[/quote]

Plaća na porodiljnom je puna plaća koju si dobivala unazad 6 mj prosjeka bez naravno dodataka za prijevoz ... porodiljni se dobila 45 dana prije poroda pa poslije 6mj plus 6 .... sad je po novom da se i drugih 6 mj dobiva puni iznos ... za to su se izborili...što se tiče komplikacija najveći iznos je 4250[/quote]

Ja sam otišla odmah na komplikacije i plaća će mi biti dosta manja, pa me zanima, kad otvorim porodiljni, onda mi se računa plaća prije odlaska na kompl?[/quote]

Tako je ...pa jel si imala veću plaću od 4250 ...pa koliko dobivas sad na komplikacijama....da li imaš 12 mj staza unazad 2 god...to ti se isto gleda ....dali možda ides s porodiljnog na komplikacije ili ti je ovo sad nova trudnoca I išla si s posla na komplikacije.? Znam da ukoliko se ne zadovoljavaju uvijeti da komplikacije mogu biti i 2800 i 800 kn moraš zadovoljavati uvjete za komplikacije da bi dobivala puni iznos 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mar'ca🌺
    23. Travanj 2022. 11:32

Mare3112

[quote=Mar'ca🌺][quote=Mare3112][quote=puna_pitanja]Zene, skroz skrecem temu, al pliz pomoc jer mi je nije najjasnije koliku placu cu dobivati jednom kad odem na porodiljni. Nastupila je rasprava u kuci a svatko tumaci pravilnik koji smo nasli na svoj nacin. Znam da su komplikacije neki fiksni iznos bez obzira na iznos moje place, nadam se sa to necu morati otvarati jer je moja placa ipak nesto veca pa bi mi ostetilo budzet, a nemam naporan posao, dapace.[/quote]

Plaća na porodiljnom je puna plaća koju si dobivala unazad 6 mj prosjeka bez naravno dodataka za prijevoz … porodiljni se dobila 45 dana prije poroda pa poslije 6mj plus 6 …. sad je po novom da se i drugih 6 mj dobiva puni iznos … za to su se izborili…što se tiče komplikacija najveći iznos je 4250[/quote]

Ja sam otišla odmah na komplikacije i plaća će mi biti dosta manja, pa me zanima, kad otvorim porodiljni, onda mi se računa plaća prije odlaska na kompl?[/quote]

Tako je …pa jel si imala veću plaću od 4250 …pa koliko dobivas sad na komplikacijama….da li imaš 12 mj staza unazad 2 god…to ti se isto gleda ….dali možda ides s porodiljnog na komplikacije ili ti je ovo sad nova trudnoca I išla si s posla na komplikacije.? Znam da ukoliko se ne zadovoljavaju uvijeti da komplikacije mogu biti i 2800 i 800 kn moraš zadovoljavati uvjete za komplikacije da bi dobivala puni iznos[/quote]

Da da, dobila sam dosta više, i imam staža i te fore. Vidjet ćemo, nadamo se dobrom iznosu. 

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Mar'ca🌺
    23. Travanj 2022. 11:33

Cure,

imate li vi poslije gin.pregleds smedkasti iscjedak? Ja sam i prošli put i sad poslije pregleda s tim iscjedkom. Inače mi sve normalno. 

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Mareeeee3112
    23. Travanj 2022. 11:44

Marca🌺][quote=Mare3112][quote=Mar

Mare3112

puna_pitanja

Zene, skroz skrecem temu, al pliz pomoc jer mi je nije najjasnije koliku placu cu dobivati jednom kad odem na porodiljni. Nastupila je rasprava u kuci a svatko tumaci pravilnik koji smo nasli na svoj nacin. Znam da su komplikacije neki fiksni iznos bez obzira na iznos moje place, nadam se sa to necu morati otvarati jer je moja placa ipak nesto veca pa bi mi ostetilo budzet, a nemam naporan posao, dapace.

Plaća na porodiljnom je puna plaća koju si dobivala unazad 6 mj prosjeka bez naravno dodataka za prijevoz … porodiljni se dobila 45 dana prije poroda pa poslije 6mj plus 6 …. sad je po novom da se i drugih 6 mj dobiva puni iznos … za to su se izborili…što se tiče komplikacija najveći iznos je 4250

Ja sam otišla odmah na komplikacije i plaća će mi biti dosta manja, pa me zanima, kad otvorim porodiljni, onda mi se računa plaća prije odlaska na kompl?

Tako je ...pa jel si imala veću plaću od 4250 ...pa koliko dobivas sad na komplikacijama....da li imaš 12 mj staza unazad 2 god...to ti se isto gleda ....dali možda ides s porodiljnog na komplikacije ili ti je ovo sad nova trudnoca I išla si s posla na komplikacije.? Znam da ukoliko se ne zadovoljavaju uvijeti da komplikacije mogu biti i 2800 i 800 kn moraš zadovoljavati uvjete za komplikacije da bi dobivala puni iznos

Da da, dobila sam dosta više, i imam staža i te fore. Vidjet ćemo, nadamo se dobrom iznosu.

Onda ako imaš 12 mj staza i prosjek ti je veći od tih 4250 onda ćeš dobivat na komplikacijama 4250😅

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    23. Travanj 2022. 11:45

To ti je maksimalno u komplikacijama

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

keti91
    23. Travanj 2022. 12:07

[quote=Mar'ca🌺]Cure,

imate li vi poslije gin.pregleds smedkasti iscjedak? Ja sam i prošli put i sad poslije pregleda s tim iscjedkom. Inače mi sve normalno.[/quote]

Ja sam ga isto imala..i kad sam isla i na hitnu gin kad je sve stalo onda je krenuo smedji iscjedak..ja sam krvarila pa kazu da je to stara krv
    Jel ti traje to dugo!?

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Mar'ca🌺
    23. Travanj 2022. 12:10

keti91

[quote=Mar'ca🌺]Cure,

imate li vi poslije gin.pregleds smedkasti iscjedak? Ja sam i prošli put i sad poslije pregleda s tim iscjedkom. Inače mi sve normalno.[/quote]

Ja sam ga isto imala..i kad sam isla i na hitnu gin kad je sve stalo onda je krenuo smedji iscjedak..ja sam krvarila pa kazu da je to stara krv
    Jel ti traje to dugo!?[/quote]

Pa jučer odmah poslije pregleda mi je bio, kad sam došla doma i otišla na WC. Ali tak mi je bilo i prošli mjesec poslije pregleda. I danas imam malo. Misli , gin mi je radila i pregled i uzv, pa je vjerojatno i od toga. 

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Mareeeee3112
    23. Travanj 2022. 12:15

Marca🌺][quote=keti91][quote=Mar

Cure,

imate li vi poslije gin.pregleds smedkasti iscjedak? Ja sam i prošli put i sad poslije pregleda s tim iscjedkom. Inače mi sve normalno.

Jel ti traje to dugo!?

Pa jučer odmah poslije pregleda mi je bio, kad sam došla doma i otišla na WC. Ali tak mi je bilo i prošli mjesec poslije pregleda. I danas imam malo. Misli , gin mi je radila i pregled i uzv, pa je vjerojatno i od toga.

Ti I ja smo točno mjesec dana razlike  meni je termin 4.12😅

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Trudnica2022
    23. Travanj 2022. 17:32

Cao curke napokon da se i pridruzim  prije 2 sedmice sam saznala sa dam trudna, inace mjesec prije toga sam imala spontani  a godinu prije takodje razkog ne znam. Uglavnom prosli mjesec se desilo ponovo ali mi se nismo predali i odmah naredni mjesec saznam da sam u trugom stanju danas nam je 6tj za 2 sedmice kontrola, ne mogu da docekam taj dan non stop imam neki strah od proslih iskustava cak mialim da ssbi umisljam neke bolove 
    Za sada od simptoma imam mucnine ujutro i u toku dana bez povracanja, gadjenje na odredjenu  hranu, preznojavam se navece haos, grudi me bole i ispod pazuha kao da mi je zlijezda iskocila pa zanima me da li ima neko slicno iskustvo ja sam vec u panici da li je to normalno 
    PS termin mi je 17.12 sto ki je trenutno nebitno samo da mi sve bude u redu sa bebom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.