![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Pozz e ovako zanima me nesto prilikom rada nekog po kuci itd,pojavljuje se smedji iscjedak!? Kad mirujem sve je uredu
Imam hematom i pijem svoju terapiju? Jel moguce da je to od njega sve ili!? Narucena sam 26 04 pa cu ja njemu to svakako reci
Ja sam imala krvarenje kad sam usla u 11tt. Dobila sam terapiju i propisano mi je mirovanje. Nije razlog za paniku, ali s obzirom na hematom, bilo bi bolje da u narednim danima samo lezis. Nece kucanski poslovi nigdje pobjeci, a nek se muz/decko malo pokaze.
Pozz e ovako zanima me nesto prilikom rada nekog po kuci itd,pojavljuje se smedji iscjedak!? Kad mirujem sve je uredu
Imam hematom i pijem svoju terapiju? Jel moguce da je to od njega sve ili!? Narucena sam 26 04 pa cu ja njemu to svakako reci
Ja sam imala krvarenje kad sam usla u 11tt. Dobila sam terapiju i propisano mi je mirovanje. Nije razlog za paniku, ali s obzirom na hematom, bilo bi bolje da u narednim danima samo lezis. Nece kucanski poslovi nigdje pobjeci, a nek se muz/decko malo pokaze.
Ja sam imala isto krvarenje u 9tt i tad mi je on otkriven hematom
Pomogne muz kad je tu,al kad on ode na teren e onda opet na meni sve..al kad eto mirujem nista od iscjetka cim krenem nesto raditi odmah se pojavi i to samo kad odem na toalet kad se obrisem na ulosku nebude nista
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Pomogne muz kad je tu,al kad on ode na teren e onda opet na meni sve..al kad eto mirujem nista od iscjetka cim krenem nesto raditi odmah se pojavi i to samo kad odem na toalet kad se obrisem na ulosku nebude nista
Ma to ti je od hematoma. Ja sam normalno radila i normalno sve po doma radila, kad sam osjetila da mi je previše sam legla.. Slušaj svoje tijelo, više odmaraj, pusti kuću pusti sve.
.
Puna pitanja - aaa super još malo, sretno sretno ❤️ ja sam tek u 19h... Pa javim navečer situaciju 😊
Meni se u prvoj trudnoci srce culo s 6+4, a sad sa 6+1. Kod svoje doktorice idem u utorak, tada cu biti 7+5.
Cure, a jesu vam rekli kad doktori od cega nastanu ti hematomi, pogotovo ovi koji se pojave kasnije? Mene toga bas strah.
Od ugnježdavanja ploda, od rastezanja maternice, pucanja žilica unutra pa to malo krvi ne izađe van nego ostane u maternici u obliku krvnog ugruška...
Ma to ti je od hematoma. Ja sam normalno radila i normalno sve po doma radila, kad sam osjetila da mi je previše sam legla.. Slušaj svoje tijelo, više odmaraj, pusti kuću pusti sve.
.
Puna pitanja - aaa super još malo, sretno sretno ❤️ ja sam tek u 19h… Pa javim navečer situaciju 😊
Hvala na odg..legnem ja svako malo nista ne radim brzo,nesto napravim pa legnem
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Meni se u prvoj trudnoci srce culo s 6+4, a sad sa 6+1. Kod svoje doktorice idem u utorak, tada cu biti 7+5.
Cure, a jesu vam rekli kad doktori od cega nastanu ti hematomi, pogotovo ovi koji se pojave kasnije? Mene toga bas strah.
Od ugnježdavanja ploda, od rastezanja maternice, pucanja žilica unutra pa to malo krvi ne izađe van nego ostane u maternici u obliku krvnog ugruška…
Aaa kuzim, ajme. Ta krvarenja su tak zeznuta u trudnoći, ali dobro ako je vidljiv hematom onda se bar zna da je od njega, ali stres svejedno.
Mene izludio smeđi iscjedak od 13tt do 28 tt u prvoj trudnoći, a nije bilo ničeg vidljivog na uzv, da bi znali od kud krvarenje. Ovu trudnoću bi htjela školsku bez ičega takvoga 🙏
puna_pitanjada, bas bezvezno sto se tice slikica od nje, pa se nadam da cu ovu trudnocu ipak dobiti koju slikicu🥰
Hahaha nekaa nosi, bilo kuda slikica bebice svuda🤗☺️
Javi svakako kako ti je pregled prosao🤞🏻
snowwhite1410oo supeer, bas mi je lijepo sto nas ima tako u koji dan blizu, biti ce nam lakse podijeliti vrline i tegobe trudnoce s vremenom s obzirom da se mozemo tako popratiti blizu u danima
Daj Bože🙏🏻 Meni je doduse i prvi porod prosao i brzo i dobro, cak zacudujuce mozda za prvorotku sto sam bila, nadam se da ce i ovoga puta tako🤣
Hoće samo vjeruj i bit će ,moja sestra je rodila sada 05.04.2022. drugo dijete isto je prvo brzo a sada za drugo mi je rekla da je još lakše 😁bez epidural prirodno vaginali u 8 ujutro trudovi u 12:50 bebica ☺️joj ja bi bila isto presretna kada bi meni bilo tako 😍nadam se da hoće 😁🤰 🙏
Čestitke što si postala ponovo teta😍
Kcer sam rodila u 15 min, pred radaonu dosla u 14:55, a u 16:50 rodila, dok sam u predradaoni obavila pregled i setala po hodniku jos i eto samo 15min u radaoni bila🤷🏻♀️..Isto sam bez epiduralne i prirodno sve. Muz je isao samnom na porod i kaze kad me netko pita kako je bilo ja ne znam sta reci kad tek sto sam dosao isao sam doma🤣 Ali sam s malom u bolnicu otisla tek kad su trudovi bili na 3 min razmaka, bome ne znam dal cu se ovog puta usuditi tako odugovlaciti🤣s obzirom sto kazu da svaki iduci porod bi kao trebao ici brze🙈
Ajme meni 🥺 kako lijepo 😍😍😍😍 sigurno će ti biti i ovaj porod lak🤰prava si sretnica 🤗daj bože da meni bude tako 🙏a sada svaki porod je drugačiji i svaka žena drugačija 😁ali ti ako imaš neki savjet za takav porod samo reci ❤️
Snowwhite, ja mogu dati savjet za ono što mislim da je meni sigurno pomoglo kod brzog poroda. 2 dana sam prehodavala lažne trudove, vodenjak pukao doma u 21, došla u bolnicu u 22, rodila u 2:20. Bez ijednog šava, bez epiduralne, porod za poželjeti za prvorotku! Ulaskom u 9.mj sam počela jesti 6 datulja dnevno i pila čaj od lista maline. Kažu da potiču brže otvaranje, zato se prije ulaska u 9.mj nebi smjeli konzumirati u toj količini. Također sam išla na trudničke vježbe od 4 mj trudnoće do kraja, ovisi imate li to u vašem gradu, u Karlovcu ima zadnjih par godina. Vježbe za cijelo tijelo, za vaginalne mišiće (kegelove vježbe koje možete i doma raditi), psihička priprema... I na kraju trudnički tečaj (tad je zbog dolaska korone bio online na Rodinim stranicama). E tu stvarno saznaš kako porod funkcionira po fazama, što očekivati u kojoj fazi i shodno tome se ponašati. Mislim da bi se svaka trudnica trebala informirati i educirati o cijelom procesu poroda. Neke kažu, rađala sam 20 sati. Nisu rađale 20 sati, samo su na prve trudiće otišle u bolnicu zbog neznanja i straha pa su tamo ko fol rađale toliko dugo. Ja sam takve trudove prehodala po kavama i štopala ih. Tek kad su se pravilno javljali na 5 min sam krenula u bolnicu i prema tome rodila brzo. Naravno, to sve vrijedi ako nema komplikacija. Jesam ga ispisala sad 😂🤦🏼♀️
Snowwhite, ja mogu dati savjet za ono što mislim da je meni sigurno pomoglo kod brzog poroda. 2 dana sam prehodavala lažne trudove, vodenjak pukao doma u 21, došla u bolnicu u 22, rodila u 2:20. Bez ijednog šava, bez epiduralne, porod za poželjeti za prvorotku! Ulaskom u 9.mj sam počela jesti 6 datulja dnevno i pila čaj od lista maline. Kažu da potiču brže otvaranje, zato se prije ulaska u 9.mj nebi smjeli konzumirati u toj količini. Također sam išla na trudničke vježbe od 4 mj trudnoće do kraja, ovisi imate li to u vašem gradu, u Karlovcu ima zadnjih par godina. Vježbe za cijelo tijelo, za vaginalne mišiće (kegelove vježbe koje možete i doma raditi), psihička priprema… I na kraju trudnički tečaj (tad je zbog dolaska korone bio online na Rodinim stranicama). E tu stvarno saznaš kako porod funkcionira po fazama, što očekivati u kojoj fazi i shodno tome se ponašati. Mislim da bi se svaka trudnica trebala informirati i educirati o cijelom procesu poroda. Neke kažu, rađala sam 20 sati. Nisu rađale 20 sati, samo su na prve trudiće otišle u bolnicu zbog neznanja i straha pa su tamo ko fol rađale toliko dugo. Ja sam takve trudove prehodala po kavama i štopala ih. Tek kad su se pravilno javljali na 5 min sam krenula u bolnicu i prema tome rodila brzo. Naravno, to sve vrijedi ako nema komplikacija. Jesam ga ispisala sad 😂🤦🏼♀️
Lijepo je procitati ovakva iskustva. Ja sam se sopala datuljama, skakala po lopti, setala, penjala se po stepenicama- nema sto nisam probala i na kraju sipak. Prenjela sam 8 dana, zavrsila na indukciji koja je uzaludno trajala 12h i i onda na carskom.
Snowwhite, ja mogu dati savjet za ono što mislim da je meni sigurno pomoglo kod brzog poroda. 2 dana sam prehodavala lažne trudove, vodenjak pukao doma u 21, došla u bolnicu u 22, rodila u 2:20. Bez ijednog šava, bez epiduralne, porod za poželjeti za prvorotku! Ulaskom u 9.mj sam počela jesti 6 datulja dnevno i pila čaj od lista maline. Kažu da potiču brže otvaranje, zato se prije ulaska u 9.mj nebi smjeli konzumirati u toj količini. Također sam išla na trudničke vježbe od 4 mj trudnoće do kraja, ovisi imate li to u vašem gradu, u Karlovcu ima zadnjih par godina. Vježbe za cijelo tijelo, za vaginalne mišiće (kegelove vježbe koje možete i doma raditi), psihička priprema… I na kraju trudnički tečaj (tad je zbog dolaska korone bio online na Rodinim stranicama). E tu stvarno saznaš kako porod funkcionira po fazama, što očekivati u kojoj fazi i shodno tome se ponašati. Mislim da bi se svaka trudnica trebala informirati i educirati o cijelom procesu poroda. Neke kažu, rađala sam 20 sati. Nisu rađale 20 sati, samo su na prve trudiće otišle u bolnicu zbog neznanja i straha pa su tamo ko fol rađale toliko dugo. Ja sam takve trudove prehodala po kavama i štopala ih. Tek kad su se pravilno javljali na 5 min sam krenula u bolnicu i prema tome rodila brzo. Naravno, to sve vrijedi ako nema komplikacija. Jesam ga ispisala sad 😂🤦🏼♀️
Lijepo je procitati ovakva iskustva. Ja sam se sopala datuljama, skakala po lopti, setala, penjala se po stepenicama- nema sto nisam probala i na kraju sipak. Prenjela sam 8 dana, zavrsila na indukciji koja je uzaludno trajala 12h i i onda na carskom.
Ja sam isto jela datulje, ananas, stepenica u kuci ne fali, nema gdje me nije bilo.
Prenijela, inducirani, drip, 10 h 😂, ali rodila sam vaginalno.
Bas je od zene do zene.
Sortiraj odgovore
Najstariji