Puno novopečenih (ili po drugi put) mama ovdje od kad sam zadnje bila tu! Čestitam!!
Ja se mučim s mastitisom. Ajme, cure, pipajte sise stalno, ne dajte da se prepune, ako osjetite bilo kakvu kvrgu-masaža masaža masaža. Ja nisam ni skužila da imam kvrgicu, nisam nešto doživjela te redovite masaže i pipanje sisa. Preko noći, ali doslovno preko noći, temperatura prešla 41, htjeli me ostaviti u bolnici jer je bila previsoka za kućno liječenje. Ne sjećam se tko je ovdje preporučio cure iz Moja Primalja ali javila sam im se da me netko dođe izmasirati kako treba i spasile su me, uz to i antibiotik sad sam nemjerljivo bolje. Ne ponovilo se 😭
Ja sam ta za moje primalje 😀 Drago mi da ti pomogle!
Ribic kako se snalazis sa bebama,jeli uspiju jesti u isto vrijeme ,ja cekam da moje izadju s neonatologije
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Cure, sve najbolje u novoj godini ❤️
Do kad ste vi vozile? Ja imam 15tak dana do termina, mogu sama sve, ali odmah mama i svekrva skaču na mene da će me netko od njih vozit blabla. A meni to nema smisla kad sam ok 🤷🏼♀️
Mislim, imam malo više od pola sata u jednom smjeru, ali opet...

Do kad ste vi vozile? Ja imam 15tak dana do termina, mogu sama sve, ali odmah mama i svekrva skaču na mene da će me netko od njih vozit blabla. A meni to nema smisla kad sam ok 🤷🏼♀️
Mislim, imam malo više od pola sata u jednom smjeru, ali opet…
Ja vozila na kraju do 2 dana pred porod haha
30 g. oboje
OTP 9.11.
Ja sam vozila dan pred porod 😅 i to sportski auto sa sportskim sjedalima, onim kao skoljke. Nije bilo najduobnije, ali eto hahah.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Meni muz nije dao da vozim, i ostavljao mi veliku svotu novca za taxi 🙄🤣
ZM: 15.03.2022
TERMIN:20.12.2022
Cekamo malog Stipu 💙
🤰🏻❤️
Meni muz nije dao da vozim, i ostavljao mi veliku svotu novca za taxi 🙄🤣
Joj, ja san tvrdoglava i kad mi je vodenjak pukao sam se htjela sama vozit u bolnicu. Ajde, tu je inzistirao sa idem taksijem, pa sam poslusala. Samo zato da ne moram parking trazit 😅
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Totalno razumijem...meni mama visi na glavi, i morat ću imati ozbiljan razgovor s njom...muž mi je inače tokom tjedna na terenu, a vikendom doma. Ona je isplanirala od ponedjeljka kad muž ode na teren uselit k meni...a ja ne vidim smisao jer fkt mogu sve sama...isto tako i dalje vozim

Ja sam vozila do kraja u obe trudnoce, u prvoj i kad sam prinila išla sama na preglede u bolnicu
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Cure mene uhvatio prehlada 😭😭😭 grlo peče kosti me bole nos mi curi ja bebu dojim strah me da ju ne zarazim 😔😔😔
Ja sam vozila do kraja u obe trudnoce, u prvoj i kad sam prinila išla sama na preglede u bolnicu
Ja sam isto vozila do zadnjeg dana skoro tako da ako se dobro osjećaš možeš
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji