Cure, sve najbolje u novoj godini ❤️
Do kad ste vi vozile? Ja imam 15tak dana do termina, mogu sama sve, ali odmah mama i svekrva skaču na mene da će me netko od njih vozit blabla. A meni to nema smisla kad sam ok 🤷🏼♀️
Mislim, imam malo više od pola sata u jednom smjeru, ali opet…
Ja vozila na kraju do 2 dana pred porod haha
30 g. oboje
OTP 9.11.
Do kad ste vi vozile? Ja imam 15tak dana do termina, mogu sama sve, ali odmah mama i svekrva skaču na mene da će me netko od njih vozit blabla. A meni to nema smisla kad sam ok 🤷🏼♀️
Ja sam vozila dan pred porod 😅 i to sportski auto sa sportskim sjedalima, onim kao skoljke. Nije bilo najduobnije, ali eto hahah.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Meni muz nije dao da vozim, i ostavljao mi veliku svotu novca za taxi 🙄🤣
ZM: 15.03.2022
TERMIN:20.12.2022
Cekamo malog Stipu 💙
🤰🏻❤️
Meni muz nije dao da vozim, i ostavljao mi veliku svotu novca za taxi 🙄🤣
Joj, ja san tvrdoglava i kad mi je vodenjak pukao sam se htjela sama vozit u bolnicu. Ajde, tu je inzistirao sa idem taksijem, pa sam poslusala. Samo zato da ne moram parking trazit 😅
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Totalno razumijem...meni mama visi na glavi, i morat ću imati ozbiljan razgovor s njom...muž mi je inače tokom tjedna na terenu, a vikendom doma. Ona je isplanirala od ponedjeljka kad muž ode na teren uselit k meni...a ja ne vidim smisao jer fkt mogu sve sama...isto tako i dalje vozim
Ja sam vozila do kraja u obe trudnoce, u prvoj i kad sam prinila išla sama na preglede u bolnicu
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Cure mene uhvatio prehlada 😭😭😭 grlo peče kosti me bole nos mi curi ja bebu dojim strah me da ju ne zarazim 😔😔😔
Ja sam vozila do kraja u obe trudnoce, u prvoj i kad sam prinila išla sama na preglede u bolnicu
Ja sam isto vozila do zadnjeg dana skoro tako da ako se dobro osjećaš možeš
Cure mene uhvatio prehlada 😭😭😭 grlo peče kosti me bole nos mi curi ja bebu dojim strah me da ju ne zarazim 😔😔😔
Nebi trebala dobit od tebe posto dobiva antitijela, možeš eventualno stavit masku dok je dojis
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Cure meni dijete danas jos nije imao stolicu. Mokre pelena ima. Jos mi nije bila patronazna pa ne znam jel to ok ?
Od jučer se nekako bas losije osjećam, kao da sam emotivno preplavljena ali ne u dobro smislu. Jedina ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore