Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    razigrana
    02. Siječanj 2023. 17:00

Ana_

Cure, sve najbolje u novoj godini ❤️

Do kad ste vi vozile? Ja imam 15tak dana do termina, mogu sama sve, ali odmah mama i svekrva skaču na mene da će me netko od njih vozit blabla. A meni to nema smisla kad sam ok 🤷🏼‍♀️
    Mislim, imam malo više od pola sata u jednom smjeru, ali opet…

Ja vozila na kraju do 2 dana pred porod haha 

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Salvatore19
    02. Siječanj 2023. 19:41

Ana_

Do kad ste vi vozile? Ja imam 15tak dana do termina, mogu sama sve, ali odmah mama i svekrva skaču na mene da će me netko od njih vozit blabla. A meni to nema smisla kad sam ok 🤷🏼‍♀️

Ja sam vozila dan pred porod 😅 i to sportski auto sa sportskim sjedalima, onim kao skoljke. Nije bilo najduobnije, ali eto hahah. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

UrsulaBaby
    02. Siječanj 2023. 21:59

Meni muz nije dao da vozim, i ostavljao mi veliku svotu novca za taxi 🙄🤣

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

• Salvatore19
    03. Siječanj 2023. 06:12

UrsulaBaby

Meni muz nije dao da vozim, i ostavljao mi veliku svotu novca za taxi 🙄🤣

Joj, ja san tvrdoglava i kad mi je vodenjak pukao sam se htjela sama vozit u bolnicu. Ajde, tu je inzistirao sa idem taksijem, pa sam poslusala. Samo zato da ne moram parking trazit 😅 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• leptirić007
    03. Siječanj 2023. 08:18

Ana_

Totalno razumijem...meni mama visi na glavi, i morat ću imati ozbiljan razgovor s njom...muž mi je inače tokom tjedna na terenu, a vikendom doma. Ona je isplanirala od ponedjeljka kad muž ode na teren uselit k meni...a ja ne vidim smisao jer fkt mogu sve sama...isto tako i dalje vozim

ancy2010
    03. Siječanj 2023. 10:28

Ana_

Ja sam vozila do kraja u obe trudnoce, u prvoj i kad sam prinila išla sama na preglede u bolnicu

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

snowwhite1410
    03. Siječanj 2023. 11:15

Cure mene uhvatio prehlada 😭😭😭 grlo peče kosti me bole nos mi curi ja bebu dojim strah me da ju ne zarazim 😔😔😔

snowwhite1410
    03. Siječanj 2023. 11:16

ancy2010

Ana_

Ja sam vozila do kraja u obe trudnoce, u prvoj i kad sam prinila išla sama na preglede u bolnicu

Ja sam isto vozila do zadnjeg dana skoro tako da ako se dobro osjećaš možeš 

ancy2010
    03. Siječanj 2023. 12:58

snowwhite1410

Cure mene uhvatio prehlada 😭😭😭 grlo peče kosti me bole nos mi curi ja bebu dojim strah me da ju ne zarazim 😔😔😔

Nebi trebala dobit od tebe posto dobiva antitijela, možeš eventualno stavit masku dok je dojis

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

BlairWaldorf
    03. Siječanj 2023. 15:15

Cure meni dijete danas jos nije imao stolicu. Mokre pelena ima. Jos mi nije bila patronazna pa ne znam jel to ok ?
    Od jučer se nekako bas losije osjećam,  kao da sam emotivno preplavljena ali ne u dobro smislu. Jedina ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.