Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    santina
    01. Siječanj 2023. 06:50

Salvatore19

Koliko ja znam, nema whatsapp grupe. Ja sam za, svakako 😊 mogu ju cak i ja napraviti, ako su druge cure za to.

Sto se mene tice moze. Ako su druge cure za.. Bice nam svima lakse savjetovati se u grupi oko skokova, faza, grcica, problema itd.. 
    Onda ostavi samo svoj mail, da ti mozemo poslati brojeve.

• inesss
    01. Siječanj 2023. 07:28

BlairWaldorf

ribic

I da. Cinilo mi se 3.-4. dan da ta bol nikad nece stat. I kao kak svi pricaju bit ce iz dana u dan bolje. Al stvarno je. I vidjet ces za 10 dana kad ces sjedit po turski i sve. A sad ti se to cini kao znanstvena fantastika

Nadam se . Jer ovo je koma 😥

Dobro kazu cure bit ce svaki dan punooo bolje,evo meni par prijateljica kazu da im je vaginalan porod i oporavak bio stravican,dok im je carski bio nista naspram vaginalnom.Sestra je isto imala uzasan prirodan porod mjesec dana nije mogla nista tako da i taj prirodan porod zna biti uzasan.Al kazem ti za par dana ces sve moc ❤️Svima curama Sretna Nova Godina .Meni je bila luda i nezaboravna posto sam dva mjeseca u bolnici i sad imam i tu glupu infekciju cijelu noć sam gledala u strop,ludo i nezaboravno 🥳🥳🥳🥳🥳🥳

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

ancy2010
    01. Siječanj 2023. 10:34

Ja sam bila skroz ok nakon carskog treći dan, za razliku od cimerica koje su imale prirodan porod i bile rezane, nisu se mogle pomaknit..voltaren injekcije sam primala samo dva dana i nakon prvog i drugog carskog, stvarno me nije toliko bolilo, mogla sam sve oko bebe..sad nakon ovog poroda beba mi je bila par dana na neonatologiji, bez problema sam išla do njega, 4i dan izašla iz bolnice, 5i već sidila na kavi između posjeta njemu..a sve je to individualno, kako čije tijelo reagira

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

UrsulaBaby
    01. Siječanj 2023. 10:39

Cestitam svim curama koje si rodile 😍 i brz oporavak .. ja sam rodila priridno, imala jedan sav i doslovno sam isti san hodala, al me uzasno bilo strah imati stolicu 🙈 
    al prodje sve, mozete vi to 💪🏽

jel se itko drzi pravila nepranje kose 40 dana posle poroda il niste culi za to ? 🫣

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

UrsulaBaby
    01. Siječanj 2023. 10:42

iii sretna nova godina❤️❤️

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

• ribic
    01. Siječanj 2023. 11:04

UrsulaBaby

Cestitam svim curama koje si rodile 😍 i brz oporavak .. ja sam rodila priridno, imala jedan sav i doslovno sam isti san hodala, al me uzasno bilo strah imati stolicu 🙈

jel se itko drzi pravila nepranje kose 40 dana posle poroda il niste culi za to ? 🫣

Cula i ne znam zasto bi to netko radio 😂😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    01. Siječanj 2023. 11:06

santina

Salvatore19

Koliko ja znam, nema whatsapp grupe. Ja sam za, svakako 😊 mogu ju cak i ja napraviti, ako su druge cure za to.

Sto se mene tice moze. Ako su druge cure za.. Bice nam svima lakse savjetovati se u grupi oko skokova, faza, grcica, problema itd..

Stavim broj u potpis pa poslije izbrisem

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Salvatore19
    01. Siječanj 2023. 11:43

ribic

santina

Salvatore19

Stavim broj u potpis pa poslije izbrisem

Spremila 😊
    Evo mail, pa posaljite broj tko zeli: sabo.nela555@gmail.com

Sretna Nova godina svima! Neka nam bude mirna i puna ljubavi svima 😊

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• Salvatore19
    01. Siječanj 2023. 11:44

UrsulaBaby

Nikad cula, al zvuci mi presmijesno 😅 osisala bi se na celavo da nisam 40 dana prala kosu 😅

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

buhtlica23
    01. Siječanj 2023. 12:53

Salvatore19

UrsulaBaby

Nikad cula, al zvuci mi presmijesno 😅 osisala bi se na celavo da nisam 40 dana prala kosu 😅

Ja sam prala vec u bolnici mislim 3 dan.  Da ne perem kosu 40 dana ne bi mi ni ovo celavo pomoglo. Vjerovatno bi poludila 🤣😂. Ja se preporodim kad se okupam i operem kosu. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.