Koliko ja znam, nema whatsapp grupe. Ja sam za, svakako 😊 mogu ju cak i ja napraviti, ako su druge cure za to.
Sto se mene tice moze. Ako su druge cure za.. Bice nam svima lakse savjetovati se u grupi oko skokova, faza, grcica, problema itd..
Onda ostavi samo svoj mail, da ti mozemo poslati brojeve.
I da. Cinilo mi se 3.-4. dan da ta bol nikad nece stat. I kao kak svi pricaju bit ce iz dana u dan bolje. Al stvarno je. I vidjet ces za 10 dana kad ces sjedit po turski i sve. A sad ti se to cini kao znanstvena fantastika
Nadam se . Jer ovo je koma 😥
Dobro kazu cure bit ce svaki dan punooo bolje,evo meni par prijateljica kazu da im je vaginalan porod i oporavak bio stravican,dok im je carski bio nista naspram vaginalnom.Sestra je isto imala uzasan prirodan porod mjesec dana nije mogla nista tako da i taj prirodan porod zna biti uzasan.Al kazem ti za par dana ces sve moc ❤️Svima curama Sretna Nova Godina .Meni je bila luda i nezaboravna posto sam dva mjeseca u bolnici i sad imam i tu glupu infekciju cijelu noć sam gledala u strop,ludo i nezaboravno 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Ja sam bila skroz ok nakon carskog treći dan, za razliku od cimerica koje su imale prirodan porod i bile rezane, nisu se mogle pomaknit..voltaren injekcije sam primala samo dva dana i nakon prvog i drugog carskog, stvarno me nije toliko bolilo, mogla sam sve oko bebe..sad nakon ovog poroda beba mi je bila par dana na neonatologiji, bez problema sam išla do njega, 4i dan izašla iz bolnice, 5i već sidila na kavi između posjeta njemu..a sve je to individualno, kako čije tijelo reagira
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Cestitam svim curama koje si rodile 😍 i brz oporavak .. ja sam rodila priridno, imala jedan sav i doslovno sam isti san hodala, al me uzasno bilo strah imati stolicu 🙈
al prodje sve, mozete vi to 💪🏽
jel se itko drzi pravila nepranje kose 40 dana posle poroda il niste culi za to ? 🫣
ZM: 15.03.2022
TERMIN:20.12.2022
Cekamo malog Stipu 💙
🤰🏻❤️
iii sretna nova godina❤️❤️
ZM: 15.03.2022
TERMIN:20.12.2022
Cekamo malog Stipu 💙
🤰🏻❤️
Cestitam svim curama koje si rodile 😍 i brz oporavak .. ja sam rodila priridno, imala jedan sav i doslovno sam isti san hodala, al me uzasno bilo strah imati stolicu 🙈
jel se itko drzi pravila nepranje kose 40 dana posle poroda il niste culi za to ? 🫣
Cula i ne znam zasto bi to netko radio 😂😂
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Koliko ja znam, nema whatsapp grupe. Ja sam za, svakako 😊 mogu ju cak i ja napraviti, ako su druge cure za to.
Sto se mene tice moze. Ako su druge cure za.. Bice nam svima lakse savjetovati se u grupi oko skokova, faza, grcica, problema itd..
Stavim broj u potpis pa poslije izbrisem
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Stavim broj u potpis pa poslije izbrisem
Spremila 😊
Evo mail, pa posaljite broj tko zeli: sabo.nela555@gmail.com
Sretna Nova godina svima! Neka nam bude mirna i puna ljubavi svima 😊
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Nikad cula, al zvuci mi presmijesno 😅 osisala bi se na celavo da nisam 40 dana prala kosu 😅
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Nikad cula, al zvuci mi presmijesno 😅 osisala bi se na celavo da nisam 40 dana prala kosu 😅
Ja sam prala vec u bolnici mislim 3 dan. Da ne perem kosu 40 dana ne bi mi ni ovo celavo pomoglo. Vjerovatno bi poludila 🤣😂. Ja se preporodim kad se okupam i operem kosu.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji