Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Satsuke
    01. Siječanj 2023. 17:00

Sretna vam nova curke😘

Evo, da se i ja uključim sa svojim iskustvom s carskog. Prošlo je skoro mj dana od operacije, ali ja i dalje osjećam zatezanje i pažljivo se saginjem i hodam. S time da mislim da se dobro oporavljam, ali prvih 10tak dana sam bila baš za ležat u krevetu i ne radit ništa. Suprug je radio sve oko bebe osim hranjenja, jer sam se ja baš teško kretala i sve me bolilo. Očito baš ovisi do osobe. 

Meni opet to dojenje stvara glavobolje, nikako da se stabilizira. Mene baš boli kad dojim, a malac bi stalno visio na sisi. 😅 Al prilagođavamo se i sve drugo super ide. Samo ćemo vidjeti dal će se sve raspasti sad kad se suprug vrati na posao😂

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

• klarolina
    01. Siječanj 2023. 21:44

ancy2010

inesss

Curke u kojem ste broju izveli svoju djecu iz rodilista,meni moji blizanci ove dane izlaze s neonatologije i imat ce 2300 ili malo vise,nisam pametna koji broj da uzmem

Moj je izasa sa 2550g, obukao sam mu vel 56 iz C&A, bilo mu je malo komotno al nisam tila uzimat 50 jer bi brzo prerasta..c&a ima malo manje modele

Moj je izašao s 2400 u 50, bilo mu je dosta komotno. Još uvijek su mu 50 komotne, pa sam na kraju kupila par kompleta jer imam osjećaj da u 56 pliva pa da mu je hladno jer je ko šator a ne odjeća 😅

• klarolina
    01. Siječanj 2023. 21:56

Puno novopečenih (ili po drugi put) mama ovdje od kad sam zadnje bila tu! Čestitam!!

Ja se mučim s mastitisom. Ajme, cure, pipajte sise stalno, ne dajte da se prepune, ako osjetite bilo kakvu kvrgu-masaža masaža masaža. Ja nisam ni skužila da imam kvrgicu, nisam nešto doživjela te redovite masaže i pipanje sisa. Preko noći, ali doslovno preko noći, temperatura prešla 41, htjeli me ostaviti u bolnici jer je bila previsoka za kućno liječenje. Ne sjećam se tko je ovdje preporučio cure iz Moja Primalja ali javila sam im se da me netko dođe izmasirati kako treba i spasile su me, uz to i antibiotik sad sam nemjerljivo bolje. Ne ponovilo se 😭

ancy2010
    02. Siječanj 2023. 00:51

klarolina

ancy2010

inesss

Curke u kojem ste broju izveli svoju djecu iz rodilista,meni moji blizanci ove dane izlaze s neonatologije i imat ce 2300 ili malo vise,nisam pametna koji broj da uzmem

Moj je izasa sa 2550g, obukao sam mu vel 56 iz C&A, bilo mu je malo komotno al nisam tila uzimat 50 jer bi brzo prerasta..c&a ima malo manje modele

Moj je izašao s 2400 u 50, bilo mu je dosta komotno. Još uvijek su mu 50 komotne, pa sam na kraju kupila par kompleta jer imam osjećaj da u 56 pliva pa da mu je hladno jer je ko šator a ne odjeća 😅

Haha, tako i moj..56 od H&M mu je još uvik veliko, bas pliva u tome, cili se izgubi u robi😅 Al C&A 56 mu je sad taman, i mislim da će ga prerast za koji dan 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

santina
    02. Siječanj 2023. 04:53

klarolina

Puno novopečenih (ili po drugi put) mama ovdje od kad sam zadnje bila tu! Čestitam!!

Ja se mučim s mastitisom. Ajme, cure, pipajte sise stalno, ne dajte da se prepune, ako osjetite bilo kakvu kvrgu-masaža masaža masaža. Ja nisam ni skužila da imam kvrgicu, nisam nešto doživjela te redovite masaže i pipanje sisa. Preko noći, ali doslovno preko noći, temperatura prešla 41, htjeli me ostaviti u bolnici jer je bila previsoka za kućno liječenje. Ne sjećam se tko je ovdje preporučio cure iz Moja Primalja ali javila sam im se da me netko dođe izmasirati kako treba i spasile su me, uz to i antibiotik sad sam nemjerljivo bolje. Ne ponovilo se 😭

Ajme Klarolina, bas mi je zao. Znam kroz sta si prosla, jer sam ja tako fasovala nakon 1.poroda. Imala sam par kriznih situacija i sada, ali vodjena iskustvom smo zasad uspjesno prebrodili krize.
    Zato ne brini, samo osluskuj svoje tijelo. Sad vec znas na sto trebas paziti. Cim osjetis krizu ili stavljaj bebu na dojenje, jer nista ne izvuce kao beba, ili se izdajaj, po mogucnosti rucno (po mom iskustvu).

I da cure, sve najbolje u 2023! Totalno ne osjecsm praznicnu atmosferu, pa sam smetnula s uma. 

• Doryna29
    02. Siječanj 2023. 09:50

klarolina

ancy2010

inesss

Moja isto, 2440, 48 cm i bodiji 50 su joj bili komotni. S tim da bas ovisi koja je marka. Recimo iz HM imamo bodice 42 velicina i odgovara joj ...

snowwhite1410
    02. Siječanj 2023. 11:14

Sretna Nova godina svima 🤗🤗🤗 Nadam se da ste sve dobro BlairWaldorf 😅 pijemo espunusan kapi ali sad sam naručila neke nove i neku dobru kremu za guzu https://plant.hr/proizvodi/bebe/grcevi/tiba-kapi-grcevi-kod-beba/ pa da vidimo kako će biti cure ako je koja ostala još trudna spavajte što više 😭😭😭ja sam već kronično umorna 😅😅😭😭 neispavana ne znam evo ovo je ko neki vrtuljak samo se vrtim i bilo bi lijepo da je vrijeme barem ljepše da je sunca pa da možemo vani 

• ribic
    02. Siječanj 2023. 15:57

klarolina

Ja sam ta za moje primalje 😀 Drago mi da ti pomogle!

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• inesss
    02. Siječanj 2023. 16:01

ribic

klarolina

Ja sam ta za moje primalje 😀 Drago mi da ti pomogle!

Ribic kako se snalazis sa bebama,jeli uspiju jesti u isto vrijeme ,ja cekam da moje izadju s neonatologije

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• Ana_
    02. Siječanj 2023. 16:29

Cure, sve najbolje u novoj godini ❤️

Do kad ste vi vozile? Ja imam 15tak dana do termina, mogu sama sve, ali odmah mama i svekrva skaču na mene da će me netko od njih vozit blabla. A meni to nema smisla kad sam ok 🤷🏼‍♀️
    Mislim, imam malo više od pola sata u jednom smjeru, ali opet... 

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.