![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Čestitke curama koje su rodile❤️💙✨...vidim da sve ide po planu🙏🏽..uživajte sa bebicama...Došao i dan mojeg termina,zasad nikakvih promjena i dešavanja nema🤷🏽♀️...pregled u pon. pa ćemo vidjeti šta kažu...
Želim da vam Nova godina donese ispunjenje svih želja🍀💜
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Blair čestitke 💙💙🥰🥰🤗🤗🥰 da sada uživajte mazite se 💙💙💙💙mi se borimo s grčevima 😭😭😭 tako da ne mogu uopće do telefona
Uh. A stalno nešto 🤷 što koristite za grčeve ?
Cure koje ste imale carski … Koliko vam je trebalo da normalno hodate .. imate neki savjet za njegu da oziljak bude sto manje vidljiv? 😑
Ja sam rodila u subotu popodne i u srijedu sam normalno hodala bez tableta (tad smo izasli tako da - auto, voznja, stepenice, sve sam prosla i bilo je skroz ok)
Blair čestitke 💙💙🥰🥰🤗🤗🥰 da sada uživajte mazite se 💙💙💙💙mi se borimo s grčevima 😭😭😭 tako da ne mogu uopće do telefona
Uh. A stalno nešto 🤷 što koristite za grčeve ?
Cure koje ste imale carski … Koliko vam je trebalo da normalno hodate .. imate neki savjet za njegu da oziljak bude sto manje vidljiv? 😑
Meni su prva 4 dana bila koma. Jako tesko ustajanje,sjedenje,hodanje. Ne znam sta mi je bilo gore ustat se ili ici leci opet. Prvo ne mogu ustati a onda ne mogu leci. Ali 5 dan je vec bilo lakse. S obzirom da sam ja bila 10 dana u bolnici mogu reci da sam se skoro skroz na skroz oporavila za to vrijeme. Kopce su skinute 12 dan od operacije. Rez mi se gotovo ni ne vidi. Vise mi se vidi to di su bile kopce nego rez, a bio je bas ono od kuka do kuka.
Ne mazem nicim. Gledam da je sto vise na zraku nek se lufta 🤣. Trebala bi u 1 mj otici na kontrolu. Lohije su mi trajale negdje 17 dana iako zadnjih 8-9 dana jako oskudno. Morala sam imat ulozak,ali par kapi svakih par sati.. sad imam neku povremenu cudnu bol u desnom jajniku i ne znam sto da mislim 🤣 valjda je sve ok.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ajme meni nakon carskog koma totalna,dobro bio je dosta tezak imam dva velika reza jer jednog blizanca nisu mogli izvuc jer je bio visoko pa su rezali sve ,iako imam samo dole oziljak ovo drugo je iznutra.Znaci prva tri dana uzasa dosla u sobu nigdje nikoga za pomoc mislila sam da cu umrit od bola i tako sama na WC najgore nesto u zivotu.Proslo je nakon par dana to jest ne skroz al punooo lakse,a sto se tice vaginalnog poroda prvog san snova isto dan sam mogla sve
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Ja ne znam kako sam prezivila prvi dan nakon carskog.. bilo mi je uzasno. Drugi dan daleko bolje nego prvi. A ovi ostali dani bez voltarena ne mogu nista. Danas mi je 5.dan od poroda. Imam cudnu (jaku) bol u ledina po duzini i stiskanje u prsima. Danas sam i temp dobila. Najgore sto od bolova ne mogu stajat na nogama, a moram oko malog sve. I to me ubija psihicki.
Ne znam, meni je stvarno sve to tesko. I jedva cekam taj dan kad cu se bolje osjecat 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
24.12.2022. 💙
Ja ne znam kako sam prezivila prvi dan nakon carskog.. bilo mi je uzasno. Drugi dan daleko bolje nego prvi. A ovi ostali dani bez voltarena ne mogu nista. Danas mi je 5.dan od poroda. Imam cudnu (jaku) bol u ledina po duzini i stiskanje u prsima. Danas sam i temp dobila. Najgore sto od bolova ne mogu stajat na nogama, a moram oko malog sve. I to me ubija psihicki.
Ne znam, meni je stvarno sve to tesko. I jedva cekam taj dan kad cu se bolje osjecat 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Svaka cast sto nakon carskog ste uspjele sve oko beba,meni su na neonatologiji,al mislim da prva dva dana ne bi se uspijela dignut do djeteta evo iskreno
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Ja sam 8. dan isla doma i mogla se u autu provuci u sredinu (izmedu dvije baze).
A 3-4 dana prije mi se to cinilo nemogucim.
U bolnici sam postepeno smanjivala tablete od 3.-4. dana… znaci polako. Ak bi osjetila da boli bi opet popila. Tamo smo pili lupocete i brufen 400
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
I da. Cinilo mi se 3.-4. dan da ta bol nikad nece stat. I kao kak svi pricaju bit ce iz dana u dan bolje. Al stvarno je. I vidjet ces za 10 dana kad ces sjedit po turski i sve. A sad ti se to cini kao znanstvena fantastika
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
I da. Cinilo mi se 3.-4. dan da ta bol nikad nece stat. I kao kak svi pricaju bit ce iz dana u dan bolje. Al stvarno je. I vidjet ces za 10 dana kad ces sjedit po turski i sve. A sad ti se to cini kao znanstvena fantastika
Nadam se . Jer ovo je koma 😥
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Nadam se . Jer ovo je koma 😥
Znam, sve znam… Al zbilja bude bolje (i to nevjerojatno koliko bolje). A znam da ti se sad cini nemogucim ikas vise napravit neke stvari…
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji