Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Salvatore19
    03. Siječanj 2023. 18:48

BlairWaldorf

Cure meni dijete danas jos nije imao stolicu. Mokre pelena ima. Jos mi nije bila patronazna pa ne znam jel to ok ?
    Od jučer se nekako bas losije osjećam, kao da sam emotivno preplavljena ali ne u dobro smislu. Jedina ?

Nisi jedina svakako. 
    Meni je patronaza rekla da treba biti mokrace, a kakice da ne mora biti cijeli dan nekad. Nekad se pokaka 1 dnevno, nekad 3x dnevno... nema nekog pravila. Bar je meni do sad tak, rekli su da je to sve ok. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

santina
    03. Siječanj 2023. 21:36

BlairWaldorf

Cure meni dijete danas jos nije imao stolicu. Mokre pelena ima. Jos mi nije bila patronazna pa ne znam jel to ok ?
    Od jučer se nekako bas losije osjećam, kao da sam emotivno preplavljena ali ne u dobro smislu. Jedina ?

Ako je dojena beba po nekim doktorima moze i 10 dana da nema, po nekima cak i 15. Ja sam sa prvom curkom dogurala do 9 dana, vec sam ludila. Sada sa ovom imamo prakticno svaki 3.dan. Kasnije se to unormali.

UrsulaBaby
    03. Siječanj 2023. 22:58

Izgleda samo moj kaka 🫣 dosl nekad ima stolicu po 5,6 puta dnevno j jos prdi kao veliki.. cak ga i nocu moram preslacit jer to bas bude obilno
    e sad cu se ja zapitat jel to normalno haha

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

ancy2010
    04. Siječanj 2023. 10:19

UrsulaBaby

Izgleda samo moj kaka 🫣 dosl nekad ima stolicu po 5,6 puta dnevno j jos prdi kao veliki.. cak ga i nocu moram preslacit jer to bas bude obilno
    e sad cu se ja zapitat jel to normalno haha

Tako je i moja mala imala po par puta dnevno u pocetku, skoro svako hranjenje pokakana pelena😅evo sad joj je 3ipo godine i kod nije prosa dan a da nije kakila, i to je super jer ima dobru probavu

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• Doryna29
    04. Siječanj 2023. 11:29

snowwhite1410

Cure mene uhvatio prehlada 😭😭😭 grlo peče kosti me bole nos mi curi ja bebu dojim strah me da ju ne zarazim 😔😔😔

Mene i muza isto... Zarazili smo i bebicu. Bas joj je zastopan nosic. Stavljam fiziolosku i izvlacim aspiratorom, ali skroz pomalo i lagano jer ima tek 2 tjedna.
    Ok spava i jede. Danas smo je prijavili kod pedijatra i rekli su nam dok god nema temp sve je ok...

Ona je u pocetku doslovno svaki podoj kakala, sad je to maloo rijeđe, ali vise bude u peleni. Rekli su mi za dojene bebe da je ok da cesto kaka ili da po 10 dana nema stolicu (ako izgleda dobro beba i ne muci se) 

buhtlica23
    04. Siječanj 2023. 11:53

Doryna29

snowwhite1410

Cure mene uhvatio prehlada 😭😭😭 grlo peče kosti me bole nos mi curi ja bebu dojim strah me da ju ne zarazim 😔😔😔

Mene i muza isto… Zarazili smo i bebicu. Bas joj je zastopan nosic. Stavljam fiziolosku i izvlacim aspiratorom, ali skroz pomalo i lagano jer ima tek 2 tjedna.
    Ok spava i jede. Danas smo je prijavili kod pedijatra i rekli su nam dok god nema temp sve je ok…

Ona je u pocetku doslovno svaki podoj kakala, sad je to maloo rijeđe, ali vise bude u peleni. Rekli su mi za dojene bebe da je ok da cesto kaka ili da po 10 dana nema stolicu (ako izgleda dobro beba i ne muci se)

Mi smo dobili koronu. I bebuška 😞
    Za sada je dobro nema vise temperaturu. Sa stolicom smo imali problema u pocetku skoro svaki put je kakila. Onda je postalo 1 x dnevno sad zna imat zatvor po 3 dana. Od kad ima koronu kakica joj je zelena kao spinat i rijetka. Dosta cak i smrdi. Sad polako nadolazi. Nije vise zelena tj ide prema zutoj boji 🫣 da mi je neko rekao da cu bit sretna radi boje kakice i kad kaki ajme 😂🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Doryna29
    04. Siječanj 2023. 13:08

buhtlica23

Doryna29

snowwhite1410

Mene i muza isto… Zarazili smo i bebicu. Bas joj je zastopan nosic. Stavljam fiziolosku i izvlacim aspiratorom, ali skroz pomalo i lagano jer ima tek 2 tjedna.
    Ok spava i jede. Danas smo je prijavili kod pedijatra i rekli su nam dok god nema temp sve je ok…

Mi smo dobili koronu. I bebuška 😞
    Za sada je dobro nema vise temperaturu. Sa stolicom smo imali problema u pocetku skoro svaki put je kakila. Onda je postalo 1 x dnevno sad zna imat zatvor po 3 dana. Od kad ima koronu kakica joj je zelena kao spinat i rijetka. Dosta cak i smrdi. Sad polako nadolazi. Nije vise zelena tj ide prema zutoj boji 🫣 da mi je neko rekao da cu bit sretna radi boje kakice i kad kaki ajme 😂🤣

Joooj bas mi je zao. Vjerujem da je stres na sto... Zilavi su ti nasi malci, ali bas ih je tesko gledati bolesne/prehladene :/ 
    Bitno da ide na bolje 💪

• leptirić007
    04. Siječanj 2023. 15:41

Di su rodilje s terminima siječanj/veljača? Ja danas odradila prvi pregled u trudničkoj, bila iznenađujuće brzo gotova (sat i pol). Nisu me stavljali na ctg, to me čeka iduću srijedu, kako ostale stoje? Se događa što? Mi smo na 3300 procijenjeni

Loza 💙😇
    04. Siječanj 2023. 17:10

Večer cure :)
    Ne tipkam, al povremeno naletim na temu da vidim što se događa drugim zimskim trudnicama :)
    Danas sam 40+3 i već mi je preko glave svega. Kad mi je gin jučer rekla da sam otvorena 2/3 prsta došlo mi je da se rasplačem. 
    Nikakvih naznaka nemam da bi se situacija uskoro mogla promijeniti...
    Kako nisam redovno ovdje, ne znam ima li još koja (ne) sretnica da je prenijela i da njena tvrdoglava beba ne želi van? Kako se nosite s time? Osjećate li bilo kakve promjene i tračak nade? 😅

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

UrsulaBaby
    04. Siječanj 2023. 17:45

ancy2010 hvala na odgovoru :D na mamu, imat ce dobru probavu haha

Loza ja se se iskreno uvijek bojala da cu prenjet jer mi se cinilo da bi mi bas bilo teze jer je doktor prognozirao deblju bebicu i nije pogrijesio haha. Uranio je 10 dana i imao 3850.. Sve iznad 4 kg i prirodno rodit mi je bilo uhhh
    Naime ja i muz smo odradili ono prije nego cu rodit :D bas sam zapela da rodim malo prije. Btw odradili smo to 3 dana prije nego cu rodit i ispao mi sluzni cep, i tu noc kad cu rodit i upalilo je 🙈 s tim da cijelu trudnocu nismo smijeli imat odnose jer mi je babac bio nisko plus sam imala i hematom...

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.