Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ancy2010
    03. Siječanj 2023. 12:58

snowwhite1410

Cure mene uhvatio prehlada 😭😭😭 grlo peče kosti me bole nos mi curi ja bebu dojim strah me da ju ne zarazim 😔😔😔

Nebi trebala dobit od tebe posto dobiva antitijela, možeš eventualno stavit masku dok je dojis

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

BlairWaldorf
    03. Siječanj 2023. 15:15

Cure meni dijete danas jos nije imao stolicu. Mokre pelena ima. Jos mi nije bila patronazna pa ne znam jel to ok ?
    Od jučer se nekako bas losije osjećam,  kao da sam emotivno preplavljena ali ne u dobro smislu. Jedina ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Salvatore19
    03. Siječanj 2023. 18:48

BlairWaldorf

Cure meni dijete danas jos nije imao stolicu. Mokre pelena ima. Jos mi nije bila patronazna pa ne znam jel to ok ?
    Od jučer se nekako bas losije osjećam, kao da sam emotivno preplavljena ali ne u dobro smislu. Jedina ?

Nisi jedina svakako. 
    Meni je patronaza rekla da treba biti mokrace, a kakice da ne mora biti cijeli dan nekad. Nekad se pokaka 1 dnevno, nekad 3x dnevno... nema nekog pravila. Bar je meni do sad tak, rekli su da je to sve ok. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

santina
    03. Siječanj 2023. 21:36

BlairWaldorf

Od jučer se nekako bas losije osjećam, kao da sam emotivno preplavljena ali ne u dobro smislu. Jedina ?

Ako je dojena beba po nekim doktorima moze i 10 dana da nema, po nekima cak i 15. Ja sam sa prvom curkom dogurala do 9 dana, vec sam ludila. Sada sa ovom imamo prakticno svaki 3.dan. Kasnije se to unormali.

UrsulaBaby
    03. Siječanj 2023. 22:58

Izgleda samo moj kaka 🫣 dosl nekad ima stolicu po 5,6 puta dnevno j jos prdi kao veliki.. cak ga i nocu moram preslacit jer to bas bude obilno
    e sad cu se ja zapitat jel to normalno haha

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

ancy2010
    04. Siječanj 2023. 10:19

UrsulaBaby

Izgleda samo moj kaka 🫣 dosl nekad ima stolicu po 5,6 puta dnevno j jos prdi kao veliki.. cak ga i nocu moram preslacit jer to bas bude obilno
    e sad cu se ja zapitat jel to normalno haha

Tako je i moja mala imala po par puta dnevno u pocetku, skoro svako hranjenje pokakana pelena😅evo sad joj je 3ipo godine i kod nije prosa dan a da nije kakila, i to je super jer ima dobru probavu

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• Doryna29
    04. Siječanj 2023. 11:29

snowwhite1410

Cure mene uhvatio prehlada 😭😭😭 grlo peče kosti me bole nos mi curi ja bebu dojim strah me da ju ne zarazim 😔😔😔

Mene i muza isto... Zarazili smo i bebicu. Bas joj je zastopan nosic. Stavljam fiziolosku i izvlacim aspiratorom, ali skroz pomalo i lagano jer ima tek 2 tjedna.
    Ok spava i jede. Danas smo je prijavili kod pedijatra i rekli su nam dok god nema temp sve je ok...

Ona je u pocetku doslovno svaki podoj kakala, sad je to maloo rijeđe, ali vise bude u peleni. Rekli su mi za dojene bebe da je ok da cesto kaka ili da po 10 dana nema stolicu (ako izgleda dobro beba i ne muci se) 

buhtlica23
    04. Siječanj 2023. 11:53

Doryna29

snowwhite1410

Mene i muza isto… Zarazili smo i bebicu. Bas joj je zastopan nosic. Stavljam fiziolosku i izvlacim aspiratorom, ali skroz pomalo i lagano jer ima tek 2 tjedna.
    Ok spava i jede. Danas smo je prijavili kod pedijatra i rekli su nam dok god nema temp sve je ok…

Ona je u pocetku doslovno svaki podoj kakala, sad je to maloo rijeđe, ali vise bude u peleni. Rekli su mi za dojene bebe da je ok da cesto kaka ili da po 10 dana nema stolicu (ako izgleda dobro beba i ne muci se)

Mi smo dobili koronu. I bebuška 😞
    Za sada je dobro nema vise temperaturu. Sa stolicom smo imali problema u pocetku skoro svaki put je kakila. Onda je postalo 1 x dnevno sad zna imat zatvor po 3 dana. Od kad ima koronu kakica joj je zelena kao spinat i rijetka. Dosta cak i smrdi. Sad polako nadolazi. Nije vise zelena tj ide prema zutoj boji 🫣 da mi je neko rekao da cu bit sretna radi boje kakice i kad kaki ajme 😂🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Doryna29
    04. Siječanj 2023. 13:08

buhtlica23

Doryna29

snowwhite1410

Mene i muza isto… Zarazili smo i bebicu. Bas joj je zastopan nosic. Stavljam fiziolosku i izvlacim aspiratorom, ali skroz pomalo i lagano jer ima tek 2 tjedna.
    Ok spava i jede. Danas smo je prijavili kod pedijatra i rekli su nam dok god nema temp sve je ok…

Mi smo dobili koronu. I bebuška 😞
    Za sada je dobro nema vise temperaturu. Sa stolicom smo imali problema u pocetku skoro svaki put je kakila. Onda je postalo 1 x dnevno sad zna imat zatvor po 3 dana. Od kad ima koronu kakica joj je zelena kao spinat i rijetka. Dosta cak i smrdi. Sad polako nadolazi. Nije vise zelena tj ide prema zutoj boji 🫣 da mi je neko rekao da cu bit sretna radi boje kakice i kad kaki ajme 😂🤣

Joooj bas mi je zao. Vjerujem da je stres na sto... Zilavi su ti nasi malci, ali bas ih je tesko gledati bolesne/prehladene :/ 
    Bitno da ide na bolje 💪

• leptirić007
    04. Siječanj 2023. 15:41

Di su rodilje s terminima siječanj/veljača? Ja danas odradila prvi pregled u trudničkoj, bila iznenađujuće brzo gotova (sat i pol). Nisu me stavljali na ctg, to me čeka iduću srijedu, kako ostale stoje? Se događa što? Mi smo na 3300 procijenjeni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani