Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0409
    04. Siječanj 2023. 18:13

leptirić007

Di su rodilje s terminima siječanj/veljača? Ja danas odradila prvi pregled u trudničkoj, bila iznenađujuće brzo gotova (sat i pol). Nisu me stavljali na ctg, to me čeka iduću srijedu, kako ostale stoje? Se događa što? Mi smo na 3300 procijenjeni

Mene čeka idući tjedan prvi pregled u trudničkoj…mi smo u četvrtak bile na pregledu,tad je procjena bila 2900

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

• inesss
    04. Siječanj 2023. 18:19

Curke moji sutra izlaze s neonatologije,recite mi jel ima stavljate siroko povijanje s onom tetra pelenom ili je dovoljno preko obicne staviti onu platnenu

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

ancy2010
    04. Siječanj 2023. 18:49

inesss

Curke moji sutra izlaze s neonatologije,recite mi jel ima stavljate siroko povijanje s onom tetra pelenom ili je dovoljno preko obicne staviti onu platnenu

Ja stavim nekad s tetrom, nekad švedsku kako mi se da..

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

sarinjo
    04. Siječanj 2023. 20:27

Pozdrav drage zene,

cestitke svima na bebicama. Bas vas dugo iz prikrajka pratim, i iskreno, sve sto sam mogla kao prvorotkinja, naucila sam od vas i hvala vam na tome. 
    Do sad sam samo pratila iz prikrajka, a sad kad je ostalo svega nekoliko nas za rodit u 1.mj, rekoh, vrijeme je da se pridruzim.

Sutra smo 37+0 i krecem u trudnicku od sljedeceg tjedna. 

Inace, moram prokomentirati da gotovo cijelu trudnocu vodim u Petrovoj iz razno-raznih razloga i da sam odusevljena koliko su svi divni, ljubazni i fini. Prije trudnoce sam cula strahote o njima pa mi je osobno iskustvo bilo pozitivno iznenađujuće. 

ancy2010
    04. Siječanj 2023. 20:49

buhtlica23

Doryna29

snowwhite1410

Cure mene uhvatio prehlada 😭😭😭 grlo peče kosti me bole nos mi curi ja bebu dojim strah me da ju ne zarazim 😔😔😔

Mene i muza isto… Zarazili smo i bebicu. Bas joj je zastopan nosic. Stavljam fiziolosku i izvlacim aspiratorom, ali skroz pomalo i lagano jer ima tek 2 tjedna.
    Ok spava i jede. Danas smo je prijavili kod pedijatra i rekli su nam dok god nema temp sve je ok…

Ona je u pocetku doslovno svaki podoj kakala, sad je to maloo rijeđe, ali vise bude u peleni. Rekli su mi za dojene bebe da je ok da cesto kaka ili da po 10 dana nema stolicu (ako izgleda dobro beba i ne muci se)

Mi smo dobili koronu. I bebuška 😞
    Za sada je dobro nema vise temperaturu. Sa stolicom smo imali problema u pocetku skoro svaki put je kakila. Onda je postalo 1 x dnevno sad zna imat zatvor po 3 dana. Od kad ima koronu kakica joj je zelena kao spinat i rijetka. Dosta cak i smrdi. Sad polako nadolazi. Nije vise zelena tj ide prema zutoj boji 🫣 da mi je neko rekao da cu bit sretna radi boje kakice i kad kaki ajme 😂🤣

Kako si joj skidala temp? Bas se mislim šta dat ako dobije posto sve ide od 3 miseca..

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• iness88
    04. Siječanj 2023. 22:31

Evo da se i ja javim. Danas sam 36tt, bila sam na pregledu i radila Bhsb bris. Od sada idem jednom tjedno na kontrolu. Rekao mi je ginekolog da bi bilo idealno da izdržim još 1tj i da ona mogu roditi ( do sada sam i uvijek ranije rađala) bebač je procijenjen na 3kg,stvari su spremne samo sutra moram sve ubaciti u torbu. Jedino još neznam u čemu iznijeti bebu,jer u nas na moru je stvarno jako toplo zadnjih 10 dana,a sve se može promijeniti... Što ste vi pripremile za izlazak ( ovo mi je prva zimska beba) ? 

👩‍❤️‍👨-2007 💙❤️💙💙
    Čekamo 👶 03.02.2023

BlairWaldorf
    04. Siječanj 2023. 22:40

Salvatore19

BlairWaldorf

Cure meni dijete danas jos nije imao stolicu. Mokre pelena ima. Jos mi nije bila patronazna pa ne znam jel to ok ?
    Od jučer se nekako bas losije osjećam, kao da sam emotivno preplavljena ali ne u dobro smislu. Jedina ?

Nisi jedina svakako.
    Meni je patronaza rekla da treba biti mokrace, a kakice da ne mora biti cijeli dan nekad. Nekad se pokaka 1 dnevno, nekad 3x dnevno… nema nekog pravila. Bar je meni do sad tak, rekli su da je to sve ok.

Danas sam malo bolje jer sam uspjela uloviti i koji sat sna 😄 ja dojim ali ubacim u danu i koju flasicu da budem sigurna da se najeo. Da se njega pita on bi živio na sisi i ako je sisa samo u pitanju imam osjećaj da nikako da se zasiti. Samo traži još još... Koliko vama dijete bude na sisama dok dojite i koliko su onda siti do idućeg podoja? S koliko ste dana bili s djetetom vani? (Zagreb )

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

santina
    05. Siječanj 2023. 05:45

BlairWaldorf

Salvatore19

BlairWaldorf

Cure meni dijete danas jos nije imao stolicu. Mokre pelena ima. Jos mi nije bila patronazna pa ne znam jel to ok ?
    Od jučer se nekako bas losije osjećam, kao da sam emotivno preplavljena ali ne u dobro smislu. Jedina ?

Nisi jedina svakako.
    Meni je patronaza rekla da treba biti mokrace, a kakice da ne mora biti cijeli dan nekad. Nekad se pokaka 1 dnevno, nekad 3x dnevno… nema nekog pravila. Bar je meni do sad tak, rekli su da je to sve ok.

Danas sam malo bolje jer sam uspjela uloviti i koji sat sna 😄 ja dojim ali ubacim u danu i koju flasicu da budem sigurna da se najeo. Da se njega pita on bi živio na sisi i ako je sisa samo u pitanju imam osjećaj da nikako da se zasiti. Samo traži još još… Koliko vama dijete bude na sisama dok dojite i koliko su onda siti do idućeg podoja? S koliko ste dana bili s djetetom vani? (Zagreb )

Moja juce imala 3 tjedna. Vec se uobrocila i kao svicarski sat je tacna i trazi jesti na 2.5h. Ako preko dana spava na suncu, zraku, onda je prevari, pa prebaci i 3h, ali tad je budim. Jos mi je dosta malena, pred 6 dana je imala 3300gr.  Iskljucivo dojim. Kako kad, nekad sisa i krace, nekad duze, ali hajmo reci prosjek - po 6min na svakoj dojci. Mada evo, prije ovog sad podoja, je preskocila jednu dojku, sisala samo na jednoj. Tak da sve ti je to individualno i zavisi od momenta... Mi smo bili 1.put vani sa 16 dana. Vrijeme je predivno i steta ga je ne iskoristiti.

• leptirić007
    05. Siječanj 2023. 07:22

iness88

Evo da se i ja javim. Danas sam 36tt, bila sam na pregledu i radila Bhsb bris. Od sada idem jednom tjedno na kontrolu. Rekao mi je ginekolog da bi bilo idealno da izdržim još 1tj i da ona mogu roditi ( do sada sam i uvijek ranije rađala) bebač je procijenjen na 3kg,stvari su spremne samo sutra moram sve ubaciti u torbu. Jedino još neznam u čemu iznijeti bebu,jer u nas na moru je stvarno jako toplo zadnjih 10 dana,a sve se može promijeniti… Što ste vi pripremile za izlazak ( ovo mi je prva zimska beba) ?

Evo ja sam si zasada ovako pripremila

https://ibb.co/jvxRGbD

S tim da bi išla i kapica i onda u jajetu umotat preko u dekicu, al naravno sve zavisi kak bude vrijeme...al računam da bu hladno zasada...ipak zima tek počinje...mi smo 6 dana razlike s terminima...

• Ana_
    05. Siječanj 2023. 09:01

leptirić007

Di su rodilje s terminima siječanj/veljača? Ja danas odradila prvi pregled u trudničkoj, bila iznenađujuće brzo gotova (sat i pol). Nisu me stavljali na ctg, to me čeka iduću srijedu, kako ostale stoje? Se događa što? Mi smo na 3300 procijenjeni

Evo i mene 😁
    Termin mi je za 10 dana, mali je procijenjen na 3400 (makar je mjerila samo trbuh, a on mu je malo manji, tako da vjerujem da će dečko biti malo veći od procjene).
    Mene od krvarenja u 20tt kontroliraju uvijek u TA, ali čak su brži nego prije, stvarno budem dosta brzo gotova.
    Ne mogu vjerovati da sam na kraju 🙈🙈😍😍😍

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.