Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leptirić007
    30. Prosinac 2022. 17:27

Ana_

Avocado I Martina čestitke!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

Leptiricu, ostajemo same 😁😁😁😁

Last girls standing 

• lynard
    30. Prosinac 2022. 17:49

Ima nas jos. 😄

razigrana
    30. Prosinac 2022. 17:49

Salvatore19

razigrana

Salvatore19

Cure koje su rodile vec prije, ili sada, pa dobile mensturaciju- kakva vam je bila?
    Meni su dali tablete za prestanak dojenja, i sada 6tj nakon mi je dosla menstruacija. Bila sam na pregledu kod ginekologa, radio je uzv i rekao da vidi da je bila ovulacija na jajniku i da je to pocela menga. E sad, dan nakon tog pregleda meni je krvarenje krenulo jace nego nakon poroda. To curi u potocima, od jucer sam 20 ulozaka onih velikih potrosila. Privatan gin gdje idem je na godisnjem, moja iz doma zdravlja se ne javlja. Inace me nista ne boli, osjecam se dobro, ali me brine toliko krvarenje, jer nikad u zivotu mi nije bilo ovako. Zbunjena sam sto raditi, jer prije 3 dana mi je raden pregled i ultrazvuk, i rekao je da je sve u redu. Mogu jedino na hitnu otici ako se nastavi. Ne znam jel to normalno ili ne 🤷‍♀️ koliko da dugo cekam…

Hej, koje si tablete pila i jesi li imala kakve nuspojave? Ja jos uvijek odbijam uzeti tablete :/

Dostinex, 2 tablete odjednom popila i to je to. Nakon toga sam odspavala jedno 2h (gin mi je rekla da legnem kad popijem jer zna srusiti tlak, pa da se ne srusim). Nisam nikakvih drugih nuspojava imala. Nisam ni citala nuspojave, da se ne zivciram 😅
    Zato sam se izivcirala danas. Dodem u dom zdravlja, vidim da je moja gin na godisnjem. Nisu to nigdje napisali, osim na vratima. Znaci, moras doci i poljubiti vrata. Mijenja ju dr.iz suprotne smjene, rade od 13h. Reko ajde, pricekati cu. Na kraju 14:15, doktora jos nema, jer ocito se ne moras udostojit doci na posao na vrijeme ako te drzava placa. Pokupila sam se i otisla doma, nisam vise imala zivaca. Zao mi i tih 3h sto sam protratila bez veze. Sva sreca, pa je muz mogao pricuvati dijete.

Na ljepsu stranu- Cestitke curama koje su rodile!

2 odjednom i mlijeko prestalo curiti? Ajme!

30 g. oboje
    OTP 9.11.

razigrana
    30. Prosinac 2022. 19:24

Moj Luka se okrenuo sa stomaka na leda nakon mjesec ipo 🥰🥰🥰 (ponosna mama)

30 g. oboje
    OTP 9.11.

snowwhite1410
    30. Prosinac 2022. 21:08

Blair čestitke 💙💙🥰🥰🤗🤗🥰 da sada uživajte mazite se 💙💙💙💙mi se borimo s grčevima 😭😭😭 tako da ne mogu uopće do telefona 

BlairWaldorf
    30. Prosinac 2022. 22:39

snowwhite1410

Blair čestitke 💙💙🥰🥰🤗🤗🥰 da sada uživajte mazite se 💙💙💙💙mi se borimo s grčevima 😭😭😭 tako da ne mogu uopće do telefona

Uh. A stalno nešto 🤷 što koristite za grčeve ?
    Cure koje ste imale carski ... Koliko vam je trebalo da normalno hodate .. imate neki savjet za njegu da oziljak bude sto manje vidljiv?  😑

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ribic
    31. Prosinac 2022. 01:35

BlairWaldorf

snowwhite1410

Uh. A stalno nešto 🤷 što koristite za grčeve ?
    Cure koje ste imale carski … Koliko vam je trebalo da normalno hodate .. imate neki savjet za njegu da oziljak bude sto manje vidljiv? 😑

Ja sam za cca tjedan dana bila fakat super. A ono, da doslovno ni ne znam da sam rodila za cca 2 tjedna. Tad sam cucala, sjedila po turski i sl.

Ne mazem nicim. Rekli da pustim da dise. Na prvom pregledu cu pitat treba li sta mazati

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

santina
    31. Prosinac 2022. 03:37

Cestitke svim curama novim mamama. Ima sad ovde vec poprilican broj. Kako vidim gotovo sve ss foruma su vec rodile.

Kako su ostale cure? Kako se snalaze?

Ja mislim, a ne sjecam se, da nissm uopste javila da sam se porodila 14.12. Na kraju je bilo sve bolje nego se ocekivalo. Slsli su me na indukciju sa 38+4, zbog moje krvi, moj organizam otkazivao, nisam reagovala na terapije. Kad su me spustili u radjaonu, potvrdjeno da ipak serklsz nije skinut, pa su skinuli njega, bila odmah otvorena 4cm, odmah probusili vodenjak i drip. I porodila se u roku od 1.5h. Na kraju nisam ni primala krv, a bilo sprrmno 8 doza.
    Kuci smo, dojim, beba napreduje. Starijs cerka, koja prije 3 dana nspunila 2 godine, je luda zs majom jekom. Samo je ljubi, grli, hoce da joj je stavimo u kijo itd.
    Toliko zasad od mene..
    Jeste li pravili kakvu grupu na whatsappu i sl?

• Salvatore19
    31. Prosinac 2022. 07:41

Koliko ja znam, nema whatsapp grupe. Ja sam za, svakako 😊 mogu ju cak i ja napraviti, ako su druge cure za to. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• leptirić007
    31. Prosinac 2022. 08:45

santina

Cestitke svim curama novim mamama. Ima sad ovde vec poprilican broj. Kako vidim gotovo sve ss foruma su vec rodile.

Kako su ostale cure? Kako se snalaze?

Ja mislim, a ne sjecam se, da nissm uopste javila da sam se porodila 14.12. Na kraju je bilo sve bolje nego se ocekivalo. Slsli su me na indukciju sa 38+4, zbog moje krvi, moj organizam otkazivao, nisam reagovala na terapije. Kad su me spustili u radjaonu, potvrdjeno da ipak serklsz nije skinut, pa su skinuli njega, bila odmah otvorena 4cm, odmah probusili vodenjak i drip. I porodila se u roku od 1.5h. Na kraju nisam ni primala krv, a bilo sprrmno 8 doza.
    Kuci smo, dojim, beba napreduje. Starijs cerka, koja prije 3 dana nspunila 2 godine, je luda zs majom jekom. Samo je ljubi, grli, hoce da joj je stavimo u kijo itd.
    Toliko zasad od mene..
    Jeste li pravili kakvu grupu na whatsappu i sl?

Ostale smo samo mi sa siječanjskim terminom, a da nam bebice nisu požurile...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.