Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    05. Siječanj 2023. 18:45

MBM🐬🍀💕

buhtlica23

Cure jeste li vi dobile prvu menstruaciju? Ja sam trebala na pregled jucer 6 tjedna nakon poroda ali smo u koroni. Prije 2 dana kada sam se brisala uocila sluz i malo krvi, danas opet i imam bolove u jajnicima. Pretpostavljam da je M. Cekam da krene kako treba a ko zna i kakva ce biti. Inace su mi jako neredovite i bez tableta nisam dobijala. A mozda mi je i korona sve poremetila, jer me i rez bolio kad su krenuli simptomi. Pa eto ako je netko dobio da mi kaze kad je to bilo i jel bila normalna ili ?

Duso srecan ti porodjaj. Neka ste mi zive i zdrave i srecne. Citala sam da si se malo namucila ali sve se to zaboravi jer si mama jedne malene princeze. Ljumim vas obe 😘💐

Hvalaa, kako si ti? 😘

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    05. Siječanj 2023. 18:45

BlairWaldorf

proljetnica1

U ovoj fazi kad su novorođenčad pogrešno je držati po 6 min na svakoj dojci, radite jedan podoj-jedna dojka, ne skidati dok se sami ne skinu, to može biti i po 30 minuta, prvo mlijeko je vodenastije a ono poslije masnije koje je bitno za rast i razvoj, zbog toga je bitno ne mijenjati dojku brzo, 6 minuta je pogrešno i beba se neće pravilno razvijati. Nemojte misliti da nemate dovoljno, računica je jednostavna, koliko su na dojci toliko mlijeka se stvori.

Ajde da i ti kazes nesto normalno

😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

ancy2010
    05. Siječanj 2023. 18:58

buhtlica23

Cure jeste li vi dobile prvu menstruaciju? Ja sam trebala na pregled jucer 6 tjedna nakon poroda ali smo u koroni. Prije 2 dana kada sam se brisala uocila sluz i malo krvi, danas opet i imam bolove u jajnicima. Pretpostavljam da je M. Cekam da krene kako treba a ko zna i kakva ce biti. Inace su mi jako neredovite i bez tableta nisam dobijala. A mozda mi je i korona sve poremetila, jer me i rez bolio kad su krenuli simptomi. Pa eto ako je netko dobio da mi kaze kad je to bilo i jel bila normalna ili ?

Ja sad još nisam dobila a ne dojim ni ne izdajam se, sutra mi je 40 dana od poroda..dok sam nakon prvog poroda kad sam se izdajala i dojila dobila 37i dan, bila mi je normalna ko i inace i trajala 5 dana

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

santina
    05. Siječanj 2023. 19:02

BlairWaldorf

proljetnica1

U ovoj fazi kad su novorođenčad pogrešno je držati po 6 min na svakoj dojci, radite jedan podoj-jedna dojka, ne skidati dok se sami ne skinu, to može biti i po 30 minuta, prvo mlijeko je vodenastije a ono poslije masnije koje je bitno za rast i razvoj, zbog toga je bitno ne mijenjati dojku brzo, 6 minuta je pogrešno i beba se neće pravilno razvijati. Nemojte misliti da nemate dovoljno, računica je jednostavna, koliko su na dojci toliko mlijeka se stvori.

Ajde da i ti kazes nesto normalno

Prema mojim pedijatrima i patronaznim, i savjetnicom za dojenje, to nije normalno.  😊

buhtlica23
    05. Siječanj 2023. 19:29

ancy2010

buhtlica23

Ja sad još nisam dobila a ne dojim ni ne izdajam se, sutra mi je 40 dana od poroda..dok sam nakon prvog poroda kad sam se izdajala i dojila dobila 37i dan, bila mi je normalna ko i inace i trajala 5 dana

I meni je 40 dana od poroda isto, ja joj povremeno dam sisu, npr 1-2 x u dan dva sve ovisi. Jer nemam mljeka bas. I onda me boli kad vuce a i postane nemirna. Rekli su mi daj joj sisu nadoci ce, ali meni bas ni uz izdajalicu koju sam 4x dnevno koristila nije nadoslo. Svaki put jedva 10 ml iz obje sise. Bas me zanima kakva ce biti menstruacija s obzirom da ja inace nemam M bez utrogestana. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

keti91
    06. Siječanj 2023. 10:42

Ja sam rodila carskim 02.11-nakon carskog krvarila sam do 4.12 i na staru godinu sam dobila..par dana prije bas me je stomak bolio i kicma i na staru dam bas dobila iskreno iz mene je ljevalo a takva menga mi nikad nije bila toliko obilna i evo danas stalno vec..al nezz koliko sam ulozaka potrosila tih 7dana 😂😂😂😂😂😂😂

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

buhtlica23
    06. Siječanj 2023. 12:27

keti91

Ja sam rodila carskim 02.11-nakon carskog krvarila sam do 4.12 i na staru godinu sam dobila..par dana prije bas me je stomak bolio i kicma i na staru dam bas dobila iskreno iz mene je ljevalo a takva menga mi nikad nije bila toliko obilna i evo danas stalno vec..al nezz koliko sam ulozaka potrosila tih 7dana 😂😂😂😂😂😂😂

Ma ja ne znam sto bi mislila. Kod mene je to bas oskudno krvarenje pomjesano sa sluzi. I na ulosku bas i nema, vise kad se obrise i to ne stalno nego povremeno. Cekam da izademo iz izolacije pa cu na pregled. A bas me strah da nije nesto 😣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Queen_of_North
    06. Siječanj 2023. 14:54

Kako ste znale kad je menga a kada su lohije? Meni je ovo 25.dan od poroda pa bude par dana krv, pa par dana ne bude nista pa opet krene, ne znam vise sto misliti...

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

buhtlica23
    06. Siječanj 2023. 17:11

Queen_of_North

Kako ste znale kad je menga a kada su lohije? Meni je ovo 25.dan od poroda pa bude par dana krv, pa par dana ne bude nista pa opet krene, ne znam vise sto misliti…

Pa to i mene buni. Meni je 14.12 stalo to krvarenje,rodila sam 25.11. Iako vec danima prije je bilo jako malo. I od tada nisam imala nista. U ponedjeljak sam 1x imala krvi kad sam se obrisala nakon toga nisam imala do srijede i to isto tako dok se obrisem. Samo jednom je bilo na ulosku velicine kovanice od 5 kuna. I tak je i sada samo dok se obrisem. I ajd sad ti znaj sta je... 🧐

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• proljetnica1
    06. Siječanj 2023. 20:40

Količina izdojenog nema nikakve veze s količinom koju dojka može proizvesti. Ako imate mlijeka-imate ga dovoljno. Naravno da će ga biti malo s jedan do dva podoja u danu. Stavljati svaki sat na dojku, maksimalno dva preko dana, količina će se povećati, ne gledati po količini izdojenog. Jedna stvar je ako ne želite dojiti sto poštujem i na sto apsolutno svatko ima pravo, druga stvar je da iz pogrešnih uvjerenja i neznanja netko ne doji a može 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.