E i cestitke svim curama ,evo sve smo skoro rodile
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Cure koje su rodile vec prije, ili sada, pa dobile mensturaciju- kakva vam je bila?
Meni su dali tablete za prestanak dojenja, i sada 6tj nakon mi je dosla menstruacija. Bila sam na pregledu kod ginekologa, radio je uzv i rekao da vidi da je bila ovulacija na jajniku i da je to pocela menga. E sad, dan nakon tog pregleda meni je krvarenje krenulo jace nego nakon poroda. To curi u potocima, od jucer sam 20 ulozaka onih velikih potrosila. Privatan gin gdje idem je na godisnjem, moja iz doma zdravlja se ne javlja. Inace me nista ne boli, osjecam se dobro, ali me brine toliko krvarenje, jer nikad u zivotu mi nije bilo ovako. Zbunjena sam sto raditi, jer prije 3 dana mi je raden pregled i ultrazvuk, i rekao je da je sve u redu. Mogu jedino na hitnu otici ako se nastavi. Ne znam jel to normalno ili ne 🤷♀️ koliko da dugo cekam…
Hey evo ja sam nakon prvog poroda dobila 7 mjeseci nakon mengu, i sjecam se da je bila malo obilnija nego inace ali nista pretjerano.
Mozda bas zato sto ti nije bilo jako krvarenje nakon poroda sada otjece vise krvi, pogađam… Uvijek mlzes nazvati hitnu pa njih pitati sto misle ali ako ti je rađen uzv pretpostavljam da je sve ok, jer da nije vidjelo bi se vec nesto…
Evo ja sam sada rodila ima 18 dana i muce me ove lohije, jer bude mi nekoliko dana intezivnije krvarenje crvene boje a onda kao sada ne bude ni kapi( danas i jucer)… Pa sve cekam da se pokrene jer krv mora otjecati…. Kako je vama stanje s lohijama? Nakon prvog poroda mi je trajalo tocno 40 dana ali se vise ne sjecam inteziteta…😊
Hvala na odgovoru!
Meni je bila ostala posteljica nakon poroda, pa su me cistili bili, pretpostavila sam da zbog toga nisam toliko krvarila nakon poroda. Al sad me opet strah da nije nesto jos zaostalo ili tko zna sta 🙄 osla sam ipak da me pogledaju, cekam sad dr.da dode… pa ne mogu bas dati savjet kako je s lohijama. Meni je bilo oskudno 🤷♀️
Okey, javi kako bude i sta doktori kazu... Sretno 😍
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Cure koje su rodile vec prije, ili sada, pa dobile mensturaciju- kakva vam je bila?
Meni su dali tablete za prestanak dojenja, i sada 6tj nakon mi je dosla menstruacija. Bila sam na pregledu kod ginekologa, radio je uzv i rekao da vidi da je bila ovulacija na jajniku i da je to pocela menga. E sad, dan nakon tog pregleda meni je krvarenje krenulo jace nego nakon poroda. To curi u potocima, od jucer sam 20 ulozaka onih velikih potrosila. Privatan gin gdje idem je na godisnjem, moja iz doma zdravlja se ne javlja. Inace me nista ne boli, osjecam se dobro, ali me brine toliko krvarenje, jer nikad u zivotu mi nije bilo ovako. Zbunjena sam sto raditi, jer prije 3 dana mi je raden pregled i ultrazvuk, i rekao je da je sve u redu. Mogu jedino na hitnu otici ako se nastavi. Ne znam jel to normalno ili ne 🤷♀️ koliko da dugo cekam…
Hej, koje si tablete pila i jesi li imala kakve nuspojave? Ja jos uvijek odbijam uzeti tablete :/
30 g. oboje
OTP 9.11.
Samo da javim, stigao je moj veliki dječak danas oko 13 h, 3640 g i 52 cm. Vodenjak pukao točno u ponoć, drip od 8 h ujutro. Bilo je teško jer je to za moju konstituciju velika beba, ja sam izgubila puno krvi , ali on je dobro i to je najbitnije 💙
Pozdrav, jel ima neka cura da je rodila na carski rez na sv. Duhu nedavno. Prije su dali tatama da budu prisutni tijekom kontakta koza na kozu poslije kad donesu bebu u sobu, zanima me jel jos uvijek daju? I jel smije dijete od 8 godina cekat s tatom ispred radaone?
Samo da javim, stigao je moj veliki dječak danas oko 13 h, 3640 g i 52 cm. Vodenjak pukao točno u ponoć, drip od 8 h ujutro. Bilo je teško jer je to za moju konstituciju velika beba, ja sam izgubila puno krvi , ali on je dobro i to je najbitnije 💙
Ajme cestitke. Zao mi je zbog dripa, ali u Vz je opcenito tesko bez njega proci.
Oporavi se brzo ❤️
Curke u kojem ste broju izveli svoju djecu iz rodilista,meni moji blizanci ove dane izlaze s neonatologije i imat ce 2300 ili malo vise,nisam pametna koji broj da uzmem
Moj je izasa sa 2550g, obukao sam mu vel 56 iz C&A, bilo mu je malo komotno al nisam tila uzimat 50 jer bi brzo prerasta..c&a ima malo manje modele
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Avocado I Martina čestitke!!! ❤️❤️❤️❤️❤️
Leptiricu, ostajemo same 😁😁😁😁
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak
Drage moje, na svjet nam je 27.12, nešto prije 11h ujutro stigao naš mali princ, sa 3800 grama i 51 cm. Porod mi je bio pravi horor jer je bilo komplikacija, od 3 šava zbog epizotomije, il sama od sebe popucala, iskreno ni sama ne znam, pa do ručnog uklanjanja posteljice čime sam izgubila puno krvi pa sam bila jako slaba za javiti vam se ranije. Epiduralnu nisam primila jer sam mislila da će mi biti laše obaviti tiskanje tj da ću se bolje snaći ako osjetim sve, ali u tim bolovima iskreno mislim da se nisam najbolje snašla 😔 čak sam se i kojih 40 min prije samog poroda uspijela i ispovraćati po sebi, tako da bilo je tu svega, ali najbitnije je da je nas mali miš dobro, a ja se budem oporavila s vremenom. Želim svima koje još nisu rodile da imaju ljepo iskustvo poroda i da se nikome ne ponovi moj scenarij.
Također čestitke novopečenim mama, a netko je pitao za nosit nisko, eto moj je od 22 tjedna glavicom prema dolje i dosta nisko, a evo izdržali do 39+3 tt. Tako da najbolje da slušaš svoje tjelo i sigurna sam da ćeš izdržati do termina 🥰❤️
Ovakav je bio i moj porod. Osim šta sam ja primila epiduralnu. I dva dana nakon poroda transfuziju krvi 😏 Na Badnjak nam je stigao naš dječak, 4380g i 56cm 😊
Želim ti brz oporavak 🙏
Koja mrga od frajera!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Hej, koje si tablete pila i jesi li imala kakve nuspojave? Ja jos uvijek odbijam uzeti tablete :/
Dostinex, 2 tablete odjednom popila i to je to. Nakon toga sam odspavala jedno 2h (gin mi je rekla da legnem kad popijem jer zna srusiti tlak, pa da se ne srusim). Nisam nikakvih drugih nuspojava imala. Nisam ni citala nuspojave, da se ne zivciram 😅
Zato sam se izivcirala danas. Dodem u dom zdravlja, vidim da je moja gin na godisnjem. Nisu to nigdje napisali, osim na vratima. Znaci, moras doci i poljubiti vrata. Mijenja ju dr.iz suprotne smjene, rade od 13h. Reko ajde, pricekati cu. Na kraju 14:15, doktora jos nema, jer ocito se ne moras udostojit doci na posao na vrijeme ako te drzava placa. Pokupila sam se i otisla doma, nisam vise imala zivaca. Zao mi i tih 3h sto sam protratila bez veze. Sva sreca, pa je muz mogao pricuvati dijete.
Na ljepsu stranu- Cestitke curama koje su rodile!
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji