Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    29. Prosinac 2022. 15:34

Cestitke svima!
    Baćo ajme 😂. Sad razumijem da te trbuh onako svrbio, pa trebao je stati unutra 😂
    Martina dobro smo. Malena vristi cim nije na rukama, to nije bas najzgodnije nama a malom razlikom, ali sta ćes 😅😂.
    Kako si ti? Jel jos guzva u bolnici? Rodis i onda ti nakraju fali ono slatko iscekivanje itd. 😂
    Lota joj mene stavila i na mirovanje jer je bila glavom u zdjelici u 32 tt, isto sve nek izdrzim itd.
    Mirovala nisam bas jer imam dijete od 19mj doma, ljutila sam se jako jer sam znala da mi nije potrebno, samo me psihicki srozala s tim, a rodila u 41 tt.
    I to s 8cm dosla na pregled bez ikakvih naznaka. Mogla sam i na planinu 😂

Lonmi
    29. Prosinac 2022. 15:36

Lavendera kako si? Jesi slozila ves? 😂😂😂

razigrana
    29. Prosinac 2022. 15:37

Cure, ja prolupala na porodiljnom i osisala siske 🤣

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Lavendera
    29. Prosinac 2022. 15:41

Lonmi

Lavendera kako ti se zabavlja starija dok mala jede? Ja ne znam sta cu bez muza.
    Moja nece uopce na spavanje, zeli da lezim s njom u njezinoj sobi. I brine me sta cu ujutro, ona zna sisati po 45 min, a starija place jer hoce crtice u dnevnom itd. Zbog tog otpusta mi lezeci najbolje pase, a i rana me jos boli, a onda se ne mogu kretati.
    Razmisljam o onoj marami, al tko ce to vezati.
    Mala ako ne spava onda place cim ju spustim, nered je totalni jer starija sve razvlaci , otvara 😂😂.
    A taj otpust, ja ju maknem (ako uspijem) i pustim u tetru, al za par min ide opet 😬

Zabavlja se da meni pili mozak😂 Ali prezivljavamo. Za spavanje ju u krevet samnom, mala kad zaspi naoon sisanja u kinderbet i onda se posvetim njoj da ju usoavam, zagrlim ju, mazim, nekako nastojim barem to malo nadoknaditi iako je tesko kad je i ona jos uvijek jedna velika maza.. A moja mala hvala Bogu ne razvlaci toliko sisanje, ona posisa u 10 min sta je planirala i onda samo zvagara cicu, sacekam da utvrdi san i onda ju skinem sa cice polako. U kinderbet i bude dobra. Jedino mi to ne pali kad prolazi skok u razvoju. Sad vec drugi po redu. Pa stalno visi na cici.. Ali hvala Bogu ne traje to dulje od koji dan. 

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Lavendera
    29. Prosinac 2022. 15:45

Lota ja sam bila na strogom mirovanju od 28+2 do 36tt uz svu terapiju sto sam pila. Onda sam sa 36tt pocela lagano setuckat iako su mi rekli tek sa 37, da ipak udem u termin. Rodila sam sa 37+3. Mala je citavo vrijeme bila jako nisko i rano je usla u malu zdjelicu pa sam se pocela otvarat. 
    Ovu nasu prolje(v)tnicu zanemari jer je zena ocito primjer kako je zena zeni vuk, upadajuci samo da bi smarala, spustala nekome a jos niti jednom nije stavila sliku svoje diplome koju ima iz podrucja ginekologije i opstetricije. Samo slusaj doktore i ako mozes cim vise miruj, da napunis 37tj i onda je sve lakse. Plus sto ces dobiti dexe za pluca za bebicu, bude sve okej samo izguraj jos to malo🤞🏻😘

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Martina2020
    29. Prosinac 2022. 15:45

Čestitam novim mamama i bebicama 😊😊🌹🌹🌹
    Baćo to je bome veliki dječak, svaka čast 💪🤩
    Lonmi a si ju probala u ljuljačku? Moj stari mamaroo je vec spreman, nadam se da bude funkcioniralo kak je i sa starijim :) bar koju minutu dok starijeg prematam, hranim itd... Kak ti je rana od rupture? Prolazi? Je, u bolnici je bas guzva, rađaone pune, jučer isto, bila sam na ctg, pa jedno 5 su ih samo s ambulante poslali. Pita mene doktor kaj cemo, čekati sljedeću godinu? 😅 A ja velim, a kaj drugo, sve je ok, nema me razloga slati na indukciju, sutra punih 39 tj, nadam se da se bude nekaj samo pokrenulo. Kod mene isto nist ne pali, ni setnje, ni kucanski poslovi, ni čučnjevi, ni sex 2x na dan 🙈 mali se ne da i to je to 🙈 očito čeka neki lijepi datum kak je i tvoja curka 😉

Lavendera
    29. Prosinac 2022. 15:51

Zene moje ja sam skoro svisnula psihicki. Curka vec mj dana ojed na guzi, pedica rekla nisu gljivice (imala je soor pa cesto budu gljivice na guzi kao ojed), aj trackaj jednu kremu, trackaj drugu sto kaze. Nema poboljsanja. Presvlacim ju. Place ona placem ja, place starija jer vidi da ja placem s malom. Zadnju kremu sto je preporucila pedica je BABE, od toga, znaci preko noci se ugnojio ojed. Mijenjam ju svakih sat i pol do 2, kad se pokaka istog trena,  samo lagano tapkanje topla voda blazinicama i tako i susim, zracila guzu, mijenjali pelene, cuda sta sve ne. Odvela ju na pedijatriju prosle sub jer me strecnulo da se nije inficiralo, pedijatrica dezurna me gleda sta sam dosla, ja ne mogu objasnit da to nije tako izgledalo vecer prije. Kaze mala je za kortikosteroidne kreme od kojih bi joj odma proslo, nek isprobavam neke blage kreme tipa bepanthen. Objasnjavam da smo sve isprobali. Vec nasla i gdje cu ju privatno dermatologu vodit, na kraju joj guzu pocela kupkat u hipermanganu kad ju presvlacim ,jetrva mi dala jekoderm (hrvatska verzija je jecol riblja mast) i sebamed. Pa joj to naizmjence mazem. Gotovo je sve nestalo u par dana. Samo da se skroz povuce pa da bude jadna mirna i ona a i ja. Nisam se ni javljala sad dugo pa evo secer na kraju cestitke svim super mamama koje su rodile💖💖 Uzivajte sa djecicom i mazite se, a cure u niskom startu sretnoo🤞🏻🤞🏻💖

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Doryna29
    29. Prosinac 2022. 17:53

Cestitam svima mamama i svima zelim sto brzi oporavak. 
    Nasa princezica je stigla ranije, 17.12. u 35.tj. 2600g, 48cm. Hitan carski. Meni je cijelo to iskustvo i oporavak zaista za pozeljeti. Prvo ustajanje zaista je gadno, ali istu vecer sam se sa sestrom isla oprati i prosetati. Definitivno pomaze sto vise kretanja. Dan nakon sam sama ustajala i pokusavala se sto vise kretati. S bebicom je sve odlicno obzirom na prijevremeni porod. 😊🍀

• Ana_
    29. Prosinac 2022. 18:19

Opaaa, kakav baby boom!!! 😍😍😍
    Ikica, Baćo, Trudnica, Doryna svima od ❤️ čestitam!!! Želim brz oporavak i da idete što prije kući ❤️❤️❤️
    Ja idem na kontrolu u utorak, baš me zanima šta će rec 😁

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

BlairWaldorf
    29. Prosinac 2022. 20:05

Stigao moj dječak danas ma 40+4 (carski u zadnji čas nakon cjelodnevnih trudova) prekrasan mi je sa crnom kosicom.

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.