Stigao moj dječak danas ma 40+4 (carski u zadnji čas nakon cjelodnevnih trudova) prekrasan mi je sa crnom kosicom.
Cestitam na djecaku,tebi zelim brz oporavak..i uzivaj u malenom 😊😊
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Opaaa, kakav baby boom!!! 😍😍😍
Ikica, Baćo, Trudnica, Doryna svima od ❤️ čestitam!!! Želim brz oporavak i da idete što prije kući ❤️❤️❤️
Ja idem na kontrolu u utorak, baš me zanima šta će rec 😁
I ja sam u utorak na prvom pregledu u trudničkoj…a najgore od svega još torbu nisam pripremila…stalno odgađam sutra, sutra! Kaos…
Moja torba je srupemna, moram samo u nešto još ubacit neke kekse i vodu, punjač i to je to. Što se više bliži porod (a po korigiranom je termin 15.1.) sve me je manje strah, jer kao : moram doc tamo i riješit to nekako. Prije me bilo više strah nego sad kako se bliži 🤣
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak
Cestitam curama koje su rodile❤️
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Blair cestitke, uzivaj ❤️
Martina i u ljulji vristi. Znaci to je jedna prava vristalica. Samo ruke. Ima li jos netko placljivca? Svi savjeti su dobrodosli jer je moja prva kcer bila bubica do 1god i ja uopce ne znam sta da radim 😂
Ajme znaci guzve i dalje, samo ti cekaj, bar da otvorenost imas. Da moja ima stvarno simpa datum 😊
Ja sam samo jedva cekala da izadem iz te bolnice, mrzim ih i gotovo 😂
Lavendera i mi muku mucimo sa soorom. Ovaj Rojazol nikad nije 1h na jeziku jer ona ludi za sisom svakih 20 min. Eto, ne mogu ju ostaviti da vristi od gladi. Jezik nikako ocistiti jer neda.
Spavanje koma sad dok smo same, jedna budi drugu. Hoce se to valjda posloziti.
Moram se i ja prilagoditi na zivot a njih 2, pogotovo jer je mala placljivca, a to nisam ocekivala 😬
Moja starija je prvi put dobila osip kad smo krutu hranu uveli i od onda guzu u redu drzimo s Bepanthen kremom.
Cure koje su rodile vec prije, ili sada, pa dobile mensturaciju- kakva vam je bila?
Meni su dali tablete za prestanak dojenja, i sada 6tj nakon mi je dosla menstruacija. Bila sam na pregledu kod ginekologa, radio je uzv i rekao da vidi da je bila ovulacija na jajniku i da je to pocela menga. E sad, dan nakon tog pregleda meni je krvarenje krenulo jace nego nakon poroda. To curi u potocima, od jucer sam 20 ulozaka onih velikih potrosila. Privatan gin gdje idem je na godisnjem, moja iz doma zdravlja se ne javlja. Inace me nista ne boli, osjecam se dobro, ali me brine toliko krvarenje, jer nikad u zivotu mi nije bilo ovako. Zbunjena sam sto raditi, jer prije 3 dana mi je raden pregled i ultrazvuk, i rekao je da je sve u redu. Mogu jedino na hitnu otici ako se nastavi. Ne znam jel to normalno ili ne 🤷♀️ koliko da dugo cekam...
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Cure koje su rodile vec prije, ili sada, pa dobile mensturaciju- kakva vam je bila?
Meni su dali tablete za prestanak dojenja, i sada 6tj nakon mi je dosla menstruacija. Bila sam na pregledu kod ginekologa, radio je uzv i rekao da vidi da je bila ovulacija na jajniku i da je to pocela menga. E sad, dan nakon tog pregleda meni je krvarenje krenulo jace nego nakon poroda. To curi u potocima, od jucer sam 20 ulozaka onih velikih potrosila. Privatan gin gdje idem je na godisnjem, moja iz doma zdravlja se ne javlja. Inace me nista ne boli, osjecam se dobro, ali me brine toliko krvarenje, jer nikad u zivotu mi nije bilo ovako. Zbunjena sam sto raditi, jer prije 3 dana mi je raden pregled i ultrazvuk, i rekao je da je sve u redu. Mogu jedino na hitnu otici ako se nastavi. Ne znam jel to normalno ili ne 🤷♀️ koliko da dugo cekam…
Hey evo ja sam nakon prvog poroda dobila 7 mjeseci nakon mengu, i sjecam se da je bila malo obilnija nego inace ali nista pretjerano.
Mozda bas zato sto ti nije bilo jako krvarenje nakon poroda sada otjece vise krvi, pogađam... Uvijek mlzes nazvati hitnu pa njih pitati sto misle ali ako ti je rađen uzv pretpostavljam da je sve ok, jer da nije vidjelo bi se vec nesto...
Evo ja sam sada rodila ima 18 dana i muce me ove lohije, jer bude mi nekoliko dana intezivnije krvarenje crvene boje a onda kao sada ne bude ni kapi( danas i jucer)... Pa sve cekam da se pokrene jer krv mora otjecati.... Kako je vama stanje s lohijama? Nakon prvog poroda mi je trajalo tocno 40 dana ali se vise ne sjecam inteziteta...😊
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Meni su dali tablete za prestanak dojenja, i sada 6tj nakon mi je dosla menstruacija. Bila sam na pregledu kod ginekologa, radio je uzv i rekao da vidi da je bila ovulacija na jajniku i da je to pocela menga. E sad, dan nakon tog pregleda meni je krvarenje krenulo jace nego nakon poroda. To curi u potocima, od jucer sam 20 ulozaka onih velikih potrosila. Privatan gin gdje idem je na godisnjem, moja iz doma zdravlja se ne javlja. Inace me nista ne boli, osjecam se dobro, ali me brine toliko krvarenje, jer nikad u zivotu mi nije bilo ovako. Zbunjena sam sto raditi, jer prije 3 dana mi je raden pregled i ultrazvuk, i rekao je da je sve u redu. Mogu jedino na hitnu otici ako se nastavi. Ne znam jel to normalno ili ne 🤷♀️ koliko da dugo cekam…
Hey evo ja sam nakon prvog poroda dobila 7 mjeseci nakon mengu, i sjecam se da je bila malo obilnija nego inace ali nista pretjerano.
Mozda bas zato sto ti nije bilo jako krvarenje nakon poroda sada otjece vise krvi, pogađam… Uvijek mlzes nazvati hitnu pa njih pitati sto misle ali ako ti je rađen uzv pretpostavljam da je sve ok, jer da nije vidjelo bi se vec nesto…
Evo ja sam sada rodila ima 18 dana i muce me ove lohije, jer bude mi nekoliko dana intezivnije krvarenje crvene boje a onda kao sada ne bude ni kapi( danas i jucer)… Pa sve cekam da se pokrene jer krv mora otjecati…. Kako je vama stanje s lohijama? Nakon prvog poroda mi je trajalo tocno 40 dana ali se vise ne sjecam inteziteta…😊
Hvala na odgovoru!
Meni je bila ostala posteljica nakon poroda, pa su me cistili bili, pretpostavila sam da zbog toga nisam toliko krvarila nakon poroda. Al sad me opet strah da nije nesto jos zaostalo ili tko zna sta 🙄 osla sam ipak da me pogledaju, cekam sad dr.da dode... pa ne mogu bas dati savjet kako je s lohijama. Meni je bilo oskudno 🤷♀️
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Opaaa, kakav baby boom!!! 😍😍😍
Ikica, Baćo, Trudnica, Doryna svima od ❤️ čestitam!!! Želim brz oporavak i da idete što prije kući ❤️❤️❤️
Ja idem na kontrolu u utorak, baš me zanima šta će rec 😁
I ja sam u utorak na prvom pregledu u trudničkoj…a najgore od svega još torbu nisam pripremila…stalno odgađam sutra, sutra! Kaos…
Moja torba je srupemna, moram samo u nešto još ubacit neke kekse i vodu, punjač i to je to. Što se više bliži porod (a po korigiranom je termin 15.1.) sve me je manje strah, jer kao : moram doc tamo i riješit to nekako. Prije me bilo više strah nego sad kako se bliži 🤣
Bome, danas ću ja pripremiti ruksak i torbu i onda sam mirna...još da sam na poslu uspjela sve završit, al dobro budem i to...
Curke u kojem ste broju izveli svoju djecu iz rodilista,meni moji blizanci ove dane izlaze s neonatologije i imat ce 2300 ili malo vise,nisam pametna koji broj da uzmem
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sortiraj odgovore
Najstariji